Kako se naučiti digitalnega marketinga na spletu?

Zakaj bi se morali naučiti digitalnega marketinga?


Nihče ne more zanikati dejstva, da je digitalna rast prinesla premik paradigme v načinu, kako so tržniki revolucionirali svoje prakse za povečanje konverzij in povečanje angažiranosti publike.

Očitno govorim o evoluciji digitalnega marketinga. Ne bi imel nič proti temu, če bi digitalno trženje obravnaval kot umetnost, saj je napolnilo inovacije, nove taktike in splošno ustvarjalnost.

Ali se poznate v kibernetskem svetu, a hkrati zavračate zapleteno programiranje in matematiko? Dovolite mi, da vam slepo priporočam, da se učite digitalnega marketinga na spletu!

Roger that, smo v istem čolnu in, verjemite mi, to je zlata priložnostna torba nov in impresiven set spretnosti. Vse kar lahko napovem je, da obstaja izredno velik potencial za prihodnost in so možnosti za uspešno kariero drastično visoke. Zato naj vam kot začetnik priporočam nekaj najboljših univerz in njihovih tečajev za učenje digitalnega marketinga na spletu.

Spletno izobraževanje ima svoje prednosti, neprimerljivo s študijem v kampusu, kjer lahko izbirate pri praktičnih dejavnostih, kot so selitev, nastanitev, proračuni in prevoz. Mednarodne univerze vse pogosteje širijo svoje tečaje v spletnem okolju, zato je izobraževanje na daljavo bolj izvedljivo in prednostno.

Digitalni marketing je zelo kompatibilen tečaj, ki se ga lahko poučujemo na daljavo.

Najprej raziščimo nekatere najboljše univerze, ki ponujajo tečaje digitalnega marketinga na spletu.

Univerza v Illinoisu

Coursera ima partnerstvo s prestižno univerzo Illinois; zato verodostojnost tega tečaja ni nikoli vprašanje. Medtem ko ta tečaj zajema več zanimivih tem, kot so strategije izdelkov, marketinška kombinacija in mobilni marketing, se nikoli ne spopada z osnovami, kot sta SEO in Social Media.

Tudi imeti praktične izkušnje v tem tečaju je kot češnja na torti!

Univerza v Vermontu

Univerza v Vermontu ima več svetovnih akreditacij, s čimer je postala priznana univerza v ZDA in po vsem svetu. Ponuja fantastičen program, namenjen absolutnim začetnikom, ki se želijo digitalnega marketinga naučiti na spletu. Pokliče se 8-tedenski tečaj Strokovno potrdilo za spletno digitalno trženje Osnove.

Ključni vidiki tega programa so optimizacija iskalnikov, PPC, spletna in tržna analitika, trženje e-pošte, trženje socialnih medijev in Capstone. V teh osmih tednih bi vam lahko v dober začetek zagotovili neverjeten začetek vaše digitalne marketinške kariere.

Šolnina za ta tečaj znaša 1695 USD; vendar lahko uživate več popustov in štipendij, če ste ameriški državljan.

Toplo bi vam priporočil, da se vpišete na ta tečaj digitalnega marketinga, če vas zanima, kako zgraditi temelje za svoje nadaljnje izobraževanje na istem področju.

Univerza v Torontu

Univerza v Torontu je ena vodilnih svetovnih univerz, ki ponuja številne različne programe. Potrdilo v Upravljanje digitalnega marketinga je ena takih, kjer morajo študentje pokriti tri osnovne module. Ti moduli vključujejo temelje upravljanja digitalnega marketinga, trženja iskalnikov in strategije socialnih medijev. Te koncepte podrobno poučujemo!

Ta univerza je znana po svoji svetovni sposobnosti in prepričan sem, da ta program ni izjema!

Najboljši del tega programa je njegova prilagodljivost, kjer imate na voljo 3 leta časa, da dokončate vse module in ste upravičeni do certificiranja. Če želite doživeti kanadsko kulturo, lahko v kampusu vzamete tudi modul. Dejansko bo potrdilo o digitalnem trženju z univerze v Torontu zagotovo zasijalo v vašem življenjepisu.

Univerza Berkely

UC Berkely ima visok ugled in je elitna univerza v ZDA. Kljub temu ima tudi visoke uvrstitve po vsem svetu. UC Berkely ponuja trden program certifikatov v digitalnem marketingu, ki študentom omogoča kakovostno izpostavljenost.

