25 tvrtki koje nude besplatne usluge tijekom Covid-19

Izbijanje COVID-19 poremetilo je cijeli svijet, uključujući i milijune tvrtki.


Mnoga su poduzeća otišla naopako i bore se da bi se nosila s onim što se događa diljem svijeta. Isto tako, za obične ljude praksa karantiranja i boravka kod kuće može biti pomalo zastrašujuća, jer većina nas to nije dugo navikla raditi.

U ovim pokušajnim vremenima, samo je pametno i uputno iskoristiti vrijeme boravka u zatvorenom prostoru da bismo učinili nešto što inače ne bismo učinili. Srećom, puno tvrtki i trgovaca pružaju ruke i olakšavaju stvari svima nama.

Oni nude svoje besplatne alate, usluge, tečajeve i razne druge izvore bez naknade. Evo sažetka nekih najboljih koje sam pronašao.

CloudFlare

Sjajno i najpopularnije rješenje za zaštitu i ubrzanje vaše web stranice, CloudFlare nudi vam svoje osobine za poduzeća dostupne bez ikakvih troškova.

Također, dobivate 30-minutnu brodsku sesiju s jednim od njihovih stručnjaka. Samo ispunite njihov obrazac i započnite.

Indusface

Svijet se bori sa pandemijom COVID-19 i mnogi dijelovi svijeta su u zatvoru. Indusface vjeruje da iako se svi kreću od kuće kod kuće nema promjene na vašim web lokacijama i aplikacijama. U stvari, internetske će se transakcije povećavati, a vrijeme je da budite još pažljiviji i poduzmete proaktivne korake za zaštitu svoje digitalne imovine. Indusface već ima besplatnu uslugu zauvijek za pružanje procjene sigurnosti za vaše web stranice, a možete se uključiti u roku od nekoliko minuta.

Pored ovog, Indusface nudi dodatno mjesečno korištenje svoje usluge koja se plaća tijekom ovog razdoblja.

Proizvodi koji se nude u sklopu programa Indusface COVID su:

Indusface WAS – unaprijed

 • Indusface Skeniranje web aplikacija omogućuje organizacijama da otkriju ranjivosti web aplikacija, zlonamjerni softver i logičke nedostatke svakodnevnim ili inteligentnim skeniranjem na zahtjev.
 • Upravljani certificiranim sigurnosnim stručnjacima pomažu organizacijama da prepoznaju i otkriju utjecaj logičkih nedostataka na poslovanje detaljnim demonstracijama kroz provjeru koncepta.
 • Omogućuje organizacijama da proaktivno razumiju svoje stanje rizika i spremnost njihove prijave za ulazak u javnost.

Indusface AppTrana – unaprijed

 • AppTrana nudi kontinuiranu i robusnu sigurnost web mjesta sa
 • Inteligentno skeniranje web aplikacija
 • Upravljani i sveobuhvatni vatrozid web aplikacija (WAF)
 • Mreža isporuke sadržaja (CDN) koja minimizira pristup poslužiteljima podrijetla putem keširanja i osigurava brzu, sigurnu i pouzdanu isporuku sadržaja.
 • Višeslojna i cjelodnevna DDoS zaštita.

Google Hangouts

Ako ste postojeći kupac za G-Suite i / ili G-Suite Enterprise for Education, imate pravo da iskoristite njihov napredni Značajka Hangouts Upoznajte mogućnosti videokonferencija. Ova ponuda vrijedi do 1. srpnja 2020. Dakle, ako ste student ili tvrtka koja se bavi video konferencijama, svakako biste trebali ovo provjeriti.

Zum

Videokonferencije mogu biti od velike važnosti za škole, zbog čega Zum ukida ograničenje od 40 minuta za besplatne osnovne račune. To znači da neće biti prekida u komunikaciji sa studentima. Ovu ponudu možete iskoristiti samo ako ste u školi.

1Password

Jedan od najsigurnijih upravitelja lozinki vani, 1Password nastojeći svima olakšati situaciju, uklonio je 30-dnevni period probnog roka i umjesto toga uveo besplatni plan za šest mjeseci.

Ako ste oduvijek željeli koristiti upravitelj lozinki za pohranu svih svojih lozinki, evo vrijeme je.

