Legjobb ingyenes webtárhely „Nincs hirdetés” 2020-ban

Nem minden ingyenes web hosting szolgáltatásnak tartalmaznia kell sok hirdetést. Összegyűjtöttük a 7 legnépszerűbb opciót és rangsoroltuk őket az üzemidő, a betöltési idő, a szolgáltatások, a támogatás és a megbízhatóság alapján.


Mit tettünk a legjobb keresése érdekében

Keresettünk az interneten, és tizenöt ingyenes webhely-tárhelyet választottunk ki. Aztán tovább mélyültünk és nullára kerültünk a hét legjobb ingyenes webtárhelyen, figyelembe véve számos tényezőt, beleértve a rendelkezésre álló szolgáltatásokat, a költségeket, az ügyfélszolgálatot és a frissítési lehetőségeket. Az összes ilyen házigazdát megvizsgáltuk a regisztráció és weblapjaink mindegyikén történő létrehozása után. Ez segített megítélni a mutatókat, például az üzemidőt és az átlagos töltési időt.

Mit tettünk:

 • Feliratkozott tagságért a 7 legjobban ingyenes webtárhelyünkön.
 • elemzett minden fontos ingyenes funkciójuk.
 • Beállít egy egyszerű WordPress webhely.
 • Figyelt (továbbra is figyelemmel kíséri) a webhely üzemidejét és betöltési idejét.
 • Helyen az egyes szolgáltatók rendelkezésre állási ideje, sebessége, támogatása, funkciói és megbízhatósága szempontjából.

szabadon webhosting-összehasonlító adatok

A legjobb ingyenes web hosting szolgáltatás a kategóriákban a teljes 10, a legrosszabb pontot pedig a legjobban kapott. Végül összesítettük a házigazdák pontszámait, hogy megkapjuk a végső 7 legjobb rangot.

A 2020 legjobb 7 legjobb ingyenes webtárhely

Amikor először gondolkodik egy webhely elindításáról, valószínűleg inkább egy ingyenes webtárhely-platformmal szeretne kezdeni.

Az ingyenes internetes házigazdák meglehetősen népszerűek, mivel lehetővé teszik pénzmegtakarítást és jó hírnév megteremtését anélkül, hogy bármi beruházást kellene végrehajtania. De nem olyan egyszerű, mint a papíron. Nem mindig azok, amilyennek látszik. Bizonyos ingyenes házigazdáknak az esetleges korlátozások miatt előfordulhat, hogy az összes webhelyhez sem igaz.

A megfelelő lehetőség megtalálása nehézkes lehet, de ne aggódjon, mivel a neked tett kemény munkát végeztük. Tudassa velünk a hét legjobb ingyenes web hosting webhelyet.

Hostinger: A legjobb olcsó tárhely

üzemidő:
99,97%

Betöltési idő:
384 ms

Költség (4 éves terv):
0,80 USD / hónap

Költség (1 éves terv):
1,95 USD / hónap

Támogatás:
9/10

Jellemzők:
8/10

A Hostinger 2004-ben indult, és azóta 178 országban több mint 29 millió ügyfél felhasználói bázist ért el. Minden nap több mint 15 000 új felhasználó jelentkezik.

Ügyfeleinek megosztott, felhő és VPS tárhelyet kínál. Egyetlen megosztott tárhelycsomagja tartalmaz egy webhelyet, egy e-mail fiókot és 100 GB sávszélességet havonta 0,80 dollárért. Másutt a cég felhőalapú tárhelye havonta 7,45 dollárra kezdődik.

Az alapcsomag dedikált IP-t, 40 GB-os tárolást, 3 GB-os RAM-ot és korlátlan adatot tartalmaz. A Hostinger hat VPS-tárhely-szolgáltatást kínál, mindössze havonta 3,95 dollártól. Ez 20 GB tárhelyet, 1000 GB adatot és 2,4 GHz-es processzort eredményez.

