Top 22 YouTube alata za povećanje publike, prihoda i još mnogo toga

Može li biti boljeg osjećaja od gledanja vašeg YouTube kanala kako raste?


Budući da je druga najveća tražilica na svijetu, YouTube je preplavljen sa stotinama i tisućama kanala. A neki od njih kontinuirano stvaraju sjajne sadržaje svaki dan. Konkurencija vrhunskog Vloggera ili YouTubera je u porastu.

Dakle, ako nešto ne učinite, velike su šanse da će vaš kanal biti žrtva otuđenja. No, s pravim YouTube alatima pored vas, ništa ne može biti nemoguće.

Da bismo vam pomogli da izbjegnete takvu situaciju, donijeli smo vam popis resursa koji će vam pomoći da povećate svoju publiku i prihode, nudeći vam sjajne načine za povećanje svoje produktivnosti.

Filmora

Wondershare Filmora je jedan od YouTubeovih programa za uređivanje videa koji sjedi na određenoj poziciji na tržištu. Dostupne su mogućnosti uređivanja vrlo raznolike gdje možete obrezati, izrezati ili podijeliti videozapis, promijeniti postavke videozapisa, dodati filtre, tekst, glazbu ili prijelaze u video..

Poboljšajte zvuk pomoću alata kao što su kadriranje ključeva, uklanjanje pozadinske buke i audio ekvilajzera. Komponovanjem novih slojeva možete stvoriti i pričvršćivanjem isječaka. Pomoću Filmora sada možete koristiti do 100 slojeva medija za stvaranje složenih, ali jedinstvenih vlastitih priča s lakoćom. Filmora također rješava uobičajene probleme s akcijama poput ribljeg oka & potresanje fotoaparata, dodajte efekte poput usporenog snimanja & preokrenuti. S ovim fantastičnim alatom sada možete promijeniti estetiku svog videa sa samo jednim klikom.

Camtasia

Camtasia od TechSmith sjajan je alat koji vam pomaže da snimite i uređujete videozapise za svoj YouTube kanal poput profesionalaca. Djeluje na MAC i Windows oba, Camtasia vam olakšava stvaranje neograničenih videozapisa za vaše gledatelje. Ne možete stvarati samo svoje videozapise, već ih i uređivati.

Ovaj alat je savršen za dodavanje efekata, glazbe i audio zapisa, kreiranje kvizova, uvoz prezentacija i još mnogo toga za sve YouTubers.

unovčite youtube, techsmith, youtube alat

Možete isprobati besplatnu verziju prije nego što se odlučite za premium verziju. Pojedinačna licenca omogućava vam instaliranje na dva stroja.

Vidiq

Vidiq fantastičan je alat za YouTubers pomoću kojeg možete unaprijediti svoj kanal ulažući mnogo manje vremena i napora koji bi u protivnom zahtijevali. Potpuni je paket koji će vam ponuditi sve što je potrebno da se vaš kanal zajedno s konkurentima pojavi na top listi.

unovčite youtube, vidiq, youtube alat

Od produktivnosti, istraživanja ključnih riječi, analitike i više Vidiqa nagomilano je mnoštvo nevjerojatnih značajki koje ćete zasigurno voljeti.

Također možete brzo pregledati izvedbu vašeg kanala na društvenim web lokacijama bez potrebe za prijavom na neku drugu platformu. Vidiq se brine za vaš SEO i kontinuirano vam daje povratne informacije o izvedbi vašeg kanala. Dakle, sada to možete ispraviti kad mislite da postoji problem.

I ne samo to, ona također analizira vaš videozapis i ukazuje na rezultate koje dobije vaša oznaka. Uz to će vam predložiti i oznake koje možete koristiti na svojim videozapisima radi bolje preglednosti.

