Najbolji besplatni web hosting “Bez oglasa” u 2020. godini

Ne moraju sve besplatne web hosting usluge sadržavati puno oglasa. Prikupili smo 7 najpopularnijih opcija i rangirali ih na temelju produženog vremena, vremena učitavanja, mogućnosti, podrške i pouzdanosti.


Što smo učinili da pronađemo najbolje

Pretražili smo na internetu i odabrali petnaest besplatnih platformi za hosting. Zatim smo iskopali dalje i pronašli nulu na sedam najboljih besplatnih web hostinga obraćajući pažnju na mnoge čimbenike, uključujući dostupne značajke, troškove, korisničku podršku i mogućnosti nadogradnje. Proučavali smo sve ove domaćine nakon što smo se prijavili i stvorili naše web stranice. To nam je pomoglo da prosudimo metrike kao što su produženje rada i prosječno vrijeme učitavanja.

Što smo učinili:

 • Prijavljen za članstvo s našim top 7 besplatnim web domaćinima.
 • analizirani sve važne njihove besplatne značajke.
 • Postaviti lagana web stranica za WordPress.
 • Praćena (još uvijek prati) vrijeme produživanja i učitavanja web stranice.
 • rangirani svaki dobavljač o produženju, brzini, podršci, značajkama i pouzdanosti.

free-web-hosting-usporedba-podataka

Najbolji besplatni web hosting servis dobio je punih 10 bodova u svakoj kategoriji, a najgori jedan. Na kraju, zbrojili smo ocjenu svakog domaćina kako bismo proizveli naš konačni top 7 plasman.

Top 7 najboljih besplatnih web hostinga u 2020. godini

Kad prvi put pomislite na pokretanje web stranice, najvjerojatnije želite pokrenuti s besplatnom web hosting platformom.

Besplatni web domaćini prilično su popularni jer omogućuju uštedu novca i izgradnju reputacije, a da ne morate ništa ulagati. Ali to nije tako jednostavno kao što izgleda na papiru. Oni nisu uvijek ono što izgledaju. Neki besplatni domaćini možda nisu prikladni za sve web stranice zbog ograničenja i ograničenja koja dolaze.

Pronalaženje prave opcije može biti problematično, ali ne brinite, kao što smo naporno radili za vas. Upoznajmo sedam najboljih web stranica za besplatni web hosting.

Hostinger: Najbolji jeftini hosting

Neprekidno vrijeme rada:
99,97%

Vrijeme učitavanja:
384 ms

Trošak (četverogodišnji plan):
0,80 dolara mjesečno

Trošak (jednogodišnji plan):
1,95 dolara mjesečno

Podrška:
9/10

Značajke:
8/10

Hostinger je pokrenut 2004. godine i od tada je dostigao korisničku bazu od preko 29 milijuna kupaca u 178 zemalja. Svakodnevno se prijavljuje više od 15.000 novih korisnika.

Svojim kupcima pruža zajednički, cloud i VPS hosting. Njegov pojedinačni hosting hosting paket uključuje jednu web stranicu, jedan račun e-pošte i propusnost od 100 GB za 0,80 dolara mjesečno. Inače, hosting u oblacima tvrtke počinje od 7,45 USD mjesečno.

Osnovni paket sadrži namjenski IP, 40 GB prostora za pohranu, 3 GB RAM-a i neograničen broj podataka. Hostinger nudi šest VPS hosting opcija, od samo 3,95 dolara mjesečno. To vam omogućuje pohranu od 20 GB, 1000 GB podataka i 2,4 GHz CPU.

