Kako naučiti digitalni marketing na mreži?

Zašto biste trebali učiti digitalni marketing?


Nitko ne može poreći činjenicu da je digitalni rast donio pomak paradigme u načinu na koji su trgovci revolucionirali svoje prakse kako bi potaknuli konverzije i povećali angažman publike.

Očito govorim o evoluciji digitalnog marketinga. Ne bih imao ništa protiv da digitalni marketing smatram umjetnošću, jer je ispunio inovativnost, nove taktike i sveukupnu kreativnost.

Imate li osjećaj za kibernetički svijet, ali istovremeno smatrate složenim programiranjem i matematikom? Dopustite da vam slijepo preporučim da naučite digitalni marketing na mreži!

Roger da, u istom smo brodu i, vjerujte mi, to je zlatna prilika za novu impresivnu kombinaciju vještina. Sve što mogu predvidjeti je da postoji izuzetno velik potencijal za budućnost, a šanse za izgradnju uspješne karijere drastično su velike. Stoga, kao početni udarac, preporučam vam neka od najboljih sveučilišta i njihove tečajeve za učenje digitalnog marketinga na mreži.

Internetsko obrazovanje ima svoje prednosti, bez premca učenje u kampusu, gdje imate pravo na faktore u praktičnostima kao što su selidba, smještaj, proračuni i prijevoz. Međunarodna sveučilišta sve više proširuju svoje tečajeve u internetskom okruženju, što obrazovanje na daljinu čini izvedivijim i poželjnijim.

Digitalni marketing izrazito je kompatibilan tečaj koji se može podučavati i na daljinu.

Prvo, istražimo neka od najboljih sveučilišta koja nude tečajeve digitalnog marketinga na mreži.

University of Illinois

Coursera ima partnerstvo s prestižnim sveučilištem Illinois; stoga vjerodostojnost ovog tečaja nikada nije pitanje. Iako ovaj tečaj pokriva nekoliko zanimljivih tema poput strategija proizvoda, marketing miksa i mobilnog marketinga, nikad se ne usuđuje s osnovama poput SEO i Social Media.

Također, imati praktično iskustvo u ovom tečaju je poput trešanja na torti!

Sveučilište u Vermontu

Sveučilište u Vermontu ima nekoliko svjetskih akreditacija što ga čini uglednim sveučilištem u Sjedinjenim Državama i širom svijeta. Nudi fantastičan program namijenjen apsolutnim početnicima koji žele naučiti digitalni marketing putem interneta. Tečaj od 8 tjedana se zove Profesionalni certifikat Osnove mrežnog digitalnog marketinga.

Ključni aspekti u ovom programu su optimizacija za tražilice, PPC, web i analiza tržišta, marketing putem e-pošte, marketing na društvenim mrežama i Capstone. Ovih osam tjedana moglo bi vam pružiti nevjerojatan start-start s vašom digitalnom marketinškom karijerom u dobrom start-upu.

Kotizacija za ovaj tečaj iznosi oko 1695 USD; međutim, možete uživati ​​u nekoliko popusta i stipendija ako ste američki državljanin.

Toplo bih vam preporučio da upišete ovaj tečaj digitalnog marketinga ako ste zainteresirani za izgradnju temelja za vaše daljnje obrazovanje na istom polju.

Sveučilište u Torontu

Sveučilište u Torontu jedno je od vodećih svjetskih sveučilišta koje nudi niz različitih programa. Certifikat u Upravljanje digitalnim marketingom jedan je takav, gdje studenti moraju pokriti tri jezgra modula. Ovi moduli uključuju temelje upravljanja digitalnim marketingom, marketinga na tražilicama i strategije društvenih medija. O tim se pojmovima detaljno uči!

Ovo je sveučilište poznato po svjetskim predavanjima i siguran sam da ovaj program nije iznimka!

Najbolji dio ovog programa je njegova fleksibilnost, gdje imate vremena od 3 godine da ispunite sve module i ispunite uvjete za dobijanje certifikata. Ako želite iskusiti kanadsku kulturu, u kampusu možete ponijeti i modul. Doista, certifikat digitalnog marketinga sa Sveučilišta u Torontu definitivno će zasjati u vašem životopisu.

Sveučilišni fakultet Berkely

UC Berkely ima visoku reputaciju i elitno je Sveučilište u Sjedinjenim Državama. Unatoč tome, također ima visoke svjetske rang liste. UC Berkely nudi robustan program certifikata u digitalnom marketingu, koji omogućava studentima izložbu visoke kvalitete.