Upravljanje trženja, raziskave, strategija in trženje družbenih medijev so jedro tega predmeta, zato je idealen za vmesni predmet. Univerza je znana po svoji fakulteti za poslovno upravo, zato ta program uživa v predavanjih in vajah nekaterih najboljših predavateljev, ki so profesionalci na svojem področju..

Idealno bi bilo ta predmet lahko zaključiti v manj kot dveh študijskih letih, kar vključuje 150 učnih ur. Program je prilagodljiv, kamor lahko razporedite pretakanje spletnih predavanj, izpite in druge komponente glede na vaše udobje. Nenazadnje pa lahko načrtujete tudi tečaje v čudovitem kampusu, ki se nahaja v San Franciscu.

Univerza v Pensilvaniji

UPEN ali Univerza v Pensilvaniji je priljubljena zaradi poslovne šole Wharton.

Tečaj imenovan Program potrjevanja digitalnega trženja je na daljavo tukaj za študente vseh narodnosti. Morda vas bodo presenetili številni predmeti, ki jih boste dobili za študij, da bi se učili digitalnega marketinga na spletu. Te možnosti so osredotočene na različne osnove, kot so „Marketinška analitika in orodja“, „Odnosi s strankami“, „Prodaja idej“ in „Socialni mediji“ & E-trgovina. “

Celoten tečaj traja 24 tednov, po mojem mnenju pa je koristen tečaj, če digitalni marketing razmišljate kot svojo osnovno kariero.

Potrdilo UPEN je potrdilo za vaš življenjepis. Vendar morate upoštevati, da je cena tečaja znašala 2340 dolarjev, kar je za nekatere študente lahko veliko. Zato je pomembno, da vlagate v ta tečaj po premislekih in primerjavah z drugimi seznami, kot so navedeni.

Univerza Cornell

No, slišali smo vse pohvale o Cornell University, kajne??

Univerza Cornell je znana po uporabi vrhunske tehnologije in najboljšega v razredu. Zdaj pa ponuja tudi briljantno spletni tečaj digitalnega marketinga. Celoten program je razdeljen na štiri module, čas dokončanja pa je le dva meseca. Čeprav je ta tečaj namenjen bodočim podjetnikom in vodjem trženja za njihov poklicni razvoj, se ga lahko udeleži vsak, ki se močno zanima za to področje. Ta predmet ima zgornjo mejo pri praktični izpostavljenosti, saj je njegov en modul v celoti osredotočen na izvajanje strategij digitalnega trženja.

Glavni predavatelj / mentor v tem predmetu je Harvard Alumni, kaj še potrebujete?

Samoumevno je, da je Cornellovo potrdilo bolj podobno cenovni posesti, ki bi lahko številne najemnike prepričala v vašo korist. Z odličnimi ugodnostmi je šolnina za ta tečaj znašala 3600 dolarjev, vendar je zaradi njegovega ugleda vredno vsakega penija.

Univerza v Washingtonu

Nenazadnje je na našem seznamu zaželena univerza Washington. Ta univerza je priljubljena v ZDA in se ponaša s strokovno fakulteto. Certifikat za zgodbo in vsebinsko strategijo je glavna jed, ki jo ponujajo.

Kot že ime pove, je ta predmet bolj osredotočen na razvijanje študentovih ustvarjalnih veščin pisanja in kopiranja ter učinkovito trženje tega potencialnim strankam. Najboljši del tega tečaja so praktične izkušnje, ki jih ponuja, kjer lahko študent izvaja revizije blagovne znamke, ustvarja vsebinske strategije za resnične stranke in se nauči obvladati uporabo spletnih orodij, kot je Google Analytics. Dejansko gre za tehnični tečaj!

Univerza v Washingtonu ponuja štipendije za študente, ki izpolnjujejo pogoje. Ta tečaj je zasnovan tako, da traja osem mesecev in se ga lahko udeležite tako na spletu kot v kampusu univerze Washington v vrvežnem mestu Seattle. Zagotovo vam priporočam ta tečaj, če dobro poznate osnove ali ste se udeležili brezplačnih spletnih tečajev.

Kaj pa učenje BREZPLAČNO ali z nižjimi stroški?