Webhelysebesség-teszt teljesítmény fokozattal & terhelési idő (Pingdom):
pingdom-hostinger

Szerver válaszideje (Bitcatcha):
hostinger-bitcatcha

Főbb jellemzők

 • Nincs korlátozás a prémium és az üzleti megosztott csomagokon
 • Számos szolgáltatás tartalmaz ingyenes domaint
 • A WordPress számára optimalizálva
 • Méretezhető felhőtervek növekvő vállalkozások számára
 • Testreszabható VPS csomagok
 • Egyéni kezelőpanel
 • A csevegési támogatás elérhető a nap 24 órájában

Lemez terület
Korlátlan

Sávszélesség
Korlátlan

Weboldalak
1

Ingyenes domain
Nem

Ingyenes SSL
$ 19.95

Hosting tervek
www.hostinger.com

000WebHost: A történelemmel rendelkező

üzemidő:
99,16%

Betöltési idő:
424 ms

Megbízhatóság:
8/10

Nincsenek hirdetések:
Igen

Támogatás:
8/10

Jellemzők:
8/10

A 000WebHost a mi első számú választásunk sok ok miatt. Ez az egyik első ingyenes tárhely-platform, és ismert, hogy nem korlátozza a felhasználó fiókjainak számát.

A platformon több mint 18 000 000 webhely található, és a 000WebHost egyike a legnépszerűbb ingyenes web hosting eszközöknek, több mint tíz évtizedes történelemmel. Előfordulhat azonban, hogy nem nagyon megbízható, mivel ismert, hogy napi 60 percig nem elérhető, annak ellenére, hogy 99,9% -os rendelkezésre állást ígér.

Webhelysebesség-teszt teljesítmény fokozattal & terhelési idő (Pingdom):
000webhost-bitcatcha

Szerver válaszideje (Bitcatcha):
Bluehost-bitcatcha

Korlátozások és problémák:

A File Manager segítségével feltölthető fájlok mérete korlátozott. Nem lehetnek nagyobb 32 GB-nál, ami a legtöbb felhasználó számára nem elég. Az FTP fájlok feltöltésére azonban nincs ilyen korlátozás.

Ettől eltekintve, a platform nem nyújt biztonsági másolatot, ha ingyenesen üzemelteti webhelyét. Ez nagy kockázat, mivel a tárhely-szolgáltatót nagy támadás érte 2015-ben, amikor több mint 13 000 000 felhasználó adatai kiszivárogtak.

Ezenkívül az ügyfélszolgálat is rossz, mivel nincs elérhető csevegés vagy e-mail lehetőség. És ami a legfontosabb: a platform karbantartás miatt egy órára csökken. Lehet, hogy ez nem tökéletes dolog, ha közönséget szeretne felépíteni, mivel a webhelyeknek 24 órában vagy egészben kell működniük.

Elérhető frissítések:

A 000WebHost ingyenes szolgáltatásokról ismert, de fizetett szolgáltatásokat is kínál, kezdve $ 0.80 / hónap-ig. A csomag tartalmaz egy ingyenes domain nevet, a csapat 24 órás támogatását, e-mail fiókját és a 30 napos pénz-visszafizetési garanciát.

Ez 100 GB sávszélességet kínál, de ha ez nem elég, akkor kipróbálhat egy drágább opciót, havonta 2,15 USD-t. Heti biztonsági mentésekkel és korlátlan sávszélességgel jár.

Főbb jellemzők

 • Kiegészítő szolgáltatások
 • cPanel hozzáférés különféle funkciókkal
 • MySQL, PHP
 • Ingyenes weboldal készítő a webhely gyors felépítéséhez
 • A WordPress a WP-alapú webhelyek fogadására lett optimalizálva

Lemez terület
1 gb

Sávszélesség
10 gb

Weboldalak
2

Ingyenes domain
Nem

Ingyenes SSL
Igen

Hosting tervek
000webhost.com

InfinityFree: Sok korlátlan szolgáltatás ingyenes

üzemidő:
98,19%

Betöltési idő:
306 ms

Megbízhatóság:
8/10

Nincsenek hirdetések:
Igen

Támogatás:
7/10

Jellemzők:
7/10

Az InfinityFree egy új név az iparágban, amelyben csak 200 000 ügyfél büszkélkedhet, ám ez gyorsan elérhetővé válik, amikor ingyenes webtárhely-lehetőségeket kínál..

Nagyon funkciókban gazdag, és kiváló üzemidőt is kínál, akár megfelelő sebességgel is. Nagyon jó, hogy nehezen tudja elhinni, hogy ingyenes.

