13 Učni viri in vadnice za oblikovalca afinitete

Affinity Designer hitro neurje prevzame skupnost grafičnih oblikovalcev. Z nedavno izdajo programa Affinity Designer za iPad – matično podjetje Serif želi v dogledni prihodnosti ustvariti velik tržni delež.


Ali ste se naveličali Adobejevega modula za cene?

Se vam zdi Sketch malo preveč hiperaktiven za vaše potrebe?

No, ne skrbite, ker še vedno obstaja robustna programska oprema za grafično oblikovanje in vas spomnite privlačna struktura cen tudi!

Affinity Designer za iPad

Oblikovalec afinitete dobi veliko pohval in veliko konverzij, ki se pridružijo znamki saj se še naprej širi s sodobnimi funkcijami in brezhibnim uporabniškim vmesnikom za urejanje vektorjev.

Družba je zdaj aktivno vključena v trg iPad ponuja tudi izkušnjo urejanja zvezdnih vektorjev za vse uporabnike tabličnih računalnikov.

Programsko opremo lahko preizkusite sami v 10-dnevnem preskusu. Teh deset dni bi moralo biti več kot dovolj za eksperimentiranje z mnogimi vadnicami in učnimi viri, ki jih najdete spodaj.

Affinity Designer za vadnice za namizje

Bodite popolnoma opremljeni s številnimi funkcijami in funkcijami Affinity Designer. Naslednji viri vam bodo dali dovolj razumevanja te neverjetne aplikacije, da boste lahko v nekaj dneh ponovno ustvarili modele na industrijski ravni.

Uradni kanal: Affinity Designer na Vimeu

Video posnetki v orodju Affinity Designer na Vimeu

Nikoli ne morete iti narobe z učenjem neposredno iz vira! Ekipa Affinity je na Vimeo postavila vse svoje videoposnetke z oblikovalcev – kar 94 jih je skupno. Vsak video je dolg največ 10 minut, kar vam omogoča veliko domačih nalog.

Pri video učenju je treba opozoriti, da vas videoposnetki naučijo osnov posebnih dejanj. Ustvarjalnosti je težko naučiti, vendar ti videoposnetki lahko dajo trdno osnovo za razumevanje, kako programska oprema deluje.

Tu je nekaj dobrih, s katerimi lahko začnemo:

 • Odkrijte. Ta vadnica vam predstavlja uvodni ogled programa Affinity Designer, programa, ki ponuja resnično profesionalno grafično oblikovanje na vašem Macu! Naučite se osnov delovnega prostora, da boste lahko začeli v najkrajšem možnem času.
 • Ilustracija v slogu filma Noir. Nat vam pokaže, kako lahko s pomočjo fotografije, prilagoditve, orodja za pero in globalnih barv ustvarite ilustracijo v slogu Film Noir.
 • Umetniške plošče: Osnove. Preberite več o dodajanju, izbiranju, brisanju, premikanju, spreminjanju velikosti in preimenovanja umetniških plošč (in ogledovanje pri Zoom to Select).

Delovni zvezek oblikovalca afinitete

Delovni zvezek oblikovalca afinitete Uradni priročnik za oblikovalca afinitete

Videoposnetki so odlični in oglejte si jih, toda knjige se lahko izkažejo za še boljše! Knjigo lahko dvignete, ne da bi potrebovali internetno povezavo, kar pomeni, da lahko izostrite svoje spretnosti med dolgo vožnjo z vlakom. Uradni delovni zvezek oblikovalca afinitete je zasnovan tako, da vam pomaga kar najbolje izkoristiti to lepo vektorsko programsko opremo.

Knjiga vas popelje na pot oblikovanja devetih edinstvenih projektov, pri čemer vsak projekt prijavijo nekateri najboljši talenti v biznisu. V knjigi boste našli tako informacije o tem, kako oblikovati kot sodoben profesionalec, vendar boste imeli tudi privilegij, da se naučite najboljših tehnik oblikovanja vektorjev iz resničnih strokovnjakov!

Na začetku boste potrebovali internetno povezavo, saj boste morali prenesti potrebne datoteke za vsak projekt, da lahko na svojem računalniku delate brez prekinitev..

Frankentoon

Vadnice za oblikovalce afinitete Frankentoon

Frankentoon je majhna ilustracijska agencija, ki slučajno objavi kar nekaj svojega dela. Na YouTubu objavljajo tudi nekaj zanimivih videov z vadnicami, oglejte si njihov kanal Frankentoon Video, in posebej,Učinek risanja markerjev z uporabo vektorskih ščetk“Videoposnetek, ki poudarja stopnjo ustvarjalnosti, s katero sodelujejo ti oblikovalci.

Če greš na Toon Lab V tem razdelku boste našli vse zanimive vadnice o oblikovalcu afinitete. Trenutno Frankentoon pokriva veliko temeljev pri oblikovanju likov, postopku skiciranja, uporabi teksture in ustvarjanju vektorske kulise.

Prav takšne vaje in vodnike bi pričakovali kot začetnik. In pomaga, da je vrednost izdelave za vsako vadnico tudi vrhunska!

