5 najboljših upravljanih gostovanj WooCommerce za vašo spletno trgovino

Zagon spletne trgovine je postal tako enostaven kot zagon spletnega spletnega dnevnika. Orodja in tehnologija so se razvili do točke, ko je vse, kar potrebujete, ideja za izdelek, in spletno trgovino lahko zaženete čez dan.


Še vedno se morate spoprijeti z zakonitostmi, kot je razvrščanje poslovnega subjekta, toda tudi ta vidik spletne prodaje je iz dneva v dan lažji..

Za prve digitalne prodajalce bo težji del odločitev, katero platformo za e-trgovino uporabiti. Danes je na trgu na voljo toliko, da je razumevanje, zaradi česar je vsak drugačen, lahko zmedeno.

WooCommerce – ki je integriran neposredno s WordPress – obstaja že desetletje in se je izkazala za eno najbolj zanesljivih platform e-trgovine na svetu. Z lahkoto konkurira platformam, kot so Shopify, Magento, BigCommerce ali Weebly. In tu je razlog.

Brezplačno, za vedno.

Eden od razlogov, zakaj je WooCommerce tako priljubljen med spletnimi prodajalci, je ta, da je njegova uporaba popolnoma brezplačna. Tako kot WordPress, ki je temelj te platforme za e-trgovino. Razen stroškov gostovanja, sta tako WordPress kot WooCommerce popolnoma brezplačna.

Značilnosti WooCommerce

Seveda so povezani tudi zunanji stroški, kot sta gostovanje spletnih strani in procesor za plačevanje s kreditnimi karticami, vendar ti stroški ostajajo razmeroma nizki tudi po sodobnih standardih.

A poslovni načrt podjetja Shopify vam bo vrnil približno 79 USD na mesec, s polovično količino prilagodljivosti, ki jo ponuja WooCommerce.

Nenazadnje WooCommerce podpira vtičnike drugih proizvajalcev, podobno kot WordPress. To pomeni, da lahko dobite na stotine brezplačnih razširitev WooCommerce od uradni repozitorij vtičnikov.

Jetpack za WooCommerce

Izbirate lahko med vtičniki, ki so vse v enem Jetpack, ki drastično izboljšajo varnost in zaščito vašega spletnega mesta. In lahko greš z nečim podobnim Booster – vtičnik, ki doda več kot 100 marketinških orodij, ki jih lahko uporabite za promocijo na novo ustvarjene spletne trgovine.

Obstajajo tudi uradna trgovina Extensions od WooCommerce – veliko vtičnikov, naštetih v tej trgovini, ni brezplačno, vendar bi lahko zagotovilo veliko globljo plast prilagajanja vaše spletne trgovine.

Kako zagnati svojo spletno trgovino?

V redu, zdaj veste malo več o WooCommerce in zakaj je to lahko dobra izbira za vašo prvo spletno trgovino. Kako torej dejansko začnete s spletno trgovino z uporabo WooCommerce?

Domača stran WooCommerce

Eden od razlogov, zakaj je WordPress tako priljubljen, je ta, da je preprost. Za začetek spletnega mesta ni dodatnih „gumbov“ ali „nalog“, ki jih morate dokončati, enako pa velja tudi za WooCommerce. Za začetek boste morali začeti dve stvari:

 • Račun za spletno gostovanje.
 • Aktivna namestitev WordPress-a.

Na srečo je v tem članku vseeno. Lep del izbire platforme gostovanja WooCommerce je, da boste imeli zelo malo tehničnega upravljanja.

Podjetja, ki gostujejo v WooCommerce, našteta v tem članku, nudijo tako račun za gostovanje kot tudi aktivno namestitev WooCommerce. Poleg tega boste imeli dostop do zanesljivega podpornega sistema, kjer lahko postavljate vprašanja ali izražate svoje pomisleke.

Če bi to morali storiti ročno, bo to najboljši vir uradno dokumentacijo WooCommerce. Kakor že stoji, namestitev WooCommerce na obstoječe WordPress spletno mesto lahko opravite v nekaj klikih. Glej tukaj:

Namestitev WooCommerce

Vse kar moraš storiti je, da greš Vtičniki -> Dodaj novo in poiščite WooCommerce. Nato lahko sledite navodilom za namestitev in jih odnesete od tam. Kakor koli že, poglejmo podrobneje možnosti, ki jih imate za upravljano gostovanje WooCommerce!

Nexcess

Gostovanje Nexcess WooCommerce

Nexcess je družinska znamka Tekoča spletna stran – gostovalska blagovna znamka, ki obstaja že od malih nog. Znano je, da ima LiquidWeb strokovnjake za WordPress, kot so Chris Lema na njihovi strani, tako da ste v dobrih rokah takoj po netopirju.

Ena od stvari, ki jo Nexcess zelo dobro počne, je integracija z zunanjimi orodji in platformami. Na koncu dneva boste potrebovali dodatna orodja, ki vam bodo pomagala pri dodatni prodaji.