Webhelysebesség-teszt teljesítmény fokozattal & terhelési idő (Pingdom):
pingdom-InfinityFree

Szerver válaszideje (Bitcatcha):
infinityfree-bitcatcha

Korlátozások és problémák:

Noha a webhely korlátlan hely- és sávszélességet ígér, bizonyos korlátozásokkal szembesülhet, amelyek felhasználói szerint eltérőek lehetnek. Sőt, csak napi 50 000 találatot tesz lehetővé. Ettől eltekintve, vannak korlátozások a fájlokra, amelyeket a webhelyre tölthet fel. Nézze meg az irányelveket, hogy biztos legyen benne.

A társaság szintén nagyon szigorúnak tűnik, és esetleg nem gondolja meg kétszer, mielőtt felfüggeszti vagy megszünteti fiókját, ha nem követi az irányelveket. Ez nagyon kockázatos lehet, mivel nincs biztonsági másolat.

Elérhető frissítések:

A cég prémium tárhelyet kínál, ingyenes SSL tanúsítványokkal, cPanel-rel, ingyenes tech támogatással és 24 órás ügyfélszolgálattal, ingyenes migrációval és 250 GB sávszélességgel. Havi 2,99 dollárra kapható.

Ha ez a sávszélesség nem elég számodra, akkor próbálja ki az Ultimate csomagot 5,90 dollárért. Számos korlátlan funkciót kínál, beleértve a korlátlan sávszélességet.

Főbb jellemzők

 • 10 ingyenes e-mail fiók
 • Legfeljebb 400 webhely
 • Korlátlan sávszélesség és lemezterület
 • Ingyenes aldomain több mint 25 kiterjesztésből
 • Egy kattintással történő telepítés a Softaculous telepítővel

Lemez terület
Korlátlan

Sávszélesség
Korlátlan

Weboldalak
400

Ingyenes domain
Nem

Ingyenes SSL
Igen

Hosting tervek
infinityfree.net

x10Hosting: Korlátlan, de néhány hátránnyal

üzemidő:
97,81%

Betöltési idő:
410 ms

Megbízhatóság:
7/10

Nincsenek hirdetések:
Igen

Támogatás:
7/10

Jellemzők:
7/10

Az x10Hosting ígéretet fog nyújtani a felhasználók számára egy ingyenes „teljes webtárhely-csomag” biztosítására, és úgy tűnik, hogy elég jó munkát végez az ígéret teljesítésében. Ez egyike azon kevés ingyenes tárhelyszolgáltatóknak, amelyek korlátlan tárhelyet és sávszélességet kínálnak.

Több mint tíz éve működik az x10Hosting tiszteletben tartó platformnak, amely ingyenes webhelyeket tárol. Elég jó üzemidőt kínál, és a sebesség is jó.

Kiváló cPanel-et is kínál, azzal a képességgel, hogy egyetlen kattintással több mint 30 alkalmazást telepítsen. Ennek azonban van néhány kérdése.

Webhelysebesség-teszt teljesítmény fokozattal & terhelési idő (Pingdom):
pingdom-x10Hosting

Szerver válaszideje (Bitcatcha):
x10hosting-bitcatcha

Korlátozások és problémák:

Elölről nézve ez tűnik megoldásként az összes problémára, de a legtöbb egyéb lehetőséghez hasonlóan, néhány korlátozással is jár. A legnagyobb probléma az e-mail cím hiánya, amely nagy problémát jelenthet, ha professzionális webhelyet kíván létrehozni.

Ezen kívül az ügyfélszolgálat szintén nem túl jó, mivel a segítség csak egy nyilvános fórumon keresztül lehetséges. A szakértők visszahallgatása eltarthat egy ideig.

Elérhető frissítések:

Választhat egy prémium csomagot, amely 6,95 dollárra kezdődik, ha 24 órás támogatást, jobb teljesítményt és 99,9% garantált üzemidőt, automatikus biztonsági mentéseket és egy csomó ingyenes SEO eszközt kínál..

Ha ez azonban nem elegendő, akkor választhat hosszú távú szerződést. Legalább 2 évre történő feliratkozás esetén az ár 4,95 dollár / hónap lesz, további előnyökkel együtt, beleértve egy ingyenes domain (évente), ingyenes dedikált IP cím és ingyenes SSL tanúsítványok használatát..

