5 najbolje upravljanih WordPress hostinga za Enterprise

WordPress nije poznat samo po blogerima ili osobnim web stranicama, već i po firmama.


WordPress se u početku smatrao blogerskim alatom za amatere. Brzo je stekao popularnost i sada ga koriste milijuni web-mjesta širom svijeta. Mogućnosti koje nudi WordPress su brojne.

Između stranice izloga, bloga i web-lokacije za e-trgovinu predstavlja savršen alatni okvir za početnike kao i za programere. Njegove funkcije također čine njegovu upotrebu jednostavnom i sigurnom za novorođenče. WordPress je namijenjen svima – sveučilištima, vladama, medijima, e-trgovini, agencijama, financijama, zdravstvu, časopisu, korporaciji itd..

To je razlog zašto se sve više velikih imena poput The Walt Disney Company, Bijele kuće, BBC Amerike, Royal Monceau, Playstation Blog, Vogue, New York Timesa i više vjeruje ovoj tehnologiji..

Zašto bi poduzeće trebalo koristiti WordPress?

Dok osnivate svoju tvrtku ili je proširujete, morate i skalirati svoju web lokaciju. Tu vam dolazi WordPress. Nudi proširiv pristup onome što započnete. WordPress se može koristiti za sve vrste web stranica koje su potrebne poduzećima. Možete koristiti za korporativne stranice, odredišne ​​stranice proizvoda, povratne informacije o kupcima, službu za pomoć, bazu znanja, bloganje itd.

To je jednostavno skalabilan i proširiv da ispuni vaše potrebe poduzeća. Evo zašto.

 • Brzo i jednostavno postavljanje i upravljanje. Svoju web stranicu možete dobiti na mreži u vrlo kratkom roku
 • Puno profesionalnih tema za početak
 • Proširite središnji sustav gotovim dodacima ili razvijte prilagođeni
 • Mobilni spreman
 • SEO-spreman
 • WordPress je otvorenog koda i to vam olakšava upotrebu bez ikakvih komercijalnih uskih grla
 • Isplativ razvoj

Jednom kada odlučite koristiti WordPress, morate pronaći dobru, vrlo dobru hosting platformu.

Zašto odabrati pouzdan hosting?

Čak i ako posjedujete divnu poslovnu ideju ili već vodite uspješan posao, izbor hostinga presudan je faktor u određivanju vaše mrežne prisutnosti. Većina tvrtki komunicira sa svojim postojećim i potencijalnim kupcima putem svojih web stranica i blogova. Ako ne obratite pažnju na web hosting, to može negativno utjecati na vaš prihod.

To su razlozi.

 • Svaka tvrtka nastoji postići visoko mjesto u rezultatima pretraživanja, tako da lako privlači pažnju potencijalnih klijenata. Ako tražilice posjete vašu web lokaciju i rutinski otkriju da manje reagira ili pada, gubite na dobroj SEO ljestvici, a to znači i gubitak poslovne mogućnosti.
 • Ako je vaša web lokacija spora, čitateljima postaje teško pregledavati vaše proizvode i usluge ili čitati vaše blogovske postove. Problem je još gori ako imate web mjesto za e-trgovinu – svaki kvar vaše web stranice rezultira gubitkom prihoda.
 • Nepouzdan hosting može uvesti sigurnosne rizike na vašu web lokaciju i učiniti je ranjivom.

Pogledajmo sljedeće hosting hosting platforme koje nude najsuvremenije značajke za učinkovito i nesmetano vođenje poslovanja.

Kinsta

Kinsta je jedno od najbolje upravljanih WordPress hosting rješenja koje implementiraju vrhunske tehnologije poput najnovijih PHP, Nginx, MariaDB i LXD spremnika kako bi se povećala brzina učitavanja vaše web stranice..

 • Najbolji i najkvalitetniji poslužiteljski hardver i softver koji se koriste kako bi se osigurala da je njegova infrastruktura spremna prihvatiti bilo kakav teret i neometano raditi
 • Izuzetna je važnost sigurnosti i provodi nadzor svakodnevno kako bi osigurao da vaša web lokacija ostane zaštićena od napada
 • Omogućuje brz i siguran transport podataka putem mreža velike propusnosti
 • Dopustite da njihov stručnjak upravlja migracijom vaše web stranice za vas bez stanke

Kinsta koristi Google Cloud Platform i vjeruje mnogim vodećim organizacijama, uključujući Ubisoft, Ricoh, Workforce, Flippa, Valicor, GE, Intuit, Elcome i Aerodrom Michigan.

