11 najboljih pratitelja kućnih ljubimaca za nadzor lokacije vašeg ljubimca

Ako čitate ovaj post, pretpostavljam da već imate kućnog ljubimca u svojoj kući. Imam i kućnog ljubimca. Zato mi vjerujte, točno znam koliko zabrinuti za čuvanje vašeg ljubimca.


Bez obzira koliko ste obučeni za vašeg kućnog ljubimca, uvijek postoji šansa da izgubi povratak kući, u šetnji ili u sklonosti istraživanju susjedstva. A što može biti gore nego ne znati gdje je vaš ljubimac, ako ne kod kuće, gdje su najsigurniji.   

Drago mi je što je tehnologija toliko napredovala da praćenje lokacije vašeg kućnog ljubimca više nije tako teško kao prije nekoliko godina.

Danas, samo malim zaštitnim korakom, možete osigurati da budu sigurni unutar vašeg dosega, ne dopuštajući im da se kreću daleko od vašeg dosega.

U današnjem postu objavimo nekoliko najboljih tragova kućnih ljubimaca za vas koji vam mogu pomoći da svog dragog prijatelja zadržite na mjestu na kojem najbolje pripadaju.

vučna

vučna je GPS tracker koji vam omogućuje praćenje kretanja vašeg ljubimca iz bilo kojeg mjesta i odnekud.

Ovaj fantastični proizvod je ogrlica koju trebate staviti oko vrata svog ljubimca. Zatim možete instalirati aplikaciju za praćenje na telefon ili u preglednik da znate gdje se točno nalaze.

Vučni, tragač za kućnim ljubimcima

Aplikacija je lako dostupna za preuzimanje u Google Play trgovini kao i u App Store. Proizvod je vrlo jednostavan za upotrebu, što dugujemo vrhunskoj tehnologiji s kojom je izgrađen.

Traktivni GPS tragači najjače i pouzdano obavještavaju mjesto vašeg ljubimca. I to nije ograničeno samo na vaše dvorište već i bilo koji dio svijeta.

Ovaj je uređaj dostupan i za mačke i za pse. Dakle, bez obzira koji ste vlasnik, Tractive je uvijek tu da zaštiti vašeg ljubimca osiguravajući vam stalan nadzor u svakom trenutku.

Na aplikaciji također možete postaviti definirano sigurno područje. Stoga svaki put kada vaš ljubimac ostane iza njega aplikacija će vas odmah obavijestiti upozoravajućom porukom. To minimizira mogućnost da oni bezumno odlaze, jer ste tu da je vratite na sigurno mjesto.  

mahuna

mahuna je još jedan fantastičan, lagan, potpuno vodootporan tracker za kućne ljubimce s kojim nikada nećete morati izgubiti svog ljubimca. Pod omogućuje vam da pratite svaki potez vašeg ljubimca. Samo zavežite remen za višekratnu upotrebu oko vrata i instalirajte aplikaciju na svoj mobitel.

To je to. Sada možete pratiti aktivnosti vašeg ljubimca i slijediti ih, kamo god krenuli. Ne samo da vam omogućuje živu lokaciju vašeg kućnog ljubimca, već i pohranjuje svaki njegov pokret u protekla 24 sata.

Pod, Pet Tracker

Možete stvoriti i više sigurnih zona tako da ćete biti obaviješteni svaki put kada napusti taj prostor. Pod vam omogućuje snimanje aktivnosti vašeg ljubimca dok se one igraju u parku ili susjedstvu.

Girafus

Ovaj je moćan.

Možete pratiti do 4 različita kućna ljubimca u jednoj aplikaciji i pratiti gdje se tačno nalaze. Ovaj je uređaj dostupan i za mačke i za pse.

Tragač za kućnim ljubimcima, Girafus

Girafus koristi sigurnu RFG tehnologiju 2,4 GHz, tako da se nikad ne morate brinuti da bi mogla ometati usluge drugih bežičnih uređaja. To znači da ga možete sigurno koristiti s većim brojem drugih uređaja.

Girafus je otporan na vodu i ima način pametnog spavanja zbog kojeg baterija traje dulje. I instalacija je laka. Samo dodajte ćelije i uključite uređaj. Tu si ti. Spremni za upotrebu.

Kippy

Kippy je još jedna opcija koju možda želite provjeriti. Ovaj fantastični GPS tracker koristi se upravo poput gore spomenutih. Od davanja lokacije kućnom ljubimcu uživo do pronalaska kretanja u prošlosti, Kippy vam omogućava da učinite sve što je potrebno da biste se osjećali ispravno u vezi s njegovom sigurnošću.

Tracker za kućne ljubimce, Kippy

S ovim uređajem možete primati i razne savjete o tome kako to učiniti zdravijim i dužim životom. Tada možete pustiti vašeg ljubimca da radi kako bi osigurao da zauvijek ostane u formi.

Aplikacija Kippy može se instalirati na vaš mobilni telefon, tablet ili čak prijenosno računalo što god vam bilo da će vam olakšati pristup lokaciji i aktivnostima vašeg kućnog ljubimca.  

Weenect

Weenect je savršen uređaj za vašeg psa ako ima tendenciju da se pretjerano kreće okolo. To ne samo da povećava njihovu vjerojatnost da budu izgubljeni, već i povećava vašu znatiželju o njihovom blagostanju i sigurnosti ako nije kući na vrijeme.

Ali s Weenectom uz vašu stranu, možete se oprostiti od svih briga, jer znate da se tamo nalazi vaš ljubimac, dok je na izletima.

