WPX tárhely – 2019. évi fekete péntek ajánlatok (95% kedvezmény + 3 hónapos ingyenes tárhely)

Ha a WPX hosting fekete péntek 2019 üzlet, akkor a megfelelő helyen vagy. A WPX tárhely hatalmas árengedményt kínál új ügyfeleinek fekete péntek és a Cyber ​​hétfő akcióin.


Itt, a WPressBlogban, megosztottuk a WPX hosting fekete péntek kedvezményes ajánlatait, valamint a rendszeres ajánlatainkat. Fekete péntek értékesítésekor 95% -ot kaphat a WPX tárhelyén, más esetekben használhatja szokásos kedvezményes ajánlatunkat is.

Az alábbiakban megtalálja mind a fekete péntek, mind a 2019. évi szokásos kedvezményes ajánlatokat.

WPX tárhely – 2019. évi fekete péntek ajánlatok

Jegyzet: A WPX Hosting fekete péntek és cyber hétfői értékesítései a következő időtartam alatt élőek lesznek.

 • Eladás kezdő dátuma: 2019. november 28
 • Értékesítés befejezési dátuma: 2019. december 2
WPX tárhely DealDeal InfoDeal Link
Fekete péntek ajánlat95% KI az 1. hónapraSzerezd meg ezt az ajánlatot
Fekete péntek ajánlat3 hónap ingyenes az éves tárhelyenSzerezd meg ezt az ajánlatot

WPX tárhely – Fekete péntek ajánlat és a Cyber ​​hétfő akciói

A WPX Hosting kétféle hosting kedvezményt kínál a fekete péntek és a Cyber ​​hétfő eladásokra. Ezt az ellátást 2019. november 28-tól2019. December 2-ig élvezheti.

WPX tárhely - Fekete péntek ajánlatok

1. 95% kedvezmény csak az első hónapra

Ha havonta szeretne vásárolni a WPX tárhelyet, akkor 95% kedvezményt kap az első havi tárhely megvásárlásánál. A második hónaptól a szokásos hostolási árat kell alkalmazni. Az ajánlat megszerzéséhez egyszerűen kattintson a következő gombra, és regisztráljon a WPX tárhelyén bármilyen tervvel.

Ehhez az ajánlathoz nem szükséges kuponkód vagy promóciós kód. A havi számlázás végső ára csak 1,25 USD.

95% kedvezmény az első havi tárhelyen

2. Ingyenes 3 hónapos tárhely

Ha meg akar vásárolni egy éves WPX tárhely tervet, akkor 3 hónapos ingyenes tárhelyet fog kapni. Ez az ajánlat az összes WPX tárhely-tervre vonatkozik.

Ingyenes 3 hónapos tárhely

A WPX tárolásáról

A WPX Hosting az egyik leggyorsabban kezelt WordPress tárhely-szolgáltató, amelyet Terry Kyle alapított. Három WordPress tárhely-tervet kínálnak: Business, Professional és Elite. A nagy teljesítményű és a legjobb WordPress tárhelyszolgáltatásokról ismert.

Miért válassza a WPXHosting szolgáltatást webhelyéhez??

Ha webhelyét a WordPress programmal építették fel, vagy szeretne webhelyet létrehozni a WordPress segítségével, akkor válassza a felügyelt WPX tárhelyszolgáltatásokat. Az okok a következők:

1. A leggyorsabban kezelt WordPress tárhely

Számos felügyelt WordPress-tárhely-szolgáltató létezik, de a WPX-tárhely az egyetlen, aki a leggyorsabb WordPress-tárhely-szolgáltatásokat kínálja nagyon megfizethető áron. Csak a WordPress webhelyekre lett optimalizálva.

2. A Thrive Themes által ajánlott

A Thrive Themes a WordPress egyik legjobb szolgáltatója. Témáik jól kódolva vannak és a sebességre vannak optimalizálva, így minden olyan webhely, amely virágzó témát használ, szupergyorsan betölthető. Hivatalosan ajánlották a WPX tárhelyszolgáltatásokat.

3. Kiváló vásárlói vélemények a Trustpilot-ban

A Trustpilotnál, amely egy olyan weboldal, ahol az ügyfelek visszajelzéseket adhatnak egy adott vállalatról, 99% pozitív visszajelzés található a WPX tárhelyről. Az összes vélemény 194, és a 194 értékelés 99% pozitív értékelése egy igazán nagy dolog a WPX tárhely számára.

