14 Orodna orodja za oblikovanje, s katerimi lahko izvozite kodo

Pretvorba dizajna v kodo, znano tudi kot predaja, se zgodi, ko je oblikovanje doseglo stopnjo, v kateri morajo razvijalci izvajati zasnovo.


Obstajajo orodja, ki bodo proces preoblikovanja teh modelov v proces brez težav obremenila brez dolgotrajnega delovnega procesa.

V tem članku boste spoznali te nabore orodij, s katerimi lahko svoj dizajn pretvorite v kodo, pripravljeno za izdelavo, za vaš naslednji projekt.

Figma & Framer X

Integracija podjetja Figma s Framer Webom omogoča uvoz vašega oblikovalskega projekta v Figmi v Framer, ki vam omogoča, da statične elemente zamenjate z interaktivnimi elementi, dodate brezhibne animacije s Framer Magic Motion in iz dizajna izvozite pripravljeno proizvodnjo.

Anima

Aplikacija Anima vam omogoča ustvarjanje prototipov visoke zvestobe v vaših najljubših orodjih za oblikovanje, kot so Sketch, Adobe XD, Figma, prek vtičnika Anima in izvozite popolnoma odzivna in interaktivna spletna mesta s prototipov visoke zvestobe.

Omogoča tudi dodajanje resničnih vhodnih polj, videoposnetkov, lebdenje učinkov, povezav in kode po meri v vaše prototipe.

Vidno

Vidno je odlično orodje, namenjeno razvijalcem / oblikovalcem za vizualno ustvarjanje komponent React, ki jih je mogoče brez težav vključiti v vašo kodno bazo. Nastavite ga lahko s katerim koli projektom React / NextJS, dodate interakcije in vam omogoča, da podatke posredujete kot rekvizite brez zapletov..

https://visly.app/static/landing/hero-animation.mp4

Roke stran

Roke stran omogoča oblikovanje kot katero koli vektorsko orodje za oblikovanje, vendar vam omogoča ustvarjanje komponent za večkratno uporabo, upravljanje sredstev sistema oblikovanja in izvoz s čistim gumbom čiste, pripravljene kode.

Sorodnik

Sorodnik je vizualno razvojno okolje za vizualno oblikovanje digitalnih izdelkov. Oddaja lepo, pomensko kodo in ponuja en sam vir resnice za oblikovalske in razvojne ekipe.

Povezava vam omogoča tudi, da določite logiko zasnove vmesnika in upravljate vse vizualno, dosledno in sistematično s podporo za kodo HTML, CSS, JS in React.

Modulz

Modulz je urejevalnik vizualnih kod, ki ga je mogoče uporabiti za načrtovanje, razvoj, dokumentiranje in uvajanje sistema oblikovanja brez pisanja kode. Zasnovan je za ustvarjanje dostopnega, visoko zmogljivega in proizvodno pripravljenega dizajna za vaš projekt.

Zeplin

Zeplin omogoča skupno rabo, organizacijo in sodelovanje pri oblikovalskih projektih. Omogoča vam ustvarjanje vodnikov po slogu, knjižnic komponent in komponent izvozne kode.

Zeplin se integrira z vašimi najljubšimi orodji za oblikovanje, kot so Spectrum, Figma, Adobe XD, Photoshop in programi za sodelovanje, kot so Slack, Trello in Jira, da bo vaša ekipa hitreje in lažje delala.

Sklopka

Sklopka omogoča oblikovalcem in inženirjem, da skupaj sodelujejo v realnem času za vizualno ustvarjanje aplikacij React s podatki v živo, animacijami, logiko in stanjem. Prav tako olajša ustvarjanje komponent za večkratno uporabo z gladkimi preoblikovanimi različicami slogov in urejanjem vsebine v aplikaciji.

S Clutchom vam omogoča sodelovanje v realnem času, možnost ustvarjanja komponent za večkratno uporabo, dostop do brezplačnih knjižnic iz NPM-ja in privzeto je Seo-friendly.

Avocode

Avocode omogoča skupno rabo oblikovalskih datotek, spreminjanje, ki se samodejno posodablja, in ustvarjanje vseh sredstev in slogov kod za vaše oblikovalske projekte.

Avokado vam pomaga graditi spletne, iOS in Android aplikacije točno tako, kot so zasnovane, ne da bi pri tem zapustili majhne podrobnosti. Prav tako omogoča ustvarjanje kode, pripravljene za proizvodnjo, od CSS, SCSS, CSS v JS, Sass, Stylus, Styled Components, Swift, Android do React Native koda.

TeleportHQ

Teleport je platforma, ki vam omogoča vizualno ustvarjanje prototipov visoke zvestobe, generiranje kode v realnem času na podlagi vaših želenih ciljnih platform in uporabo uporabniškega vmesnika s klikom gumba.

https://presentation-website-assets.teleporthq.io/teleport-video.mp4

Hadron

Hadron je orodje, namenjeno oblikovanju s pomočjo kode vizualno, hitro in enostavno z vključitvijo spletne platforme. Omogoča vam flexbox za boljše poravnave, CSS Grid za enostavno ustvarjanje postavitev mrež in ustvarjanje odzivnih modelov, ki delujejo na kateri koli napravi.

https://hadron.app/0.14.6/images/homepage/design-profile.mp4

Uizard

Uizard je hitro orodje za izdelavo prototipov, ki se samodejno pretvori v žične okvire v prototip, ustvari vodnik po slogu po meri, izvozi kot datoteko Sketch, naloži kodo frontenda in čim hitreje ponovi..

Vaša ročno narisana žičnata ogrodja pretvori v datoteko Sketch, ustvari kodo sprednje strani iz žičnih okvirov, ki so na voljo s tremi ciljnimi platformami, kot je HTML & CSS, React in Android.

Preglejte InVision

Preglejte poenostavlja postopek preoblikovanja modelov v kodo. Vaša ekipa omogoča dostop do oblikovalskih meritev, barv in sredstev za namizne in mobilne prototipe.

Inspect omogoča tudi pridobivanje komponent, ki so popolne za slikovne pike, izvažanje sredstev, ustvarjanje resnične kode za vse elemente oblikovanja v datoteki ter delo s Sketch, oblikovalnimi datotekami Photoshop prek vtičnika Craft Sync in tudi dizajnerske datoteke InVision Studio, ki so bile sinhronizirane v InVision Cloud.

Supernova Studio

Supernova je platforma za oblikovalce, razvijalce in ekipe, ki jim ponuja nabor orodij za lažje življenje od prototipiranja do pogovora v kodo, pripravljeno za proizvodnjo. Vzame modele iz oblikovalskih orodij, kot so datoteke Sketch ali AdobeXD, in jih pretvori v izvorno kodo sprednje strani za Flutter, iOS, Android in React Native.

Zaključek

Upam, da ste izvedeli za orodja, ki bodo olajšala postopek pretvorbe modelov v kodo in tako olajšala in hitreje delovala vaša ekipa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map