6 Orodja, ki vam bodo pomagala ustvariti več potencialnih strank na svojem spletnem mestu

Spreminjanje vašega spletnega mesta v uspešno orodje za generiranje svinca je zahtevna naloga.


Ko pa potisnete kodo, pot postane gladko jadro.

Lastniki podjetij kar najbolj eksperimentirajo inovativne rešitve ujeti čim več vodi v lijak pretvorbe.

Potreben je čas, da poskusite in preizkusite zlato orodje, ki lahko prodajo spremeni.

Takšna orodja bomo predstavili vaši prodajni skupini, ki jih lahko v celoti spremenite svoj prodajni postopek:

1. Aktivna kampanja

Uspeh vaše strategije digitalnega trženja je v veliki meri odvisen od učinkovitosti vaše strategije trženja e-pošte.

https://www.activecampaign.com/prototype/ac-hero.mp4

E-pošta je eden najbolj priljubljenih medijev za pošiljanje sporočil občinstvu. Če ne morete segmentirati prometa na podlagi persona in v skladu s tem uporabljati e-poštnega trženja, se s svojimi strankami ne ukvarjate na pravi način.

Ljudje radi prejemajo prilagojena obvestila v nabiralniku in družba, ki jim pošilja prilagojena sporočila, ima večje možnosti, da dobi pozornost.

Prijave lahko pretvorite v kupce, ki plačujejo, tako da v vaš e-poštni bilten vnesete ustrezen poziv k dejanju.

Aktivna kampanja je eno najboljših orodij za trženje e-pošte, kar jih boste kdaj srečali na internetu. Skrbi za postopek segmentacije in deluje na načelih avtomatizacije.

Uporabniku omogoča sledenje vsakim strankam na spletnem mestu od trenutka, ko pristane na straneh spletnega mesta.

Kasneje se to orodje uporabi kot orodje za vašo tržno kampanjo po e-pošti. Vašemu prodajnemu timu lahko pošlje neposredno obvestilo v trenutku, ko je na strani vašega spletnega mesta pristal potencial.

Orodje vam bo pomagalo slediti tem potencialnim strankam, tako da jim boste pošiljali segmentirana sporočila in ohranili hladne potencialne zanke, tako da jih boste redno preverjali..

Dobro je, da redno preverjate prazne uporabnike in jim pošiljate ustrezna sporočila, da jih lahko vrnete na vaše spletno mesto.

2. Prodajalec

Če imate spletno prisotnost kot podjetje, ga morate uporabiti Prodajalec za vse vaše prodajne CRM potrebe.

V današnjem hitrem tehnološkem svetu obupno potrebujete orodje, ki lahko pridobiva potencialne posle za vaše podjetje in delo v ozadju, medtem ko se osredotočate na bolj kritične poslovne naloge.

Salesmate je pametno prodajno orodje s široko paleto funkcij za današnjo prodajno ekipo. Privedete lahko svoje podjetje s tem orodjem in jih nato pametno pretvorite v stranke, ki plačujejo.

Tu je nekaj najboljših lastnosti prodajalca:

 • Upravljanje s cevovodi
 • Sledenje uporabnikovi dejavnosti na spletnem mestu
 • Sledenje po e-pošti
 • Predloga prodajnega cevovoda
 • Predloge e-pošte
 • Pametna e-poštna sporočila
 • Programska oprema za upravljanje stikov
 • Prodajna inteligenca
 • Napoved prodaje, tako da lahko delujete na zanesljivih podatkih in ne na ugibanje
 • Integracija z najbolj priljubljenimi aplikacijami
 • Integracije Googlovih aplikacij
 • Varnost in zanesljivost

3. Vodilni forenziki

Če iščete inteligentno platformo, s katero lahko vaše podjetje zasluži nekaj kakovostnih rezultatov, Vodilni forenziki je vaše orodje. Na stotine ljudi lahko obišče vaše spletno mesto vsak dan, le nekaj pa si vzame čas za izpolnitev obrazca.

Tudi če uporabite programsko opremo za zagotovitev, da vsak obiskovalec izpolni obrazec, bo še vedno nekaj zdrsnilo skozi razpoke. Kako pritegniti te vodiče in jim omogočiti, da ostanejo?

