9 najboljih alata za video marketing za povećanje prodaje i svijesti o robnim markama

Svaka tvrtka bi trebala postati video marketing sastavni dio njegove strategije zadržavanja na radarima kupaca.


Laički rečeno, video marketing jednostavno je postupak korištenja videozapisa za prikazivanje vašeg proizvoda ili usluge pred vašom publikom. Može vam pomoći na posao na više načina, poput:

 • Povećajte prodaju
 • Povećajte promet
 • Povećajte vrijeme zadržavanja na web mjestu
 • Angažirajte publiku
 • Stvaranje potencijalnih potencijala
 • Poboljšajte razumijevanje svog proizvoda / usluge

Uz to rečeno, zadatak integracije učinkovitog video marketinga u vašu strategiju nije toliko lagan. Jednostavno stvaranje videozapisa i njegovo dijeljenje na društvenim mrežama neće biti dovoljno. Puno je više toga i vjerujem da će vam navedeni alati definitivno pomoći u tom pogledu.

Ako vam to zvuči zanimljivo, uđite odmah.

Animoto

https://d14pr3cu5atb0x.cloudfront.net/cms/business-video-maker-for-marketing-videos-landscape-c9e37187b1.mp4

Animoto omogućuje vam stvaranje videozapisa koji privlače pažnju koji vam mogu pomoći u prometu, povećanju prodaje i privlačenju vaše publike. Posjeduje ogromnu biblioteku videozapisa, slika, isječaka, glazbe i ostalih sredstava pomoću kojih možete koristiti videozapise za bilo koju industriju.

Svoje videozapise možete dodatno prilagoditi, voditi ih, pa čak i dijeliti na različitim platformama društvenih medija u odgovarajućim veličinama. Sa samo jednom pretplatom možete stvoriti koliko god želite videozapisa i to u HD kvaliteti od 1080p. Možete koristiti njihov besplatni plan ili nadogradnju za samo 5 dolara mjesečno.

Brightcove

Kompletan video marketinški paket, Brightcove, je jednostavno, ali vrlo učinkovito za vaše poslovanje. To je sve-u-jednom rješenje video marketinga koje vam omogućuje:

 • Obrada videa
 • Prijenos uživo
 • Upravljanje sadržajem
 • Video objavljivanje
 • transkodiranje
 • Analizirajte performanse

Možete sastaviti vlastiti videoplayer i umetnuti ga bilo gdje želite. Zapravo, u njihovom sustavu možete svoje videozapise dijeliti na više platformi odjednom, bez da se ručno prijavljujete u njih. Ako imate Brightcove, vani morate učiniti manje stvari jer one već imaju ugrađenu točku video funkcija.

Možete započeti s njihovim besplatnim suđenjem.

SproutVideo

Izvrsno za generiranje potencijalnih klijenata i pokretanje prometa putem video marketinga, SproutVideo osnovana je 2010, ali brzo je postala pouzdana opcija.

Ima gomilu alata pomoću kojih možete nadopuniti svoju video marketinšku igru, uključujući napredni video player koji ima mogućnost društvene razmjene i mogućnosti ugradnje koda. Također ima ugrađene CTA-ove i End Card kako bi privukli interes gledatelja.

moram reći @sproutvideo ima NAJBOLJE dokumente za korisničku podršku / podršku na bilo kojoj platformi koju sam ikada koristio. Uvijek zadovoljstvo koristiti njihov proizvod i razgovarati sa svojim timom!

– Kate Goldsmith (@KGoldsmithMKTG) 15. kolovoza 2019. godine

Osim toga, svom videozapisu možete dodati obrazac za hvatanje olova koji se integrira s vodećim platformama poput MailChimp i Hubspot.

Ima i drugih značajki, poput video SEO, praćenje performansi i još mnogo toga. Možete započeti besplatno i uzeti od tamo.

BombBomb

https://content.bombbomb.com/90a48366-3e1c-47e4-b497-9eaf5aa612ac_H264Main.mp4

Ako niste prodavač pro e-pošte, čitatelji mogu biti teško prilijepiti na vaše e-poruke. Međutim, s upotrebom BombBomb, barem možete poboljšati stvari dodavanjem videozapisa u njih. To je poput dodavanja video marketinga i marketinga e-pošte zajedno za učinkovit rezultat.

Pomaže da se vaše e-poruke izdvoje iz gomile jer većina njih bi bila samo tekstualna. Sve što trebate učiniti je instalirati BombBomb Chrome proširenje i / ili mobilnu aplikaciju, snimiti svoj video putem njega i zatim ga ugraditi u svoje e-poruke. Možete čak odabrati bilo koji videozapis iz svoje biblioteke ako ne želite snimiti novi.