WordPress VIP

wpvip.com početnu stranicu

WPVIP je izgrađen na optimiziranoj infrastrukturi koja kombinira specijalizirane sustave, podatkovne centre, najbolje tehničko znanje kako bi se osiguralo da se usredotočite na rast svog poslovanja bez brige o bilo kakvim problemima hostinga.

 • Izgrađen na čvrstom temelju temeljenom na oblaku i sposoban je za efikasno rukovanje velikim i zahtjevnim stranicama WordPressa
 • Nudi vrhunske performanse te je u potpunosti skalabilan i proširiv
 • Koristi razne tehnike i algoritme kako bi osigurao da je vaša web lokacija zaštićena od grube sile ili bilo koje druge vrste zlonamjernih napada
 • Dosljednost i integritet vaše web stranice održavaju se redovitim izvođenjem sigurnosnih kopija, nadziranjem performansi, optimizacijom resursa i skeniranjem ranjivosti.

WPVIP-u vjeruju mnoge svjetske robne marke poput CNN, Quartz, New York Post, Spotify, Variety, People, CapitalOne, Hachette Book Group, Dow Jones, Microsoft, The Sun, TED, Time, Facebook i Capgemini.

WP motor

WP motor nudi produktivne alate za usklađivanje vaše web lokacije s sve većom konkurencijom.

Oni nude kompletnu platformu za digitalno iskustvo.

 • Alati za programere, dizajnere i upravljanje web lokacijama
 • Integracija API-ja
 • Dijagnostika brzine stranice
 • Uvid u sadržaj
 • Praćenje performansi
 • Praćenje sigurnosnih prijetnji u pokretu
 • Rutinski primjenjuje WordPress zakrpe i nadogradnje

Platforma je izgrađena na čvrstoj infrastrukturi (udruženo s GCP-om i AWS-om) koja nudi učinkovita, skalabilna, dosljedna i sigurna rješenja poslovne razine. WP Engine preporučuju neke od najboljih marki, poput Microsofta i FindLaw.

Pagely

Pagely jedinstvena je vrijednost koja pruža skalabilno rješenje za velike tvrtke koje zahtijevaju vrhunske performanse i beskompromisnu sigurnost.

Platformu Pagely podržava AWS, što vam daje izbor za implementaciju WordPress aplikacije u više od 10 regija AWS podatkovnih centara. Unaprijed konfigurirani plan počinje od 2500 USD mjesečno.

Oni nude prilagodljiva rješenja za upravljanje sadržajem i imaju stručan tehnički tim za upravljanje infrastrukturom i osiguravanje velike reaktivnosti njihove platforme..

Pressidium

Pressidium pruža hosting visoke performanse i koristi web tehnologije koje koriste lideri u industriji poput Googlea i Facebooka. Korisnicima omogućuje razmjenu veličine hostinga u skladu s poslovnim zahtjevima.

početna stranica pressidium.com

Pressidium platforma radi na poslovnoj arhitekturi, uz dosljedno upravljanje vremenom i katastrofe, kako bi se osigurala neusporediva pouzdanost. Imali su stručnost iskusnih DevOps inženjera, tako da se fokusirate na posao i prihode, ne brinući se o upravljanju web lokacijama.

Mnoge marke vjeruju Pressidiumu, uključujući savjete Fujitsu, Unicef, LearnDash, Transifex i Biciklizam..

Pressidium također pomaže u prilagođenom rješenju za ispunjavanje poslovnih zahtjeva.

Brzo usporedimo cijene.

Hosting platforma
Početna cijena (mjesečno)
Kinsta$ 30
WP motor$ 25
Pagely$ 499
Pressidium$ 42

Zaključak

Većina gore navedenih platformi nudi besplatnu probnu verziju, pa bi bilo najbolje isprobati ih i vidjeti što djeluje za vaše poslovne potrebe. Sve nabrojano gore ima povjerenje od 500 tvrtki, tako da nećete pogriješiti u njihovom odabiru.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map