14 najboljših gostujočih Wiki platform za vaše podjetje

V današnjem svetu vsi pričakujejo hiter dostop do informacij.


Če želite dostopati do tega, ni veliko od njih pripravljenih poklicati številko in se obrniti na telefonski klic. Odgovor pričakujejo, da boste takoj našli odgovor, zato potrebujete bazo znanja.

Zbirka znanja, ustvarjena s pomočjo wikija, lahko poveča zadovoljstvo strank in tudi pomaga vaši skupini, da bolje organizira bistvene vsebine.

Za tiste, ki ne veste, kaj je wiki, je strežniški program / spletno mesto, ki uporabnikom pomaga učinkovito in učinkovito strukturirati vsebino. Tako kot je zgrajena Wikipedija, lahko tudi vi zgradite podobno, vendar za vaše poslovne namene.

Lahko se odpravite na gostovano (SaaS) wiki platformo ali samostojno, vendar imam raje prvo. Tukaj je razlog.

Brez stresa pri nastavitvi stvari

Če ste kdaj postavili nekaj od ničle, veste, da je potrebno trdo delo. Z wiki rešitvijo, ki jo gosti sam, morate sami določiti svoj način, kako vse pravilno nastaviti. Medtem ko bo na drugi strani gostujoča rešitev vnaprej izdelana z vsem, kar potrebujete, zato ničesar, kar bi morali nastaviti.

Prihrani čas in energijo

Jasno je dejstvo, da izdelava nekaj iz nič potrebuje veliko več časa, kot če bi ga imeli pred krožnikom. Z gostovano rešitvijo lahko zapustite zamuden del za namestitev in vzdrževanje in neposredno skočite na tisto, kar je pomembno – z uporabo platforme.

Svetlejša stran tega je, da lahko ta prosti čas dejansko izkoristite za svoje podjetje.

Nove posodobitve in popravki napak

Z lastno rešitvijo wiki-ja morate poskrbeti za svoje posodobitve in odpravljanje napak, če obstajajo. Po drugi strani pa za vse to skrbi gostujoča rešitev. Edino delo, ki ga opravljate, je, da uporabite platformo in morda tu in tam malo popravite stvari, da se bolje ujemajo z vašim poslovnim slogom. To je to.

DokuWiki avtorja Kamatera

Kamatera je s ponudbo precej radodarna DokuWiki za 30-dnevno brezplačno preskušanje. To je wiki platforma, napisana v PHP, ki vam omogoča, da jo uporabite brez baze podatkov. Ta odprtokodna programska oprema deluje v navadnih besedilnih datotekah in rekel bi, da je njena sintaksa povsem enaka temu MediaWiki uporablja, kar je odlično.

Uporabljam @dokuwiki približno desetletje za večino mojih osebnih & potrebe po strokovnem dokumentiranju. V preteklosti sem ji daroval denar.

Včeraj sem v projekt oddal svoj prvi PR. Upajmo, da prvi od mnogih. Čutim, da bi se lahko vrnil!#Hacktoberfest #php

– SyntaxSeed (Sherri W) (@SyntaxSeed) 3. oktobra 2019

Po končanem brezplačnem preskusu lahko izberete plačljivi načrt glede na vaše zahteve.

Zoho Wiki

Če imate za svojo ekipo zelo posebne in posebne potrebe, potem Zoho Wiki je super za to. Vodenje znanja za ekipe naredi dobesedno lahek. Omogoča vam izdelavo delovnih prostorov in strani, dodeljevanje uporabnikom določenih nalog in celo prilagoditev portala vašim potrebam.

Na splošno lahko ustvarite bazo znanja, ohranite svojo vsebino dobro zaščiteno, se ujemate z blagovno znamko in uporabite robusten urejevalnik za enostavno ustvarjanje vsebine in različnih pripomočkov.

SiteGround

SiteGround že od nekdaj zanesljiv vir gostovanja za tržnike in lastnike podjetij po vsem svetu in s svojim gostovanjem na Wikiju skoraj ne morete iti narobe. Kot navaja njihovo spletno mesto, je skrbno oblikovan za vrhunsko delovanje.

Ne glede na to, za katero platformo Wiki grete, boste lahko prepričani, da SiteGround z lahkoto obvladuje tovor.

