8 zanesljivih načinov objave na vrhunskih blogih

Na najljubšem spletnem mestu berete še eno objavo, zaradi katere ste WOW.


Ko pridete do oddelka s komentarji, opazite veliko število bralčevih odzivov. Lahko si samo predstavljate, kako super je komunicirati z ljudmi, ki delijo vaša stališča in ki jih zanimajo vaši vpogledi.

Zagotovo veste, da se boste nekega dne predstavili na svojem najljubšem spletnem mestu.

Ampak:

Kdaj nameravate poslati predstavitev v urejevalnik? Jutri? Čez mesec dni? Čez eno leto?

Ali veste, kaj vam preprečuje, da bi se objavili na tem spletnem mestu?

Pogosteje ne vemo, kje začeti, še posebej če nimamo izkušenj.

Najprej moramo razumeti, kaj naredi spletno mesto verodostojno in prvovrstno:

 • Visoka Googlova uvrstitev (uporabljajte SEO orodja, kot so MOZ da ga preverite): Pridružite se skupnosti in si zagotovite priročno programsko opremo, ki pomaga brezplačno analizirati kakovost spletnih mest. Lahko preverite strani / pooblastilo domene, ocena neželene pošte ali dodajte druge nastavitve, ki jih želite analizirati.

 • Uporabniku prijazen dizajn: 76% obiskovalci spletnih strani trdijo, da je zelo pomembno, da na spletnem mestu enostavno najdete, kar želijo. Tako je uporabnost pomembna, intuitivni vmesnik pa zmanjša stopnjo obiskov.
 • Kontaktni podatki: Ljudje brskajo po internetu in poiščejo kontaktne podatke, s katerimi lahko stopijo v stik. Medtem ko bi veliko obiskovalcev raje drugo podjetje, so tudi možnosti, da bodo iskalniki povišali spletno mesto, majhne.
 • Brez neželene pošte ali nepomembnih oglaševalskih pasic / pojavnih oken: Vsak lastnik spletnega dnevnika želi zaslužiti spletno mesto, vendar je objavljanje nadležno dodajanje znak nizkih zahtev glede kakovosti.
 • Redno objavljanje v člankih brez slabih pravopisnih ali slovničnih napak: Vsebina je kralj in vizitka vsakega lastnika spletnega dnevnika, zato mora biti dobro napisana brez izgovorov.
 • Število interakcij na spletnem mestu (delitve, komentarji, všečki): Je le še en dokaz, da so bralci vključeni v komunikacijo in jim je vseeno, kaj je objavljeno.

Kaj pomeni za samostojnega blogerja? Boljše kot je spletna stran, več potencialnih bralcev pritegne. Zato vpliva na sok povezave, zato je bolj pomemben za vaš portfelj.

Poleg tega so vrhunska spletna mesta postala vir za iskanje oddaljenih delavcev, zato je na vrsti, da dobite novo naročilo.

Večina verodostojnih spletnih mest sprejema gostujoče bloganje in vaša priložnost je, da se objavite na spletnem dnevniku. Vendar se pripravite na konkurenčno okolje, kot pišejo pisci: prispevanje k spletnim mestom badass je preizkušen način iskanja novih potencialnih strank.

Ali veš to 81% ameriških spletnih kupcev zaupajte informacijam in nasvetom iz blogov?

Samoumevno je, da objava na zgornjih spletnih mestih ne pomeni zgolj zadovoljevanja vašega ega; to je približno sestavljate svoj blogerski portfelj tudi.

Pravzaprav obstaja veliko drugih razlogov za objavo članka na dobrih spletnih mestih. Pomaga:

 • postanite avtoritativni bloger;
 • privabiti nove bralce;
 • pridobiti povezave in zato izboljšajte razvrstitev svojega spletnega dnevnika;
 • vzpostavili stike z voditelji javnega mnenja;
 • poiščite nove stranke;
 • razvijajte svoj slog pisanja in se učite od pisanja gurujev.

Čeprav je objava na vrhunskih blogih lahko pravi izziv za prizadevne samostojne blogerje, vemo, kako dobro je to za našo kariero. Poleg tega obstaja nekaj zanesljivih načinov predstavitve na teh spletnih mestih.

Ahem! Oglejte si seznam 8 zanesljivih načinov, kako lahko besedo izpišete na vrhunske bloge:

1. Bodite koristni

Če želite svoje članke objavljati na odličnih spletnih mestih, morate vedeti, kakšne koristi lahko dobite s tem.

Ampak:

Ali ste prepričani, da imate koristi za lastnika spletnega dnevnika?