Test brzine web stranice s ocjenom performansi & vrijeme učitavanja (Pingdom):
Pingdom-hostinger

Vremena odziva poslužitelja (Bitcatcha):
hostinger-bitcatcha

Glavne značajke

 • Nema ograničenja na Premium i Business dijeljenim paketima
 • Mnoge usluge uključuju besplatnu domenu
 • Optimiziran za WordPress
 • Skalabilni planovi oblaka za rastuće tvrtke
 • Prilagodljivi VPS paketi
 • Prilagođena upravljačka ploča
 • Podrška za chat dostupna je 24 sata dnevno

Prostor na disku
Neograničen

Širina pojasa
Neograničen

web stranice
1

Besplatna domena
Ne

Besplatni SSL
$ 19.95

Planovi hostinga
www.hostinger.com

000WebHost: Onaj s poviješću

Neprekidno vrijeme rada:
99,16%

Vrijeme učitavanja:
424 ms

Pouzdanost:
8/10

Bez reklama:
Da

Podrška:
8/10

Značajke:
8/10

000WebHost je naš izbor broj jedan iz puno razloga. To je jedna od prvih besplatnih hosting platformi i poznata je po tome što ne ograničava broj računa koje korisnik može imati.

S više od 18.000.000 web stranica koje se nalaze na toj platformi, 000WebHost spada među top besplatne web hosting alate s povijesti dugom više od deset desetljeća. Međutim, možda nije baš pouzdan jer se zna da je offline 60 minuta dnevno uprkos obećanjima 99,9% produženog vremena.

Test brzine web stranice s ocjenom performansi & vrijeme učitavanja (Pingdom):
000webhost-bitcatcha

Vremena odziva poslužitelja (Bitcatcha):
BlueHost-bitcatcha

Ograničenja i problemi:

Postoji ograničenje veličine datoteka koje možete prenijeti preko Upravitelja datoteka. Ne mogu biti veći od 32 GB, što većini korisnika možda nije dovoljno. Međutim, ne postoji to ograničenje kada za prijenos datoteka upotrebljavate FTP.

Osim ovoga, platforma ne nudi sigurnosne kopije kada besplatno budete domaći. To je veliki rizik s obzirom da je pružatelj usluga hostinga bio pod velikim napadom u 2015. godini, kada su procurili podaci o preko 13 000 000 korisnika.

Štoviše, korisnička podrška je također loša jer nema dostupnih opcija za razgovor ili e-poštu uživo. I što je najvažnije, platforma se zbog održavanja spušta na jedan sat. Ovo možda nije savršena stvar ako pokušavate stvoriti publiku jer web lokacije moraju biti veće od 24 sata dnevno.

Dostupne nadogradnje:

000WebHost poznat je po besplatnim uslugama, ali nudi i plaćene značajke, počevši od samo 0,80 USD mjesečno. Paket dolazi s besplatnim nazivom domene, 24-satnom podrškom tima, računom e-pošte i 30-dnevnim jamstvom povrata novca.

Ovaj nudi širinu pojasa od 100 GB, ali ako to nije dovoljno, možete isprobati skuplju opciju od 2,15 USD mjesečno. Dolazi s tjednim sigurnosnim kopijama i neograničenom propusnošću.

Glavne značajke

 • Usluge bez dodavanja
 • cPanel pristup s različitim značajkama
 • MySQL, PHP
 • Besplatni graditelj web stranica za brzu izradu vaše web stranice
 • WordPress je optimiziran za hostiranje na WP web lokacijama

Prostor na disku
1 gb

Širina pojasa
10 gb

web stranice
2

Besplatna domena
Ne

Besplatni SSL
Da

Planovi hostinga
000webhost.com

InfinityFree: Mnogo neograničenih mogućnosti besplatno

Neprekidno vrijeme rada:
98,19%

Vrijeme učitavanja:
306 ms

Pouzdanost:
8/10

Bez reklama:
Da

Podrška:
7/10

Značajke:
7/10

InfinityFree novo je ime u industriji sa samo 200.000 kupaca kojima se može pohvaliti, ali brzo postaje opcija za pristup besplatnim opcijama web hostinga.

Vrlo je bogat značajkama i nudi odlično vrijeme rada, čak i pristojnom brzinom. Tako je dobro da vam je možda teško vjerovati da je besplatno.