Upravljanje marketingom, istraživanje, strategija i marketing na društvenim medijima čine srž ovog tečaja, što ga čini idealnim za intermedijar. Sveučilište je poznato po svom fakultetu poslovne administracije, a ovaj program uživaju u predavanjima i podučavanjima pojedinih najboljih predavača koji su profesionalci u svojim oblastima..

Idealno bi se ovaj tečaj mogao završiti za manje od dvije akademske godine, što uključuje 150 nastavnih sati. Program je fleksibilan, gdje možete zakazati svoje strujanje na mreži, ispite i ostale komponente prema vašem praktičnosti. I posljednje, ali ne najmanje bitno, također možete planirati predavanja u prekrasnom kampusu koji se nalazi u San Franciscu.

University of Pennsylvania

UPEN ili Sveučilište u Pensilvaniji popularno je po svojoj Wharton Business School.

Tečaj zvan Program certifikata o digitalnom marketingu ovdje se nudi na daljinu za studente svih nacionalnosti. Možda će vas zadiviti različiti predmeti iz predmeta koje morate naučiti kako biste naučili digitalni marketing na mreži. Ove su opcije usredotočene na različite osnove kao što su “Marketing analitika i alati”, “Odnosi s kupcima”, “Prodaje ideje” i “Društveni mediji & E-trgovina.

Cijeli tečaj traje 24 tjedna i po mom mišljenju koristan je tečaj ako digitalni marketing razmatrate kao svoju glavnu karijeru.

Potvrda od UPEN-a je uvelike uključena u vaš životopis. Međutim, morate napomenuti da je naknada za tečaj ograničena na 2340 USD, što za pojedine studente može biti veliko. Stoga je važno uložiti u ovaj tečaj nakon razmatranja i usporedbe s ostalim predmetima koji su na popisu.

Sveučilište Cornell

Pa, čuli smo sve pohvale Sveučilišta Cornell, zar ne??

Sveučilište Cornell poznato je po tome što koristi vrhunsku tehnologiju i najbolje je u klasi nastavnika. Sad, nudi i sjajan mrežni tečaj digitalnog marketinga. Cijeli program podijeljen je u četiri modula, a vrijeme završetka je samo dva mjeseca. Iako je ovaj tečaj namijenjen budućim poduzetnicima i marketinškim menadžerima za njihov profesionalni razvoj, svatko tko je zainteresiran za ovo područje, može ga položiti. Ovaj tečaj ima gornju prednost kada je u pitanju praktično izlaganje, jer je njegov jedan modul u potpunosti usmjeren na implementaciju strategija digitalnog marketinga.

Glavni predavač / nastavnik ovog tečaja je Harvard alumni, što još trebate?

Nepotrebno je da Cornell-ova potvrda više sliči cijenom posjeda, koji bi mogao uvjeriti mnoge regrutove u vašu korist. Uz izvrsne pogodnosti, školarina za ovaj tečaj koštala je 3600 dolara, ali zbog njegove reputacije vrijedi svaki peni.

University of Washington

Posljednje, ali ne najmanje bitno, na našem je popisu željeno Sveučilište Washington. Ovo je sveučilište popularno u Sjedinjenim Državama, a ima i iskusni fakultet. Potvrda u pripovijedanju priča i sadržajnoj strategiji je glavno jelo koje im nude.

Kao što ime sugerira, ovaj je tečaj usredotočen na razvijanje studentovih kreativnih vještina pisanja i kopiranja i učinkovito ga stavljanje na tržište potencijalnim klijentima. Najbolji dio ovog tečaja je praktično iskustvo koje nudi, gdje student može obavljati revizije robne marke, kreirati strategije sadržaja za stvarne klijente i naučiti svladati upotrebu web-alata poput Google Analytics-a. Doista, to je tehnički tečaj!

Sveučilište u Washingtonu nudi stipendije za studente koji ispunjavaju uvjete. Ovaj tečaj osmišljen je da traje osam mjeseci i može se pohađati putem interneta i u kampusu Sveučilišta u Washingtonu u živahnom gradu Seattleu. Svakako ću vam preporučiti ovaj tečaj ako dobro poznajete osnove ili ste preuzeli besplatne online tečajeve.

