39 najboljih partnerskih programa za pridruživanje tehničkim blogerima

Povećajte prihod od zarađivanja od vaše web lokacije pridružujući se partnerskim mrežama koje najbolje plaćaju.


Mnogo je opcija osim ovisno o Google Adsense ili drugim platformama za oglašavanje.

Oglas vam dobro plaća ako imate ogroman promet, ali nekoliko tisuća pregleda stranica mjesečno može vas razočarati.

Postoji i nedostatak prikazivanja oglasa.

 • Usporite svoje web mjesto
 • Nema kontrole nad prikazima oglasa
 • Nema zajamčene zarade

Pa kako zaradite više kao bloger?

Ide jedan od najpopularnijih izbora affiliate marketing. Postoji stotine partnerskih programa kojima se možete pridružiti u tehnološkoj niši. Radi se o početnicima, ali i iskusnim blogerima. Vjerujem da djeluje iz nekoliko dobrih razloga, uključujući:

 • Ne morate sami izrađivati ​​proizvode
 • Ne morate se brinuti o isporuci
 • Ne morate brinuti za podršku nakon prodaje

Sve što radiš je promovirati proizvod i zaraditi proviziju za svaku prodaju na koju se pozivate. No, kako biste započeli zarađivati ​​kao pridruženi marketing, morate biti sigurni da uđete samo u prave programe i mreže.

A ako ste bili u lovu na dobre partnerske programe, onda je ovaj članak vjerojatno sve što trebate. Naveo sam partnerske programe za blogere koji su zakoniti i dobro plaćaju.

Ako to zvuči zanimljivo, hajde da to skoknemo.

ShareASale

ShareASale prilično je velika partnerska mreža koja prihvaća čak i nove blogere, sve dok imate relevantan i kvalitetan sadržaj. Oni su otprilike od 2000. godine.

ShareASale

Imaju više od 40 kategorija, pa odaberite ono što vam najviše odgovara.

 • Računalo & Electricals
 • Web hosting
 • Karijera i posao
 • Marketing
 • SEO povezana usluga & proizvodi
 • Web usluge i alati za webmastere

Jednom kada je vaš račun kreiran, tražite i pridružite se odgovarajućim trgovcima. Trgovci obično vaš zahtjev prijave u roku od nekoliko dana. Nakon odobrenja imat ćete potreban marketinški materijal za promociju na svojim blogovima.

Neki od popularnih programa koje biste mogli razmotriti.

 • StudioPress – ako pokrivate teme povezane sa WordPressom
 • WP Engine – ako uključujete i WordPress hosting
 • RocketTheme – za teme povezane s Joomlom
 • SurfEasy – VPN koji pokriva blogove
 • FreshBooks – ako pokriva startup, računovodstvo, financijske usluge

Također imaju širok spektar modnih partnerskih programa koje biste trebali provjeriti jeste li u toj niši. Oni plaćaju putem čeka ili izravnim pologom.

Udarac

Ne kao stara, već druga sjajna partnerska mreža koja ugošćuje puno proizvoda.

Udarac ima više od 500 trgovaca kojima se može pridružiti. Dobivate detaljno analitičko izvješće o kampanjama.

 • Dnevni klik
 • Izvedba po datumu / mjesecu / vrsti referenci / domena koja se odnosi
 • Najbolje kampanje

Neki od relevantnih programa za pridruživanje tehnološkom blogeru.

 • Startup, eCommerce – AppSumo, BigCommerce, Bigstock
 • Računalo, sigurnost, Internet – Hotspot Shield VPN, Hostgator, MaxCDN, slijed imena, SUCURI, SecureMAC
 • Učenje – Skillshare, Treehouse
 • Dizajn – 99 dizajna, Envato Elements

Isplata je mjesečna i postoji više načina za unovčavanje zarade, uključujući PayPal i bankovni prijenos.

Amazon Associates

Cijeli svjetski dućan Amazona i mogućnost promocije njihovih proizvoda samo je dostignuće.

Amazon Associates imati početni postupak kvalifikacije koji zahtijeva da napravite najmanje 3 prodaje prije nego što možete dobiti odobrenje.

CJ

Prethodno znan kao komisijski čvor jedna je od popularnih među blogerima. Možete tražiti tisuće trgovaca kojima se možete pridružiti.

Neke su značajke:

 • Generator dubokih veza
 • Analitika transakcija u stvarnom vremenu
 • Lako je pronaći trgovca, dobiti veze, baner

Možete se pridružiti 1&1 hosting, Grammarly, itd.