Test brzine web stranice s ocjenom performansi & vrijeme učitavanja (Pingdom):
Pingdom-InfinityFree

Vremena odziva poslužitelja (Bitcatcha):
infinityfree-bitcatcha

Ograničenja i problemi:

Iako web mjesto obećava neograničen prostor i širinu pojasa, možda ćete se suočiti s nekim ograničenjima koja se razlikuju od korisnika do korisnika. Štoviše, dopušta samo maksimalno 50.000 hitova dnevno. Osim ovoga, postoje ograničenja u vrsti datoteka koje možete prenijeti na web mjesto. Provjerite smjernice da biste bili sigurni.

Čini se da je tvrtka također vrlo stroga i možda neće razmišljati dvaput prije nego što obustavi ili ukine račun ako ne slijedite smjernice. To može biti vrlo riskantno jer ne postoje sigurnosne kopije.

Dostupne nadogradnje:

Tvrtka nudi vrhunski hosting koji dolazi s besplatnim SSL certifikatima, cPanelom, besplatnom tehničkom podrškom i korisničkom podrškom 24/7, besplatnom migracijom i 250 GB propusnosti. Dostupno je za samo 2,99 dolara mjesečno.

Ako vam ta širina pojasa nije dovoljna, pokušajte s Ultimate paketom za 5,90 dolara. Nudi nekoliko neograničenih značajki, uključujući neograničenu propusnost.

Glavne značajke

 • 10 besplatnih računa e-pošte
 • 400 maksimalnih web stranica
 • Neograničena propusnost i prostor na disku
 • Besplatan poddomena iz preko 25 proširenja
 • Instalacija jednim klikom s instalacijskim programom Softaculous

Prostor na disku
Neograničen

Širina pojasa
Neograničen

web stranice
400

Besplatna domena
Ne

Besplatni SSL
Da

Planovi hostinga
infinityfree.net

x10Hosting: Neograničeno, ali s nekoliko nedostataka

Neprekidno vrijeme rada:
97,81%

Vrijeme učitavanja:
410 ms

Pouzdanost:
7/10

Bez reklama:
Da

Podrška:
7/10

Značajke:
7/10

x10Hosting obećava da će korisnicima pružiti besplatni “kompletni web hosting paket” i čini se da čini dobar posao u ispunjenju obećanja. Jedan je od rijetkih davatelja besplatnih hostinga koji nudi neograničen prostor za pohranu i propusnost.

S više od deset godina u poslu, x10Hosting se danas smatra respektabilnom platformom za besplatno hostiranje web lokacija. Nudi prilično produženo vrijeme, a brzina je također dobra.

Također nudi odličan cPanel s mogućnošću instaliranja preko 30 aplikacija samo jednim klikom. No, ima nekoliko problema.

Test brzine web stranice s ocjenom performansi & vrijeme učitavanja (Pingdom):
Pingdom-x10Hosting

Vremena odziva poslužitelja (Bitcatcha):
x10hosting-bitcatcha

Ograničenja i problemi:

Sa prednje strane, i ovaj se čini rješenje svih vaših problema, ali kao i većina drugih opcija, on također ima nekoliko ograničenja. Najveći problem je nedostatak adrese e-pošte, što može biti veliki problem ako namjeravate imati profesionalnu stranicu.

Osim ove, korisnička podrška također nije baš dobra jer je jedini način da se dobije pomoć putem javnog foruma. Možda će potrajati neko vrijeme dok se stručnjaci ne jave.

Dostupne nadogradnje:

Možete se odlučiti za premium paket koji počinje za samo 6,95 USD mjesečno i dolazi s podrškom 24/7, poboljšanim performansama i 99,9% zagarantovanim radnim vremenom, automatskim sigurnosnim kopijama i hrpom besplatnih SEO alata.