WPX tárhely ügyfelek véleménye a Trustpilotban

A WPX tárhely vásárlása előtt elolvashatja az összes véleményt, ha szeretné. Kattints ide elolvasni az összes valódi vásárlói véleményt a Trustpilotban.

Nézze meg, hogy a WordPress különböző webhelytulajdonosok mit mondnak a WPX tárhelyéről:

4. Ingyenes SSL tanúsítványok

Nem számít, hány webhelyet fog üzemeltetni a WPX tárhelyen, ingyenes Let’s Encrypt SSL tanúsítványt nyújtanak minden olyan webhelyére, amely a WPX tárhelyen található..

5. Ingyenes webhelyátvitel

Ha már van olyan webhelye, amelyet más webtárhely-szolgáltató üzemeltet, akkor nem kell aggódnia a weboldalátvitel miatt. A WPX Hosting ingyenes webátviteli szolgáltatást kínál ügyfeleinek.

6. SSD tárolást kínál

A WPX Hosting SSD tárolást kínál webhelyadatainak, amely elősegíti webhelyének gyors betöltését, míg a többi házigazda általában hagyományos tárolást kínál az Ön webhelyének adatainak tárolására..

7. Automatikus webhelymentés

Abban az esetben, ha törölte a fontos weboldalakat vagy hozzászólásokat, vagy bármilyen hackelési probléma merült fel a webhelyén, akkor a WPX Hosting segítségével könnyedén visszaállíthatja webhelye adatait. A WPX tárhely webhelyéről csak az elmúlt 28 napban készít biztonsági másolatot. Ha 1 hónapnál hosszabb biztonsági mentésre van szüksége, akkor a WPX tárhelyén ez nem lehetséges. Általában senkinek nincs szüksége a régi dátumok biztonsági másolatára.

8. Ingyenes malware eltávolítás és DDoS védelem

Meg kell védeni a webhelyet a rosszindulatú programoktól és a DDoS támadásaitól. Ha ezeket a szolgáltatásokat harmadik féltől kapja meg, akkor ez dollárba kerül, míg a WPX Hosting rosszindulatú programok keresési és eltávolítási szolgáltatásokat, valamint DDoS védelmet kínál ingyenesen.

9. 30 napos pénz-visszafizetési garancia

A WPX Hosting 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál. Ha nem elégedett semmilyen WPX tárhelyszolgáltatással, akkor teljes visszatérítést kaphat, ha a WPX tárhelyvásárlásától számított 30 napon belül lemondja szolgáltatását..

Szerezd meg a WPX tárhelyét a fekete péntek ajánlatán

A WPX tárhelyének utolsó szavai: 2019. évi fekete péntek

Ebben a cikkben megosztottuk a maximális WPX hosting fekete péntek kedvezményt 2019-re. Remélem, tetszett Önnek a cikkem, és kedvezményes áron élvezte a WPX tárhelyet. Ha bármilyen gondolata van a WPX Hosting fekete péntek ajánlatáról, kérjük, ossza meg velünk a megjegyzés alatt található megjegyzés hozzászólásával..

Nézze meg ezeket a legfontosabb fekete péntek webtárhely-ajánlatokat:

 • A WP Motor fekete péntek akciói – (42% kedvezmény)
 • Bluehost fekete péntek ajánlatok 2019 – (70% kedvezmény)
 • Lendkerék – Fekete Péntek, 2019 – (Ingyenes tárhely 3 hónapra)
 • HostGator Cyber ​​hétfő ajánlatok – (70% kedvezmény)
 • Az InMotion tárhelyének cyber hétfői akciója – (34% kedvezmény)
 • GreenGeeks fekete péntek akció – (75% kedvezmény)
 • HostPapa fekete péntek kedvezményes ajánlatok – (havonta 1 USD)
 • SiteGround Hosting fekete péntek ajánlatok – (75% kedvezmény)
 • Dreamhost 2019. évi fekete péntek ajánlatok – (80% kedvezmény)
 • Az A2 tárhelyének cyber hétfői akciója 2019. évben (67% kedvezmény)
 • iPage tárhely fekete péntek – (85% kedvezmény)
 • Hostinger fekete péntek ajánlatok – (90% kedvezmény)
WPX tárhely – 2019. évi fekete péntek ajánlatok
 • WPX tárhely fekete péntek akció

 • WPX tárhely-cyber hétfő ajánlatok

 • WPX tárhely kedvezmény

5

összefoglalás

Szerezzen be WPX tárhelyet 95% -os kedvezménnyel vagy 3 hónapos ingyenes tárhelyet egy éves előfizetéssel az üzlet linkeink segítségével.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map