A2Hosting

Še en zelo znan ponudnik gostovanja, A2Hosting’s rešitev wiki vam lahko pomaga oblikovati izbrano platformo za wiki, kot so MediaWiki, DokuWiki ali TikiWiki. Ta ponudnik gostovanja je znan po hitrih hitrih strežnikih, saj vedo, da že sekunda zamude pri nalaganju lahko vpliva na vašo stopnjo obiskov.

Poleg tega so v primerjavi z drugimi ponudniki gostovanja precej dostopni. Vsekakor vredno preveriti.

XWiki

Z XWiki’s gostovanje v oblaku, vam ni treba skrbeti za gostovanje, nadgradnje, vzdrževanje in varnostne kopije. Za vse to poskrbijo sami. Začnete lahko z njihovim najmanjšim načrtom in nadgradite, ko greste, ko se zahteva poveča.

Je odprtokoden in ima funkcije, kot so:

 • 24/7 spremljanje
 • Pravočasno varnostno kopiranje
 • Brez zaklepanja v oblaku
 • Sposobnost ustvarjanja prilagojenih aplikacij za vaše potrebe
 • Lahko prenese na milijone strani
 • Strokovna podpora

Redko imamo težave s svojimi @xwikiorg spletna stran – in ko to počnemo, je ponavadi napaka uporabnika (kašelj… kašelj… @massonpj). Ko pa imamo vprašanje ali potrebujemo pomoč, posadka na @XWiki smo vedno hitri z odgovorom, temeljito v svoji rešitvi in ​​potrpežljivi z našim osebjem. Hvala vam!

– OpenSourceInitiative (@OpenSourceOrg) 11. februar 2020

XWiki uporabljajo nekatera velika imena, kot je Amazon.

Nuclino

Če daš velik poudarek na produktivnost, potem Nuclino je morda samo tisti, ki ga iščete. Njihovo podjetje wiki omogoča zelo enostaven in izvedljiv dostop do dokumentov in informacij znotraj ene platforme.

Kot vsaka druga wiki platforma tudi Nuclino pomaga povezovati znanje vseh članov ekipe z uporabo notranjih povezav. Bolje je, kot če so naokoli raztresene ločene mape, datoteke ali dokumenti.

Prav tako lahko s pomočjo grozdov, znanih tudi kot hierarhične oznake, isto stran prikažete na različnih iskalnih poizvedbah, da jih boste lažje našli. Ta rešitev je na splošno hitra in naredi sodelovanje v resnici.

Sotočje

Atlassian’s Sotočje lahko bistvenega pomena za oblikovanje vašega skupinskega dela in učinkovito sodelovanje. Z njegovo uporabo lahko ustvarite nadvse enostavno bazo znanja, da lahko poiščete odgovore pod eno samo streho. Poleg tega lahko ustvarite beležke za sestanke, načrte projektov in vzpostavite svoj popolnoma funkcionalen delovni prostor.

V zameno se vaša ekipa lahko oglasi in prejme povratne informacije od vseh. To pomaga pri vrednotenju vrednih idej in konceptov. Pri tej storitvi mi je najbolj všeč to, da ima predloge za skoraj vsak namen. Nečesa vam ni treba napisati in deliti iz nič. Preprosto uporabite predloge, vnesite svoje podatke in že ste pripravljeni.

Sotočje uporablja več kot 40.000 kupcev, kar vključuje tudi všečke Audija, Hubspot, in Blend.

Pojem za Wikis

Združljivo z računalniki Mac, Windows, Mobiles in Web, Pojem za Wikis je še ena odlična možnost za ekipe in posameznike. Naj bodo to dokumenti, beležke, cilji ali prakse podjetja, lahko shranite vse za enostaven dostop.

Z njihovim urejevalnikom povleci in spusti lahko takoj dodate datoteke, večpredstavnost in še veliko več. Ta storitev je primerna za vsakogar in vsakogar, saj ne potrebujete niti enega samega tehničnega znanja. Enako je z njihovim oddelkom za sodelovanje. Dodate lahko komentarje, omenjate člane, delite datoteke in celo združite vse, da bi razpravljali o pomembnih podrobnostih.

Možnost vdelave več kot 50 različnih aplikacij je češnja na vrhu.

Papirniki

Še ena storitev, ki ponuja urejevalnik povleci in spusti, Papirniki je na tem seznamu težko premagati. Pametno je reči, da so njihove lastnosti skrbno izdelane, da se ne priklonijo drugim storitvam, saj imajo dobesedno vse, kar boste morda iskali.