Međutim, ako to nije dovoljno, onda se možete odlučiti za dugoročni ugovor. Prijavljivanje za najmanje 2 godine donosi cijenu do 4,95 USD mjesečno uz ostale prednosti, uključujući besplatnu domenu (svake godine), besplatnu namjensku IP adresu i besplatne SSL certifikate.

Ako je to skupo i planirate dugoročno, možete se prijaviti na najmanje tri godine. To će spustiti cijenu na 3,95 dolara.

Glavne značajke

 • Neograničen prostor i širina pojasa
 • PHP i MySQL
 • Instalacija jednim klikom za nekoliko aplikacija trećih proizvođača
 • Besplatni graditelj web stranica za brzu izradu vaše web stranice
 • FTP prijenosi

Prostor na disku
Neograničen

Širina pojasa
Neograničen

web stranice
1

Besplatna domena
Ne

Besplatni SSL
Da

Planovi hostinga
x10hosting.com

AwardSpace: Sasvim pouzdan besplatni web hosting

Neprekidno vrijeme rada:
99,17%

Vrijeme učitavanja:
1111 ms

Pouzdanost:
7/10

Bez reklama:
Da

Podrška:
7/10

Značajke:
7/10

S preko 15 godina povijesti i 2,5 milijuna korisnika, AwardSpace je prilično pouzdana besplatna web hosting platforma. Nudi značajke koje radi vrlo malo besplatnih pružatelja usluga hostinga. To uključuje jedan besplatni račun e-pošte i podršku 24 sata dnevno.

Test brzine web stranice s ocjenom performansi & vrijeme učitavanja (Pingdom):
Pingdom-awardspace

Vremena odziva poslužitelja (Bitcatcha):
awardspace-bitcatcha.jpg

Ograničenja i problemi:

AwardSpace nudi mnogo, ali propada kada je u pitanju prostor i širina pojasa jer 1GB prostora možda nije dovoljno većini korisnika. Uz sve to, neke od dostupnih značajki dolaze s ograničenjima. Na primjer, nema prosljeđivanje e-pošte, a e-porukama možete pristupiti samo u verziji alata koja se temelji na pregledniku.

Platforma je prilično pouzdana i sigurna zahvaljujući zaštiti vatrozida, ali ne nudi sigurnosne kopije. Drugo veliko pitanje su neki uvjeti u njihovom ugovoru koji AwardSpaceu daju dozvolu za prodaju vaših podataka trećim stranama. To može biti veliki problem za neke korisnike.

Dostupne nadogradnje:

Tvrtka nudi širok spektar vrhunskih usluga, uključujući dijeljeni hosting, WordPress hosting, VPS Cloud hosting, polu-namjenski hosting i SSL certifikate.

Najjeftiniji zajednički hosting program počinje tek za 2,79 eura i nudi fantastične značajke, uključujući neograničen prostor s boljom brzinom i sigurnošću. Ako vam to nije dovoljno, možete se odlučiti za skuplji paket i uživati ​​u besplatnoj usluzi

Glavne značajke

 • 1 GB prostora s 5 GB propusnosti
 • Statistika prometa za mjerenje performansi vaše web lokacije
 • Napredna upravljačka ploča za jednostavan pristup
 • Podrška 24 sata dnevno, uključujući live chat
 • Dopuštena je 1 domena sa 3 poddomene
 • Zaštita od virusa i neželjene pošte

Prostor na disku
1 gb

Širina pojasa
5 gb

web stranice
1

Besplatna domena
Ne

Besplatni SSL
Da

Planovi hostinga
awardspace.com

FreeHostia: Ovdje ugostite više web lokacija

Neprekidno vrijeme rada:
99,21%

Vrijeme učitavanja:
1168 ms

Pouzdanost:
6/10

Bez reklama:
Da

Podrška:
5/10

Značajke:
8/10

FreeHostia je poznat po opterećenim poslužiteljima koji tvrtki omogućuju iznimno vrijeme utovara i produženje rada.

