8 najboljih alata za generiranje jedinstvenih ideja o temama bloga

Tražite li novo inovativne ideje za vaš sljedeći blog?


Osjećate li se da ste zaglavili u istim starim temama? Zatim, na pravom ste mjestu.

Kada vam ponestane tema, pustite da web alati za vas naprave trik.

Evo popisa besplatnih i jednostavnih alata koji će vam pomoći pri generiranju divne originalne ideje propustio si.

Generator ideja ideja blogova na Hubspotu

Generator od Hubspot-a ističe se kao jedan od najporavnijih generatora tema bloga. Za sva ona vremena, kada ste zaglavili, dat će vam se nekoliko tema kako biste započeli svoj postupak pisanja.

Da budemo precizniji, ovaj alat nudi vam pet ekskluzivnih ideja za zadani skup od 3 ključne riječi ili fraze (posebno imenice). U navedeni odjeljak okvira možete unijeti set do 3 riječi, a alat će vam pružiti nove nadolazeće ideje koje možete koristiti.

Ako želite promijeniti rezultate, vratite se i ponovo umetnite skup ključnih riječi.

Budite precizni ako tražite neki točan sadržaj.

Ovo nije idealan alat ako tražite desetak novih tema, ali za početak je to najbolje što možete pronaći.

Ubersuggest

Ubersuggest jednostavan je za korištenje alat koji generira stotine ključnih riječi istovremeno.

Počevši od crtica do svih ostalih tema sa slovima A – Z do ključnih riječi s brojevima s brojevima, ova web stranica ima sve. To vam daje opsežan popis svih mogućih kombinacija ključnih riječi.

Unesite frizuru teme u svoje misli i dobit ćete teme koje čak niste mogli ni pomisliti. Štoviše, ova stranica također vam daje izbor za proširivanje određene ključne riječi kako biste vidjeli daljnji detaljan popis tema iz iste.

Sa toliko prijedloga tema u vašoj košarici, siguran sam da vam sljedeći put nikad ne bi ponestalo tema.

Buzzsumo

Buzzsumo je jedno web mjesto koje vam daje više nego samo sugeriranje tema. Pokazat će vam dugačak popis nekoliko drugih čimbenika koji bi mogli utjecati na temu bloga.

Od prikazivanja povratnih veza, dionika do broja Facebook angažmana, Twittera, Pinterest-a i LinkedIn-a, dobivate sve potrebne informacije prije odabirom određene teme za tvoj sljedeći blog.

Možete filtrirati i kroz razne naslove, naime datum, vrstu sadržaja, jezik, broj riječi i zemlju.

Ovo bi vam moglo biti rješenje za samo jedan račun da biste znali kamo se uputite s određenom ključnom riječi ili frazom.

Porterov generator ideja za sadržaj

predznak je inovativan alat koji se koristi kada su vam potrebne teme. Iako predlaže samo jednu temu odjednom, možete dobiti nekoliko tema klikom na gumb za osvježavanje.

S obzirom na četiri prazna mjesta, ova web stranica koristi vašu ključnu riječ ili frazu za pretraživanje na bilo kojem od sljedećih nedostataka, a u ostale dodaje drugi relevantan sadržaj. Također vam daje razlog za svaku drugu riječ o tri teme.

Drugim riječima, ovo je lako, ali uzimanje vremena, ako tražite popis tema. Istovremeno dobivate vrlo originalne ideje o temama koje možete izravno koristiti za svoj blog, za razliku od drugih web mjesta na kojima imate ključnu frazu.

Moz Explorer

Moz je još jedan alat na popisu koji vam daje detaljan popis studija za bolji SEO od samo sugeriranja tema na blogu..

Kada ovom pretraživanju dodate određenu ključnu riječ, ona vam daje mjesečnu količinu korištenja, razinu težine, organski ctr i prioritet za tu frazu.

Također možete vidjeti više prijedloga ključnih riječi i SERP analizu na temelju vašeg pretraživanja. Štoviše, na kraju stranice nalazi se i popis spominjanja ove ključne riječi u drugim temama bloga.

Dakle, jednostavnije rečeno, vidjet ćete sve što biste ikada željeli znati o frazi teme koju ste poslali.

Podešavanje vašeg Biz Generator sadržaja

Trebate masivan katalog tema za izbor? Zatim Podešavanje alata Biz je pravi popis za vas. Razmislite o temi koju biste mogli sastaviti s ključnom riječi i sve to imate ovdje na ovom popisu.

Cijeli popis tema možete preuzeti i na ovoj stranici. Povećajte svoju popularnost na Facebooku i Twitteru odabirom prave teme s ovog popisa različitih opcija za odabir.

Oni vam daju teme pod glavnim naslovima poput pitanja, karijera, kako, tajne, posao, ljubav, među mnogim drugima.

Dakle, ako ste mislili da iz vaše ključne fraze može biti samo nekoliko tema, evo popisa koji vas nikada neće iznevjeriti.

Izgradite vlastiti blog

Ovo je web mjesto koje daje malo drugačiji osjećaj od ostalih gore spomenutih alata. Za razliku od onih, u ovome post generator, ne morate umetnuti ključnu riječ ili ključnu frazu za rezultat pretraživanja.

Umjesto toga, na početku vam stranica daje pola cjelovitog naslova.

Sa samo jednim rezultatom po pretraživanju, ovaj alat možete koristiti kada ne tražite nešto određeno. Štoviše, povećava vaše šanse za kreativnost u vezi s temom koju predlaže alat.

Uključite svoje razmišljanje i nastavite odabrati sjajan, inovativan naslov za svoj sljedeći post.

Quora

Iako Quora nije direktni generator tematike, sigurno biste se složili da je najčešće sljedeća web lokacija na koju pretražite osim Wikipedije Quora.

Složio bih se sa mnom da ova stranica ima sve što treba kada traži odgovor na bilo koje pitanje u svijetu. Ovdje možete potražiti određene teme koje vas zanimaju ili izravno potražiti pitanja da biste dobili odgovore koje su napisali dobro upućeni ljudi širom svijeta.

Stoga ovaj alat također nalazi mjesto na ovom popisu, jer vam daje više informacija o lakoći razumijevanja nego mnogi drugi.

Postoji nekoliko drugih opcija na raspolaganju za odabir između tema bloga i stvaranja ideja. Međutim, ovaj bi popis trebao zadovoljavati sve vaše potrebe.

Nadajući se da je ovo bilo od pomoći

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map