Ha ez drága, és hosszú távon tervez, akkor dönthet úgy, hogy jelentkezik legalább három évre. Ez az árat 3,95 dollárra csökkenti.

Főbb jellemzők

 • Korlátlan hely és sávszélesség
 • PHP és MySQL
 • Egy kattintással történő telepítés számos harmadik féltől származó alkalmazáshoz
 • Ingyenes weboldal készítő a webhely gyors felépítéséhez
 • FTP feltöltések

Lemez terület
Korlátlan

Sávszélesség
Korlátlan

Weboldalak
1

Ingyenes domain
Nem

Ingyenes SSL
Igen

Hosting tervek
x10hosting.com

AwardSpace: Meglehetősen megbízható ingyenes webtárhely

üzemidő:
99,17%

Betöltési idő:
1111 ms

Megbízhatóság:
7/10

Nincsenek hirdetések:
Igen

Támogatás:
7/10

Jellemzők:
7/10

Több mint 15 éves története és 2,5 millió felhasználója révén a AwardSpace meglehetősen megbízható ingyenes webtárhely-platform. Olyan funkciókat kínál, amelyeket nagyon kevés ingyenes tárhelyszolgáltató tesz. Ez magában foglal egy ingyenes e-mail fiókot és 24 órás támogatást.

Webhelysebesség-teszt teljesítmény fokozattal & terhelési idő (Pingdom):
pingdom-awardspace

Szerver válaszideje (Bitcatcha):
awardspace-bitcatcha.jpg

Korlátozások és problémák:

A AwardSpace sokat kínál, de a hely és a sávszélesség szempontjából kudarcot vall, mivel az 1 GB hely nem elég a legtöbb felhasználó számára. Ezen felül néhány rendelkezésre álló szolgáltatás korlátozással rendelkezik. Például nincs e-mail továbbítás, és az e-mailekhez csak az eszköz böngésző alapú verzióján férhet hozzá.

A platform a tűzfalvédelemnek köszönhetően meglehetősen megbízható és biztonságos, de nem nyújt biztonsági másolatot. Egy másik fő kérdés a szerződés néhány olyan feltétele, amely engedélyezi a AwardSpace-t az Ön adatainak harmadik fél számára történő eladására. Ez hatalmas problémát jelenthet néhány felhasználó számára.

Elérhető frissítések:

A cég prémium szolgáltatások széles skáláját kínálja, beleértve a megosztott tárhelyet, a WordPress tárhelyet, a VPS Cloud tárhelyet, a félig elkötelezett tárhelyet és az SSL tanúsítványokat..

A legolcsóbb megosztott tárhely-program mindössze 2,79 euróval indul, és fantasztikus funkciókat kínál, beleértve a korlátlan helyet, jobb sebességgel és biztonsággal. Ha ez nem elég, akkor választhat drágább csomagot, és élvezheti az ingyenes csinálást

Főbb jellemzők

 • 1 GB hely 5 GB sávszélességgel
 • Forgalmi statisztikák a webhely teljesítményének mérésére
 • Speciális vezérlőpult a könnyű hozzáférés érdekében
 • 24/7 támogatás, beleértve az élő csevegést
 • 1 domain 3 aldomainnal megengedett
 • Vírus- és spam-védelem

Lemez terület
1 gb

Sávszélesség
5 gb

Weboldalak
1

Ingyenes domain
Nem

Ingyenes SSL
Igen

Hosting tervek
awardspace.com

FreeHostia: Több webhely itt található

üzemidő:
99,21%

Betöltési idő:
1168 ms

Megbízhatóság:
6/10

Nincsenek hirdetések:
Igen

Támogatás:
5/10

Jellemzők:
8/10

A FreeHostia a terheléselosztással rendelkező szerverekről ismert, amelyek lehetővé teszik a vállalat számára, hogy kivételes terhelési és üzemidőt kínáljon.

Ügyfélszolgálata szintén nagyon jó, és nem kell napokra várnia, hogy meghallgassa a képviselőt. Egy másik fényes pont az a képesség, hogy öt domaint tárolhat, és akár három ingyenes e-mail fiókot is élvezhet. Mindezek ellenére ez nem tökéletes platform, mivel néhány korlátozással jár.