Njegova je korisnička usluga također prilično dobra i nećete morati čekati danima da biste se čuli od predstavnika. Još jedna sjajna točka je mogućnost hostovanja pet domena i uživanje do tri besplatna računa e-pošte. Međutim, usprkos svemu tome, nije savršena platforma, jer dolazi s nekoliko ograničenja.

Test brzine web stranice s ocjenom performansi & vrijeme učitavanja (Pingdom):
Pingdom-freehostia.jpg

Vremena odziva poslužitelja (Bitcatcha):
freehostia-bitcatcha

Ograničenja i problemi:

Najveće ograničenje mu je ograničen prostor na disku. 250 MB nije dovoljno za većinu korisnika. Ni na koji način nije pogodan za web stranice koje sadrže puno sadržaja, posebno vizualne jer zauzimaju puno prostora.

Uz sve to, ni širina pojasa nije baš dobra. Morat ćete se odlučiti za plaćeni program ako vaša web lokacija podigne pare.

Dostupne nadogradnje:

Plaćeni paketi počinju već od $ 1 mjesečno. Uživate u 30 GB prostora na disku uz 1 TB mjesečnog prometa, uz 99,9% jamstvo produženog rada. Međutim, to nije jedini premijski paket tvrtke.

Nudi namjenske poslužitelje za samo 65 dolara mjesečno, a najskuplja je opcija dostupna za 149,95 dolara mjesečno. To može zvučati puno, ali tvrtka nudi popuste ako se prijavite na dugoročne planove.

Glavne značajke

 • 250 MB prostora na disku i 6GB propusnosti
 • 3 računa e-pošte
 • 1 MySQL baza podataka i 10MB MySQL pohrana
 • 5 host domena
 • 1 kliknite WordPress instalaciju

Prostor na disku
250 mb

Širina pojasa
6 gb

web stranice
5

Besplatna domena
Ne

Besplatni SSL
Da

Planovi hostinga
freehostia.com

FreeHosting: dobar za male web lokacije

Neprekidno vrijeme rada:
93,61%

Vrijeme učitavanja:
1596 ms

Pouzdanost:
6/10

Bez reklama:
Da

Podrška:
5/10

Značajke:
6/10

S preko 15 000 kupaca i 10 godina poslovanja, FreeHosting.com smatra se velikim imenom. Ova europska tvrtka nudi gomilu značajki, ali može biti prilično teško ući u to zbog složenih politika. Morate ispuniti njegove stroge zahtjeve da biste ga mogli koristiti.

Predlažemo da detaljno prođete kroz Uvjete pružanja usluge prije prijave.

Test brzine web stranice s ocjenom performansi & vrijeme učitavanja (Pingdom):
Pingdom-freehosting

Vremena odziva poslužitelja (Bitcatcha):
freehosting-bitcatcha

Ograničenja i problemi:

Nepromijenjena širina pojasa FreeHosting.com najveća je snaga, ali nedostatak prostora (10 GB) može biti prepreka nekim korisnicima. Osim ovoga, Pravila poštene upotrebe također su malo složena jer riskirate da izgubite račun.

Štoviše, tvrtka ne nudi poddomene, a služba za korisnike je također prilično loša jer je jedina opcija za dobivanje odgovora da otvorite kartu za koju će možda trebati neko vrijeme da dobijete priznanje..

Drugi veliki problem s kojim se možete suočiti je sporo učitavanje. Neke web stranice koje se nalaze na platformi mogu potrajati oko 2 do 3 sekunde, što je prilično sporo. Štoviše, produžetak također nije zajamčen. Zapravo, 53% korisnika napustiće web mjesto ako se zahtijeva više od 3 sekunde.

Dostupne nadogradnje:

Možete kupiti dodatke za cijeli život ili odabrati premium paket koji kreće već od 7,99 USD i dolazi s 30-dnevnim garancijama povrata novca.

