9 najboljših orodij za video marketing za povečanje prodaje in ozaveščenosti o blagovnih znamkah

Vsako podjetje bi moralo biti video trženje sestavni del svoje strategije za ohranjanje radarjev strank.


V laičnem smislu je video trženje preprosto postopek uporabe videoposnetkov za prikaz vašega izdelka ali storitve pred vašo publiko. Vašemu podjetju lahko pomaga na več načinov, kot so:

 • Povečajte prodajo
 • Povečajte promet
 • Povečajte čas bivanja na spletnem mestu
 • Pridružite se občinstvu
 • Ustvari potencialne potenciale
 • Izboljšajte razumevanje svojega izdelka / storitve

Če to povemo, integracija učinkovitega video marketinga v svojo strategijo ni ravno enostavna. Preprosto ustvarjanje videoposnetka in nato skupna raba v družabnih medijih ne bo dovolj. Pri tem gre še veliko več in verjamem, da vam bodo v tem pogledu zagotovo pomagala spodaj navedena orodja.

Če se to sliši zanimivo, gremo skočiti noter.

Animoto

https://d14pr3cu5atb0x.cloudfront.net/cms/business-video-maker-for-marketing-videos-landscape-c9e37187b1.mp4

Animoto vam omogoča ustvarjanje videov, ki pritegnejo pozornost, s pomočjo katerih boste lahko povečali promet, povečali prodajo in pritegnili svojo publiko. Ima ogromno knjižnico videoposnetkov, slik, posnetkov, glasbe in drugih sredstev, ki jih lahko uporabite za prikazovanje videoposnetkov za katero koli panogo.

Svoje videoposnetke lahko dodatno prilagodite, jih vodno žigote in celo delite na različnih platformah družbenih medijev v ustreznih velikostih. Z samo eno naročnino lahko ustvarite toliko videoposnetkov, ki jih želite, in to tudi v ločljivosti 1080p HD. Lahko uporabite njihov brezplačni načrt ali nadgradite že za 5 USD / mesec.

Brightcove

Celovit video marketinški paket, Brightcove, je preprost, vendar zelo učinkovit za vaše podjetje. To je vse v enem video marketinška rešitev, ki vam omogoča:

 • Urejanje videa
 • Prenos v živo
 • Upravljanje vsebine
 • Video založništvo
 • Prekodiranje
 • Analizirajte uspešnost

Svoj lasten video predvajalnik lahko sestavite in ga vgradite kamor koli želite. Pravzaprav lahko znotraj njihovega sistema svoje videoposnetke delite na več platformah hkrati, ne da bi se morali ročno prijaviti v njih. Če imate Brightcove, je zunaj tega zelo malo stvari, ker že imajo vgrajeno tono video funkcij.

Začnete lahko z njihovim brezplačnim preskusom.

SproutVideo

Odličen za ustvarjanje potencialnih strank in spodbujanje prometa prek video trženja, SproutVideo je bila ustanovljena leta 2010, vendar je hitro postala zanesljiva možnost.

Ima kup orodij, ki jih lahko uporabite za dopolnitev vaše video marketinške igre, vključno z naprednim video predvajalnikom, ki ima možnost skupne rabe v družbi in vdelane kode. Prav tako ima vgrajene CTA in končne kartice, s katerimi lahko ujamete zanimanje gledalcev.

moram reči @sproutvideo ima NAJBOLJŠE dokumente za podporo strankam na kateri koli platformi, ki sem jih kdaj uporabljal. Vedno z veseljem uporabljate njihov izdelek in govorite s svojo ekipo!

– Kate Goldsmith (@KGoldsmithMKTG) 15. avgusta 2019

Poleg tega lahko svojemu videoposnetku dodate obrazec za zajemanje svinca, ki se integrira z vodilnimi platformami, kot sta MailChimp in Hubspot.

Imajo druge lastnosti, kot so video SEO, sledenje uspešnosti in še veliko več. Začnete lahko brezplačno in vzamete od tam.

BombBomb

https://content.bombbomb.com/90a48366-3e1c-47e4-b497-9eaf5aa612ac_H264Main.mp4

Razen če niste prodajalec e-poštnih sporočil, je bralce lahko težko prilepiti na vaša e-poštna sporočila. Vendar pa z uporabo BombBomb, lahko stvari vsaj izboljšate tako, da vanj dodate videoposnetke. Kot učinkovito dodajanje video trženja in trženja po e-pošti skupaj za učinkovit rezultat.

Vašim e-poštnim sporočilom pomaga, da izstopajo iz množice, ker bi bila večina le navadnega besedila. Vse, kar morate storiti, je, da namestite razširitev BombBomb Chrome in / ali mobilno aplikacijo, preko nje posnamete svoj videoposnetek in ga nato vstavite v svojo e-pošto. Iz knjižnice lahko celo izberete kateri koli video, če ne želite posneti novega.

