3 Predmeti, ki jih morate imeti v mislih, preden začnete izvajati strategijo epske vsebine

Obstajajo različni načini, ki se uporabljajo za posredovanje trending sporočila, vendar so vsi namenjeni doseganju istega cilja.


Tej vključujejo Brian Dean’s Tudi “vsebina nebotičnikov” Randa Fishkina »10-krat vsebina«.

V primeru, da želite pritegniti veliko pozornosti in ga zato šteti za elektrarno, bi morala biti vaša vsebina edinstvena po svoje in nenavadna, ki jo ponujajo vaši rojaki.

Zaradi tega mnogi poslovni prostori začenjajo namenjati sredstva in veliko truda za ustvarjanje ogromnih vsebin. V veliki meri je to zelo koristno in dobro za poslovanje.

Vendar pa vodi tudi do novega potencialna nevarnost.

Kaj se zgodi v primeru, da vložite veliko časa in sredstev, da ustvarite epsko vsebino samo za ciljno občinstvo, ki bo pokazalo nezainteresiranost?

Samo sledite tem bistvom in ne boste se morali več ukvarjati s to težavo.

Poiščite obetavne ideje za vsebino

V primeru, da ste že prej objavili veliko količino vsebine; morali bi pregledati svoje objave in ugotoviti, katere vrste vsebine vas bolj zanimajo.

Obiščite Google Analytics in poiščite, katere posamezne objave na spletnem dnevniku, ocene izdelkov ali katere koli posebne vsebine, napisane za boljše ohranjanje strank, so prejele največje število ogledov in najdaljši čas na strani..

Po drugi strani pa, če ste sredi izvajanja svoje vsebinske strategije, takšnih orodij kot SEMrush, Ahrefs Content Explorer ali Buzzsumo sta vam na voljo, da vam pomagata pri iskanju priljubljene vsebine v svoji niši.

Najbolj preprost, vendar najbolj preverjen način, kako lahko vsebinske ideje črpajo od strank, je, da jih vprašate: “Ali hočeš to??

Če ste se odločili izpostaviti neko temo, po možnosti ima na primer velik obseg iskanja: “Najboljši prenosniki za nakup v letu 2018“Toda preprosto si ne morete zamisliti, kako iz njega pridobiti največjo konverzijo, potem bi bilo lahko sodelovanje kupcev dobra strategija za vas.

Semantično edinstven, napisan za SEO namene, časovno občutljive in povpraševalne vsebine, je le polovica posla. Govorimo o posebni idejni ideji, ki bo koristila tako vam kot vašim strankam.

Brezupno je preprosto, vendar kljub temu večina podjetij lahko hitro dobi množico povratnih informacij, tako da hitro odgovori na svoje občinstvo.

Tu so tri možne variante za dosego tega cilja:

1) poizvedbe

Pošljite e-poštna pisma, ki so sestavljena iz ankete ali zahteve za odgovor. Uporabite lahko tudi svoje besede, na primer “nameravamo ustvariti___.

V primeru, da želite do tega dostopati brezplačno, kliknite to povezavo in poslali vam bomo dostop, ko bo v živo. “

2) Socialne poti

Najenostavnejši način za doseganje svojega občinstva je uporaba Instagrama ali Twitterja.

Oglejte si nekaj kratkih, zanimivih sporočil ali vprašanj, ki temeljijo na različnih idejah o vsebini, o katerih razmišljate, in preverite, katera je najbolj angažirana.

Tisti, ki nimajo družabnih spremljevalcev, se lahko kopajo globlje v žepe in se lotijo ​​nekaj kovancev za plačano oglaševanje, da bi sporočilo pogledali njihovi občinci..

3) Odbori

Druga odlična možnost bi bila, da posežemo po vprašanjih, kot so Quora ali priljubljenih blogov in forumov na nekem področju strokovnega znanja, kot je GetResponse za trženje po e-pošti ali Moz za SEO. Oglejte si, katera vprašanja se vam najbolj porajajo.

