15 najboljših razširitev Google Chrome za Bloggerje in lastnike spletnih mest

Za upravljanje spletnega mesta ali bloga je potrebno veliko truda. Vsak dan se pričakuje, da bodo lastniki spletnih strani vložili veliko časa in truda v organizacijo vsebine, povezav in prometa, da bi zagotovili uspešnost svojih spletnih mest.


Edini način, da pokrijete vse razloge, je, da v celoti izkoristite vse svoje vire.

En vir, ki služi kot hrbtenica spletnega mesta, je spletni brskalnik. Čeprav imajo različni uporabniki svoje nastavitve, je težko najti brskalnik, ki je blizu Google Chroma.

Zaradi svoje hitrosti, čistega oblikovanja in učinkovitega upravljanja zavihkov je Chrome postal svetovni priljubljeni. Drug razlog, zakaj je Chrome vodja vseh brskalnikov, je njegova razširljivost.

Uporabniki lahko prilagodijo in izboljšajo izkušnjo brskanja z dostopom do neštetega števila razširitev in aplikacij, ki so na voljo v spletni spletni trgovini Chrome. Ko odprete spletno trgovino Chrome, boste našli na tisoče razširitev in aplikacij, ki so na voljo za prenos.

Večina jih je brezplačnih!

Ko prenesete te razširitve ali aplikacije, se te vključijo v brskalnik Chrome. Do teh programov lahko dostopate s klikom gumba.

Veliko število aplikacij in razširitev v spletni spletni trgovini Chrome je lahko izjemno, zato je tukaj seznam nekaterih uporabnih razširitev za blogerje.

Slovnična

Če naredite slovnično napako v svoji spletni vsebini, lahko pišete o usodi za vašo verodostojnost. Večina strank se jezikovnim in slovničnim napakam zdi nerazumljiva, zato potrebujete slovnico.

Ne glede na to, kako dober je vaš jezik, so vsi nagnjeni k zdrsu.

Slovnična vam pomaga, da to preprečite tako, da pazite na slovnico in črkovanje. Prebere besedilo in vam pokaže možnost izboljšave za boljšo izkušnjo pisanja v angleščini.

Deluje na večini spletnih mest in dobil je urejevalnika, ki je napisal zgodbo, članek ali knjigo. Sliši se kot nalašč za preprečevanje sramotnih slovničnih napak v objavi na spletnem dnevniku ali v objavah na družabnih medijih.

AdBlock

Nihče na tem planetu ni všeč tem neokusnim pop-up oglasom. Predstavljajte si, da odprete spletno mesto in čakate, da se vsebina naloži, vendar se pojavi velik oglasni pas, ki blokira večino strani.

Nekaj ​​sekund porabite za iskanje nedosegljivega gumba za zapiranje in ko ga končno najdete in kliknete, se odpeljete na povsem novo stran o nečem, kar vas nikoli ni zanimalo.

No, Google je slišal vaše molitve, zato imate za brskalnik Chrome nameščeno razširitev AdBlock. Z AdBlock, se lahko poslovite od vseh vrst nadležnih oglasov.

Milijoni uporabnikov so namestili razširitev AdBlock in lahko prevzamete njihovo besedo, kako je drastično izboljšal njihovo izkušnjo brskanja.

Žep

Če iščete razširitev, ki shrani videoposnetke in članke za poznejši ogled, jih morate prenesti Žep.

Pocket je z več kot 15 milijoni uporabnikov resnično priljubljen med uporabniki Chroma. Spletne vsebine shrani na enem mestu, do katerih lahko dostopate kadarkoli, kjer koli in v kateri koli napravi. Super je, da omogoča dostop do te vsebine tudi brez internetne povezave.

S programom Pocket se vam ni več treba zatekati k zbiranju zavihkov v brskalniku ali pošiljanju povezav do sebe. Vaš brskalnik je bolj organiziran, izvajanje raziskav pa postane toliko lažje.

Ima orodja za integracijo, kot so Twitter, Buffer, Feedly in IFTTT, tako da lahko priročno razporedite objave v različnih računih družbenih medijev.

WhatFont

Če želite izboljšati estetiko svoje spletne strani, je eno prvih področij, na katere se morate osredotočiti, barva in pisava besedila. Obiskovalci uživajo v branju bloga z berljivim besedilom.

Kako torej prepoznate pisave, ki se uporabljajo v blogih ali spletnih straneh?

WhatFont pove podrobnosti o pisavi, ki jo vidite na spletni strani.

Je enostaven za uporabo!

SEOquake

Za vodenje svojega spletnega dnevnika v današnjem internetnem svetu je potrebno veliko truda.

SEO je bistvenega pomena za katero koli spletno mesto, vendar je lahko precej naloga slediti nenehno spreminjajočim se zahtevam. SEOquake lahko pomaga olajšati naloge, povezane s SEO.

Deluje kot paket SEO analize in pomaga pri učinkovitem upravljanju SEO. Dober izbor, če želite optimizirati svojo spletno stran za boljši SEO.

Super zaslon: zaslon video snemalnik

Osupljiv posnetek zaslona omogoča fotografiranje zaslona celotne strani ali dela spletne strani.

Ko posnamete posnetek zaslona, ​​lahko uredite sliko, poudarite, obrežete, narišete oblike, zabrišete nepotrebne ali občutljive podatke in dodate opombe.

Še ena neverjetna funkcija Awesome Screenshot je ta, da omogoča snemanje dejavnosti na brskalnike v obliki videoposnetka. Videoposnetek lahko tudi urejate, dodate opombe, obrezujete in spreminjate.

Ko končate, lahko te slike in videoposnetke shranite na lokalni pogon ali jih naložite v oblak.