HubSpot

HubSpot čini puno stvari kako bi im pružio podršku u ovoj krizi, uključujući:

 • Snižavanje cijene njihovog Starter Growth Suite sa 112,50 USD / mjesečno na 50 USD mjesečno
 • Povećavanje ograničenja za slanje e-poruka i minuta poziva
 • Nudite besplatne funkcije kao što su Sastanci, Citati, E-Sign & 1-1 video
 • Ponuda avansa provizije za partnere s rješenjima

I hrpa drugih zgodnih ponuda.

Digitalni marketinški laboratorij

Vjerojatno najbolji izvor za marketinški savjet, Digitalni marketar nudi svoje plaćeno članstvo pod nazivom DM Lab do kraja ožujka. Ova članska zajednica ima preko 10 000 trgovaca i osnivača, koji se svi okupljaju kako bi razbili te marketinške ciljeve.

Dakle, ako želite marketinšku igru ​​prebaciti na novu razinu, ne zaboravite iskoristiti ovu.

Pametni pasivni prihod

Pat Flynn iz Pametni pasivni prihod nudi veliku biblioteku mrežnih poslovnih resursa, uključujući hrpu podcasta, vodiča i njegovih tečajeva. Tečajevi uključuju:

 • Počnite od nule: pronalaženje pobjedničke poslovne ideje i slijetanje vašeg prvog kupca
 • Izgradite vlastiti brand: petodnevni izazov za izgradnju vašeg branda i web stranice
 • 0-100 Izazov e-pošte: Idite od 0-100 pretplatnika e-pošte u 3 dana

Pat Flynn je poznata po tome što čini ubojstvo putem interneta, posebice putem marketinga podružnica i e-pošte. Dakle, definitivno trebate naučiti njegove tajne.

Brit.co

Želite li naučiti crtati, ilustrirati, uređivati ​​i druge kreativne stvari? Evo vam dobrih vijesti. Brit.co nudi SVE njihove klase besplatno kad koristite kôd “BRIGA ZA SAMOGA SEBE” tijekom odlaska. Imaju stvarno super oni koje ne želite propustiti.

ponedjeljak

Ako ste neprofitna organizacija, onda možete koristiti ponedjeljak kompletna platforma bez troškova. Dobit ćete i potrebnu podršku za postavljanje i pokretanje stvari. Jednostavno im se obratite i zgrabite svoje članstvo.

Airtable

Izvrsno za organiziranje vašeg rada, Airtable besplatno izrađuje svoje profesionalne planove, s apsolutno bez vremenskog ograničenja. Možete iskoristiti ovu ponudu ako ste student ili nepolitička humanitarna grupa koja radi na naporima za pomoć COVID-19.

.@airtable bilo je apsolutno neprocjenjivo za organiziranje naših nastojanja #MasksNow u ruke svih koji im trebaju. @masksnoworg udvostručio je našu volontersku bazu u posljednjih nekoliko dana, a mi to ne bismo mogli učiniti bez alata koji smo bili u mogućnosti implementirati. Hvala vam!

– Joe Cooter (@jcooter) 29. ožujka 2020. godine

I ne samo to, već su i otvorili svoju obuku uživo samo za poduzeća.

Apijan

Apijan pomaže vam da jednostavno upravljate zdravljem i sigurnošću svojih zaposlenika. Kao odgovor na epidemiju, oni nude rješenje bez ikakvih troškova za sve, uključujući organizacije sa preko 1000 zaposlenika.

Za to vrijeme, rješenje poput ove moglo bi doći više nego dobro za bilo koju tvrtku.

Calendly

Snažan softver za planiranje u paketu s značajkama, Calendly trenutno nudi besplatne integracije Zoom i GoToMeeting kako bi svima pomogao da ostanu povezani čak i na daljinu. Ako ste Calendly korisnik i željeli ste ovu integraciju, iskoristite to odmah.

Radno mjesto

Radno mjesto nevjerojatno je rješenje iz Facebooka koje vam pomaže surađivati ​​s timovima i masovno poboljšati tijek rada. Planovi cijena na radnom mjestu obično počinju od 4 USD / mjesečno po korisniku, ali trenutno nude napredni plan besplatno troškovima hitnih službi i vladinim organizacijama 12 mjeseci.

Freshworks

Sljedećih šest mjeseci, Freshworks nudi alate za angažiranje kupaca, Freshchat i Freshcaller, bez naknade za male tvrtke s manje od 50 zaposlenih. Ovaj će vam alat omogućiti da sa zaposlenicima lako radite od kuće i nastavite svoj normalan radni tijek.

HootSuite

Jedan od najpopularnijih alata za marketing na društvenim mrežama, HootSuite, besplatno dijeli njihov profesionalni plan do 1. srpnja 2020. Uz to, dobit ćete ogromnu videoteku obrazovnih videozapisa za maksimiziranje svojih marketinških napora.