Poleg tega imate tudi izkušnjo z upravljanim gostovanjem. To pomeni, da kadar koli imate vprašanje ali potrebujete pomoč pri nečem – vedno bo vsaj ena podpornica, ki vam bo pomagala.

Nexcess funkcije

Kot začetnik boste želeli začeti z začetnim načrtom. Končna cena za letno naročnino je okrog 190 USD na leto. Tako dobite 30 GB prostora za shranjevanje, 500 naročil na uro in več kot 3TB mesečne pasovne širine. To so idealne specifikacije za vsako novo spletno trgovino.

Poleg tega je načrt zaganjalnika dopolnjen z naslednjimi orodji in vtičniki:

 • AffiliateWP + Direct Link sledenje
 • WP101 WooCommerce Vadnice
 • Stiskanje slik (prek Jetpack Free)
 • Astra Pro
 • Slika leno nalaganje (prek Jetpack Free)
 • PDF računi & Pakiranje dodatkov WooCommerce
 • WP All Import Pro za WooCommerce
 • Gateway za plačilo s črtami
 • iThemes Security Pro

Ko končate s prijavo, boste imeli dostop do vseh teh. Dodatni načrti (Creator, Standard, Growth, Enterprise) vključujejo še več takih orodij in vtičnikov. Na splošno Nexcess poskrbi tako za začetnike kot za izkušene prodajalce. Imeli boste vse potrebno za zagon spletne trgovine od prvega dne.

Kinsta

Gostovanje pri Kinsta WooCommerce

Kinsta je nekaj ponudbe vseh trgov, ko gre za gostovanje rešitev. Njihove storitve gostovanja segajo od vrhunskega osebnega gostovanja do bolj zapletenih rešitev, kot je visoko zmogljivo gostovanje WooCommerce.

Na zgornjih nivojih trgovin WooCommerce imate opravka z veliko zahtevami in obdelavo podatkov, kar pomeni, da so zmogljivosti vašega ponudnika gostovanja pomembnejše kot kdajkoli prej.

Tu največ brskajo ponudniki gostovanja, kot je Kinsta.

Poglejmo nekaj razlogov za izbiro visokozmogljivega ponudnika gostovanja:

Visoko zmogljivo gostovanje pri WooCommerce

Študije to nenehno kažejo počasna trgovina e-trgovine je prvi razlog za slabe prodajne rezultate. Včasih je to povezano s slabo optimiziranimi slikami, drugič pa s slabimi zmogljivostmi strežnika vašega ponudnika gostovanja. V zvezi s tem ponuja Kinsta orodja in jamstvo, da bo vaša trgovina WooCommerce vedno delovala do čajev.

Starterjev načrt znaša približno 30 dolarjev na mesec, kar vključuje vse, od nastavitve trgovine WooCommerce do SSL certifikatov do najsodobnejših varnostnih funkcij. Svoj načrt lahko postopoma nadgrajujete, ko bo vaša trgovina vedno bolj priljubljena in povpraševala po virih.

WooCart

Gostovanje WooCart WooCommerce

WooCart je prvo podjetje na našem seznamu, ki se osredotoča izključno na upravljano gostovanje WooCommerce. Blagovna znamka je bila prvotno lansirana leta 2017, od takrat pa je zaradi narave funkcij in podpore, ki jo ponuja ekipa WooCart, izjemno uspešna pri pridobivanju oprijema..

Ena glavnih atrakcij za upravljano gostovanje je, da vam ni treba sami vzdrževati tehničnega vzdrževanja. V tem primeru, če postanete stranka WooCart – za podporo vsega, od namestitve do nastavitve stvari, skrbi podporna skupina WooCart.

WooCart predogledna nadzorna plošča

Še vedno morate ročno prilagoditi nastavitve spletnega mesta in izbrati slog, vendar se večina težkega dvigovanja opravi v vašem imenu. Poleg tega bo WooCart pomagal preseliti obstoječo trgovino WooCommerce (če jo imate) na njihovo platformo zastonj.

Med razlogi za izbiro WooCart-a kot izbire za gostovanje mora biti uspešnost na seznamu zelo visoka. In tukaj:

 • WooCart uporablja Google Cloud kot zadnjo storitev gostovanja. To je strežniška infrastruktura svetovnega razreda, ki bi sicer imela zelo omejen dostop, razen v primeru posebej izdelanih platform, kot je WooCart.
 • Preglejte WooCart in preverite vtičnike, ki jih uporabljate, da zaznate morebitna ozka grla v učinkovitosti. Če odkrijete težave, jih lahko rešite prek ekipe za podporo ali vtičnik v celoti onemogočite.
 • WooCart samodejno razbije (optimizira) vse fotografije, ki jih dodate v trgovino. To postopoma preraste v nenehno izboljševanje učinkovitosti, saj lahko svojim strankam zagotovite hitrejše nalaganje strani.

