Kako dodati socialno dokazilo na spletnem mestu za povečanje konverzij?

Če dodate socialni dokaz, lahko povečate število konverzij.


Potencialnim strankam daje občutek, da niso sami. Pove jim, da obstaja cel kup ljudi, ki blagovni znamki zaupajo in jo uporabljajo v svojo korist. Torej, to jim ne daje veliko razlogov, da tega ne uporabljajo tudi sami.

Če želite na najlažji način definirati “socialno dokazovanje”, pomeni, da svojim potencialnim strankam pokažete, da je veliko ljudi, ki zaupajo vaši blagovni znamki, in tudi oni bi jih morali. Igra se z njihovimi mislimi (na dober način), da sproži občutek potrebe po vaših izdelkih / storitvah.

Tu je en primer socialnega dokazovanja, ki ga uporablja Netflix:

Ko pristanete na strani filma / serije, si ogledate ocene. Z ogledom teh pregledov veste, da si jih je ogledalo veliko ljudi in jih (najverjetneje) LJUBILI, zato si jih želite ogledati tudi zdaj.

Tu je še en primer podjetja Buzzsumo:

Na svoji domači strani so prikazali nekatere največje blagovne znamke, ki uporabljajo njihovo storitev. S tem ko se kupci zlahka prepričajo, kako dobra je njihova storitev, če jo uporabljajo te velike blagovne znamke.

Tako kot ta dva primera obstaja toliko več načinov za izvajanje družbenega dokazovanja. Lahko si jih sami zamislite ali še bolje, uporabite spodnje rešitve, da olajšate postopek. Te rešitve vam bodo pomagale vključiti socialni dokaz na več načinov in potencialno oprijeti večino potencialnih strank.

Če se to sliši zanimivo, skočimo naravnost. ��

ProveSource

Odličen za povečanje zaupanja, konverzij in verodostojnosti, ProveSource ima več načinov za vključitev družbenega dokaza v vaše podjetje. Lahko prikažete obvestila o nakupih, ocene strank, število obiskovalcev v živo, število skupnih strank in še veliko več.

Še naprej ostajajo zvesti svoji službi, zato boste opazili, da je njihova domača stran polna socialnih dokazov, in to popolnoma deluje. ProveSource ima več kot 18.000 zadovoljnih strank in to združuje s tono različnih platform, vključno z WordPress, Shopify in Clickfunnels.

Notifia

100% skladno z GDPR, Notifia je paket več kot 30 pripomočkov in vtičnikov, s katerimi lahko povežete svojo tržno igro. Za nastavitev potrebujete le nekaj minut, iz nje pa lahko vidite eksponentno rast. Ima orodja za pridobivanje zaupanja, povečanje konverzij, sledenje vedenja in še veliko več.

Lahko jih prilagodite in izbirate med več kot 180 jeziki. Zanimivost je, da pripomočki sploh ne upočasnijo vašega spletnega mesta. Optimizirani so za uspešnost.

Notifia se integrira s tono aplikacij in platform, kot so WordPress, Slack, Stripe in Shopify.

TrustPulse

Preprosta, a zelo funkcionalna, TrustPulse je skoraj kot vse-v-enem trženjska platforma (z uporabo socialnega dokazovanja). Lahko ga nastavite v 5 minutah in ga prilagodite po svojih željah. Omogoča vam prikaz dejanskih strankinih dejavnosti, ne glede na to, ali gre za nakupe ali prijave.

Ni potrebe po znanju o kodiranju, zato ga lahko vsak začne uporabljati. Super stvar je, da jo je ustvarila ekipa OptinMonster, zato bo zagotovo dobro. TrustPulse je mogoče vključiti v različne platforme, vključno z Bloggerjem in Weeblyom.

VocalVideo

Z VocalVideo, lahko preprosto ustvarite socialni dokaz v obliki videoposnetkov. To so lahko pričevanja, pregledi in druge strokovne kampanje z uporabo njihovih osupljivih vnaprej izdelanih predlog.

Podjetje, imenovano Respond Software, je uporabilo to rešitev in pripravilo ta končni video zapis:

S pomočjo te rešitve dobite smernice od začetka do konca, zato vam ni treba veliko delati. Na primer, prejmete vnaprej izdelane predloge, s katerimi lahko dosežete ljudi, od katerih potrebujete video posnetek, nato pa tudi skripte, ki iščejo najboljše video posnetke, ki jih ustvari uporabnik..

Vdelava in objavljanje na kateri koli platformi je tudi ena od preprostih nalog VocalVideo, saj potrebuje le nekaj klikov. Po objavi videoposnetka lahko analizirate uspešnost in izboljšate področja, kjer je to potrebno.

Lahko se prijavite in začnete brezplačno.

FOMO

Zelo inteligenten in uporabniku prijazen, FOMO uporablja strojno učenje za iskanje najprimernejših nastavitev pretvorbe za vaše spletno mesto. Prikažete lahko obvestila o prodaji, prijave, dostave in druge dokaze po meri, ki bodo pretvorili vaše obiskovalce.

To lahko hitro nastavite in integrirate z več kot 80 aplikacijami, vključno z Zapierjem, MailChimpom in Instagramom. Ima naokoli spodbudnih pregledov, nekateri pa si celo želijo, da tega orodja nihče več ne bi odkril, ker je njihova mala skrivnost uspeha. TO JE DOBRO!

Poleg tega je skladen z GDPR.

