25 podjetij, ki nudijo brezplačne storitve med Covid-19

Izbruh COVID-19 je motil ves svet, vključno z milijoni podjetij.


Mnoga podjetja so prešla na glavo in se spopadajo s tem, kar se dogaja po vsem svetu. Tudi za navadne ljudi je praksa karantene in bivanja doma lahko nekoliko zastrašujoča, saj večina od nas tega že dolgo ni navajena.

V teh poskusnih časih je samo pametno in priporočljivo, da svoj čas bivanja v zaprtih prostorih uporabimo za nekaj, česar drugače ne bi storili. K sreči veliko podjetij in trgovcev posoja roke in nam olajša stvari.

Brezplačno ponujajo svoja plačana orodja, storitve, tečaje in različne druge vire. Tu je seznam nekaterih najboljših, ki sem jih našel.

Cloudflare

Sijajna in najbolj priljubljena rešitev za zaščito in pospešitev vašega spletnega mesta, Cloudflare vam ponuja brezplačne funkcije za podjetja.

Prav tako prejmete 30-minutno sejo na krovu pri enem od njihovih strokovnjakov. Samo izpolnite njihov obrazec in začnite.

Indusface

Svet se spopada s pandemijo COVID-19 in mnogi deli sveta so v zaklepanju. Podjetje Indusface verjame, da se vsi premikajo od doma od doma, zato tveganj za vaša spletna mesta in aplikacije ni. Dejansko se bodo spletne transakcije povečale in to je čas, da ste še bolj previdni in naredite proaktivne ukrepe za zaščito vaših digitalnih sredstev. Podjetje Indusface že ima brezplačno storitev za vedno, ki zagotavlja varnostno oceno za vaša spletna mesta, vkrcali pa se boste lahko v nekaj minutah.

Poleg tega Indusface v tem obdobju ponuja dodatno enomesečno uporabo svoje plačljive storitve.

Izdelki, ki jih ponuja program Indusface COVID, so:

Indusface WAS – vnaprej

 • Indusface Skeniranje spletnih aplikacij organizacijam omogoča odkrivanje ranljivosti spletnih aplikacij, zlonamerne programske opreme in logičnih napak z vsakodnevnim ali inteligentnim skeniranjem na zahtevo.
 • Upravljajo jih certificirani varnostni strokovnjaki in pomagajo organizacijam prepoznati in odkriti vpliv logičnih napak na poslovanje s podrobnimi demonstracijami z dokazilom koncepta.
 • Omogoča organizacijam, da proaktivno razumejo svojo tveganje in pripravljenost, da se njihova vloga objavi.

Indusface AppTrana – vnaprej

 • AppTrana ponuja neprekinjeno in zanesljivo varnost spletnega mesta s
 • Inteligentno skeniranje spletnih aplikacij
 • Upravljan in celovit požarni zid za spletne aplikacije (WAF)
 • Omrežje za dostavo vsebine (CDN), ki zmanjšuje dostop do izvornih strežnikov s predpomnilnikom in zagotavlja hitro, varno in zanesljivo dostavo vsebine
 • Večplastna in vsestranska zaščita DDoS.

Google Hangouts

Če ste obstoječa stranka za G-Suite in / ali G-Suite Enterprise for Education, potem lahko pridobite njihovo napredno Hangouts Spoznajte zmogljivosti za videokonference. Ta ponudba je veljavna do 1. julija 2020. Torej, če ste študent ali podjetje, ki se ukvarja z videokonferencami, to zagotovo preverite.

Povečava

Videokonference so za šole resnično bistvene, zato Povečava odpravlja omejitev 40-minutne omejitve za brezplačne osnovne račune. To pomeni, da med komunikacijo s študenti ne bo prekinitev. To ponudbo lahko zgrabite le, če ste v šoli.

1Poslovna beseda

Eden najbolj varnih upravljavcev gesel tam, 1Poslovna beseda da bi vsem olajšal položaj, je odpravil 30-dnevno preskusno obdobje in namesto tega uvedel šestmesečni brezplačni načrt.

Če ste že od nekdaj radi uporabljali upravitelja gesel, da shranite vsa gesla, je to čas.

HubSpot

HubSpot počne veliko stvari, da bi v tej krizi podprla svojo podporo, vključno z:

 • Znižanje cene za njihov starter Growth Suite z 112.50 USD / mesec na 50 USD / mesec
 • Zvišanje omejitev za pošiljanje e-poštnih sporočil in klicanje minut
 • Brezplačno ponujate plačane funkcije, kot so sestanki, ponudbe, e-znak & 1-1 video
 • Ponudba predplačil provizij za partnerje z rešitvami

In še kup drugih kul ponudb.