Kako o učenju BESPLATNO ili uz niže troškove?

Gore navedeni popis uglavnom se sastoji od plaćenih sveučilišnih certifikata koji olakšavaju učenje digitalnog marketinga na mreži. Da, školarina može biti izrazito visoka za neke, dok neki hobisti koji samo žele eksperimentirati sa svojim interesima. Stoga bih također želio uvesti neke internetske tečajeve digitalnog marketinga koji su isplativi, a neki su u potpunosti besplatni.

Google Digital otključan

Nema ništa više obogaćujuće nego učenje o slici od samog umjetnika! Slično tome, ako ste svježiji, digitalni marketing odnosi se na pobjedu nad Googleom i njegovim pravilima. Ne može biti bolji učitelj od googlea!

Google nudi program certifikacije preko 25 tečaja digitalnog marketinga. Uvjereno bih vam preporučio ovaj tečaj ako tražite direktan način učenja putem interneta.

Udemy

Udemy je poznata platforma za brzo učenje osnova i koncepata. Sljedeći je tečaj impresivan za početak i uspostavljanje dobrih temelja. Što se tiče sadržaja tečaja, može se shvatiti da pokrivaju širok raspon tema, od markiranja na web stranici do strategije društvenih medija. Dakle, odličan je izbor za početnike.

Udacityju

Nanodegree digitalnog marketinga Udacity-a fantastičan je tečaj za studente koji se pokušavaju upustiti u profesionalna područja. Obuhvaća nekoliko tema poput upravljanja društvenim medijima, optimizacije za tražilice i osobnog brandiranja. Međutim, ono što ovaj tečaj čini jedinstvenim je njegov pristup digitalnom marketingu kao zakonita opcija karijere.

Pružaju pomoć u razgovorima, životopisima, povezanima i vezama s poslodavcima.

YouTube

Na Youtubeu postoji više od 1,3 milijarde videozapisa! Zadivljen? Svake se minute prenosi 300 sati videozapisa. Sa više od nevjerojatnih 50 milijuna stvaralaca sadržaja, Siguran sam da ćete pronaći svog tipa koji ima nevjerojatan portfelj tutorijala za digitalni marketing!

Iskustva autora iz prve ruke obično inspiriraju YouTube udžbenike; stoga je odličan način za prodor u praktične aspekte digitalnog marketinga. Kreatori daju savjete i hakove o kojima se često ne raspravlja u redovnim obrazovnim tečajevima. Stoga provjerite YouTube. Pa, preporučujem nekoliko dobrih kanala:

Gary Vaynerchuk

Gary nevjerojatan je autor koji je poznat po stvaranju besplatnih videozapisa za učenje digitalnog marketinga na mreži. Kao samouvjereni govornik, Gary je poznat po tome što je impresionirao svakog gledatelja kojeg je ikada imao.

Neil Patel

Youtube kanal digitalnog marketinga

Neil je Youtube je poznat po svojim opisnim videozapisima o marketinškim trendovima. Kao vlasnik popularnog besplatnog alata za digitalni marketing Uber Suggest, mogu dokazati da je ovaj čovjek imao ogromno iskustvo na ovom polju. Ako vas to ne impresionira, siguran sam da će i njegove atraktivne sličice!

Hogan Chua

Hogan Chua možda nisu poznati kao prethodnici u industriji, ali ne možete ih podcijeniti. U Australiji Hogan ima nišnu publiku mladih studenata koji žele vidjeti dugotrajne zanimljive video zapise o WordPressu, elektroničkoj trgovini i SEO tehnikama. Njegovi jednosatni videozapisi pokrivaju sve bitne teme s praktičnim primjerima i demonstracijama uživo

Zaključak

Ukratko, sve je to mnogo načina za učenje digitalnog marketinga na mreži, i besplatno i plaćeno. Bez sumnje, plaćeni tečajevi su poznatiji i detaljniji. No, pametno je najprije uzeti besplatni tečaj i procijeniti zanimanje za taj predmet prije značajnog ulaganja.

Zaključno, želim vam puno sreće na vašem poduhvatu učenja digitalnog marketinga na mreži. Ne postoji raketna znanost koja je uključena u stjecanje ovih vještina i razumno je jednostavno pronaći odgovarajući tečaj na mreži. To je uzbudljivo polje i izuzetno unosno ako se bavi ozbiljnošću i predanošću.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map