ColorZilla

Potem ko je postala ena izmed najbolj prenašanih razširitev za Mozilla Firefox, ColorZilla je bila predstavljena v spletni trgovini Chrome za ljudi, ki uporabljajo brskalnik Google.

Ta eleganten podaljšek je sestavljen iz širokega nabora orodij za izbiranje barv in ujemanje barv, ki so odlične za prilagoditev brskalnika. Podaljšek ima ikono za oči, ki vam omogoča dostop do več možnosti, kot so ustvarjanje barvnih palet, povečavo in prepoznavanje barvnih kod na izbranih spletnih straneh.

Prav tako vam dodeli barvno šestnajsto vrednost, ko kliknete kjer koli na zaslonu.

MailTrack

E-poštni naslovi so še danes ena najbolj učinkovitih oblik digitalnega trženja.

Če uporabljate Gmail, poskusite MailTrack. Omogoča vam, da prepoznate dohodna sporočila in ugotovite, ali so bila poslana e-poštna sporočila prebrana ali ne.

To je odlično orodje za uporabnike, ki vsak dan prihajajo veliko število e-poštnih sporočil. MailTrack vam ponuja vsakodnevna poročila o sledenju, sledenje vrstic, opomnike in številne druge odlične funkcije.

WhatRuns

Če ste se že kdaj vprašali, zaradi česar je uspešno spletno mesto, morate namestiti brezplačno razširitev za Chrome, znano kot WhatRuns. To vam omogoča odkrivanje tehnologij, ki se uporabljajo na katerem koli spletnem mestu.

Obvesti vas tudi, ko spletno mesto odstrani ali doda nove tehnologije. WhatRuns vam omogoča, da prehitevate svojo igro, tako da ostanete na tekočem s tistimi, kar so vaši potencialni partnerji ali tekmovalci.

Draga

Ker je svet maloprodajnih trgovin iz dneva v dan bolj in bolj konkurenčen, je iskanje pogajanj vse težje.

Če želite dobiti najboljše ponudbe za popust in promocijske ponudbe, morate samo namestiti Draga razširitev v Chromu. To je blagoslov, ker samodejno išče in uporablja najboljše popuste, ko nakupujete prek spleta.

Deluje v različnih spletnih trgovinah, vključno z Amazon, eBay, Nike, Sephora, Euro Car Parts, Groupon itd. Z Honey vam ni več treba izgubljati časa za iskanje kod za popust.

Vse, kar morate storiti, je, da obiščete svojo najljubšo spletno trgovino, dodate izdelke v košarico in med odjavljanjem kliknite ikono medu. Kuponi za popust se samodejno nanašajo na predmete v vozičku.

Prihranite denar in čas z Honey.

Ostanite v fokusu

Se kdaj ujamete, da zapravljate čas na virusnih spletnih mestih, ko bi morali delati?

Pokukati v objave na Facebooku in brskati po nitkah Reddita so odličen način za preživljanje časa, vendar ne, ko ste obljubili, da boste opravili nekaj dela.

Poslovite se od odlaganja in povečajte svojo produktivnost Ostanite v fokusu. To vam pomaga, da ostanete osredotočeni na svoje delo, saj omejite čas, ki ga preživite na spletnih mestih, ki vas lahko motijo.

Lahko si določite določen čas, da lahko vsak dan brskate po teh spletnih mestih. Po izteku tega časa ne morete več dostopati do teh spletnih mest preostali dan.

Panda

Vsak dan je težje pred konkurenco, zato morate biti v koraku z novicami v svoji panogi in poiskati navdih, kjer koli lahko.

Panda, pametna pripona, ki deluje kot bralnik novic. Prinaša vam najboljšo vsebino, povezano z vašimi zanimivimi področji, da boste lahko obveščeni in navdihnjeni.

Ko je nameščena, izberite svojo panogo in področja, ki vas zanimajo, in že boste radi. Panda omogoča dostop do več mest hkrati, prilagajanje zavihkov, možnosti zaznamkov, odlična iskalna orodja in ponuja vsebino brez motenj.

Sledenje preusmeritve povezave

Ste vedeli, da lahko vaš brskalnik učinkovito deluje pri sledenju glav in preusmeritev? No, zdaj pa.

To je orodje vse v enem, ki analizira preusmerjene poti, HTTP glave, robots.txt, Rel = Canonicals, moč povezave itd..

Sledenje preusmeritve povezave je lastnik spletnega mesta obvezen zaradi svoje obsežne in napredne analize preusmeritev in povezav.

Prav tako vam pomaga prepoznati hmelje za preusmerjanje, bloke strani in različne vrste tehničnih težav.

Hunter

Naj bo digitalni marketing lahek z Hunter.

To je orodje za iskanje e-pošte, ki vam omogoča, da e-poštne naslove ljudi, ki stojijo za katerim koli spletnim mestom, povežete z njihovimi imeni, telefonskimi številkami, naslovi delovnih mest in celo socialnimi omrežji. Vsi ti podatki so podprti z javnimi viri, ki so vidni v rezultatih iskanja.

Betternet

Zasebnost je pomembna skrb. Ob številnih krajih in uhajanju podatkov je naravno zaskrbljeno nad vsemi osebnimi podatki, ki plavajo po internetu.

Eden od načinov za varovanje podatkov je uporaba VPN-ja.

Betternet deluje brez registracije. Proxy strežnik lahko aktivirate in skrijete svoj IP naslov s pritiskom na en gumb. Ko je aktiviran, lahko brez težav dostopate do vseh blokiranih spletnih mest.

Zaključek

Upam, da vam zgornje razširitve pomagajo narediti veliko stvari, ne da bi zapustili svoj najljubši brskalnik. Večina jih je brezplačnih, zato poskusite doživeti še danes.

Oznake:

  • SEO

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map