Signali družbenega dokazovanja

Izbirate lahko med več kot 200 vnaprej izdelanih predlog, s katerimi lahko obiskovalcem prikažete različna obvestila Signali družbenega dokazovanja. Te predloge vam lahko pomagajo ustvariti naročnike, povečati prodajo, povečati angažma in celo ustvariti nujnost iz vseh pravih razlogov.

Je mobilno prijazen in ga lahko v veliki meri prilagodite. To lahko integrirate s platformami, kot so WordPress, Shopify in MailChimp.

Začnite brezplačno in nastavite na samo 60 sekund.

Nextsale

Nextsale omogoča dodajanje obvestil o prodaji, izstopno okno, popuste na zgornji vrstici in tudi promo polja. Uporablja socialni dokaz na svoj polni potencial in iz sebe iztisne najboljši možni tečaj konverzije. Prav tako lahko ustvarite tokove in zmanjšate stroške pridobivanja.

Nastavitev je enostavno in hitro To traja največ nekaj minut, ne glede na to, katero integracijsko platformo izberete. Lahko se vključi v:

 • WordPress
 • Shopify
 • BigCommerce
 • WooCommerce
 • Spletna mesta po meri

Vse, kar potrebujete, je pik za sledenje, ki ga želite dodati na svoje spletno mesto, in dobro je, da začnete uporabljati.

Utrip

Uporaba Utrip, lahko prikažete obvestila o dejanjih, ki jih obiskovalec izvede. Zaupajo ji nekatere največje blagovne znamke, kot so Speedo, Harry’s in KlientBoost. (Poglejte, kako je to družbeni dokaz!)

Po številnih testiranjih so ponudili to rešitev, tako da boste lahko prepričani, da boste takoj opazili veliko stopnjo konverzije. Na splošno je nastavitev hitra, enostavna in omogoča ogled poglobljene analitike.

Prav tako lahko preizkusite A / B, da kar najbolje izkoristite in spremenite različne nastavitve za vsako akcijo. Bodite prepričani, Pulse se integrira z vašimi najljubšimi platformami in aplikacijami.

Vpliv

Z neomejenimi prilagoditvami in več kot 50 integracijskimi platformami, Vpliv potrebuje samo eno vrstico kode, da začnete povečevati konverzije in prodajo. Prikažete lahko:

 • Nedavne posamezne uporabniške aktivnosti
 • Nedavna množična uporabniška aktivnost
 • Število obiskovalcev v živo
 • Ocene kupcev

Nastaviti ga je enostavno in podpira več kot 100 različnih jezikov. Začnete lahko z njihovo brezplačno preskusno različico.

WPfomify

Popolnoma odziven s svetovno podporo, WPfomify je briljanten WordPress vtičnik za socialni dokaz. Lahko ga integrirate z drugimi priljubljenimi vtičniki in storitvami trženja e-pošte, kot so WooCommerce, MailChimp in EasyDigitalDownloads.

Na voljo je veliko možnosti oblikovanja in z uporabo UTM polj lahko sledite konverzijam s storitvijo Google Analytics. Poleg tega je odziven in vam daje popoln nadzor nad tem, kdo vidi vaša obvestila o družbenih dokazih, vse zahvaljujoč natančnemu ciljanju.

Pomembno je upoštevati, da bo ta vtičnik deloval samo na spletnem mestu WordPress, ki ga gostuje sam.

SocialProve

SocialProve vam lahko pomaga znižati stroške pridobitve s prikazovanjem pojavnih oken, ki so prijazni do uporabnika. Dobra stvar pri tej rešitvi je, da obvestila ne zajemajo velikega dela zaslona. Zasede majhen prostor, a iz tega kar najbolje izkoristi.

Različne vrste pojavnih oken vključujejo:

 • Štetje aktivnosti v živo
 • Število obiskovalcev v živo
 • Število obiskovalcev v zadnjih 24 urah
 • Število aktivnosti v zadnjih 24 urah

To rešitev lahko brezplačno preizkusite sedem dni z uporabo preizkusne možnosti.

Čebelarjenje

Poganja ga AI tehnologija, Čebelarjenje je narejen za dvig konverzij e-trgovine. V bistvu je vse v enem marketinška platforma za spletne trgovine, ki vam omogoča:

 • Spremljajte vedenje strank
 • Ugotovite zanimanje strank za vašo trgovino
 • Uporabite različne aplikacije za socialno dokazovanje, nujnost in podporo strankam

Znotraj nje je na voljo več funkcij, s katerimi lahko zagotovite, da vaša trgovina nemoteno deluje in doseže najboljše stopnje konverzije na vsakem vogalu, tudi na straneh, ki jih odjavite. Beeketing lahko vključite v WooCommerce, BigCommerce in Weebly.

Nudgify

Z njimi lahko prikažete nakupe in aktivnosti svojih obiskovalcev v realnem času Nudgify. Ima delovno mesto povleci in spusti ter ogromno zbirko že izdelanih predlog, ki jih lahko izbirate. Lahko jih prilagodite, dodate elemente, ki jih je mogoče klikniti, in jih integrirati z drugimi orodji za nadaljnjo izboljšanje funkcionalnosti.

Ne glede na to, ali imate trgovino za e-trgovino, izdelek SaaS ali skoraj katero koli spletno mesto, vam lahko Nudgify pomaga, da kar najbolje izkoristite vsakega obiskovalca.

Zaključek

Družbeni dokaz je bistvenega pomena za opozarjanje novih obiskovalcev in potencialnih strank na verodostojnost vašega podjetja. Te zgornje rešitve vam lahko pomagajo, da to storite z največjo lahkoto.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map