Affinicasts

naklonjenosti

Affinicasts se je začel kot neodvisen projekt za objavo poglobljenih vadnic o številnih izdelkih Affinity; Fotografija, oblikovalec in založnik. Na žalost je bilo treba zaradi časovne omejitve ustaviti projekt.

Za skupnost je to velika izguba, vendar lahko vseeno najdete nekaj vsebine Affinicasts, gostovane na YouTubu. Skupno je približno 70 videoposnetkov, od katerih je bil večina oddanih v celotnem letu 2018. Torej, informacije v videoposnetkih so posodobljene in sveže za prihodnja leta.

Revolucija afinitete

oblikovalec afinitete za začetnike

Če ste že prej poiskali učna gradiva Affinity Designer, ste morda že slišali za Affinity Revolution YouTube kanal – ima več kot 70.000 naročnikov!

Platformo večinoma vodi Ezra Anderson, ki s svojim premišljenim in natančnim slogom nauči ljudi, kako postati boljši grafični oblikovalci vektorjev. Povezava nad predstavljeno fotografijo vas bo vodila do strani Tečaji revolucije Affinity.

Medtem ko so vsi YouTube videoposnetki brezplačni, tečaji zahtevajo minimalne finančne naložbe, vendar se učna gradiva dobro splačajo.

Celoten tečaj oblikovalca afinitete

tečaj oblikovalca afinitete

Ste grafični oblikovalec, ki se želi usmeriti stran od Photoshopa? Ali ste aktivni uporabnik fotografije Affinity in želite izboljšati svoje razumevanje grafičnega oblikovanja? In morda ste samo nekdo, ki potrebuje cenovno dostopno, a zmogljivo orodje za opravljanje sodobnih oblikovalskih nalog?

Če ste na katero od zgornjih vprašanj odgovorili pritrdilno, potem je ta tečaj Udemy za vas ravno pravi! Kot študent tega predmeta se boste naučili, kaj vse je potrebno, da postanete samozavesten uporabnik oblikovalca afinitete.

Tukaj je naslednji učni načrt:

 • Naučite se uporabniškega vmesnika oblikovalnika afinitete in kako izboljšati svoj potek dela.
 • Kako ustvariti dokumente za potrebe spleta, tiskanja in drugih medijev.
 • Ustvarite in urejajte oblike na način, ki ustreza vaši ustvarjalnosti.
 • Naučite se tehnike oblikovanja naprednih oblik z operacijami, izrazi in odsevi.
 • Jasno razumejte barvo in njene vplive na oblikovanje.
 • Razumevanje uporabe orodij za pero in krtačo.
 • Pridobite konkretne izkušnje z oblikovanjem profesionalnega logotipa.
 • Raziščite, kako uporabljati maskiranje, pa tudi senčenje za ustvarjanje resnično poglobljenih vektorjev.

Ravna vektorska ilustracija v oblikovalcu afinitete

Kako ustvariti ravno vektorsko ilustracijo v oblikovalcu afinitete - Smashing Magazine

Obstaja več razlogov, zakaj priporočamo, da raziščete to vadnico, razen njene dolgoročne narave (30+ minut) in jasnega oblikovanja. Najprej in predvsem, je Serif (proizvajalec izdelkov Affinity) sponzoriral vadnico, in drugič, napisal izkušen oblikovalec ki je v industriji že več desetletij.

In kljub sponzoriranju vadnice ni napisano tako, da promovira ali oglašuje izdelek. Zaradi vsega tega je to eno najboljših vaj za novince pri Affinity Designerju.

Učili se boste ustvariti ravno vektorsko ilustracijo, tako kot je prikazano na zgornji fotografiji. Če želite ustvariti nekaj, kar je v tem slikovnem pikslu, morate na poti pobrati nekaj novih znanj. In ravno to je strukturirano v tej vadnici, od ene tehnike do druge – prikazuje vam, kako to storiti.

Affinity Designer za vadnice iPad

Pixelmator, Procreate, to so običajna imena, ko govorimo o aplikacijah za oblikovanje iPada. A nihče si ni upal premagati razdalje, ki jo ima Serif s svojo iPadovo izdajo Affinity Designer. To ni samo aplikacija, ampak popolna izkušnja urejanja vektorjev na tablici!

Zdaj lahko delate na svojih profesionalnih projektih, tudi ko ste daleč od namizne naprave! Ta razdelek vas seznanja z nekaterimi najboljšimi vadnicami, da lahko začnete sproščati svojo ustvarjalno iskrico. Če ste že uporabljali programsko opremo Desktop, boste začeli hitro in enostavno.

Uradni vir: Vadnice za iPad Designer o afiniteti

Affinity Designer za vadnice iPad

Tako kot pri namizni različici je tudi Affinity zagotovil zadostno knjižnico učnih videoposnetkov tudi za iPad Affinity. Ta zbirka video vadnic se poglobi v skoraj vse, kar je treba vedeti o aplikaciji.