Ključno pri tem bi bilo natančno ugotoviti, kaj se sprašuje o tem, kaj ljudje strašijo, in ne zgolj ugibati.

Preverite svojo vsebino

Zamisel o odobritvi in ​​preverjanju vsebine pred vlaganjem vnjo se je pojavila v razdelku za komentar nedavno Moz post.

Danijel opredeljuje scenarij, kjer je njegova ekipa imela impresivno idejo, za katero so mislili, da bo naredila čudeže, toda ko so se lotili postopka in gumija udarili po cesti, je ciljna publika pokazala popolno nezainteresiranost.

Prvi mejnik je vključeval potrjevanje, ki je korak, ki ga večina ljudi v procesu ustvarjanja vsebine ne jemlje resno, kot je pojasnil Moz guru Rand Fishkin v svojem odgovoru.

Ustvarjanje vsebine ne more biti enakovredno gradnji izdelka, ko gre za naložbe.

Eden je na videz boljši od drugega, vendar nima smisla streljati iz kolka, ko se lahko odločite za preprostejše in bolj preproste načine za potrditev ideje o vsebini, preden v svoj začetek vložite svoj dragoceni čas in vire..

Ujemite svojo vsebino s svojo distribucijo

Obstaja bistveni del postopka trženja vsebine, ki ga zelo veliko trgovcev ne upošteva, ko načrtujejo vsebino.

»Kot ustvarjalec vsebine me je krivda zaradi tega že kar nekajkrat zasledila. Najpogostejša misel v mojih mislih je, da vrednost moje vsebine temelji izključno na sami vsebini, «pravi Neil Patel.

Takoj, ko bo končno zaživel vaš razburljiv internetni del, se ne bo zgodilo nič, če ne dobite košare ali zrkla in jih pošljete na stran.

Ta faza je distribucija uganke o vsebini in naj bi pomembno vplivala na vrsto ustvarjene vsebine.

To ideologijo bomo dobro razumeli z naslednjim primerom.

Medtem ko ciljate na lastnike malih podjetij v prostoru za hišne ljubljenčke, ste prepričani, da ste najbolj primeren kanal za dostop do lastnikov LinkedIn, in strastni so do hišnih ljubljenčkov, pa tudi do nege hišnih ljubljenčkov, postopek ponovite.

Vprašajte, kaj so strastni.

 • Raziskovalne skupnosti v prostoru za hišne ljubljenčke
 • Poiščite trendno vsebino hišnih ljubljenčkov v raziskovalec vsebine Ahref
 • Raziščite najpogostejša vprašanja o hišnih ljubljenčkih Quora

Mislite, da ste našli popolno postavo, vključno z epskim vodnikom za postavitev pohištva jelke ljubiteljev hišnih ljubljenčkov samo za celoten lonec.

Neverjetno!

15.000 Facebook delnic!

Skoraj 3000 delnic Pinterest

In na LinkedInu, kjer je vaša ciljna publika … ena delnica?

Nesmiselno je pridobiti skoraj 20.000 skupnih delnic, a komaj doseči ciljno publiko. Mogoče je, da greš na viruse z napačnim občinstvom in od svojih vsebin dobiš praktično nič poslovnega.

Kot načrtujete, najprej pomislite na svojo ciljno publiko in na kaj se najbolje odzivajo. Imate večjo priložnost, da na tem mediju odmevate s to publiko.

Zaključek

Vsebina je še vedno vsebina. Pameten pristop je, da preizkusite trg, preden se odločite, da bi nekaj dobili tam, saj na tej stopnji ne boste potrebovali toliko previdnosti v primerjavi z lansiranjem izdelka.

Hkrati pa načrtujete, da čas in denar vložite v večji del vsebine, bodite previdni in preverite, tako da bo občinstvo odmevalo in ga zanimalo.

Oglejte si analizirano statistiko, povprašajte svojo trenutno publiko in upoštevajte distribucijo kanalov, da boste imeli najboljše možnosti za uspeh vsebine.

Oznake:

 • SEO

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map