Webhelysebesség-teszt teljesítmény fokozattal & terhelési idő (Pingdom):
pingdom-freehostia.jpg

Szerver válaszideje (Bitcatcha):
freehostia-bitcatcha

Korlátozások és problémák:

Legfontosabb korlátozása a korlátozott lemezterület. A 250 MB nem elég a legtöbb felhasználó számára. Ez semmiképpen nem alkalmazható olyan webhelyek számára, amelyek sok tartalmat tartalmaznak, különösen a látványterveket, mivel sok helyet foglalnak el.

Ezen felül a sávszélesség sem túl jó. Fizetős programot kell választania, ha az Ön webhelye felveszi a figyelmet.

Elérhető frissítések:

A fizetett csomagok már $ 1 / hónap-tól indulnak. Élvezheti a 30 GB-os lemezterületet, 1 TB havi forgalommal, 99,9% -os rendelkezésre állási garancia mellett. Ez azonban nem csak a vállalat prémium csomagja.

Dedikált szervereket kínál mindössze 65 dollárért / hónap, a legdrágább opció pedig 149,95 dollár / hónap. Ez soknak tűnhet, de a társaság kedvezményeket kínál, ha hosszú távú terveket regisztrál.

Főbb jellemzők

 • 250 MB lemezterület és 6 GB sávszélesség
 • 3 e-mail fiók
 • 1 MySQL adatbázis és 10 MB MySQL tároló
 • 5 tárolt domain
 • Kattintson egy kattintással a WordPress telepítésére

Lemez terület
250 mb

Sávszélesség
6 gb

Weboldalak
5

Ingyenes domain
Nem

Ingyenes SSL
Igen

Hosting tervek
freehostia.com

FreeHosting: Jó kis webhelyek számára

üzemidő:
93,61%

Betöltési idő:
1596 ms

Megbízhatóság:
6/10

Nincsenek hirdetések:
Igen

Támogatás:
5/10

Jellemzők:
6/10

A FreeHosting.com több mint 15 000 ügyféllel és tíz éve működik az üzleti életben. Ez az európai vállalat egy csomó funkciót kínál, ám bonyolult politikái miatt meglehetősen nehéz bejuttatni. A használatához teljesítenie kell a szigorú követelményeket.

Javasoljuk, hogy a regisztráció előtt olvassa el részletesen a Szolgáltatási feltételeket.

Webhelysebesség-teszt teljesítmény fokozattal & terhelési idő (Pingdom):
pingdom-freehosting

Szerver válaszideje (Bitcatcha):
freehosting-bitcatcha

Korlátozások és problémák:

A FreeHosting.com nem mért sávszélessége a legnagyobb erő, ám a helyhiány (10 GB) néhány felhasználó számára akadályt jelenthet. Ezen kívül a tisztességes felhasználási politika szintén kissé összetett, mivel fennáll annak a kockázata, hogy elveszíti fiókját.

Sőt, a cég nem kínál aldomaineket, és az ügyfélszolgálat szintén nagyon rossz, mivel az egyetlen lehetőség, hogy választ kapjon, egy jegy megnyitása, amelynek eltartása eltarthat egy ideig, amíg elismerést kap..

Egy másik nagy probléma, amellyel szembesülhet, a lassú töltési idő. Egyes, a platformon üzemeltetett webhelyek betöltése 2-3 másodpercbe telhet, ami elég lassú. Ezen felül az üzemidő szintén nem garantált. Valójában a felhasználók 53% -a hagyja el a webhelyet, ha a letöltés több mint 3 másodpercig tart.

Elérhető frissítések:

Vagy megvásárolhat kiegészítőket egész életre, vagy választhat egy prémium csomagot, amely már 7,99 USD-tól kezdődik, és 30 napos pénz-visszatérítési garanciákkal jár..

Korlátlan lemezterülettel és sávszélességgel, ingyenes SSL tanúsítvánnyal rendelkezik aldomainekkel, mint fizetett ügyféllel. További előnyök közé tartozik a PHP hálózat, több e-mail fiók, több MySQL adatbázis, az adatok biztonsági mentésének képessége, részletes statisztikák és gyorsabb kiszolgálók.