Nije najbolje korisničko sučelje, ali još uvijek je sjajna partnerska mreža kojoj treba biti dio. Odobrenje na CJ Affiliate mreži je jednostavno, ali odobrenje za programe unutar njega malo je zadatak. Većina programa unutar njega ima zaista stroge zahtjeve i možda vas ne odobrava sve dok ne ispunite zahtjev, primjerice, lokaciju publike.

Rakuten

Navedite udžbenik?

Jedan od sjajnih načina za promociju internetskih tečajeva iz Udemyja, Coursera pridruživanjem Rakuten partnerska mreža.

Već 8 godina zaredom glasovao je za podružničnu mrežu broj 1, a Rakuten je sjajan kada je u pitanju asortiman proizvoda. Postoji mnogo različitih kategorija.

Awin

S markama poput Etsy, Under Armour i HP, Awin Izvrsno je s obzirom na asortiman proizvoda i proviziju po prodaji.

Međutim, jedini nedostatak je što naplaćuju 5 USD tijekom prijave kao proviziju za probir koji možda neće svima dobro proći. Imajte na umu da vam se vraća 5 USD nakon što dobijete odobrenje.

Clickbank

Uglavnom poznat po svojim digitalnim proizvodima, Clickbank sadrži neke stvarno detaljne tečajeve i e-knjige od kvalitetnih prodavača na različitim nišama.

Internet marketing, zdravlje, fitnes, poslovanje, ulaganje, mršavljenje, igre, zeleni proizvodi, sport, putovanja i puno više proizvoda koji vas čekaju na promociji.

MaxBounty

MaxBounty radi na CPA modelu koji vam plaća za svaku radnju, poput prijave ili slanja e-pošte. Imaju različite ponude u različitim nišama.

Domena & Usluge poslužitelja

Pisanje o WordPressu, bloganje tehničkih stvari? Promocija hosting platforme i proizvoda povezanih s domenom bila bi dobra ideja.

SiteGround

Jedan od mojih najdražih, SiteGround službeno preporučuje WordPress.org za hosting blogova i oni su vrlo pouzdani za vaše čitatelje.

Siteground je poznat po zajedničkim performansama hostinga, tako da bi ih bilo lako promovirati u vašu publiku.

Bluehost

Bluehost je nesumnjivo jedna od najpopularnijih web hosting kompanija na svijetu.

Gotovo svi blogeri koji se bave tehnološkim poljem spominju Bluehost hosting planove. Oni nude jedinstvenu proviziju od 65 USD za svakog kupca koji kupi vašu preporuku. Međutim, ako ostvarite više prodaje, oni bi čak mogli povećati vaš ulog.

Bluehost nudi promotivne resurse poput banera i oglasa. Dobivate i detaljno izvješće i analizu prodaje. Posjeduje posvećeni tim za upravljanje podružnicama koji će odgovoriti na bilo koja od vaših pitanja.

Kinsta

Sa 60-dnevnim kolačićem za praćenje i 10% ponavljajućih provizija za cijeli život, Kinsta je sjajni premium WP upravljani affiliate program za razmatranje prijave.

Možete dobiti 500 USD kada netko registrira plan poduzeća s URL-om za praćenje pridružene tvrtke.

WP motor

Sjajan partnerski program koji vam omogućuje stvaranje prilagođenih tokova za bolje pretvorbe. WP motor je pouzdan hosting pružatelj usluga koji koristi puno blogera.

Znate li da možete zaraditi čak 7500 USD po preporuci? Nema razloga da se ovo ne promovira kada vodite blog ili web mjesto koje vodi udžbenik.

Kroz WP Engine također možete promovirati StudioPress koji nudi kvalitetne teme + okvir Genesis.

Namecheap

Slično kao i GoDaddy, Namecheap ima domene zajedno s uslugom hostinga. Potrebno je samo nekoliko minuta da postavite stvari i započnete zarađivati ​​proviziju za svaku kvalificiranu prodaju.

Možete promovirati njihov CDN, SSL / TLS certifikat, VPN, hosting i usluge domene.

Internet / Digitalni marketing

Ako educirate i dijelite informacije o marketingu, SEO, sljedeći bi proizvodi bili dobra ideja za promociju.

Long Tail Pro

Vrlo koristan alat za istraživanje ključnih riječi s dugim repom koji koriste mnogi trgovci. Long Tail Pro sjajan je proizvod tako da ne bi bilo teško započeti zarađivati ​​provizije od reklamiranja ovoga.

Samcart

Sa do 40% i ponavljajućim provizijama, Samcart bio bi dobar program za vaš blog. Samo da znate, oni prave prodaju digitalnih proizvoda putem interneta bez daha.

NinjaOutreach

Vrlo zgodan alat za marketing influencera, NinjaOutreach plaća mjesečno ponavljajuće provizije za svaku navedenu prodaju.