Tubebuddy

Tubebuddy sjajno je proširenje preglednika koje vam pomaže da lako pokrenete svoj YouTube kanal. Najbolja stvar je što minimalizira sav vaš trud u vođenju kanala, nudeći vam rješenje sve u jednom pod jednim krovom. Od upravljanja produktivnošću, masovne promocije, video SEO-a, podataka & istraživanje i još mnogo toga, ovaj je alat fantastičan resurs za sve YouTubers vani.

unovčite youtube, vidiq, tubebuddy, youtube alat

Proizvod je do sada koristilo i voljelo više od milijun korisnika, što je samo po sebi značajan broj. Prvo možete isprobati besplatnu verziju i ako je zadovoljan, nadogradite je na premium. Plaćene verzije dostupne su po vrlo povoljnoj cijeni i, naravno, nude mnoge mogućnosti koje u besplatnoj nisu dostupne.

Ove verzije možete kupiti od 9 do 49 dolara mjesečno, ovisno o vašim potrebama.

Semrush

Semrush je najbolje ocijenjeni alat o kojem digitalni trgovci ne mogu prestati brujati. To je sveobuhvatno rješenje za SEO, PPC, konkurentna istraživanja, društvene medije i sadržaje. Također možete upotrijebiti alat za analitiku da biste pregledali izvedbu vaše web stranice.

Proizvod ima puno dodanih alata koji se mogu koristiti za usporedbu konkurentne domene, procjenu poteškoća s ključnim riječima i još mnogo toga.

unovčite youtube, semrush

Možete ga koristiti za analizu ključnih riječi ako grupirate ključne riječi u segmente na temelju vaših tema. Također možete odabrati najbolje ključne riječi i spremiti ih u alat za analizu ključnih riječi. I ne samo to. Semrush vam omogućuje provođenje kompletne revizije web mjesta, praćenje performansi na društvenim medijima, praćenje povratnih veza, uvid u organski promet i mnogo više.

Alat za ključne riječi

Isprobajte ovo Alat za ključne riječi na YouTubeu i provjerite koja ključna riječ može steći više prikaza za vaš novi videozapis. Možete isprobati fraze i riječi na više jezika i prepoznati ideje za ključne riječi koje je inače teško procijeniti bez SEO alata.

Uz ovaj alat pomoću kojeg se možete oprostiti od svih nagađanja kada je riječ o radu na vašim ključnim riječima. Alat za ključne riječi savršena je platforma koja će vam pomoći da budite precizniji i radite u pravom smjeru. Dobra vijest je da ovaj alat dolazi besplatno.

Zvijezda

Sada učinkovitije stvarajte svoje videozapise Alat za glavu.  Nudi vam najlakši način da svoje ideje pretvorite u videozapise, dodate animacije, gif-ove, glazbu ili bilo što drugo što želite. Sada izvozite i dijelite svoj videozapis sa svijetom samo jednim klikom miša.

unovčite youtube, headliner, youtube alat

Možete objaviti cijelu svoju epizodu, koja može biti dugačka do dva sata, i obavijestiti ljude o glazbi kroz valne oblike koje mogu dodati. Ovo je izvrstan način privlačenja ljudi i održavanja suradnje s vašim sadržajem. Alat je dobro optimiziran da bude kompatibilan s različitim platformama društvenih medija poput Facebooka, Twittera, Instagrama, Snap chat-a itd.

Kao i gore navedeni alat, i ovaj je dostupan besplatno. Dakle, ono što čekate, počnite odmah.

Smartzer

Napravite zanimljive videozapise, unovčite svoju platformu, pojačajte angažman, prikupite detaljnu analizu i učinite mnogo više s Smartzer. Ova je platforma stekla veliku popularnost među platformama za e-trgovinu zbog tona jednostavnih i praktičnih načina na koje nudi generiranje veće prodaje.

unovčite youtube, smartzer, youtube alat

Razvojni programeri Smartzera uvijek su zadržali jednostavno korisničko sučelje i dizajn kao temeljne elemente proizvoda. To osigurava da nikada nećete biti razočarani s oba ova elementa. Uz Smartzer možete ne samo da sve svoje videozapise učinite interaktivnim već i unovčiti svoj sadržaj na web mjestu.

To se može učiniti na svim platformama jer alat automatski optimizira vaše videozapise kako bi stao na zaslon na kojem su reproducirani.