Po zavijanju videoposnetkov v tem viru bi morali biti na dobri poti do oblikovanja stvari sami. Oblikovalci, ki so uporabljali aplikacijo, so pustili navdušujoče ocene o svoji preprostosti in kako brez truda je doseči oblikovalsko strukturo brezhibno.

Temeljni tečaj o oblikovanju afinitete z iPadom

Popoln oblikovalec afinitete za tečaj iPad

Ste novi v digitalnem oblikovanju, a vam je všeč ideja o tem? Iščete alternativno programsko opremo za namizna orodja? Morda ste navdušeni nad ustvarjanjem umetnosti, grafike in drugih oblikovalskih elementov, s katerimi jih promovirate? Nikoli ni bil boljši čas, da se vključimo v grafično oblikovanje zahvaljujoč tako širokemu naboru orodij.

Affinity Designer za iPad je pravi menjalnik iger za vse oblikovalce vektorjev. In ta tečaj vam bo pokazal, kako velik je v resnici menjalnik iger.

Tečaj skupaj ponuja več kot 9 ur vsebine z več kot 80 lekcijami za takojšen dostop. In avtorja lahko vedno pošljete z napisom, da bo dobil podporo ali pečat odobritve za določeno stvar, na kateri delate.

Ta neverjetni tečaj iPad Designer Affinity Designer vas bo naučil:

 • Osnove uporabe programa Designer v iPadu.
 • Tehnike oblikovanja oblik, besedila, črt in barv.
 • Oblikovanje teksture in kako ustvariti čudovite teksture.
 • Sodobne in elegantne tehnike za ustvarjanje neonskih sijajnih efektov.
 • Vodniki z navodili za ustvarjanje nabora ikon Emoji.
 • Pinstriping z uporabo vektorske umetnosti.
 • … In tono več!

Kako ustvariti preprosto ozadje

Kako ustvariti barvita ozadja v orodju za oblikovanje afinitete za iPad

Ta vadnica vam bo pokazala, kako ustvariti čudovite ozadje za uporabo v napravi iPad. Celotna vadnica temelji na postopku oblikovanja v iPadu z uporabo orodja Affinity Designer. To boste počeli tako, kot da ustvarjate vektorje in združujete omenjene vektorje z rastrskimi slikami in še več.

Brez napake; To je dokaj podrobna vadnica, ki vas bo pripravila za veliko osnovnih / vmesnih funkcij aplikacije iPad. Nenazadnje se prepričajte, da raziščete druge vadnice TutsPlus, saj jih pogosto posodabljajo.

Dodatno: Navdih za vaš naslednji projekt

Če ne najdete motivacije in navdiha za novo idejo, boste morda želeli zaznamiti naslednje platforme. Tako boste dobili veliko idej in perspektive o tem, kaj drugi oblikovalci ustvarjajo s programom Affinity Designer, pa tudi z drugo programsko opremo za vektorsko oblikovanje.

Središče vzorca uporabniškega vmesnika

uipatternhub vzorčni vzorci

UI Pattern Hub je platforma, ki je zasnovana tako, da pomaga oblikovalcem deliti in najti nov navdih za svoj naslednji projekt. Čeprav ime nakazuje uporabniški vmesnik precej močno, je UI Pattern Hub priljubljen pri oblikovalcih iz številnih različnih niš. Npr., Oblikovalci, ki se ukvarjajo s tipografijo, oblikovanjem logotipov, grafičnim oblikovanjem, UX itd.

Oblikovanje

Poiščite vektor v Designspiration

Designspiration vleče fotografije, grafike in druge vizualne medije iz vseh kotov in kotičkov na spletu. Spletno mesto deluje kot digitalni portfelj za najboljše modele, ki so jih ustvarili ljudje.

Uporabniški vmesnik je čist, z močnim poudarkom na poudarjanju samo fotografskega dela vsakega dizajna. Za vsako fotografijo sta tudi majhen opis in dodana povezava, ki prikazuje, od kod je bila izvorna fotografija.

Iskalna funkcija je zelo sposobna in lahko preprosto poiščete zasnove za svoje ključne besede, vključno z všečkami “vektor” in “grafično oblikovanje”. nizka.

Dribbleble

Iskalni modeli na Dribbble

In nazadnje, imate Dribbble. To lahko dodate med svoje zaznamke. Najbolj znan po svoji strokovni in robustni skupnosti ima Dribbble veliko ponuditi novim in veteranskim grafičnim oblikovalcem.

Spletno mesto utripa z živahno energijo, tekmovalnim duhom in še kako prisrčno dobrodošlico vseh članov skupnosti.

Tu lahko najdete samo navdih, ampak tudi sklenete nova prijateljstva, vzpostavite svoje cilje na področju oblikovanja in kdo ve – morda nekega dne priskrbite fantastično delovno priložnost!

Zaključek

Programska oprema je presenetljivo enostavna za uporabo! Prepričajte se, da ste naročeni na druge oblikovalce na YouTubu, saj se zdi, da je to eden najbolj doslednih virov novih vadnic in virov.

Preverite lahko tudi popoln vodnik za oblikovalca afinitete na Udemyju.

Razen tega uživajte v tej kolekciji in veliko sreče z ustvarjanjem veličanstva!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map