ConvertKit

Vjerojatno jedan od najboljih softvera za marketing putem e-pošte, ConvertKit mora biti na vašem popisu za promociju.

Imaju sjajne značajke koje vaši kupci neće pronaći nigdje drugdje.

SEMRush

Sve u jednom marketinški paket koji plaća doživotne provizije za upućivanje kupaca. SEMRush omiljeno je i među trgovcima. SEMRush radi kompletnu SEO analizu vaše web stranice i vjeruje joj puno profesionalnih blogera.

BeRush je partnerski program SEMRush-a, koji omogućava pristup promotivnim materijalima, cjelovitim i praktičnim statistikama i izvrsnu korisničku podršku. Oni nude promo sadržaje (baneri. Veze, widgeti) & posebne ponude) na 9 jezika – engleskom, španjolskom, francuskom, njemačkom, talijanskom, portugalskom, japanskom, korejskom i ruskom.

Za svakog novog korisnika dobivate 40% ponavljajuću proviziju, koju možete povući dva puta mjesečno ako pređete minimalni prag.

SpyFu

SpyFu je super koristan natjecateljski špijunski alat koji može biti od velike koristi vašoj publici. Oni plaćaju dva puta mjesečno svojim podružnicama i to previše ponavljajućim provizijama.

SpyFu je dobio brojne alate za digitalni marketing kao što je sljedeći.

 • Analiza natjecatelja
 • Istraživanje ključnih riječi
 • Usporedba domena
 • Rang tracker
 • PPC istraživanje
 • Istraživanje ključnih riječi
 • AdWords konkurent
 • Backlink checker

bilo mnogo više …

WordPress

Pisanje o bloganju?

Sigurna sam da imate blogove vezane uz WordPress i što bi moglo biti bolje od podržavanja proizvoda povezanih s WP-om za zgodnu zaradu?

OptinMonster

WordPress skočni dodatak koji drastično povećava optimizirane konverzije.

OptinMonster plaća 20% za svaku prodaju i možete promovirati partnersku vezu na različitim kanalima, uključujući blog i web stranice društvenih medija.

ThemeForest

Ogromno tržište tema na kojem će vam se čitatelji zahvaliti na preporuci. Themeforest dio je Envato Market-a i pri svakoj prodaji plaćaju 30%.

Elegantne teme

Vjerojatno jedan od najplaćenijih WordPress podružnica, Elegantne teme plaća velikodušnih 50% pri svakoj prodaji i dobivate tonu oglasa za početak promocije.

Jeste li čuli za poznatog graditelja Divi?

WPForms

Možete promovirati WPForms na vašem blogu i na web stranicama društvenih medija. Veliki plus bod ako imate veliki sljedbenik.

Postoji više od 100 predložaka i možete ih promovirati u obliku kontakata, plaćanja, anketa, registracije, vijesti, prilagođenih obrazaca.

Beaver Builder

Beaver Builder je lagani graditelj stranica za WordPress. Oni plaćaju putem PayPal-a kad god postignete najmanje 100 USD ukupno ostvarenih provizija.

Beaveru vjeruje više od milijun stranica. Ne otima se web mjesto pa se web stranica brže učitava.

MTS

Čuo sam za jednu od najbrže učitanih WP tema – Shemu?

Tržište koje ima puno sjajnih tema i dodataka za WordPress.

MyThemeShop plaća nevjerojatnih 55% provizije po prodaji.

Elementor

Jedan od najlakših graditelja stranica s povlačenjem i ispuštanjem, Elementor plaća 50% svake prodaje putem PayPala. Morate dostići minimalno 200 dolara da biste ih isplatili.

ShortPixel

ShortPixel smiješno poboljšava brzinu web stranice komprimiranjem slika bez gubitka kvalitete. Oni plaćaju 50% ponavljajućih provizija za svu prodaju.

ThirstyAffiliates

Sjajan dodatak koji krije vaše partnerske veze. Možete promovirati ThirstyAffiliates i pomoći svojim čitateljima da sakriju svoje pridružene veze ružnog izgleda.

Napreduju teme

S visokim i ponavljajućim provizijama, Napreduju teme definitivno bi trebao biti na vašem popisu za pridruživanje.

Imaju sjajne teme i dodatke za WordPress koji olakšavaju i najteže zadatke.