Canva

Canva vrhunski je alat za dizajn banera, prezentacija, postera itd. Stvaranje YouTube banera nije iznimka.

Dolazi s tonom nevjerojatnih unaprijed ugrađenih predložaka koje se mogu lako koristiti ili prilagoditi za vaš kanal. Ti se predlošci isporučuju u besplatnoj i premium verziji, tako da vam je lakše u slučaju da ne želite trošiti previše na stvaranje ovih banera.

unovčite youtube, canva

Iako biste mogli pomisliti da plaćene verzije dolaze s boljim dizajnom, istina je da su besplatne verzije jednako privlačne. Možete i izraditi svoj natpis ispočetka i dodati slike ako želite. Nudi mnoštvo opcija za prilagodbu, tako da postoji velik izbor smisla za privlačno i privlačno ako možete dobro iskoristiti svoju kreativnost.

JTV Digital

Ako se bavite glazbom, postoje dobre vijesti za vas. Sada možete prodavati glazbu izravno od kuće i zaraditi novac svaki put kada se upotrebljava za prijenos na YouTube. To je omogućeno putem JTV Digital – fantastičan alat koji vam omogućuje da unovčite svoje pjesme odmah nakon objavljivanja.

unovčite youtube,

I ne samo to. Možete čak i zaraditi honorar za svaki prijenos koji dobije na videozapisu s YouTubea. Trebate odabrati zapis koji želite unovčiti pomoću svog ID-a sadržaja. Taj ID zatim alat koristi za prepoznavanje zapisa svaki put kad se koristi. Nakon toga dobit ćete licencu koja se odražava na vaš prodajni saldo.

Adrev

Jesu li drugi koristili vašu glazbu bez vašeg dopuštenja ili valjane licence? Pa, ne brini više. Adrev je tu da vam pomogne da budete plaćeni za svoj naporan rad. Ovaj alat pomaže vlasniku glazbenih autorskih prava da zarađuje od svoje glazbe kada se koristi na bilo kojem YouTube videozapisu bez dopuštenja ili valjane licence.

Agenti Adreva rade 24 x 7 da bi pazili na zaštitu vašeg sadržaja. Onog trenutka kada otkrije plagijarizam, identificira izvor i pomaže vam da vratite svoja prava. Ne samo ovo. Također vam omogućuje strategiziranje i upravljanje YouTube kanalom tako da možete pokrenuti uspješan i profitabilan kanal.

Sloboda

Brže razvijajte svoj YouTube kanal i zaradite od svog sadržaja za postizanje financijske slobode. Sa Alat za slobodu, možete objavljivati ​​svoje YouTube videozapise na društvenim platformama i povezivati ​​se i izgraditi jaku bazu publike.

unovčite youtube, slobodu

Ne samo to, njihove usluge možete koristiti i za razvoj prilagođenih igara za mobilne uređaje, prilagođene glazbe i tako dalje. Stoga isprobajte ovaj alat sada.

CDbaby

Ovo je još jedan YouTubeov alat koji vam pomaže da zaradite svaki put kada se vaša glazba navikne na neki drugi video.

unovčite youtube, cdbaby

To je moguće čak i ako se vaša glazba reprodukuje 5 sekundi. Također vam omogućuje da zarađujete na platformama društvenih medija. S Cdbaby možete povećati svoju publiku, privući više angažmana, optimizirati svoj sadržaj i potom zaraditi od njega.

Zvuči nevjerojatno?

Youtube Studio

YouTube Studio je YouTubeov službeni softver za uređivanje videa i višekanalni softver za upravljanje. YouTube Studio omogućuje praćenje performansi kanala i videozapisa jednostavnom analizom, filtriranjem i odgovaranjem na komentare. Obavijestite o važnom događaju za vaš video sadržaj.

unovčite youtube, hipo video, trint, youtube studio, youtube alat

Ažurirajte detalje o videozapisima, uključujući sličice, postavke unovčavanja i zakažite datume, upravljajte popisima za reprodukciju i još mnogo toga.

