20 spletnih mest za pridobitev licenc BREZPLAČNE slike za vaše spletno mesto

Kot pravilno pravi Fred R. Barnard – Slika je vredna tisoč besed


Fotografije na spletnem mestu in v članku pomagajo razložiti točko na boljši način. Sliko lahko uporabite za predstavljeno sliko v svojem spletnem dnevniku, znotraj vsebine članka, družbenih medijev itd.

Vendar pa ugotovitev licenčne brezplačne slike lahko veliko težav. Večina slik, ki so na voljo brezplačno, so bodisi z ločljivostjo ločljivosti, zamegljeno ali pod vodnim žigom. Toda zahvaljujoč naslednjim spletnim mestom, kjer lahko dobite brezplačne slike z dovoljenjem za svoje spletno mesto.

Pixabay

Vse slike naprej Pixabay jih naloži Creative Commons, ameriška neprofitna organizacija, ki jo vodi Ryan Merkley. Ima milijon brezplačnih fotografij, ki so široko na voljo za komercialno uporabo. Pixabay je eden izmed moji najljubši, in lahko dobite skoraj vse vrste slik, vključno z:

 • Živali
 • Ljudje
 • Hrana
 • Kraji
 • Tehnologija
 • Izobraževanje
 • Posel
 • Računalnik
 • Zdravje

Na pixabayu ne boste našli samo fotografij, ampak video posnetki, vektorska grafika & ilustracije. In če ste razvijalec, boste imeli radi Pixabay API.

Razpnite

Naredi, kar hočeš Razpnite fotografije z visoko ločljivostjo BREZPLAČNO Pred kratkim je Unsplash predstavil API, tako da, če imate idejo, da naredite aplikacijo, plakat itd. 10, poskusite.

Če se naročite na njihov poštni seznam, bi lahko vsakih deset dni prejeli deset fotografij, ki jih nadzirajo različni fotografi. Seveda ima tradicionalno iskalno vrstico, kjer najdete slike, ki ustrezajo vašim željam.

DeviantArt

Deviantna umetnost ima več kot 3 milijone uporabnikov in je storitev v skupnosti. Njihove slike si lahko brezplačno ogledate, dokler jim daste ustrezne dobropise. Osredotoča se predvsem na vsebino, povezano z animeji.

Flickr

Flickr je napolnjeno z več kot 13 milijardami fotografij. Ko se prijavite, dobite potop do njenega bogastva. Svojim uporabnikom zagotavlja 1000 GB shranjevanja fotografij. Pred shranjevanjem lahko fotografije tudi uredite. Samodejno varnostno kopiranje zagotavlja, da se nobena fotografija ne izgubi.

Vendar obstaja en ulov; niso vse fotografije brezplačno licencirane. Torej morate filter uporabiti na naslednji način.

Gratizografija

Grastisografija ponuja kakovostne slike brez kakršnih koli omejitev. Vse slike klikne Ryan McGuire.

Getty slike

Getty slike so brezplačni za nekomercialna spletna mesta ali bloge, vendar z nekaterimi omejitvami. Na svojem spletnem mestu ne morete prenesti in naložiti; namesto tega lahko slike vstavite.

Getty Images so znane po kakovosti, fotografije pa lahko dobite iz skoraj vseh kategorij.

Realistični posnetki

Realistični posnetki, z licenco Creative Commons Zero, je še ena storitev skupne rabe fotografij. Vsak teden so dodali sedem novih fotografij.

Življenje Pixa

Življenje pix je razvrščeno po kronoloških kategorijah v galeriji. Izberete lahko tudi fotografije, razvrščene glede na fotografe.

Brezplačne zaloge narave

Izključno posvečen naravi, Brezplačne zaloge narave ustvaril Adrian Pelletier. Posodablja se vsak dan.

Magdeleina

Filtriranje slik na podlagi prevladujoče barve pomaga Magdeleina izstopati med ostalimi.

StockSnap

StockSnap, Snappa je odlična shramba zalog z visoko ločljivostjo z več kot 100 kategorijami. Vse fotografije so objavljene pod Creative Commons – CC0, kar pomeni, da pripisovanje ni obvezno.

Kaboompics

Skupaj s skromnim iskalnikom, Kaboompics nam ponuja barvno paleto skupaj s šestnajstih kodami, ki jih lahko uporabimo.

Potovalna kavna knjiga

Vodenje potovalnega bloga ali spletnega mesta?

Potovalna kavna knjiga vas bo presenetil s slikami različnih krajev.

ISO republika

ISO republika, ustanovil Tom Eversley, oblikovalec in fotograf, ponuja več slik visoke ločljivosti za kreativne osebne in komercialne projekte.

MMT

Trenutek (MMT), ustanovil Jeffrey Betts, vsebuje slike, usmerjene predvsem v naravo, mesta in infrastrukturo.

Pekseli

Pekseli ima hvalevreden imenik slik in mesečno dodaja skoraj 3000 fotografij svoji obogateni že obstoječi vsebini.

PicJumbo

PicJumbo, v lasti Viktorja Hanaceka, je dobro organizirano spletno mesto ponudnika brezplačnih slik. Vsebuje nekaj prijetnih posnetkov hrane.

Počil Shopify

Izbruh je hčerinsko podjetje Shopifyja, ustanovljeno z upoštevanjem podjetnikov. Vse slike so pod licenco Creative Commons Zero.

Skitter Photo

Skitter Photo zajema različne zvrsti, vse slike pa ustvarijo lastniki.

ivaria

Ciljanje na Afriko? Oboževali boste ivaria. Namenski brezplačni afriški foto portal za vaše spletno mesto /

Ko dobite fotografijo, ne pozabite stisniti, da zmanjšate skupno velikost spletne strani za hitro nalaganje. Upam, da vam bo ta del pisanja pomagal, da na svoj spletni dnevnik in spletno mesto dodate brezplačne slike.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map