Kako spremeniti članek v avdio podcast?

Rastite in sodelujte s svojim občinstvom tako, da obstoječe objave na blogu pretvorite v poddaje.


V spletnem dnevniku boste morda želeli razširiti svoje občinstvo in doseči širše število uporabnikov interneta, ki se razen pisnega besedila in grafike zanašajo na zvok in druge medije komunikacije..

Za to boste morali vedeti, kako pretvoriti svoje objave na spletnem dnevniku v naložljive mp3 zvočne formate.

Tako ne bo samo bolj priljubljen vaš blog, ampak tudi več priložnosti za trženje vsebine, saj bo več uporabnikov dobilo možnost interakcije z vami in vam dalo več vpogleda v to, kako blog razvijati tako, da bo izpolnjeval njihove potrebe.

Druge prednosti pretvorbe spletnega dnevnika v podcast so, da lahko iz njega ustvarite pasivni dohodek, kot lahko oglašujete druge blagovne znamke in pridobite podružnične provizije v podkastu ali bolj poglobite svoje občinstvo in ustvarite naslednje.

Za pomoč pri tem so na voljo naslednja spletna orodja.

Predvajaj

Predvajaj pomaga pripovedovati Medium, Pocket, WordPress ali članek katerega koli spletnega mesta v več kot 30 vrstah glasov z odlično kakovostjo. Ne le angleščina, ampak vam pomaga tudi pri francoskem, nizozemskem, japonskem, španskem in portugalskem jeziku.

Za WordPress uporabnike obstaja vključiti za to Play.

Začnete ga lahko BREZPLAČNO, ne da bi zagotovili kreditno kartico.

Če uporabljate WordPress, namestite vtičnik, pojdite na svojo nadzorno ploščo WordPress in izberite želeno objavo v spletnem dnevniku, izberite glas in jezik, ki ga želite, nato kliknite Pretvori v zvok.

Po pretvorbi zvoka…

Osvežite zadevno objavo in našli bi vdelane avdio datoteke.

Kot lahko vidite, je zvočni predvajalnik odziven in ponuja čudovito nadzorno ploščo, na kateri si lahko ogledate analitiko.

Amazon AI

Amazon je pred kratkim napovedal pretvorbo besedila v govorno storitev z uporabo globokega učenja. Za izdelavo izdelka z govorom lahko pretvorite karkoli.

Amazon Polly podpira več kot 50 jezikov.

 • angleščina
 • Danščina
 • španski
 • Korejski
 • Japonski
 • Portugalščina
 • Ruski
 • Nemško
 • Francosko

in še veliko več…

Predstavljajte si, da se vaš angleški pisni članek pretvori v japonski zvok. Neverjetno!

Dobre novice za uporabnika WordPress-a…

Amazon Labs z WP Engine je izdal vtičnik WordPress in tako omogočil dostop do vsebine za poslušanje.

To je poceni rešitev. Poskusite videti, kako deluje.

Blogcast

Blogcast je najpreprostejša rešitev pri ustvarjanju zvoka za članke. Preprosto dodajte povezavo do svojih člankov, dodajte vdelavo v svoj spletni dnevnik in že ste pripravljeni!

Trinity Audio

Sijajen vtičnik WordPress, ki lahko vaše obstoječe objave na blogu pretvori v zvočne podcaste, Trinity Audio potegne vsebinsko diverzifikacijo na drugo raven. Omogoča vam izbiro med različnimi glasovi Amazon Polly in to tudi v želenem jeziku.

Ta vtičnik lahko močno vpliva na vaše občinstvo, saj se vse več ljudi obrača proti poslušanju zvokov; ne glede na to, ali so v telovadnici ali v prometu, podcasti prevzemajo internet. Poleg tega vsi ne marajo sedeti pred računalnikom in brati celega besedila.

Trinity Audio omogoča:

 • Pretvorite z enim klikom in dodajte predvajalnik vsem svojim objavam na spletnem dnevniku
 • Izberite, kam želite predvajalnik
 • Izberite svoj privzeti glas spola
 • Izberite želeni jezik
 • V avdio predvajalnik dodajte odlomek o objavi

Z vsemi temi odličnimi funkcijami lahko dostop do tega neverjetnega vtičnika popolnoma brezplačno.

SpeechKit

Namenjen člankom, SpeechKit bo vaše besedilo takoj pretvorilo v zvok z uporabo njihove knjižnice realističnih glasov, ki bodo povečali sodelovanje. Na njihovem spletnem mestu lahko preizkusite njihov takojšnji demo. Prekopirajte in prilepite URL članka novice in opazujte čarovnijo.

Ta storitev uporablja NewsNet kot svojo avdio tehnologijo, ki je dokaj nova, vendar hitro cveti v prostoru za besedilo v govor. Imajo odličen predvajalnik videov in ponujajo možnosti zaslužka, ki vključujejo umestitve oglasov.

Zahvaljujoč poglobljeni analitiki lahko sledite in analizirate vsak delček svojih rezultatov. Za konec lahko SpeechKit močno poveča vaše bralčevo udejstvovanje, naročnine in prihodek.

WebsiteVoice

Deluje precej za vse vrste blogerjev in založnikov, WebsiteVoice je neverjetna možnost, ki jo je treba upoštevati. Če želite svoje članke spremeniti v profesionalne zvočne posnetke, traja največ pet minut, kar omogoča boljšo dostopnost vsebine.

Če želite začeti uporabljati to rešitev, morate storiti le:

 • Prijavite se
 • Prilagodite gumb, da se ujema z vašim slogom blagovne znamke
 • Namestite na svoje spletno mesto s samo vrstico skripta

Ko ga namestite, lahko pustite, da se samodejno zažene vsakič, ko objavite novo vsebino. Tudi njihova govorna tehnologija zveni zelo naravno in človeško. Če želite zvoke v različnih jezikih, lahko to storite tudi vi. Podpira več kot 15 različnih jezikov, vključno s korejskim, danskim in romunskim.

Zaključek

Mislim, da je preusmerjanje člankov v zvok, ki ga bodo ljudje poslušali, odličen način za povečanje angažiranosti in celotnega časa, preživetega na spletnem mestu.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map