Zgoraj navedeni seznam je sestavljen iz plačljivih univerzitetnih certifikatov, ki olajšajo učenje digitalnega trženja na spletu. Da, šolnina je za nekatere lahko izredno visoka, medtem ko nekateri hobi, ki samo želijo eksperimentirati s svojimi interesi. Zato bi rad uvedel tudi nekaj spletnih tečajev digitalnega trženja, ki so stroškovno učinkoviti, nekateri pa so popolnoma brezplačni.

Google Digital odklenjen

Nič ni bolj obogateno kot spoznavanje slike od samega umetnika! Podobno je, če ste svež, digitalno trženje pomeni zmago nad Googlom in njegovimi politikami. Ne more biti boljšega učitelja kot google!

Google ponuja certifikacijski program preko 25 tečajev digitalnega marketinga. Zagotovo bi priporočal ta tečaj, če iščete preprost način učenja na spletu.

Udemy

Udemy je priznana platforma za hitro učenje osnov in konceptov. Naslednji tečaj je impresiven za začetek in vzpostavitev dobre podlage. Kar zadeva vsebino tečaja, je mogoče razumeti, da zajemajo široko paleto tem, od trženja spletnih strani do strategije socialnih medijev. Zato je odličen izbor za začetnike.

Udacity

Nanodegree digitalnega marketinga Udacity je fantastičen tečaj za študente, ki se trudijo podati na poklicna področja. Obsega več tem, kot so upravljanje socialnih medijev, optimizacija iskalnikov in osebna blagovna znamka. Vendar pa je ta tečaj edinstven njegov pristop do digitalnega trženja kot zakonite možnosti kariere.

Podpirajo jih razgovori, življenjepisi, povezani v povezavi z delodajalci.

YouTube

Na Youtubu je več kot 1,3 milijarde videov! Presenečeni? Vsako minuto se naloži 300 ur videoposnetka. Z več kot neverjetno 50 milijonov ustvarjalcev vsebine, Prepričan sem, da boste našli svojega fanta, ki ima čudovit portfelj vaj za digitalno trženje!

Izkušnje ustvarjalcev iz prve roke ponavadi navdihujejo YouTubove vadnice; zato je odličen način, da se poglobite v praktične vidike digitalnega trženja. Ustvarjalci dajejo nasvete in kramp, o katerih pogosto ne razpravljajo na običajnih izobraževalnih tečajih. Zato preverite YouTube. No, naj priporočam nekaj dobrih kanalov:

Gary Vaynerchuk

Gary je neverjeten ustvarjalec, ki je dobro znan po ustvarjanju brezplačnih videov za učenje digitalnega trženja na spletu. Kot samozavesten govornik je Gary znan, da navdušuje vsakega gledalca, ki ga je kdajkoli doživel.

Neil Patel

Youtube kanal digitalnega marketinga

Neil je Youtube je znan po opisnih video posnetkih o tržnih trendih. Kot lastnik priljubljenega brezplačnega orodja za digitalni marketing Uber Suggest lahko dokažem, da ima ta človek ogromno izkušenj na tem področju. Če vas to ne navduši, sem prepričan, da bodo njegove privlačne sličice!

Hogan Chua

Hogan Chua morda niso tako znani kot predhodniki v industriji, vendar tega ustvarjalca ne morete podcenjevati. Avstralski Hogan ima nišno občinstvo mladih študentov, ki si želijo ogledati dolge zanimive videoposnetke o WordPressu, elektronskem poslovanju in SEO tehnikah. Njegovi urni video posnetki pokrivajo vse bistvene teme s praktičnimi primeri in demonstracijami v živo

Zaključek

Če povzamem, obstaja veliko načinov za spletno učenje digitalnega marketinga, tako brezplačnega kot tudi plačljivega. Nedvomno so plačani tečaji bolj cenjeni in podrobni. Vendar je pametno, da se najprej lotite brezplačnega tečaja in presodite svoje zanimanje za to temo, preden vložite veliko naložbo.

Za konec bi vam zaželel veliko sreče pri vašem podvigu učenja digitalnega marketinga na spletu. Za pridobitev teh znanj ne sodeluje nobena raketna znanost in na spletu je primerno najti primeren tečaj. To je vznemirljivo področje in izjemno donosen, če se ga lotite resno in predano.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map