Edina lekcija, ki sem se je naučila z leti blogiranja, je, da lastniki blogov ne zanimajo vaše vsebine, če ne pomaga prihraniti svojega časa in ustrezati potrebam njihovih bralcev..

Je ostra, a resnična:

Čim višje mesto in bralci sodelujejo na spletnem mestu, manj ga lastnik skrbi za vsebino, ki jo ponujate.

Težava je v tem, da se mnogim pisateljem zdi privlačno sodelovati na takšnih spletnih mestih, zato se ukvarjate s konkurenčnim okoljem. Če želite pritegniti pozornost urednika, poskusite izkoristiti:

 • vključujejo statistiko in podatke;
 • delite osebne študije primerov;
 • ponudite nasvete gurujev, ki niso bili objavljeni nikjer.

Skratka, ponudite nekaj, česar ne morejo napisati brez vašega znanja.

2. Naredite korak naprej

Objavljanje gostov zahteva veliko dela, časa in truda.

Pregledati morate spletno mesto, razumeti njegovo ciljno publiko in njihove potrebe, sestaviti zanimive ideje o vsebini, se povezati z lastnikom spletnega dnevnika, oblikovati dobro napisano objavo in sodelovati z bralci po objavi vaše objave..

Pri ustvarjanju objave na spletnem dnevniku morate vedno iti dodatno miljo, če želite zaslužiti spoštovanje in objaviti svojo objavo.

Eden najboljših načinov je, da naredite korak naprej, da izstopate od svojih konkurentov: vnaprej razmislite o uredniškem koledarju ali sezonskih objavah na spletnem dnevniku, da zagotovite, da bodo objavljene pravočasno.

Nekatera spletna mesta objavljajo svoj uredniški koledar, tako da vam lahko namigne, katero temo naj obravnava.

Ko začnete delati na novem delu, premislite, koliko časa boste porabili za njegovo pisanje, urejanje in lektoriranje, čakali na povratne informacije urednika in popravili.

Je tvoj pričakovani čas ustvarjanja objave na spletnem dnevniku. Kar zadeva mene, trajam približno dva meseca od pošiljanja predstavitve do pridobitve povezave, ko bo članek objavljen.

3. Delite študije osebnih primerov

Ko pišete objavo na blogu, morate poznati temo od A do Ž, kajne?

Razumljivo je, da vam teoretično znanje lahko veliko pomaga! Osnovno razumevanje katerega koli procesa veste, kaj lahko pričakujete, vendar le vaše praktične izkušnje odpirajo vaše sposobnosti.

Torej, kaj vas razlikuje od drugih blogerjev? Vaša izkušnja, brez dvoma!

Če imate sprejemljivo prakso, iz prve roke veste, kakšne ovire lahko čakajo na ljudi in kako jih premagati. Tako vaša vsebina naredi zanimive in uporabne za bralce.

Na primer, ko imate svoje nasvete in nasvete za razbijanje strahov pred blogi, lahko bralci blogov iz tega pridobijo vrednost. Tako bo lastnik bloga pozoren na vaše besedilo in ga sprejel.

4. Vzajemno komunicirajte z bralci in povzročite glasbo

Ali to veste samo Celotno besedilo bo prebralo 20% obiskovalcev?

Ko vaš blog prispe veliko število komentarjev, veste, da se vaš trud izplača.

Čeprav vse, po čemer hrepenite, je povezava do vašega članka na vrhunskem spletnem mestu, razmislite globlje. Če lahko pritegnete pozornost bralcev in jo zadržite, da bodo želeli prebrati celoten članek, je to super.

Zakaj? Pomaga …

 • izzvati nadaljnjo razpravo in s tem povečati število pogledov
 • izboljšati prepoznavnost svoje blagovne znamke in s tem pridobite več samostojnih koncertov

Če bralci sodelujejo, sodelujejo v komunikaciji s pisateljem in bralci, kar je dokaz čednega dela osebe, ki je besedilo ustvarila. Čeprav veste, kako super je dobiti komentarje in vprašanja o svojem pisanju, ali pogosto sodelujete v razpravi?

Če ne, je skrajni čas, da začnete komunicirati z bralci, da povzročite buzz.

Komentarji povečajo možnosti, da se vas bo lastnik bloga spomnil.

Poleg tega, da ste aktivni na spletnem dnevniku, vam ustvarja zvestobo. Tako komentiranje pomaga razviti zaupljive odnose z lastnikom spletnega dnevnika.

5. Izmenjujte stike z vplivalci

Ste kdaj pomislili, zakaj se vplivneži ujemajo z drugimi voditelji javnega mnenja?