Vnaprej

Z več sto predlogami, tisoči sredstev in kupom možnosti prilagajanja, Vnaprej lahko prevzamete breme ustvarjanja neverjetnih videoposnetkov. Od nič do konca imate popoln nadzor nad vizualnimi sliko, pisavami, zvokom in vsemi datotekami. Pravzaprav je to orodje zgrajeno tako, da vam pomaga pretvoriti ideje v zanimive video posnetke.

Tu je primer videoposnetka, ustvarjenega s programom Vyond:

Dejstvo, da bodo videoposnetki animirani, naredi celotno stvar veliko boljše, saj je veliko povpraševanje. Sploh ne potrebujete znanja o “animaciji”. Vse, kar morate storiti, je, da izberete predlogo in se igrate z elementi in funkcijami, da ustvarite svoj lasten profesionalni video z obrazložitvami.

Šakr

S svojo blagovno znamko lahko ustvarite sijajne video kampanje Šakr. Če želite doseči dobre rezultate na platformah družbenih medijev, morate stalno objavljati sveže vsebine in v glavnem videoposnetke. Upoštevajoč to, je Shakr zgrajen tako, da omogoča ustvarjanje paketov videov veliko hitreje in učinkoviteje.

Video posnetke lahko posnamete zelo hitro, do točke, ko je v delcih časa mogoče predvajati več kot 500 videov. Po tem pa lahko še isti dan aktivirate svoje oglaševalske akcije, da bodo stvari tekle.

Vidyard

Rešitev za video marketing v celoti, Vidyard ima dobesedno vse, kar bi potrebovali. Najverjetneje se vam ne bi bilo treba lotiti drugih orodij, če bi zgrabili to.

In zakaj to pravim?

To je zato, ker vam to orodje omogoča:

 • Gostiteljski videoposnetki
 • V videoposnetke in vsebino vključite videoposnetke
 • V video predvajalnik dodajte CTA, končne kartice in obrazce
 • Optimizirajte video posnetke za SEO
 • Ustvarite središče za svoje najboljše video posnetke
 • V video predvajalnik vključite prilagojene funkcije
 • Analizirajte uspešnost po internetu

Kot @HubSpot Marketing Pro & Uporabnik prodaje Pro, imam dostop do Vidyardja. Zaenkrat tako dobro.

– �� Randy Milanovic (@ kayak360) 25. marec 2020

Vidyard zaupajo in hvalijo nekatera največja imena, kot so LinkedIn, Microsoft in S&P Global. Bodite prepričani, da zahtevate brezplačen demo, da jih preizkusite.

Wistia

Če se borite z vzpostavljanjem povezave z gledalci, Wistia to lahko zagotovo popravim za vas. Najprej vam omogoča, da na njihovi platformi gostujete videoposnetke, ki imajo eno najkakovostnejših predvajanj. Dodate lahko logotip, spremenite barve in celo sestavite obrazce, povezave in CTA.

Gledalcem lahko ponudite izkušnjo brez oglasov in celo ustvarite mini kanal, ki prikazuje vaše izbrane video posnetke. Poleg tega lahko samodejno predvajate en video za drugim, da podaljšate čas zadrževanja.

Ko govorite o vzpostavljanju povezave s svojim občinstvom, vam omogočajo, da uporabite podatke gledalca, da dosežete nove ljudi in tudi, da obstoječe shranite na različne platforme. Lahko zajamete njihove e-poštne naslove in jih sproti obveščate, ko pride nov video.

Skrbi za SEO?

Ne.

Wistia optimizira videoposnetke za iskalnik tako, da doda oznako sheme (JSON + LD) in v ozadju opravi vse trdo delo.

Končno lahko integrirate CRM, da prevzamete popoln nadzor nad stvarmi.

Vimeo

Vimeo so pred kratkim resnično nadgradili svojo igro in postali veliko boljši kot prej. Pravzaprav je zdaj postala izbira za gostovanje video gostovanj za številne ljudi. In zakaj ne bi bil z vsemi temi neverjetnimi lastnostmi?

Z Vimeo lahko:

 • Gostiteljski videoposnetki
 • Sodelujte s člani ekipe
 • Izvedite potrebne tržne strategije
 • Merjenje zmogljivosti na globoki ravni

Naložite 7TB prostora za shranjevanje videoposnetkov in jih organizirate, če želite. Video predvajalnik vam omogoča, da dodate CTA, vdelate kamor koli, zajamete e-poštne naslove in se integrirate s svojo najljubšo programsko opremo za trženje e-pošte. Obstaja veliko več funkcij, ki bi jih radi raziskovali, zato lahko začnete že za 20 USD / mesec.

Zaključek

Izberite katero koli od zgoraj omenjenih orodij za video marketing, da ustvarite neverjetne videoposnetke, ustvarite potencialne stranke, ustvarite angažma in povečate donosnost naložbe.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map