Digitalni laboratorij za trženje

Verjetno najboljši vir za trženjski nasvet, Digitalni tržnik do konca marca ponuja svoje plačljivo članstvo z imenom DM Lab. Ta članska skupnost ima več kot 10.000 trgovcev in ustanoviteljev, ki se združijo, da bi razbili te tržne cilje.

Torej, če želite marketinško igro dvigniti na naslednjo raven, ne pozabite zagrabiti te.

Pametni pasivni dohodek

Pat Flynn iz Pametni pasivni dohodek ponuja ogromno knjižnice spletnih poslovnih virov, vključno s kopico podcastov, vodnikov in njegovih tečajev. Tečaji vključujejo:

 • Začnite od ničesar: iskanje zmagovalne poslovne ideje in pristanek prve stranke
 • Izdelajte svojo blagovno znamko: 5-dnevni izziv za izdelavo vaše blagovne znamke in spletnega mesta
 • 0-100 e-poštni izziv: pojdite od 0-100 e-poštnih naročnikov v 3 dneh

Pat Flynn je znana po tem, da je ubijala preko spleta, zlasti prek affiliate in email marketinga. Torej, zagotovo se morate naučiti njegove skrivnosti.

Brit.co

Bi se radi naučili risati, ilustrirati, urejati in druge ustvarjalne stvari? Potem je tu nekaj dobrih novic. Brit.co ponuja, ko uporabljate kodo, VSE njihove razrede brezplačno “SAMOOSKRBA” med odjavom. Tam so res kul, ki jih ne želite zamuditi.

Ponedeljek

Če ste neprofitna organizacija, potem lahko uporabite Ponedeljek popolna platforma brez stroškov. Dobili boste tudi potrebno podporo za nastavitev in zagon stvari. Preprosto se do njih dotaknite in si prislužite svoje članstvo.

Zračni

Odlično za organizacijo vašega dela, Zračni pripravlja brezplačne načrte brezplačno, brez časovne omejitve. To ponudbo lahko izkoristite, če ste študent ali nepolitična humanitarna skupina, ki deluje na prizadevanjih za pomoč COVID-19.

.@airtable je bil izjemno dragocen pri organiziranju naših prizadevanj #MasksZdaj v roke vsem, ki jih potrebujejo. @masksnoworg v zadnjih dneh smo potrojili bazo prostovoljcev in tega ne bi mogli storiti brez orodij, ki smo jih bili sposobni uporabiti. Hvala vam!

– Joe Cooter (@jcooter) 29. marec 2020

Ne samo to, ampak so tudi odprli svoje izobraževanje v živo samo za podjetja.

Appijan

Appijan vam pomaga brezhibno obvladovati zdravje in varnost zaposlenih. Kot odgovor na izbruh ponujajo svojo rešitev brezplačno za vse, tudi za organizacije z več kot 1000 zaposlenimi.

V tem času bi takšna rešitev prišla več kot priročna za vsako podjetje.

Koledarsko

Zmogljiva programska oprema za načrtovanje načrtovanja, Koledarsko trenutno ponuja brezplačne integracije Zoom in GoToMeeting, s katerimi lahko vsem ostanemo povezani tudi na daljavo. Če ste bil uporabnik Calendly in ste želeli to integracijo, to takoj izkoristite.

Delovno mesto

Delovno mesto je neverjetna rešitev iz Facebooka, ki vam pomaga sodelovati z ekipami in množično izboljšati potek dela. Načrti za oblikovanje cen na delovnem mestu se začnejo od 4 USD / mesec / uporabnika, trenutno pa nudijo svoj napredni načrt brezplačno za nujne službe in vladne organizacije 12 mesecev.

Freshworks

Naslednjih šest mesecev, Freshworks ponuja svojim podjetjem Freshchat in Freshcaller brezplačna orodja za sodelovanje strank z manj kot 50 zaposlenimi. To orodje vam bo omogočilo enostavno delo z zaposlenimi od doma in nadaljevanje običajnega delovnega procesa.

Hootsuite

Eno najbolj priljubljenih orodij za trženje družbenih medijev, Hootsuite, brezplačno odda svoj profesionalni načrt do 1. julija 2020. Skupaj s tem boste dobili ogromno videoteko učnih videov, s katerimi lahko kar najbolje izkoristite svoje marketinške napore..