Vigo video

Vigo video je platforma video mreže na društvenim mrežama za dijeljenje svakodnevnog života sa prijateljima, obitelji i drugima iz cijelog svijeta. Možete snimiti svoje smiješne kratke videozapise pomoću naše kamere sa specijalnim efektima i stvoriti jedinstveni sadržaj s puno slatkih naljepnica.

unovčite youtube, hippotove, trint

Otkrijte i povežite se sa zabavnim korisnicima sa sličnim zanimanjima dok dijelite svoje životne trenutke. S Vigom možete pokazati svoje talente svijetu, bez obzira na kojem se području nalazi. To može biti ples, kuhanje, ljepota, umjetnost, komedija, glazba, kućni ljubimci i još mnogo toga.

Kamera za uljepšavanje Vigo Video-a u stvarnom vremenu izglađuje vašu kožu ugrađenim efektima, oslobađa mrlje, čak i tonove kože te povećava oči tijekom snimanja i live streaminga. Dajte svom kratkom videu besprijekoran & savršen izgled.

Trint

Trint stručnjak je kad je riječ o prepisima. Posjeduje potencijal za analizu i povećanje vašeg audio-video sadržaja u podacima koji se mogu pretraživati, što također igra ogromnu ulogu u SEO poboljšanju vašeg sadržaja..

Trint koristi vrhunske svjetske automatizirane algoritme za govor i tekst za generiranje točnih prijepisa. Trint Editor koji se lako koristi nadovezuje tekst na izvorni audio i video zapis, tako da možete pretraživati, provjeriti i, ako je potrebno, ispraviti svoj transkript, a da ne napuštate Editor Trint.

unovčite youtube, trint, youtube alat

Trint je kompatibilan s jezičnim modelima za engleski (svi akcenti), europski španjolski, europski francuski, njemački, talijanski, portugalski, ruski, poljski, finski, mađarski, nizozemski, danski i švedski.

Videozapis o konjima

Videozapis o konjima je alat koji vam omogućuje da najbolje iskoristite svoj video sadržaj putem video hostinga, personaliziranih video kampanja, prodaje videa itd. Pomoću Hippo Video-a možete se povezati sa svojim korisnicima i kupcima i prikupiti veće dostignuće za svoj brand isporukom. točna poruka.

unovčite youtube, hipo video, youtube alat

Prikupljajte informativne i uvažavajuće video izjave svojih korisnika i postavljajte ih na svoju web stranicu, što također radi na privlačenju pozornosti korisnika. Također možete pratiti izvedbu videozapisa i raditi na tome da dobro zaradite od ulaganja, osigurate brže generiranje potencijalnih vodiča putem videozapisa, a možete i tražiti prodaju svojih proizvoda ili usluga.

Premium Beat

PremiumBeat, tvrtka Shutterstock nudi posvećene, visokokvalitetne zapise i zvučne efekte za upotrebu u novim i tradicionalnim medijskim projektima, uključujući videozapise, filmove, aplikacije, igre i televizijsko programiranje.

unovčite youtube, premium beat, youtube alat

Dakle, ako vam je potreban glazbeni rezultat za vaš video, ovo su vrata na koja biste trebali pokucati. Knjižnica PremiumBeat nudi besplatnu glazbu koja nudi besplatne osjećaje velikih produkcijskih kuća. Proces pristupa stazama je jednostavan. Pregledajte pjesme, pregledajte i kupite online licencu kreditnom karticom ili Paypal računom. Zatim odmah preuzmite glazbu. Licence se šalju u cijelom svijetu i vrijede trajno.

Kad odaberete PremiumBeat, ne samo da će vaš projekt zvučati izvanredno, već ćete pitanja o autorskim pravima moći staviti u zadnji čas. Odaberite pravu licencu za sebe i dobro krenete.

