Pridobite popolne video posnetke za promocijo svojega izdelka

Če želite pritegniti zasedeni promet, naj bo vaša prednostna vsebina video vsebina.


Raziskava z vsega sveta je trdila, da lahko video vsebina gledalce vključi za 90% več v primerjavi z besedilno ali grafično vsebino. Ni več skrivnost, da imajo avdiovizualne vsebine večji vpliv na človeške možgane in ljudje lahko te informacije hranijo dlje časa. Kar preprosto pomeni večjo angažiranost in velik ROI (Return On Investment)

Vendar so za tržnike in lastnike podjetij proizvodni stroški oglaševalskih kampanj ustvarili veliko zaskrbljenost. No, to težavo je mogoče enostavno rešiti z video posnetki.

Sledi nekaj najboljših ponudnikov video zalog za vašo naslednjo promocijsko oglaševalsko akcijo.

Pekseli

Pekseli je eno izmed najbolj priljubljenih spletnih mest za brezplačne videoposnetke. Iščete lahko v spletni video knjižnici in izberete najprimernejše za vaše tržne kampanje.

Večina tržnikov raje Pexels, ko gre za pridobivanje video posnetkov. No, to spletno mesto ponuja tudi slike slik.

Vsi videoposnetki, ki so na voljo na Pexelsu, so popolnoma brez avtorskih pravic in jih lahko uporabite za oglaševalske kampanje ali kateri koli drug profesionalni namen. Če pa želite podariti kakovostne fotografije in videoposnetke, potem ste več kot dobrodošli.

Shutterstock

Če ste profesionalni tržnik in iščete samo profesionalne kakovostne video posnetke za svoje marketinške kampanje, potem je to spletno mesto, za katerega bi morali iti..

Shutterstock ima eno največjih visokokakovostnih video knjižnic v ponudbi za profesionalne tržnike in digitalne podjetnike.

Za prenos visokokakovostnega videoposnetka pa morate Shutterstock plačati mesečno premijo. Izbirate lahko med njihovim letnim programom ali mesečnim naročninskim paketom, ki ustreza vašim potrebam.

Cena bo določena glede na vašo uporabo in kakovostno povpraševanje.

Vsi videoposnetki, ki so na voljo v knjižnici Shutterstock, so brez avtorskih pravic in jih lahko urejate v skladu z vašimi poslovnimi zahtevami.

Ponujajo tudi široko paleto rešitev za vse vaše potrebe glede vsebinskega trženja. Do plačila za majhno mesečno naročnino lahko dostopate do njihovih slik in glasbene knjižnice. Če želite občinstvo vključiti v profesionalne videoposnetke, slike ali glasbo, vam lahko Shutterstock zagotovi najboljšo rešitev za svoj denar.

Elementi Envato

Elementi Envato ni samo za posnetke, temveč več kot to. Če ste profesionalec, ste pripravljeni izvedeti več o video trženju ali optimizaciji kanalov za družbene medije, potem ima to spletno mesto pravo zbirko orodij in vadnic za vas..

Če šele začnete in ste pripravljeni promovirati svoje izdelke ali storitve z uporabo video vsebine, je na tej platformi na voljo ogromna zbirka videoposnetkov. 

Prav tako lahko dobite dostop do njihove knjižnice zalog slik in knjižnice zvočnih poti, ki vam bodo pomagale narediti svež promocijski video. Vendar pa boste s premijskim paketom dobili tudi videoposnetke z vadbami brez dodanih dodatnih stroškov. Vadnice za videoposnetke vam bodo pomagale, da se podrobneje seznanite z video trženjem in kako optimizirati videoposnetke z zalogami, da spodbudite svoje tržne kampanje.

Videobloki

Videobloki je ogromna zaloga, video knjižnica za sodobne spletne podjetnike.

Mnogi svobodnjaki in vplivneži družbenih medijev se soočajo z izzivi, da bi dobili pravo glasbo za svoje videoposnetke in slike za ustvarjanje sličic. Tudi blogerji se zdijo zelo zahtevni, če ustvarijo popoln animirani učinek, da bodo njihove objave na blogu videti bolj zanimive. Videoblocks je prinesel rešitve za vse te težave z uvedbo svoje ogromne spletne knjižnice slik, videoposnetkov in animiranih učinkov brez avtorskih pravic..

Za tržno kampanjo lahko dobite tudi animirane posnetke, učinke in različna druga zanimiva orodja za ustvarjanje osupljivih objav v družabnih medijih.

Vimeo

Vimeo je uporabil drugačen pristop, da bi postopek trženja videov prevzel na naslednjo raven. Na vseh posnetkih, ki so na voljo na tej platformi, boste lahko izkusili veščine vrhunske kinematografije in videografije.

Vimeo ima osnovni brezplačni načrt za vse, ki ga lahko uporabite za začetnike. Uporabniki lahko nadgradijo tudi svoj paket storitev po potrebi. Ponujajo tudi storitve pretakanja, s pomočjo katerih boste lahko v živo doživeli neverjetno kakovostne video posnetke.