Főbb jellemzők

 • Nem mért sávszélesség, azaz nem kell aggódnia
 • Egy csomó webes alkalmazás, köztük a PHP, a MySQL, az Apache és a Linux
 • 10 GB hely
 • 1 E-mail fiók
 • Legfeljebb egy domain név

Lemez terület
10 gb

Sávszélesség
250 gb

Weboldalak
1

Ingyenes domain
Nem

Ingyenes SSL
Igen

Hosting tervek
freehosting.com

7 legjobb ingyenes webtárhely 2020-ban

Webtárhely-szolgáltató
Megbízhatóság
üzemidő
Betöltési idő
Értékelés
1. Hostinger9/1099,97%384 MS4.6 / 5
2. 000WebHost8/1099,16%424 MS4.0 / 5
3. InfinityFree8/1098,19%306 MS3.8 / 5
4. x10Hosting7/1097,81%410 MS3.5 / 5
5. AwardSpace7/1099,17%1111 MS3.1 / 5
6. FreeHostia6/1099,21%1168 MS2.7 / 5
7. FreeHosting6/1093,61%1596 MS2.4 / 5

A felülvizsgálati folyamatról

szabadon webhosting-felülvizsgálati folyamat

Más hasonló jellegű projektekkel ellentétben, a listán szereplő összes szolgáltatótól ingyenes hosting szolgáltatást regisztráltunk.

A rejtett vagy tisztességtelen kikötések kiküszöbölése érdekében elemeztük a szolgáltatási feltételeket is. Mindegyik szolgáltatást addig használtuk, amíg megismertük benne és kívül. Megfigyeltük, milyen egyszerű volt a regisztráció, a navigáció a háttérrendszerben és a WordPress telepítése. Teszt webhelyeket állítottunk fel, figyelemmel kísérve a szerver üzemidejét és az oldalak betöltéséhez szükséges időt.

Végül mindegyik ingyenes web hosting szolgáltatót egy-tíz skálán értékeljük az üzemidő, a betöltési idő, a szolgáltatások, a támogatás és a megbízhatóság szempontjából. Összegeztük az egyes szolgáltatások pontszámait, és ennek megfelelően rangsoroltuk.

3 dolog, amit tudni kell az indulás előtt

Fontos, hogy végezzen egy kis kutatást még akkor is, ha ingyenesen indít webhelyet. Íme néhány szempont, amelyet figyelembe kell venni, mielőtt kiválasztaná az ingyenes tárhelyplatformot:

1. Szerver teljesítménye (Uptime & Sebesség)

Ez a legfontosabb tényező. Mi értelme van egy olyan webhelynek, amely egyáltalán nem töltődik be, vagy túl sokáig tart a feltöltés?

üzemidő-és betöltéskor

A legtöbb ingyenes tárhely-platform ismert szörnyű rendelkezésre állásról és lassú teljesítményről. Nagyon érthető, hogy miért történik ez. Azt akarják, hogy fizetett tárhelyet vásároljon, és forrásaik nagyobb részét fizetett programokhoz fordítsa.

Várt idő

Lehet, hogy a tárhelyed csökken

Napi
9 s

Heti
1 m

Havi
4 m 19 s

Évente
52 m 34 s

Ráadásul nehéz helyzetben van, amikor több ezer webhely üzemelteti az egy kiszolgálót. Az erőforrásokat megosztják egy nagy felhasználói csoport között, és mindenki csak egy kis részesedést kap.

2. A szolgáltatások megszüntetése

Ez hosszú távnak tűnhet, de van esély arra, hogy a vállalatok az okból kifolyólag megszűnnek. Természetesen ez akkor is megtörténhet, ha fizetett tárhely-programot választ, de a legtöbb fizetett tárhely esetén lehetősége van arra, hogy webhelyét átadja egy másik tárhely-szolgáltatónak, vagy töltsön le egy biztonsági másolatot. Ilyen luxus általában nem áll rendelkezésre ingyenes tárhely esetén, és végül elveszítheti az összes adatát.

Ezenkívül fennáll annak a veszélye is, hogy a tárhely szolgáltatója megszünteti a fiókját a szolgáltatás megsértése vagy más hasonló okok miatt. Sok cégről ismert, hogy figyelmeztetés nélkül teszi ezt.