Pet Tracker, Weenect

Weenect je u uređaj dodao i vibrator za trening. Na taj način možete pustiti psu da vrijeme za jelo ili šetnju puštajući uređaju da vibrira u ovratniku.

Trackimo Mini

Trackimo je još jedna sjajna opcija koju možete provjeriti kako biste bili sigurni da se nikada ne morate razdvajati sa svojim kućnim ljubimcima. Ovo je uređaj vrijedan 139 USD koji neprimjetno radi na praćenju vašeg psa ili mačke kako bi vam pokazao lokaciju u stvarnom vremenu gdje god se nalazili.

Pet Tracker, Trackimino

Trackimo GPS Tracker koristi mrežu GSM mobitela da vam putem Interneta pošalje sve informacije s GPS tragača u aplikaciju. Ako imate internet i ovaj tracker u ruci, možete biti sigurni da je vaš ljubimac na sigurnom i da će se vratiti u njihov najsigurniji dom.

Nabavite ovaj tragač sada i uživajte svo vrijeme sa svojim dragim prijateljem.

Pawtrack

Baš kao što to ime sugerira, ovo je tragač za šape kako bi se osiguralo točno mjesto vašeg slatkog mačka. Ovaj uređaj izričito je namijenjen mačkama i ljubiteljima mačaka kako bi se osjećali sigurno cijelo vrijeme.

To je wifi integrirani i lagani uređaj s Wi-Beacon uređajem koji sjedi oko vrata vaše mačke i pokazuje vam njihovo mjesto na monitoru koji je s njim povezan putem interneta.

Tragač za ljubimce, Pawtrack

Monitor ne treba posebno kupiti za to. Dovoljno je dobar zaslon telefona, zaslon tableta ili čak prijenosno računalo ili radna površina. Traku možete prilagoditi prema vašim potrebama tako da se može koristiti na mački bilo koje dobi.

Getfindster

Siguran sam da će vam se svidjeti GetFindster uređaj za sigurnost vašeg ljubimca Ovaj je uređaj dostupan besplatno, a Amazon, Yahoo, Techcrunch, pa čak i PetGuide.com nazvali su ga najprodavanijim lokacijama za praćenje lokacije i aktivnostima kućnih ljubimaca..

Tragač za kućnim ljubimcima,

Da biste koristili ovaj tracker i aplikaciju, čak ni ne morate plaćati pretplatu. Najbolje je to što također ne trebate pokrivenost mreže da biste ih pratili. Remen je potpuno vodootporan, pa čak i ako ga kućni ljubimac slučajno namoči, još uvijek ih možete pratiti na svom monitoru.

Getfindster dopušta dijeljenje lokacije kućnog ljubimca s drugim ovlaštenim članom samo u slučaju da mislite da je bliže lokaciji drugog člana. 

Zviždati

Zviždati upravo je praćenje lokacije učinilo pametnijim. Ovaj uređaj nije samo Bluetooth tracker. Više je od toga. Dok standardni Zvižduk može pratiti vašeg kućnog ljubimca do 50 stopa, uređaj Whistle 3 može ga pratiti do udaljenosti od 3000 milja. To je velika udaljenost, zar ne??

Zvižduk kućnih ljubimaca

Također možete odabrati način na koji želite biti obaviješteni o tome gdje se vaš ljubimac nalazi. Imate toliko mogućnosti za to. Možete odlučiti da imate e-poštu, SMS poruke i još više svaki put kad se odmaknu od sigurnosne ograde koju virtualno možete kreirati.  

Ovo je samo nekoliko značajki. Ima još toga. Stoga nabavite tragač sada i sami ga predstavite i zauvijek se osjećate sigurno sa svojim kućnim ljubimcem.

Linkakc

Linkakc mogu biti vaši kućni ljubimci prvi pametni telefon ikada. Baš kao što se i mi osjećamo sigurnije da se naši telefoni oko sebe osjećaju sigurnije za svog psa kad ima ovaj nevjerojatan uređaj. 

Za samo 20 dolara, Linkakc vrijedi kupiti s obzirom na to koliko se možete zaštititi zbog svog psa.

Riječ je o malom laganom i modernom ovratniku koji dolazi u dvije različite kvalitete. Možete odabrati smeđu kožnu ili crnu najlonsku, ovisno što mislite da na njoj izgleda bolje.

Tragač za kućne ljubimce, linkakc

Također vam omogućuje snimanje svih vaših avanturističkih izleta i šetnji i malih trenutaka koje dijelite sa svojim ljubimcem i zauvijek ih dragocite kako biste uživali.

Mytabcat

Ova je zaštita vaše mačke. Vrijedne su tisuće vlasnika mačaka, ovaj uređaj pravi je zaštitnik koji ćete voljeti koristiti. Baš kao i ostali na popisu, stavite ovratnik oko mačjeg vrata i pratite njegovo kretanje odakle god god bili.

Tragač za kućne ljubimce, Tabcat

Što može biti bolji osjećaj nego znati da se vaša mačka nalazi na mjestu o kojem ne morate brinuti. A u slučaju da se odmakne, tracker je tu da vam kaže da je vrijeme da ga potražite radi njegove zaštite.

Preko tebe

Ovo su neki od tragova kućnih ljubimaca koje možete koristiti kako biste najboljeg prijatelja držali tamo gdje su najsigurniji. Svi gore navedeni proizvodi trebaju internetsku vezu za svoje najbolje performanse.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map