Uspešni ljudje se nikoli ne nehajo učiti, zato je enostavno najti vplivneže, ki berejo spletno mesto A +. Če ste aktivni na spletnem dnevniku, lahko naletite na druge lastnike spletnih dnevnikov, katerih spletna mesta so lahko tudi dom za vaša dela.

Če želite vzpostaviti stik s temi vplivneži, jih poskusite pozneje povezati in izmenjati stike.

 • Prosite jih, naj delijo svoje nasvete in nasvete;
 • odgovoriti na njihove pripombe in razpravljati o gradivu;
 • se strinjajo z njihovim stališčem.

Najboljše je, da se jih ne ustrašite s ponudbo sodelovanja. Namesto tega ste prijazen komunikator, ki ga zanima samo deljenje mnenj, kar povečuje zvestobo.

6. Promocija njihove spletne strani

Če želite objaviti svojo objavo na spletnem mestu, mora biti dober in verodostojen vir. Čeprav vsi vemo, zakaj so predstavljeni na takšnih spletnih mestih, le nekaj nas razmišlja o tem, kako narediti dobro lastniku spletnega dnevnika.

Če želite pritegniti pozornost lastnika, pošljite povezavo do svojega članka, kjer pišete o tem spletnem mestu. Tako v svoje publikacije vstavite povezavo do spletnega mesta.

Spominja na koristnost, zato pomagajte spletnemu mestu pridobiti dodatno povratno povezavo in s tem izboljšajte njegovo Googlovo uvrstitev na spletu. Poleg tega bo koristno tudi za vas.

7. Raziskujte in zagotavljajte samo kakovostne vsebine

Za objavo na vrhunskih spletnih mestih je potrebno veliko dela in moramo se potruditi, da pritegnemo pozornost lastnika spletnega dnevnika. Na primer, medtem ko nekateri ljudje delaj matematiko da bi dobili odgovore na najbolj luštna vprašanja na spletu, zakaj ne moremo raziskati in zbrati vseh informacij o spletnem mestu in mora najti popolno obliko?

Očitno je preiskava spletnega mesta težka, vendar pomaga razumeti njene potrebe bolje. Več kot veste o spletnem mestu, boljše ideje o vsebini lahko predlagate. Ko veste, katere teme lahko dobro delujejo na spletnem mestu, lahko najdete temo, ki bo pritegnila pogled lastnika bloga.

To je super, če si zamisliš dobro. Ali ste prepričani, da je vaš kos visokokakovosten?

Poglejmo! Kaj je kakovostna vsebina?

 • Nima tipk, slovnic ali pravopisnih napak;
 • Vključuje vizualne slike;
 • Temelji na statističnih podatkih in študijah primerov;
 • To je vednozeleno, da se lahko ljudje nekaj časa naučimo iz njega;
 • Pomaga rešiti težave bralcev.

Če pošljete kakovostno vsebino, uredniku pomagate prihraniti čas, tako da vam bolj zaupa. Tako je preverjanje pred objavo nujno. Konec koncev je pozitivno mnenje vrhunskih urednikov odlično, če gre za zaupanje referenc bodočim strankam.

8. Dajte vzorce

Če pišete predstavitev, poskušate lastniku spletnega dnevnika zagotoviti, da potrebuje vašo pomoč. Medtem ko lahko pišete čudovite pesmi o svoji izkušnji, je bolje, da imate svoje besede.

Dejanja presežejo besede.

Objavljanje v modrem ne deluje, saj morate imeti v svojem portfelju nekaj odličnih člankov. Če ste navdušen bloger z malo izkušenj, se ne razburjajte. Lahko napišete odstavek, da prikažete svoj slog pisanja in pretok misli.

Za vsakega samostojnega blogerja je najboljši način, da se objavi na spletnih mestih, da dokaže kakovost svojega dela. Poleg tega urednikom pomaga razumeti, kdo ste in zakaj so vaša besedila popolnoma primerna za njihov blog.

Povzetek

Če želite svoj članek postaviti na vrhunska spletna mesta, je najtežji del prva objava.

Ja, vsi smo bili tam …

Če bodo vaše objave gostov še vedno zavrnjene, je skrajni čas, da izboljšate svoje možnosti za sprejem.

Ne pozabite:
Nihče se ne rodi z znanjem in izkušnjami. To je vaš rezultat. Če so drugi objavljali svoje članke na najboljših spletnih mestih, zakaj ne morete biti med njimi?

Navsezadnje je vprašanje vaše želje in truda, kajne??

Oznake:

 • SEO

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map