Največja knjižnica ekskluzivnih posnetkov, ki so jih ustvarili nekateri najboljši kinematografi, zato ta plat izstopa pri konkurenci.

Adobe Stock

Adobe je skoraj postal sinonim za programsko opremo za urejanje fotografij in videov, nekateri veliki ustvarjalci pa prisegajo na to blagovno znamko. Vendar pa se zelo malo ljudi zaveda storitev za video in slike, ki jih ponuja Adobe. 

Adobe ima na voljo široko paleto programov za urejanje programov, ki se uporabljajo za urejanje slik, video posnetkov, vektorskih slik. Tudi Adobe ponuja nekaj vrhunskih orodij, kot je Adobe Illustrator za ustvarjanje osupljive grafike.

Adobe uporablja kreditni sistem in za uporabo slik ali video posnetkov morate kupiti te kredite. Različne slike in videoposnetki imajo različne bonitete in glede na paket, ki ga imate, lahko opravite nakup. Adobe Stock je kot nalašč za tiste tržnike, ki morajo ustvariti osupljivo oglaševalsko akcijo z majhnim proračunom.

Videvo 

Če iščete čudovite visokokakovostne posnetke brezplačno, potem Videvo je idealno mesto za vas. Ogromna zbirka brezplačnih posnetkov, slik in glasbe je dovolj za povečanje vaših objav v družabnih medijih.

Če pa želite videoposnetke uporabiti v profesionalne namene, lahko izberete tudi njihovo prvovrstno serijo posnetkov. Videvo ima ogromno zbirko posnetkov vrhunske kakovosti, ki jih je mogoče uporabiti za tržne kampanje v skoraj vseh nišah. Pred nakupom si boste lahko ogledali tudi celoten posnetek, kar je odlična funkcija. S preprostim vmesnikom je spletna stran zelo priljubljena med trgovci in lastniki podjetij. 

Pixabay

Pixabay je zelo priljubljena podoba brezplačnih avtorskih pravic med vplivalci družbenih medijev. A ste vedeli, da ponujajo tudi video posnetke?

Najboljši del Pixabay-a je, da za pridružitev tej platformi ni potrebnega denarja. Prav tako so vse slike in posnetki, ki so na voljo v knjižnici posnetkov, na licenci Pixabay, vsi pa lahko te slike in videoposnetke uporabljajo na katerem koli kanalu družbenih medijev. 

Če ste pripravljeni ustvariti osupljiv oglasni video in tudi brezplačno, je Pixabay lahko idealna izbira za vas. Prav tako lahko dobite del glasbe, ilustratorjev in vektorjev, ki niso avtorske pravice. 

Videezy

Če želite narediti vrhunski promocijski video za svoje stranke, potem Videezy je lahko najboljša rešitev za vse vaše potrebe. To spletno mesto je znano po tem, da je preprosta rešitev za trgovce po vsem svetu.

Za vplivneže družbenih medijev je na voljo veliko posnetkov brezplačnih zalog, ki so v primerjavi z drugimi brezplačnimi video posnetki boljši. Orodne promocijske videoposnetke lahko preprosto oblikujete v kateri koli niši.

Pridružite se lahko tudi profesionalnemu programu, ki ga ponuja Videezy, in tako izkoristite ogromno knjižnice zalog in posnetkov.

Mixkit

Mixkit je brezplačna zaloga video in glasbe, ponudnik storitev. Na tej spletni strani so na voljo vsi viri, ki vam lahko pomagajo, da v nekaj minutah posnamete vrhunski promocijski video. Te fotke je enostavno urejati in kot nalašč za začetnike. 

Coverr

The Coverr je eden najboljših ponudnikov fotomografskih storitev in ta spletna stran ponuja vso svojo vsebino brezplačno. Za razliko od drugih ponudnikov brezplačnih posnetkov ta spletna stran redno posodablja svojo video knjižnico, vse vsebine pa so na voljo z različico 4K ločljivosti. 

Z lahkoto ustvarite svež in jasen poslovni videoposnetek, če uporabite posnetke na tem spletnem mestu, saj so videoposnetki, ki so na voljo na tem spletnem mestu, dovolj dolgi, da lahko preizkusite urejanje. Nalaganje posnetkov ni omejitev, zato lahko prenesete vse potrebne vire, da ustvarite osupljiv promocijski video.

Zaključek

Video vsebine je povsod po internetu in vsak legendarni tržnik napoveduje naraščajoči obseg promocijskega videoposnetka. Če želite povečati stopnjo posla, ki jo pričakujete, lahko s temi ponudniki videoposnetkov ustvarite osupljiv video za svoje izdelke in storitve.

Produkcijski stroški promocijskega videoposnetka lahko porabijo velik kos vaše dobičke, denar pa lahko prihranite s preprosto izbiro video posnetkov z zgornjih mest.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map