Preporučujem Hootsuite ako trebate upravljati društvenim medijima, osim što ne želite upotrebljavati svaku aplikaciju pojedinačno. Hootsuite vam omogućuje korištenje svake aplikacije s jednom. Sjajno, stvarno. pic.twitter.com/saxEQ0X7tI

– Jupiter8Ronin (@bond_next) 30. ožujka 2020. godine

Možete započeti odmah ili ne želite unijeti detalje o kreditnoj kartici, a zatim na njihovoj stranici možete ispuniti poseban zahtjev koji se može naći kad se malo pomaknete prema dolje..

MailChimp

Možete dobiti besplatni standardni račun na MailChimp ako ste kvalificirana skupina koja šalje kritične javnozdravstvene informacije o COVID-19 do 30. lipnja 2020. Marketing putem e-pošte je zaista ključan za rast vašeg poslovanja i ovo bi mogla biti samo prava prilika da ga iskoristite..

Moz Akademija

S preko 15 SEO tečaja, Moz Akademija čini da sve to bude dostupno besplatno. Jednostavno se prijavite ili se prijavite besplatno i koristite kôd „Wegotthis” tijekom odlaska kako biste iskoristili ponudu. SEO je i dalje super ogroman u marketingu, i ako se borite s njim, trebali biste zgrabiti ovaj.

Ahref Akademija

Ahref Akademija Tečaj pod nazivom Blogging for Business dostupan je besplatno ograničeno vrijeme. Ovaj tečaj vam pokazuje kako povećati 100 000 mjesečnih posjetitelja bloga i pretvoriti ih u korisnike koji plaćaju novac. Duga je više od 4 sata, a pohvaljeni su je kao Brian Dean i Kyle Byers.

Codecademy

Ako ste student, možete zgrabiti Codecademy-a Članstvo i pristup mnoštvo tečajeva o temama kao što su Web Development, Mobile Development i Data Science. Sjajna stvar je to što imate pristup njima do kraja školske godine.

14 dnevni scenarij Izazov

Ako redovito objavljujete videozapise ili planirate, ali se borite sa skriptu, onda je ovaj tečaj nazvao 14 dnevni scenarij Izazov je sve što trebate. Uobičajena cijena ovog tečaja iznosi 197 dolara, ali od sada ga možete dobiti besplatno. Nema potrebe za unosom podataka o kreditnoj kartici. Samo pristanite na socijalnu distanciranje i dobro vam se pridružite.

TECHSMITH

Možete zgrabiti TECHSMITH-a alat za snimanje zaslona nazvan Snagit i besplatni alat za povratne informacije pod nazivom Video Review besplatno do lipnja 2020. Iako besplatno korištenje neće biti trajno, u ovim mjesecima možete odlučiti je li ova dva alata dobra za vas ili ne.

Facebook Grants

Poznat po tome što se uvijek pojačavao u kriznim vremenima, Facebook nudi novčane potpore i kredite za oglase u iznosu od 100 milijuna USD za do 30 000 malih poduzeća iz više od 30 zemalja u kojima posluju. Ako ispunjavate uvjete, možete ga koristiti za jačanje vašeg tijeka rada, plaćanje stanarine, pokrivanje potrebnih troškova, pa čak i doprijeti do više kupaca.

Možete se prijaviti na njihovoj stranici i biti obaviješteni kada to postane dostupno.

Zoho na daljinu

Besplatno do 1. srpnja 2020 .; možeš koristiti Zoho na daljinu da biste nastavili svoje poslovanje u ovoj situaciji. Ovaj sve-u-jedan paket ima web i mobilne aplikacije koje će vam pomoći da jednostavno surađujete, komunicirate i postižete više posla..

CXL

Ako ste izgubili posao ili je vaša karijera negativno utjecala na ovu epidemiju, imate pravo na građenje CXL-a Rast Marketing besplatno na najmanje 12 tjedana. Ovo će vam pomoći u izgradnji vještine potražnje i postizanju novog udaljenog posla.

Po završetku dobit ćete potvrdu i možete nastaviti s upisom na njihove druge tečajeve ako to želite.

Zaključak

S globalnim zaključavanjem, lako je odložiti i oduzeti se ostati kod kuće. Da biste to izbjegli i nadam se da ćete postići više nego ikad prije, toplo preporučujem iskorištavanje gore navedenih resursa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map