20 web stranica za licenciranje BESPLATNIh slika za vaše web mjesto

Kao što to ispravno kaže Fred R. Barnard – Slika vrijedi tisuću riječi


Fotografije na web mjestu, u članku pomažu objasniti točku na bolji način. Možete koristiti sliku za svoju predstavljenu sliku za blog, unutar sadržaja članka, društvenih medija itd.

Međutim, nalaz besplatne slike s licencom može biti puno gnjavaže. Većina slika koje su dostupne besplatno ili su pod razlučivosti, zamagljene ili su stavljene pod vodeni žig. Ali zahvaljujući sljedećim mrežnim mjestima na kojima možete dobiti besplatne besplatne slike koje možete staviti na svoju web stranicu.

Pixabay

Sve slike na Pixabay prenosio je Creative Commons, američka neprofitna organizacija koju vodi Ryan Merkley. Ima milijun fotografija bez naknade široko dostupnih za komercijalnu upotrebu. Pixabay je jedan od moji omiljeni, i možete dobiti gotovo sve vrste slika, uključujući:

 • životinje
 • narod
 • Hrana
 • mjesta
 • Tehnologija
 • Obrazovanje
 • Poslovanje
 • Računalo
 • Zdravlje

Na pixabayu ćete pronaći ne samo fotografije već video, vektorska grafika & ilustracije. A ako ste programer, svidjet će vam se Pixabay API.

Unsplash

Radite što god želite Unsplash fotografije visoke rezolucije BESPLATNO Nedavno je Unsplash pokrenuo API, pa ako imate ideju za izradu aplikacije, postera i sl. 10, pokušajte.

Ako se pretplatite na njihov popis slanja, mogli biste primati deset fotografija svakih deset dana koje nadgledaju razni fotografi. Naravno, ima tradicionalnu traku za pretraživanje na kojoj možete pronaći slike prema vašoj želji.

DeviantArt

Devijantna umjetnost ima preko 3 milijuna korisnika i usluga je u zajednici. Možete ih pregledavati besplatno sve dok im date odgovarajuće bonuse. Uglavnom se usredotočuje na sadržaj koji se odnosi na anime.

Flickr

Flickr prepun je više od 13 milijardi fotografija. Nakon što se prijavite, dobivate immersive pristup njenom bogatstvu. Svojim korisnicima pruža 1000 GB pohrane fotografija. Fotografije također možete urediti prije spremanja. Automatska izrada sigurnosnih kopija osigurava da se nijedna fotografija ne izgubi.

Ali postoji jedan ulov; nisu sve fotografije licencirane besplatno. Filtar morate primijeniti na sljedeći način.

Gratisography

Grastisography nudi visokokvalitetne slike bez ikakvih ograničenja. Sve slike klikne Ryan McGuire.

Getty Images

Getty Images besplatni su za nekomercijalne web stranice ili blogove, ali s određenim ograničenjima. Ne možete preuzeti i prenijeti na svoju web lokaciju; umjesto toga možete ugraditi slike.

Getty Images poznati su po kvaliteti, a fotografije možete dobiti iz gotovo svih kategorija.

Realni snimci

Realni snimci, licenciran od strane Creative Commons Zero, još je jedna usluga dijeljenja fotografija. Svakog su tjedna dodavali sedam novih fotografija.

Život Pixa

Život piksa je sortirano u kronološkim kategorijama u galeriji. Također možete odabrati fotografije sortirane prema fotografima.

Besplatne zalihe prirode

Isključivo posvećen prirodi, Besplatne zalihe prirode stvorio je Adrian Pelletier. Ažurira se svakodnevno.

Magdeleine

Filtriranje slika na temelju dominantne boje pomaže Magdeleine izdvojiti se među ostalima.

StockSnap

StockSnap, napravio Snappa, izvrsna je skladište fotografija sa visokom razlučivošću s preko 100 kategorija. Sve fotografije objavljuju se pod Creative Commons – CC0, što znači da atribucija nije obvezna.

Kaboompics

Uz skromnu tražilicu, Kaboompics pruža nam paletu boja zajedno sa šestnaestim kodovima koje možemo koristiti.

Knjiga kava za putovanja

Vodite blog ili web stranicu o putovanjima?

Knjiga kava za putovanja zadivit će vas raznim slikama mjesta.

Republika Republika

Republika Republika, osnovao Tom Eversley, dizajner i fotograf, pruža nekoliko slika visoke razlučivosti za kreativne osobne i komercijalne projekte.

MMT

Trenutak (MMT), osnovao Jeffrey Betts, sadrži slike koje se uglavnom usmjeravaju prema prirodi, gradovima i infrastrukturi.

Pexels

Pexels ima pohvalni imenik slika i dodaje gotovo 3000 fotografija mjesečno obogaćenom, već postojećem sadržaju.

PicJumbo

PicJumbo, u vlasništvu Viktora Hanaceka, dobro je organizirana web stranica davatelja besplatnih slika. Sadrži nekoliko privlačnih slika hrane.

Burst By Shopify

praska je podružnica Shopifyja, stvorena imajući u vidu poduzetnike. Sve su slike licencirane pod Creative Commons Zero.

Skitter Photo

Skitter Photo obuhvaća različite žanrove, a sve slike stvaraju vlasnici.

iwaria

Ciljanje Afrike? Ti ćeš voljeti iwaria. Namjenski besplatni afrički foto-portal za vaše web mjesto /

Nakon što dobijete fotografiju, ne zaboravite komprimirati da smanjite ukupnu veličinu web stranice koja se brzo učitava. Nadam se da će vam ovaj dio pisanja pomoći da dodate slike bez naknade na svoj blog i web stranicu.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map