Svojim članom lahko vlečete in spuščate opombe, datoteke, dokumente, obrazce in druge elemente. Na koncu dneva si lahko neopazno ogledate poročila in analizirate svoj potek dela.

Njihova funkcija iskanja je eno priročno orodje, s katerim lahko ugotovite, kje se datoteke nahajajo in kadar koli dostopate do njih. Na splošno je preveč preveč in vse lahko preizkusite s 15-dnevnim brezplačnim preskusom.

Vseodgovorno

Učinkovit sistem upravljanja znanja vse v enem, Vseodgovorno gre po njihovem imenu. Odgovarja na vsa vaša vprašanja s svojo storitvijo. Imate lahko skupnost, wiki, Q & Razdelek in potek dela sta združena v en sam sistem. In najboljši del? Do njih lahko dostopate za eno samo cenovno ugodno ceno.

Če povzamemo, lahko delite znanje, gostite vprašanja in odgovore, ustvarite nove in posodobljene informacije ter na koncu prihranite tono časa s pomočjo svoje umetne inteligence.

Preden se zavežete za njihov plačljivi načrt, lahko uporabite njihovo brezplačno preizkusno različico.

V smeri vrtenja

Z možnostjo integracije z Slackom, V smeri vrtenja naredi steroidi sodelovanje. Njihova funkcija hitrega iskanja vam omogoča, da med pogovorom ali celo med odzivanjem na vozovnico najdete želene stvari, s čimer prihranite ogromno časa.

Nekatere druge funkcije vključujejo:

 • Sposobnost opomniti soigralce z delčkom o uporabi funkcije iskanja, preden postavite kakršna koli vprašanja
 • Dodelite posebna vprašanja določenim članom, ki jih bodo obravnavali
 • Članom dodelite, da pregledajo vsebino in jo tako posodobijo
 • Ustvarite osupljivo strukturirano vsebino
 • Dostopajte do predlog, da prihranite čas dela
 • Vdelajte elemente iz različnih virov

Z vsemi temi odličnimi funkcijami je precej težko načrtovati predstavitev izdelka.

Plošča

Plošča vam omogoča, da organizirate svojo vsebino in pripnete najpomembnejše na vrh za lažji dostop. Člani skupine lahko v realnem času komentirajo, ustvarjajo novo vsebino in vodijo razprave.

Briljantna funkcija, o kateri je vredno govoriti, je urejevalnik WYSIWYG. Ne le, da je zelo enostaven za uporabo, temveč prepozna tudi podvojene vsebine in preprečuje, da bi slučajno ustvarili več kopij, tudi če dva člana istočasno zadeneta »shrani«. Napake pri Slabu je zelo malo.

Z njihovo funkcijo iskanja lahko hitro poiščete pomembne podatke in vključite kup drugih programov za izboljšanje funkcij.

Archbee

Uporabljajo jo podjetja, kot so Portfolio box in ColorElephant, Archbee ponuja peščico zanimivih in uporabnih funkcij, ki bodo olajšale samo vaše poslovno sodelovanje. Njihov urejevalnik je podoben Slabovim in preprečuje konflikt pri shranjevanju iste datoteke pri različnih članih.

Poleg tega lahko:

 • Vdelajte diagrame
 • Skupna raba dokumentov
 • Urejevalnik kode za dostop do programov v realnem času
 • Takoj poiščite datoteke in informacije
 • Oglejte si statistiko za vsakega člana

Začnete lahko brezplačno.

SlimWiki

SlimWiki nekoliko izstopa med množico, ker veliko pozornosti namenjajo oblikovanju in uporabniški izkušnji, kar vam pomaga bolj osredotočiti na poslovanje. Običajno, ko slišimo besedo wiki, verjetno vidimo dolgočasno vizualizacijo. Vendar pri SlimWikiju to ne gre.

Imajo osupljivo postavitev in tipografijo, ki lahko množično poveča produktivnost med člani. Ne samo to, ampak lahko tudi delite datoteke in si ogledate zgodovino urejanja strani. Vsak posamezen del vaših podatkov je varen in zaseben, zato se o tem ni treba bati.

SlimWiki deluje tako z mobilnimi kot tudi namiznimi računalniki.

Zaključek

Upam, da vam zgornji seznam rešitev za gostovanje Wiki lahko pomaga, da se boste lažje odločili, kaj je najbolje za vaše podjetje. Nekateri od njih imajo celovite sisteme sodelovanja, nekateri pa ne. Glede na vaše zahteve boste zlahka našli svojo tekmo.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map