Uživat ćete u neograničenom diskovnom prostoru i širini pojasa, besplatnom SSL certifikatu s poddomenama kao plaćeni kupac. Ostale pogodnosti uključuju umrežavanje PHP-a, više računa e-pošte, više MySQL baza podataka, mogućnost izrade sigurnosne kopije podataka, detaljne statistike i brži poslužitelji.

Glavne značajke

 • Nepromijenjena širina pojasa, tj. Ne morate se brinuti zbog toga
 • Hrpa web aplikacija, uključujući PHP, MySQL, Apache i Linux
 • 10 GB prostora
 • 1 Račun e-pošte
 • Maksimalno jedno ime domene

Prostor na disku
10 gb

Širina pojasa
250 gb

web stranice
1

Besplatna domena
Ne

Besplatni SSL
Da

Planovi hostinga
freehosting.com

7 najboljih besplatnih web hostinga u 2020. godini

Pružatelj web hostinga
Pouzdanost
Uptime
Vrijeme učitavanja
Ocjena
1. Hostinger9/1099,97%384 MS4.6 / 5
2. 000WebHost8/1099,16%424 MS4.0 / 5
3. Beskonačnost besplatno8/1098,19%306 MS3.8 / 5
4. x10Hosting7/1097,81%410 MS3.5 / 5
5. AwardSpace7/1099,17%1111 MS3.1 / 5
6. FreeHostia6/1099,21%1168 MS2.7 / 5
7. FreeHosting6/1093,61%1596 MS2.4 / 5

O našem postupku recenzije

free-web-hosting-pregled-proces

Za razliku od drugih takvih projekata, prijavili smo se na besplatan hosting uslugu kod svakog od pružatelja usluga na ovoj listi.

Također smo analizirali njihove uvjete pružanja usluge kako bismo uklonili bilo koje skrivene ili nepoštene klauzule. Koristili smo svaku uslugu sve dok je nismo znali iznutra i izvana. Primijetili smo kako se lako registrirati, kretati se u back-end sustavu i instalirati WordPress. Također smo postavili testne web stranice, nadgledanje rada servera i vrijeme potrebno za učitavanje stranica.

Konačno, ocijenili smo svakog besplatnog pružatelja usluga web hostinga na ljestvici od jedan do deset za produženje rada, vrijeme učitavanja, značajke, podršku i pouzdanost. Zbrojili smo ocjenu svake usluge i rangirali ih u skladu s tim.

3 stvari koje treba znati prije početka

Važno je napraviti malo istraživanja, čak i ako planirate besplatno pokrenuti web mjesto. Evo nekoliko stvari koje treba razmotriti prije odabira besplatne hosting platforme:

1. Performanse poslužitelja (Uptime & Ubrzati)

To je najvažniji faktor. Smisao je web stranice ako se ona uopće ne učitava ili je potrebno predugo za učitavanje?

neprekidnog rada-i-opterećenje vremenu

Većina besplatnih hosting platformi poznata je po užasnom produženju i sporim performansama. Sasvim je razumljivo zašto se to događa. Žele da kupite plaćeni hosting i veći dio svojih resursa posvetite plaćenim programima.

Očekivano vrijeme

Za vaše hosting može doći do pada

Dnevno
9 s

Tjedni
1 m

Mjesečno
4 m 19 s

svake godine
52 m 34 s

Pored toga, teška je situacija kada se hiljade web lokacija nalaze na jednom poslužitelju. Resursi se dijele među velikim bazenom korisnika i svi dobivaju samo mali udio.

2. Prekid usluge

To može zvučati kao dugačak snimak, ali postoje izglede da će tvrtke iz jednog ili drugog razloga otići iz posla. To se, naravno, može dogoditi čak i ako se odlučite za plaćeni hosting program, ali s većinom plaćenog hostinga dobit ćete priliku da svoje web mjesto prebacite na drugog davatelja hostinga ili preuzmete sigurnosnu kopiju. Takav luksuz obično nije dostupan u slučaju besplatnog hostinga i možda ćete na kraju izgubiti sve svoje podatke.

