6 načinov, kako narediti svojo spletno stran zanesljivo

Samo nekaj sekund se odloči, ali bo zapustite ali ostanite na spletnem mestu ali za kako dolgo. Lahko je bodisi hit bodisi izguba potrošnika. In ta odločitev temelji na tem, ali se gledalcu zdi vaše spletno mesto zanesljivo ali ne. Ta članek vam bo pomagal zgraditi zanesljivo podjetje.


Zakaj je to pomembno?

Zaradi nevarnosti številnih piškotkov, napadov, prevar in slabe storitve za stranke se ljudje dobro zavedajo, kje jih zdaj lahko kliknejo.

In ker imate spletno trgovino, v katero je vložen denar, morate biti previdni pri svojem spletna stran je zaznana.

Vprašanje je,

Kako lahko nekomu zaupate vašo spletno stran, da bo še naprej stranka?

In kaj potrošnik pričakuje od zanesljivega podjetja in obeti njegove spletne strani?

Zaupanje navaja, da podjetje pravično trguje v skladu z zakoni, zaradi katerih se stranke počutijo vredne.

Vsak potrošnik ima pričakovanja od družbe, ki vključuje, da bi morali njegovi izdelki učinkovito in učinkovito izvajati svoje zahteve. Informacije bi morale biti natančna, podrobna in iskrena.

Ko stranka naredi, da zaupa navedenim podatkom, je manj verjetno, da jih prej zapustijo. Potrošnik naj se počuti samozavestno glede izbranega izdelka in ponudnika storitev.

“Podjetje me bo zaščitilo.” Varnost in zasebnost sta vse bolj ključna skrb za potrošnike, ko krmarita po digitalnem svetu. Ljudje želijo vedeti, da ima podjetje v mislih najboljše interese. Ali bo podjetje varno shranilo moje osebne podatke o kreditni kartici in občutljive podatke ohranilo zasebne? Kot je navajal Tucker Schreiber.

Začnimo in vemo, kako narediti svoje spletna stran, vredna zaupanja.

1. Močan dizajn naredi veliko razliko

Način, kako vas dober znak za blagovno znamko / logotip in ambient prisili,.

V tej konkurenčni dobi je slabo upravljanje ali oblikovanje spletnega mesta neizprosno. Na voljo so številni viri in orodja za razvoj spletnega mesta ali za najem podjetja spletni razvoj po meri. Internet, ki je najbolj dostopna rešitev za vaše poizvedbe le en klik, je odprta vrata, ki jih lahko dosežete vsako minuto.

2. Kaj naredi oblikovanje spletnega mesta zanesljivo?

Zagotavljanje informacij, kot so finance, je velika odgovornost, ki jo potrošnik vnese na vašo spletno stran. Stranka daje spletnemu mestu podatke o svoji kreditni kartici in nakupe, ko je obraz mesta zanesljiv, enostaven in varen.

3. Kako oblikujete zaupanje?

 • V celoti se izogibajte kapitalnim pisavam.
 • Izogibajte se nezrelim pisavam, kot je “comic sans.”
 • Napišite slovnično pravilno vsebino.
 • Postavitev naj bo preprosta
 • Izogibajte se uporabi lepljivih slik
 • Izjave uglednih blagovnih znamk
 • Ocene zvezd iz Amazona

Prikažite prepričljivo sporočilo ali citiranje lastnika ali člani skupine, da potrošnika spodbudijo k nadaljnji poti kot le na naslovnici. Dodajte interaktivne fotografije, da bodo izdelki dopadljivi.

4. Obvezno je posodabljanje vaše spletne strani

Če želite zagotoviti splošno zdravje svojega spletnega mesta, morate posodobiti vsak delček vsebine in funkcij. Informacije o izdelku je treba temeljito preveriti in posodobiti.

Tudi od informacij o izdelkih do razdelka »O nas« in kontaktnih podatkov je treba posodobiti vse podatke in številke. Dodajanje McAfee varen bo vaša spletna trgovina dodala element zaupanja tudi za uporabnike.

5. Pokažite, da ste aktivni v spletu

Prisotnost prodajalne in razpoložljivost njenega osebja je mogoče enostavno potrditi z njihovimi dejavnostmi podjetja računi družbenih medijev.

Preprost način preverjanja njihove zanesljivosti je na podlagi pogostosti objav, mnenj potrošnikov in pogostosti odzivanja na objave obiskovalcev.

Če v zadnjem času niso ničesar objavili ali v komentarju razdelili ali odgovorili, kako je mogoče biti prepričan, ali je trgovina sploh aktivna ali samo naroča, pozablja pa na pošiljanje? Vedno je treba sodelovati in komunicirati s svojim občinstvom.

Bodi mimo odgovarjajo na njihove Facebook poizvedbe, komentarje, tvite ali skupno rabo fotografij in ponudb izdelkov na Instagramu, da vaše stranke seznanijo, kaj se dogaja z vašim podjetjem, novicami, dogodki, posodobitvami in prihajajočimi zbirkami, ki jih morate vzpostaviti na spletnem blogu.

Obiskovalci na internetu navadno frustrirano iščejo smernice in odgovore. Če opravite temeljito raziskavo in razmišljate kot stranka, lahko zagotovo ugotovite običajna vprašanja, ki jih postavljajo kupci.

To vam pomaga pri pripravi pogostih vprašanj in vprašanja o izdelku strani, ki lahko povečajo prodajo, kot to počne to spletno mesto. Povežite svoje družbene račune s pomočjo socialnih gumbov na svojem spletnem mestu, da tam usmerite ljudi.

6. Olajšajte, da vas kdo kontaktira

V primeru kakršnih koli poizvedb ali težav ne morete več komunicirati z določenim podjetjem na spletu. Če ste zanesljiv in zaupanja vreden posel, zakaj bi bili stiki tako zahtevni in zapleteni za stranke.

Na svojem spletnem mestu nastavite preprost kontaktni obrazec, da bodo stranke hitro dosegle vas. Ustanovljeno podjetje bi moralo obiskovalcem celo omogočiti dosegljiv naslov. Stranke pričakujejo, da vas bodo kontaktirali kadarkoli, ko se jim bodo zdeli, zato jim morate zagotoviti telefonsko številko, da vas bodo lahko poklicali kadar koli.

Lahko preko družbenih medijev ali telefona. Dejavnost, vključenost in odzivnost je ključnega pomena za izgradnjo zanesljivega spletnega mesta in zanesljivega poslovanja na splošno. The zaupanje bo raslo če je stranka sposobna govoriti s katerim od vaših zaposlenih v podjetju.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map