Priporočam Hootsuite, če morate upravljati družbene medije, razen če ne želite uporabljati posamezne aplikacije posebej. Hootsuite omogoča uporabo vsake aplikacije z eno. Briljantno, res. pic.twitter.com/saxEQ0X7tI

– Jupiter8Ronin (@bond_next) 30. marec 2020

Lahko začnete takoj ali če ne želite vnesti podrobnosti o kreditni kartici, potem lahko na njihovi strani izpolnite ločeno aplikacijo, ki jo najdete, ko se malo pomaknete navzdol..

Mailchimp

Na brezplačnem standardnem računu lahko dobite brezplačni standardni račun Mailchimp če ste upravičena skupina, ki pošilja kritične informacije o javnem zdravju o COVID-19 do 30. junija 2020. Trženje po e-pošti je resnično ključnega pomena za rast vašega podjetja in to je morda le prava priložnost, da to izkoristite..

Akademija Moz

Z več kot 15 SEO tečaji, Akademija Moz daje vse na voljo brezplačno. Preprosto se prijavite ali prijavite in uporabite kodo “Wegotthis” med nakupom, da unovčite ponudbo. SEO je pri marketingu še vedno zelo velik, in če se spopadate z njim, bi ga morali zgrabiti.

Akademija Ahref

Akademija Ahref Tečaj z imenom Blogging for Business je za omejen čas na voljo brezplačno. Ta tečaj vam pokaže, kako 100.000 mesečno povečati obiskovalce spletnega bloga in jih spremeniti v plačljive stranke. Dolga je več kot 4 ure in pohvaljena sta ji bila všeč Brian Dean in Kyle Byers.

Codecademy

Če ste študent, lahko zgrabite Codecademy’s Članstvo in dostop do številnih tečajev na teme, kot so spletni razvoj, mobilni razvoj in podatkovne znanosti. Super stvar je, da imate dostop do njih do konca šolskega leta.

14 dnevni scenarij izziv

Če redno objavljate videoposnetke ali jih nameravate, vendar se spopadate s scenarijem, potem je ta tečaj poklical 14 dnevni scenarij izziv je vse, kar potrebuješ. Običajni stroški tega tečaja so 197 dolarjev, vendar ga lahko od zdaj dobite brezplačno. Podatkov o kreditni kartici ni treba vnašati. Samo pristanite na socialno distanciranje in dobro se vam je pridružiti.

TechSmith

Lahko zgrabite TechSmith’s orodje za snemanje zaslona, ​​imenovano Snagit, in tudi njihovo orodje za povratne informacije o sodelovanju, imenovano Video Review, do junija 2020 brezplačno. Čeprav brezplačna uporaba ne bo stalna, se lahko v teh mesecih odločite, ali sta ta dva orodja dobra za vas ali ne.

Facebook Grants

Znan po tem, da se je v kriznih časih vedno stopnjeval, Facebook ponuja denarne donacije v višini 100 milijonov dolarjev in oglasne dobropise za do 30 000 malih podjetij v več kot 30 državah, v katerih poslujejo. Če izpolnjujete pogoje, ga lahko uporabite za ohranjanje močnega delovnega toka, plačilo najemnine, kritje potrebnih stroškov, in celo doseže več strank.

Lahko se prijavite na njihovi strani in vas obvestite, ko bo ta na voljo.

Zoho na daljavo

Brezplačno do 1. julija 2020; lahko uporabiš Zoho na daljavo, da se vaše podjetje nadaljuje v tej situaciji. V tem paketu vse v enem so spletne in mobilne aplikacije, ki vam bodo pomagale brezhibno sodelovati, komunicirati in narediti več.

CXL

Če ste izgubili službo ali je zaradi te izbruha negativno vplivala vaša kariera, potem lahko uživate CXL Growth Marketing Minidegree brezplačno 12 tednov. Tako boste lahko zgradili veščino po povpraševanju in dosegli novo delo na daljavo.

Po zaključku boste prejeli potrdilo in se po želji lahko vpisali na druge tečaje.

Zaključek

Z globalnim zaklepanjem je enostavno odložiti in se zadržati doma. Da bi se temu izognili in upajmo, da bi dosegli več kot kdajkoli prej, toplo priporočam, da zgrabite zgornja sredstva, ki so primerna za vas.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map