Štoviše, postoji i rizik davatelja hostinga ukine vaš račun zbog kršenja usluge ili drugih takvih razloga. Mnoge tvrtke su poznate po tome bez upozorenja.

3. Dobivanje podataka

Cyber ​​zločini su česti, a sve što postavite na mreži je u opasnosti. Većina pružatelja usluga besplatnog hostinga ne nudi pravu vrstu sigurnosti koja ne predstavlja samo vašu web stranicu, već i vaše podatke.

Davatelj možda neće preuzeti odgovornost ako se vaša web stranica hakuje i u slučaju da je onaj koji je napao pružatelja usluge, možda vam nema na raspolaganju mogućnost osim pogoditi.

Zašto besplatni hosting ne može biti dobra opcija

Unatoč svim prednostima, besplatni hosting nije jako dobra opcija ako se ozbiljno bavite izgradnjom internetske stranice ili posjedovanjem web stranice. Razmislite o pet stvari koje će vam trebati da biste imali uspješnu web lokaciju:

99,9% Uptime s brzim vremenima učitavanja

Malo ili nimalo besplatni hosting serveri nude tako visoke performanse kao što većina izgleda samo da postavlja velike zahtjeve.

sigurnosti

Većina davatelja besplatnih hostinga ne nudi sigurnosne alate, a neki čak ne pružaju SSL certifikate, što je neophodno ako želite pronaći uspjeh na webu.

Izvrsna korisnička podrška

Besplatne web stranice za hosting su poznate po tome što nude slabu korisničku podršku. Možda nemate izlaza ako se ikad zaglavite.

Profesionalni alati

Trebat će vam WordPress, pristupnici za plaćanje itd. Za hostiranje web lokacije za e-trgovinu ili profesionalne platforme. To možda nije moguće kada svoje web mjesto hostirate na besplatnom hostu, zbog ograničenja i nedostatka značajki.

Migracija

Ovo su neki od razloga zašto je dobra opcija propustiti besplatne platforme. Iako možda izgleda primamljivo započeti s besplatnim hosting paketom i prebaciti se na plaćenu verziju, možda nije uvijek dobra ideja s obzirom da vam većina pružatelja usluga besplatnog hostinga možda neće dopustiti da pređete na drugu platformu.

Najbolje alternative za besplatni web hosting

Postoji samo jedna alternativa besplatnom hostingu i to plaćeni hosting. Ne dopustite da vas termin zbuni. Plaćeno gostovanje ne mora biti skupo. Možete pronaći nekoliko najboljih jeftinih domaćina.

Najbolje alternative-za-free-web-hosting

Traže samo 10 dolara mjesečno. Možete birati između različitih pružatelja usluga kao što su Hostinger, Bluehost ili GreenGeeks. Pogledajte naš popis najboljih jeftinih web hosting platformi i odaberite je.

Većina tvrtki čak nudi besplatne web domene i imaju izvrsne značajke, uključujući SEO alate, sigurnosne mjere, visoke performanse, izradu web stranica, detaljnu statistiku i izvrsnu korisničku podršku.

Završna riječ

Besplatni hosting zvuči kao dobra ideja samo dok ga ne iskoristite. Jednom kada pokrenete i pokrenete svoju web-lokaciju, morat ćete se suočiti s nekoliko izazova s ​​lošom brzinom učitavanja i ograničenim radnim vremenom koji su najvažniji problemi. Možda i nećete biti u mogućnosti ugostiti specifične web stranice na besplatnim platformama zbog strogih odredbi i uvjeta.

Bolje je započeti s plaćenom platformom. Nisu svi skupi i većina ih nudi jamstva povrata novca.

Nadamo se da će vam ovaj vodič pomoći da dođete do informirane odluke. Što mislite o našoj top 7 ljestvici? Imate li iskustva s nekim od pružatelja usluga prikazanih u ovoj recenziji? Javite nam!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map