3. Az adatok kiszivárogtatása

A számítógépes bűncselekmények gyakoriak, és mindaz, amit online tesz, veszélybe kerül. A legtöbb ingyenes tárhely-szolgáltató nem nyújtja a megfelelő biztonságot, amely nemcsak az Ön webhelyét, hanem az Ön adatait is veszélybe sodorja.

Lehet, hogy a szolgáltató nem vállal felelősséget, ha webhelyét feltörték, és abban az esetben, ha a szolgáltatót támadják meg, akkor lehetősége van, hogy nem áll rendelkezésre, csak hogy elfogadja a találatot..

Miért lehet, hogy az ingyenes tárhely nem jó megoldás

Az összes plusz ellenére az ingyenes tárhely nem túl jó lehetőség, ha komolyan gondolkodik egy online jelenlét felépítéséről vagy a webhelyéről. Gondoljon öt dologra, amelyre szükséged lesz egy sikeres webhelyhez:

99,9% Uptime gyors betöltésekor

Kevés vagy egyáltalán nem ingyenes tárhely-kiszolgálók kínálnak olyan nagy teljesítményt, mint a legtöbbnek csak magas igényeket támaszt.

Biztonság

A legtöbb ingyenes tárhelyszolgáltató nem kínál biztonsági eszközöket, és néhányan még nem is nyújtanak SSL-tanúsítványokat, amelyek szükségesek, ha sikert akar elérni az interneten.

Kiváló ügyfélszolgálat

Az ingyenes tárhely-webhelyek hírhedtek, mert rossz ügyfélszolgálatot nyújtanak. Lehet, hogy nincs kiútja, ha elakad.

Profi eszközök

Szüksége lesz WordPressre, fizetési átjárókra stb. Az e-kereskedelmi webhely vagy egy professzionális platform üzemeltetéséhez. Ez a korlátozások és a szolgáltatások hiánya miatt esetleg nem lehetséges, ha ingyenes gazdagépen üzemelteti webhelyét.

elvándorlás

Ez néhány oka annak, hogy jó lehetőség lehet az ingyenes platformok hiányoztatása. Noha vonzónak tűnhet, ha egy ingyenes tárhely-csomaggal kezdjük, majd fizetett verzióra váltunk, ez nem mindig jó ötlet, mivel a legtöbb ingyenes tárhely-szolgáltató nem engedi meg, hogy egy másik platformon migráljon..

A legjobb alternatívák az ingyenes webtárhelyhez

Az ingyenes tárhelynek csak egy alternatívája van, és ez a fizetett tárhely. Ne hagyja, hogy a kifejezés megzavarja. A fizetett tárhelynek nem kell drágának lennie. Számos legjobb olcsó házigazdát találhat.

Best-Alternatívák-for-Free-Web-Hosting

Havonta 10 dollárba kerülnek. Választhat számos szolgáltató közül, mint például a Hostinger, a Bluehost vagy a GreenGeeks. Nézze meg a legjobb olcsó web hosting platformok listáját, és válasszon egyet.

A legtöbb vállalat akár ingyenes webtartományokat is kínál, és kiváló szolgáltatásokkal rendelkezik, ideértve a SEO eszközöket, a biztonsági intézkedéseket, a nagy teljesítményt, a weboldal készítőket, a részletes statisztikákat és a kiváló ügyfélszolgálatot..

A végső szó

Az ingyenes tárhely csak jó ötletnek tűnik, amíg nem használja. Miután elkészítette webhelyét és futtatta, számos kihívással kell szembenéznie, mivel a gyenge betöltési sebesség és a korlátozott üzemidő a leginkább szembeötlő problémák. Lehet, hogy a szigorú feltételek miatt nem is képes gazda-specifikus webhelyeket ingyenes platformon tárolni.

Jobb egy fizetett platformon kezdeni. Nem mindegyik nagyon drága, és többségük pénz-visszafizetési garanciákat kínál.

Reméljük, hogy ez az útmutató segít megalapozott döntés meghozatalában. Mit gondolsz a 7 legmagasabb rangunkról? Van tapasztalata bármelyik szolgáltatóval, aki szerepel ebben a beszámolóban? Tudasd velünk!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map