 • Arhitekt – Izrađivač stranica
 • Olovo – Optinovo rješenje
 • Quiz Builder – Kreirajte kvizove
 • Ultimatum – Napravite zimzelene kampanje
 • Komentari – prekrasan sustav komentara
 • Optimizirajte – A / B testiranje odredišnih stranica
 • Šegrt – Stvorite e-tečajeve
 • Ovacije – socijalni dokaz auto-pilota
 • Pametni widgeti – Potpuna kontrola widgeta

E-učenje

Pisanje tutorijala? Možete promovirati e-učenje tečajeve svojoj publici.

Udemy

Ogromno tržište za instruktore i studente. Možete uputiti studente na Udemy-a zbirka tečajeva i biti plaćen za svaku prodaju.

Coursera

Coursera je sjajno tržište e-učenja. Na svakoj generiranoj prodaji možete zaraditi do 45%. Možete promovirati najnovije tečajeve tehnologije poput dubokog učenja, računalstva u oblaku, znanosti podataka itd.

Skillshare

Slično je i s Udemyjem, ali puno je noviji i ima tečajeve kraćeg oblika. Kao podružnica za Skillshare, te plaćaju kad god se netko prijavi na besplatno probno razdoblje.

Oblikovati

Možete promovirati proizvode i usluge povezane s dizajnom svojoj publici.

Canva

Ako ne živite pod stijenom, znate što Canva je. Oni su sjajni mrežni urednik koji je nedavno pokrenuo pridruženi program za njihovu PRO verziju.

Na Canvi možete dizajnirati mnogo stvari, a neke od njih su sljedeće.

 • Slike na društvenim medijima
 • Flyers
 • Rezime
 • Kartice
 • prezentacija
 • Plakati
 • Logos
 • Infografika
 • Majice
 • Brouchers
 • pozadine
 • Newsletteri
 • Kuponi
 • računi

Za početak su dobili više od 50 000 predložaka.

Elementi

Svakom kupnjom možete zaraditi novac Envato elementi povezivanjem s njihovim dizajnerskim elementima.

Elementi su dobili više od 2 milijuna digitalnih sredstava iz različitih kategorija.

 • Stock Video, video predloške
 • Glazba, zvučni efekti
 • fotografije
 • fontovi
 • WordPress
 • CMS i web predloške
 • 3D

razni

Sve ostale stvari koje mogu smisliti.

Grammarly

Prikladan alat za provjeru bilo kakvih grešaka pri pisanju, Grammarly isplaćuje vam 25 USD besplatnog bonusa za samo prijavu na njihov pridruženi program + sve preporuke koje napravite.

Fiverr

Tržište freelancera za doslovno obavljeni posao za samo 5 dolara. Zarađujete kad god vaš navedeni korisnik kupi koncerte od Fiverr.

AppSumo

AppSumo ima partnerski program koji vjeruje u to da vas razmazuje povećanim provizijama. Njihova plaća postaje veća i veća kada se povećava vaš broj prodaje.

AppSumo je poznat po tome što nudi vruće softverske ponude koje često koriste blogeri, digitalni trgovci, vlasnici web lokacija i pokretanje programa.

Microsoft

Microsoft je jedna od najpopularnijih tehnoloških tvrtki koja je pokrenula svoj partnerski program 2016. godine.

Provizije možete zaraditi na Office 365, Surface, Xbox, osobnim računalima, uključujući aplikacije, igre, glazbu, filmove i TV emisije koje su dostupne u Windows trgovini.

Microsoft tvrdi da oni nude jednu od najboljih stope provizija u industriji.

Tvrtka nudi dvije opcije partnerskog programa –

Microsoftov privatni partnerski program

S partnerstvom s Tradedoublerom, globalnom firmom za pridruženi marketing, Microsoft je pokušao promovirati svoje proizvode u preko 60 zemalja, uključujući Austriju, Brazil, Kanadu, Kinu, Francusku, Njemačku, Veliku Britaniju, Indiju, Japan, Ujedinjene Arapske Emirate, Ujedinjene države.

Microsoftov javni partnerski program

Kako bi dodatno prodrli u svoje proizvode na lokalnoj razini, Microsoft se udružio s lokalnim firmama mreža povezanih tvrtki. Microsoft za promociju nudi transparente i tekstualne veze. Različiti proizvodi imaju različite stope provizija, koje se kreću od 5% do 10% s 14-dnevnim kolačićima za praćenje.

Povećajte zaradu

Želim vam da uzlazite u gore navedene programe što ste dostigli. Jednom kada se pridružite više partnerskih programa, možda će vam biti teško pratiti zaradu, a za to možete koristiti Pritoka (Dobiti 25% OFF s kuponskim kodom – GEEKFLARE) koji objedinjuje podatke u jedinstvenu nadzornu ploču.

Ako ste vlasnik tvrtke i želite pokrenuti svoj partnerski program, tada potražite ta rješenja kako biste vam pomogli.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map