Vyond

Sa stotinama predložaka, tisućama imovine i hrpom opcija za prilagodbu, Vyond mogu preuzeti teret stvaranja nevjerojatnih videozapisa. Od nule do kraja imate potpunu kontrolu nad vizualnim prikazima, fontovima, zvukom i svim datotekama. Zapravo, ovaj je alat izgrađen na način da vam pomogne pretvoriti svoje ideje u zanimljive videozapise.

Evo primjera videozapisa stvorenog pomoću usluge Vyond:

Činjenica da će se videozapisi animirati čini cijelu stvar puno boljom jer je velika potražnja. Ne morate čak imati ni znanje o „animaciji“. Sve što morate učiniti je odabrati predložak i igrati se sa elementima i funkcijama kako biste stvorili vlastiti profesionalni videozapise tipa.

Shakr

Možete stvoriti sjajne video kampanje za vašu marku Shakr. Da biste postigli dobre rezultate na platformama društvenih medija, morate stalno objavljivati ​​svježe sadržaje i uglavnom videozapise. Imajući to u vidu, Shakr je izgrađen na takav način da vam omogućuje brže i učinkovito stvaranje serija videozapisa.

Možete reproducirati videozapise super brzo, do točke kada je u djeliću vremena moguće prikazati preko 500 videozapisa. I nakon toga, možete isti dan aktivirati kampanje da stvari ne bi tekle.

Vidyard

Sve u jednom rješenje video marketinga, Vidyard ima doslovno sve što trebate. Najvjerojatnije ne biste morali potražiti druge alate ako zgrabite ovaj.

I zašto to kažem?

To je zato što vam ovaj alat omogućuje:

 • Domaći videozapisi
 • Integrirajte videozapise u e-poštu i sadržaj
 • Dodajte CTA-ove, završne kartice i obrasce svom videoplayeru
 • Optimizirajte videozapise za SEO
 • Izradite čvorište za svoje najbolje videozapise
 • Uključite personalizirane značajke u video player
 • Analizirajte performanse na Internetu

Kao @HubSpot Marketing Pro & Prodajni prodajni korisnik, imam pristup Vidyardu. Zasada je dobro.

– �� Randy Milanovic (@ kayak360) 25. ožujka 2020. godine

Vidyardu se vjeruju i hvale ga neka od najvećih imena poput LinkedIna, Microsofta i S-a&P Global. Svakako zatražite besplatni demo kako biste ih isprobali.

Wistia

Ako se borite s izgradnjom veze sa svojim gledateljima, Wistia definitivno to mogu popraviti za vas. Prije svega, omogućuje vam smještaj videozapisa na njihovoj platformi s jednim od najkvalitetnijih reprodukcija. Možete dodati logotip, promijeniti boje, pa čak i sastaviti obrasce, veze i CTA-ove.

Gledateljima možete pružiti doživljaj bez oglasa, pa čak i stvoriti mini kanal koji prikazuje vaše odabrane videozapise. Osim toga, možete automatski reproducirati jedan video za drugim kako biste povećali vrijeme trajanja.

Kada govorimo o izgradnji veze sa svojom publikom, oni vam omogućuju korištenje podataka gledatelja da biste dosegnuli nove ljude, a također preusmjerili postojeće na različitim platformama. Možete uhvatiti njihove adrese e-pošte i obavještavati ih o tome kad se pojavi novi videozapis.

Zabrinjava SEO?

nemoj.

Wistia optimizira videozapise na tražilici dodavanjem markiranja sheme (JSON + LD) i čini sve napore u pozadini.

Na kraju, možete integrirati CRM da preuzmete potpunu kontrolu nad stvarima.

Vimeo

Vimeo su nedavno stvarno poboljšali njihovu igru ​​i postali puno bolji nego što su bili prije. U stvari, to je sada postao izbor za gostovanje video hostinga za mnoge ljude. I zašto ne bi bilo sa svim tim nevjerojatnim značajkama?

S Vimeom možete:

 • Domaći videozapisi
 • Suradnja s članovima tima
 • Provedite potrebne marketinške strategije
 • Mjerenje performansi na dubokoj razini

Dobivate 7TB prostora za spremanje videozapisa i organizirate ih kako želite. Video player omogućuje vam dodavanje CTA-ova, ugrađivanje bilo gdje, snimanje adresa e-pošte i integriranje s omiljenim softverom za marketing e-pošte. Postoji puno više značajki koje biste voljeli istraživati, tako da možete započeti već za 20 USD mjesečno.

Zaključak

Odaberite bilo koji od gore navedenih alata za video marketing kako biste stvorili nevjerojatne videozapise, generirali potencijalne klijente, izgradili angažman i uvećali ROI.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map