Lead Forensics, eno najbolj kul orodij za generiranje svinca na trgu. Orodje z uporabnikovim IP-naslovom preveri, katera podjetja in ljudje uporabljajo vaše spletno mesto, tudi če ne izpolnijo obrazca.

Na podlagi teh pomembnih informacij lahko oblikujete načrt za boj.

Nato lahko vaša prodajna ekipa prevzame kolo in zbere podatke o podjetjih in znamkah, ki obiščejo vaše spletno mesto.

Pogovorite se z vodji trženja ali drugim ustreznim osebjem in se z njimi pogovorite o idejah. Ta strategija ima velike možnosti, da bi si prislužili solidne prednosti, saj se ljudje, s katerimi se obrnete, že zavedajo vašega podjetja.

4. Intercom

Intercom je prodajna skupina sanje.

Je tudi eno najbolj inovativnih orodij za generiranje svinca. To orodje vam omogoča neposreden stik in komunikacijo z vašimi strankami, ko obiščejo vaše spletno mesto.

Za komunikacijski postopek lahko poskrbite tako, da na strani postavite sporočila, ki jih bo obiskovalec videl, ko izpolni posebne zahteve.

Če na primer obiskovalec na strani s cenami na vašem spletnem mestu porabi več kot 30 sekund, mu lahko pošljete pojavno okno, ki se glasi:

Pozdravljeni!

Zanimate nas o naših cenah? Z veseljem bi vam pomagal!

To sporočilo lahko pritegne pozornost uporabnika in odgovorila bo, če želite izvedeti več o podrobnostih o cenah vašega podjetja.

Ključno pri tem je biti relevanten in odmevati misli obiskovalcev. Intercom lahko nastavite na najboljši način z izvajanjem raziskav na obiskovalcih vaše spletne strani in njihovih pogosto obiskanih destinacij na spletnem mestu.

Ko obiskovalec odgovori na sporočilo, lahko vsak predstavnik vaše prodajne ekipe komunicira z njimi in jih vodi naprej.

Dobra strategija je, ker bodo vodilni potenciali šli skozi več kanalov, vendar boste ostali na najprimernejših poteh konverzije s svojim podjetjem.

To orodje ima ogromen potencial za zbiranje potencialnih strank in dragocene povratne informacije strank. Vendar ga najprej preverite, če želite razumeti njegov potencial, preden se odločite za stranko.

5. Google Trendi

Google je fantastična platforma, ki je shranila ogromno inovativnih prodajnih orodij za poslovne lastnike digitalne dobe.

Googlova orodja uporabnikom omogočajo natančno to, kar želijo – več potencialnih strank in več izpostavljenosti na enem najbolj množičnih spletnih iskalnikov.

Najprej je na tem seznamu Googlov načrtovalec ključnih besed. Faza načrtovanja ključnih besed je za mnoge lastnike spletnih strani moteča, saj ne vedo, kje začeti in katere ključne besede upoštevati za svojo tržno strategijo.

Googlovo orodje vam bo predlagalo popolne ključne besede za vaše podjetje, ki jih lahko vključite v kopijo svojega spletnega mesta kar se da kreativno.

Naslednji korak je Google Trends. To orodje je bistvenega pomena za ustvarjanje potencialnih strank, saj boste lahko vedno na tekočem z najnovejšimi trendi na internetu, da ustvarite vsebino, ki vsak dan odmeva z uporabniki interneta.

6. Uspeh tem

Ali uporabljate WordPress?

Thrive Themes deluje samo z WordPressom in ima odlične funkcije za ustvarjanje potencialnih strank. Teme za uspeh dobil kup vtičnikov, osredotočenih na trženje in konverzije.

Primer:

 • Ustvarjanje vodi
 • Ustvarjanje ciljnih strani
 • Gradnja kvizov
 • Lepe WordPress teme
 • Pametni pripomočki
 • Optimizacija naslovov
 • Trženje pomanjkljivosti
 • Pričevanja

Če nameravate hitreje sestaviti seznam e-poštnih sporočil, nato odjavite Uspešno vodi. Eden najboljših vtičnikov WordPress za generiranje potencialnih strank, kjer lahko ustvarite vse vrste prijavnih obrazcev.

Upam, da vam zgornja orodja pomagajo ustvariti več potencialnih strank za vaše podjetje.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map