Osnovni načrt trgovine se začne pri približno 60 USD na mesec. To vključuje vse zgoraj omenjene funkcije, z skromno omejitvijo približno 50.000 mesečnih obiskovalcev. WooCart ne bo onemogočil vaše trgovine za e-trgovino, če boste presegli to mejo, vendar boste morali razmisliti o nadgradnji, ko bo vaša trgovina postala velikost in povpraševanje.

FastComet

Gostovanje WooCommerce FastComet

FastComet specializirano za različne rešitve gostovanja, vključno z rešitvami gostovanja WordPress, osnovnim skupnim gostovanjem in seveda gostovanjem v WooCommerce. Hindsight, kar pritegne ljudi k FastCometu, je število brezplačnih funkcij, ki jih zagotavljajo svojim strankam.

In sicer:

 • Brezplačen prenos domene od vašega obstoječega ponudnika domen, ki bo vključeval tudi brezplačno enoletno podaljšanje.
 • prost Cloudflare CDN integracijo, da lahko svoje spletno mesto strežete z mesta, ki je najbližje obiskovalcem vaše trgovine.
 • Upravljan & 24/7 tehnična podpora, na voljo vam je, ko jo potrebujete.
 • Brezplačna migracija od vašega obstoječega ponudnika gostovanja, če se odločite za prehod na FastComet. To vključuje vse, od vaših fotografij do informacij o izdelkih in vsega drugega, kar uporabljate v obstoječi trgovini.

Glede na to, da je FastComet priljubljena izbira ne samo zastonj. To je tudi cenovna cena. Načrti za skupno gostovanje se začnejo že pri 10 USD na mesec za zelo skromno število virov.

Dobite dodatek za do 25.000 mesečnih obiskovalcev, s 15 GB prostora za shranjevanje in takojšnjim dostopom do vašega računa. Poleg tega boste imeli namensko nadzorno ploščo računa z ločenim dostopom do orodij, kot je cPanel, in seveda nadzorno ploščo WooCommerce..

Če iščete proračunsko rešitev na začetni ravni, potem ne iščite več kot FastComet. Njihov nabor funkcij in možnosti nadgradljivosti so vrhunski!

SiteGround

Gostovanje spletnega mesta WooCommerce SiteGround

SiteGround je eno najstarejših gostujočih podjetij, ki še vedno deluje od prvih dni spleta. In njihov uspeh se širi v več različnih kategorij in gostiteljskih odločitev. Ko gre posebej za WordPress, je SiteGround aktivni razvijalec tem in vtičnikov, pa tudi zanesljiv ponudnik gostovanja WordPress. Njihovo strokovno znanje ni omejeno na eno področje, zaradi česar so varna izbira, zlasti za potrebe WooCommerce.

Začenši z WooCommerce

Uvod v SiteGround je enostaven. Izbirate lahko med začetkom gostovanja, ki ga večinoma pokriva samodejni postopek namestitve. Lahko pa preselite obstoječe spletno mesto WooCommerce na SiteGround in izkoristite številne edinstvene funkcije, ki jih ponuja ta ponudnik.

Tu je nekaj teh lastnosti:

 • Dnevne varnostne kopije. Vsak dan ustvarite kopijo svojega obstoječega spletnega mesta in tako zagotovite, da boste v času, ko boste potrebovali, lahko takoj obnovili trgovino.
 • AI zaščita pred neželeno pošto. SiteGround uporablja sodobne tehnologije umetne inteligence, s katerimi zagotavlja, da vaša spletna trgovina ostane brez neželene pošte in zlonamernih robotov.
 • Samodejne posodobitve. SiteGround skrbi za samodejno posodabljanje vašega WordPressa & WooCommerce instalacije za preprečevanje padca za krivuljo. To vključuje tudi zaščito pred nenamernim lomljenjem spletnega mesta.
 • Brezplačno SSL potrdilo. Zagotovite, da napadalci z zlonamernimi nameni ne morejo mimo vaše varnosti z brezplačnim SSL certifikatom – vljudno LetsEncrypt.

Najcenejši načrt se začne pri približno 10 USD na mesec in zajema vse zgoraj omenjene funkcije. Če bo vaša storitev WooCommerce zahtevala več sredstev, boste imeli možnost nadgraditi svoj načrt brez izpadov. V zadnjem času je SiteGround začel uporabljati Googlovo platformo v oblaku, kar pomeni, da uživate v mreži z nizkimi zakasnitvami za boljše delovanje po vsem svetu.

Upravljano gostovanje WooCommerce: povzetek

Obstaja veliko izbire za profesionalno in zanesljivo gostovanje, ki jih omogoča trgovina WooCommerce. Na koncu se spusti do vaših posebnih potreb in želja. Vsak ponudnik gostovanja ima edinstveno prednost ali posebnost, ki jo lahko ponudi svojim strankam. In na tem boste večinoma temeljili na svoji končni odločitvi.

Ta pregled najbolje vodenih storitev gostovanja WooCommerce zajema tako ponudnike začetne ravni, kot tudi vrhunske profesionalne storitve.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map