Vidooly

Vidooly je alat za mjerenje performansi videozapisa koji omogućuje praćenje ponašanja vaše publike na glavnim video platformama. Vidooly pruža točnu analitiku o različitim aspektima poput žanrova, zanimanja publike i trendova sadržaja. Možete to koristiti za stvaranje boljeg sadržaja za povezivanje sa svojim gledateljima. Naša mjesečna izvješća & ljestvica je također široko prihvaćena u medijskoj i reklamnoj industriji.

unovčite youtube, vidooly, youtube alat

Mnoga najpoznatija svjetska imena, uključujući TVF, OML, Fine Brothers, VideoGyan, GroupM, Mindshare, Thoufulful Media, WebTV Asia, itd. Oslanjaju se na Vidooly i imali su koristi od korištenja naših cjelovitih rješenja za uspjeh u videozapisu na mreži. , razumije & povećavaju svoju publiku i razvijaju sadržaj & medijska strategija.

YouTube kreatori

Ovo je još jedno objavljivanje i uređivanje videa softver to je odličan posao pomaganja vam pokazati svijet iz vaših očiju.

unovčite youtube, youtube stvaratelje, youtube alat

Naučite zamršene postupke izrade vrhunskih, zabavnih videozapisa, koji privlače publiku i zadržavaju ih očarane tijekom cijelog trajanja videozapisa. Stvarajte videozapise koji su u skladu s YouTube standardom i smjernicama, istovremeno izražavajući osjećaje, mišljenja, dijeljenje dijaloga s apsolutnom slobodom izražavanja i kreativnosti.

Također vam omogućuje razmjenu informacija koje mogu biti od koristi drugom gledatelju. Također možete učvrstiti svoju prisutnost u određenom žanru videozapisa i povezati se sa istomišljenicima i rasti u smislu znanja i vještina.

HootSuite

HootSuite sljedeći je YouTubeov alat koji vam omogućuje uštedu vremena dok radite na svom YouTube kanalu i čini vas produktivnijim tako što ćete pritisnuti svoja pleća.

unovčite youtube, hootsuite,

Hootsuite vam omogućuje lako zakazivanje & dijelite YouTube videozapise na svim svojim društvenim mrežama. Možete koristiti i sigurnu platformu Hootsuite da radite kao tim i pomažete vam u upravljanju više YouTube računa bez rizika dijeljenja lozinki. I ne samo to, možete pratiti YouTube aktivnost zajedno sa svojim suigračima, moderirati komentare i dijeliti visoke petice.

Hootsuite vam također omogućuje mjerenje rasta pretplatnika, analizu razine angažmana i preciziranje izvora prometa pomoću aplikacije Channelview Insights. Pomoću Hootsuite-a možete lako rasti i angažirati svoju YouTube publiku s bilo kojeg mjesta i u bilo kojem trenutku. Pomoću mobilne aplikacije Hootsuite možete odgovoriti na komentare i biti tamo za svoje kupce.

Cameleon Live

Cameleon Live potiče vas na nesmetanu sposobnost istodobnog strujanja uživo na Facebook i Youtube. Možete čak pokrenuti svoj live stream i mreže uključiti / isključiti u letu. Možete emitirati na velike društvene mreže, RTMP medijske poslužitelje, s bilo kojom konfiguracijom i komplikacijom putem iOS-a, macOS-a i Windows uređaja.

Cameleon, unovčite youtube,

Također možete izvoditi streaming uživo s više kamera i povezivati ​​se s gotovo svim kamerama bez obzira na marku ili model. Dok je za Apple uređaje Cameleon Live besplatan, ako vam treba alat za Windows i RTMP Live Streaming, to je samo 10 dolara.

Zaključak

Ovo su bili neki od najboljih Youtube alata koji će vam pomoći u razvoju vašeg YouTube kanala. Svi alati na ovom popisu su jednostavni za korištenje i nude vrlo učinkovit rezultat. Dakle, isprobajte ih i recite nam kroz vaše komentare ispod kojih se vam najbolji sviđao.

Ako vam je potrebna pomoć pri pokretanju kanala i njihovom uzgoju, provjerite ovo YouTube master master klasa.

OZNAKE:

  • SEO

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map