8 najboljših orodij za ustvarjanje edinstvenih idej o temah za blog

Ali iščete novo inovativne ideje za vašo naslednjo objavo na spletnem dnevniku?


Se vam zdi, da ste obtičali na istih starih temah? Potem ste na pravem mestu.

Ko vam zmanjka teme, pustite spletna orodja, da naredijo trik namesto vas.

Tu je seznam nekaterih brezplačnih in enostavnih orodij, ki vam bodo pomagala ustvariti čudovite izvirne ideje ste pogrešali.

Generator idej spletnega dnevnika na središču

Generator podjetja Hubspot izstopa kot eden najbolj preprostih ustvarjalcev tem blogov. V vseh tistih časih, ko boste obtičali, boste dobili nekaj tem, ki bodo začele postopek pisanja.

Natančneje vam to orodje ponuja pet ekskluzivnih idej za določen niz treh ključnih besed ali besednih zvez (zlasti samostalnikov). V dani oddelek polja lahko vnesete niz do 3 besed in orodje vam bo ponudilo nove prihajajoče ideje.

Če želite spremeniti rezultate, se vrnite in znova vstavite niz ključnih besed.

Bodite natančni, če iščete natančno vsebino.

To ni idealno orodje, če iščete ducat novih tem, toda za začetek je to najboljše, kar lahko najdete.

Ubersuggest

Ubersuggest je enostavno orodje, ki naenkrat ustvari na stotine ključnih besed.

Začenši od vezajev do vseh drugih tem s črkami A – Z do enakomernih številčnih ključnih besed, to spletno mesto ima vse. Omogoča vam obširen seznam vseh možnih kombinacij ključnih besed.

V mislih vnesite tematsko besedno zvezo in dobili boste teme, ki jih sploh niste mogli pomisliti. Poleg tega vam to spletno mesto ponuja tudi možnost razširitve določene ključne besede, če si želite ogledati nadaljnji podroben seznam tem iz istega.

S toliko predlogi tem v košarici, sem prepričan, da vam naslednjič nikoli ne bo zmanjkalo tem.

Buzzsumo

Buzzsumo je eno spletno mesto, ki vam ponuja več kot le predlaganje tem. Pokazal vam bo dolg seznam več drugih dejavnikov, ki bi lahko vplivali na temo spletnega dnevnika.

Od prikazovanja povratnih povezav, deliteljev do števila Facebook aktivnosti, Twitterja, Pinterest in LinkedIn del, prejmete vse potrebne informacije izbira določene teme za vaš naslednji blog.

Filtrirate lahko tudi skozi različne naslove, in sicer datum, vrsto vsebine, jezik, število besed in državo.

To bi lahko bila vaša rešitev na enem mestu, če želite vedeti, kam se usmerite z določeno ključno besedo ali besedno zvezo.

Portent je ustvarjalec idej za vsebino

Portent je inovativno orodje za uporabo, ko potrebujejo teme. Čeprav predlaga samo eno temo naenkrat, lahko več tem dobite s klikom na gumb za osvežitev.

Glede na štiri prazne presledke to spletno mesto uporablja vašo ključno besedo ali iskalno besedno zvezo na katerem koli od naslednjih vrzeli in v druge doda druge ustrezne vsebine. Prav tako vam daje razlog za vsako od ostalih treh uporabljenih tematskih besed.

Z drugimi besedami, to je enostavno orodje, ki vam vzame čas, če iščete seznam tem. Hkrati dobite zelo izvirne ideje o temah, ki jih lahko neposredno uporabite za svoj blog, za razliko od drugih spletnih mest, kjer dobite ključno besedno zvezo.

Moz Explorer

Moz je še eno orodje na seznamu, ki vam ponuja podroben seznam študija za boljši SEO kot le predlaganje blog tem..

Ko za to iskanje vnesete določeno ključno besedo, vam daje mesečni obseg uporabe, stopnjo težavnosti, organski ctr in prednost te fraze.

Na podlagi iskanja dobite tudi več predlogov za ključne besede in analizo SERP. Poleg tega obstaja seznam omembe te ključne besede v drugih temah spletnega dnevnika na koncu strani.

Tako poenostavljeno lahko vidite vse, kar bi kdaj želeli vedeti o tematski frazi, ki ste jo poslali.

Tweak Your Biz Content Generator

Za izbiro potrebujete ogromen katalog tem? Potem Tweak orodje Your Biz je pravi seznam za vas. Pomislite na temo, ki bi jo lahko uvrstili s svojo ključno besedo, in vse to imate tukaj na seznamu.

Celoten seznam tem lahko prenesete tudi na tej strani. Povečajte svojo priljubljenost na Facebooku in Twitterju, tako da na tem seznamu različnih možnosti izbirate pravo temo.

V glavnih naslovih vam dajejo teme, kot so vprašanja, kariera, kako, skrivnosti, posel, ljubezen in številne druge.

Če ste mislili, da je lahko iz vaše ključne besede le nekaj tem, je tukaj seznam, ki vas nikoli ne bo izneveril.

Sestavite svoj blog

To je spletno mesto, ki daje nekoliko drugačen občutek kot druga zgoraj navedena orodja. Za razliko od teh, v tem post generator, za rezultat iskanja ne vstavite ključne besede ali ključne fraze.

Namesto tega vam stran za začetek daje pol celoten naslov.

Z enim rezultatom na iskanje lahko to orodje uporabite, kadar ne iščete nečesa konkretnega. Poleg tega vam poveča temo za ustvarjalnost s temo, ki jo predlaga orodje.

Obujte si svoje misli in nadaljujte z izbiro sijajnega, inovativnega naslova za svojo naslednjo objavo.

Quora

Čeprav Quora ni neposredni generator tem, zagotovo bi se strinjali, da je najpogosteje naslednje spletno mesto, na katerem pristanete za iskanje, razen Wikipedije, Quora.

Nekdo bi se strinjal z mano, da ima to spletno mesto vse, kar človek potrebuje, ko išče odgovor na katerokoli vprašanje na svetu. Tu lahko pogledate določene teme, ki vas zanimajo, ali neposredno poiščete vprašanja, če želite dobiti odgovore, ki jih napišejo dobro poznani ljudje po vsem svetu.

Tako to orodje najde mesto na tem seznamu tudi zato, ker vam nudi več informacij o enostavnosti razumevanja kot mnogi drugi.

Na voljo je več drugih možnosti, ki jih lahko izbirate, ko gre za teme bloga in ustvarjalce idej. Vendar pa bi ta seznam moral zadostiti vsem vašim potrebam.

Upam, da je bilo to koristno

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map