6 osobnih sigurnosnih uređaja nazovite za pomoć kada su potrebni

Bez obzira da li smo mladi ili stari, ponekad ponekad padnemo gadno ili završimo u situacijama kada postoji ozbiljna potreba za pomoći.


Bilo da se radi o pješačenju ili šetnji ulicama noću, ne svaki put kada će naši prijatelji ili obitelj biti oko nas.

Iako želimo da je cijelo vrijeme moguće dovesti nekoga, nažalost je malo vjerovatno s obzirom na to da svi imaju svoj život i aktivnosti. U tim slučajevima sigurnosni uređaj može biti pravi izmjenjivač igara, a to je što ćete otkriti u ovom članku.

Zaronimo pravo unutra.

Buddi – za Veliku Britaniju

Vrlo elegantan i ljubazan prijatelj kojem je potrebna narukvica, Buddi zaštitit će vas po svaku cijenu bez obzira gdje se nalazili.

Ima pametni senzor pada koji će automatski obavijestiti vaše odabrane povezane u slučaju da padnete. Možete prilagoditi osjetljivost senzora za pad kako biste bili sigurni da se aktivira samo kada AKTUALNO padnete na tlo.

Osim toga, možete pritisnuti gumbe za upozorenje i zatražiti pomoć kad god smatrate da niste u sigurnom okruženju.

Ako smatrate da vam odabrane veze možda neće biti dostupne za pomoć svaki put, možete se prijaviti za Buddijevu službu 24 sata dnevno, koja će vam pružiti tim stručnjaka koji su vam na raspolaganju odmah, ako je to potrebno proizlazi.

Prsluk za ponovno naručivanje punite i traje tjednima nakon punog punjenja. Odlična stvar ovog uređaja je što ga možete nositi prilično 24/7. Bez obzira jeste li pod tušem ili se vozite, jednostavno nikad ne prestaje raditi.

Također ima sjajnu mobilnu aplikaciju s koje možete odabrati veze, primati obavijesti i još mnogo toga.

Buddi košta 99 funti za narukvicu i dodatne tjedne troškove za odabir veza i pokrivanje slučajnih oštećenja. Uz sve navedene značajke, isplati se koštati.

Skyguard – za Veliku Britaniju

Skyguard-a niz alarma i aplikacija za hitnu pomoć u potpunosti je napunjen značajkama zbog kojih ćete se osjećati “ne tako sami”, čak i ako nemate nikoga sa sobom u neugodnim situacijama. Svaki od njihovih proizvoda u potpunosti je certificiran, revidiran i akreditiran, što osigurava odobrenje policije za upotrebu.

Evo nekih značajki koje ćete dobiti u svakom od njihovih proizvoda:

 • Sposobnost da se napusti glasovna napomena da pruži informacije o situaciji
 • Pristup brzom biranju radi kontaktiranja stručnjaka
 • Omogućite GPS za točno praćenje lokacije
 • Dvosmjerni zvuk za komunikaciju
 • Aktiviranje alarma s jednim gumbom za trenutno obavještavanje

Možete besplatno isprobati njihove proizvode 30 dana.

Nimb Ring – za SAD

Ako ste tražili nešto što istovremeno osigurava sigurnost i stil Nimb prsten vjerojatno je tvoja najbolja opklada. Dok ga nosite, teško da ćete imati osjećaj da nešto nosite na silu ili samo zato što “morate”. Izgleda elegantno i nadopunjava vaš cjelokupan izgled.

Ovaj prsten dolazi s tipkom “panika”, koja se pritiskom na trenutak upozorava na vaše odabrane kontakte i prve korisnike. Možete odabrati i slanje brzog upozorenja na 911.

Vrlo dobra stvar ovog malog uređaja je što se gumb za upozorenje aktivira samo kad ga pravilno pritisnete i zadržite 3 sekunde. To vam pomaže da izbjegnete slučajno pritiskanje gumba.

Neke druge značajke uključuju:

 • Vibracija pritiskom na tipku
 • Mogućnost otkazivanja uzbune u roku od 30 sekundi
 • Dijeli tačnu lokaciju trenutačno
 • Punjiva i dugačka baterija
 • Izrađene od materijala koji neće uzrokovati alergije

Pritiskom na gumb možete upozoriti svoje prijatelje, članove obitelji ili 24/7 pozivne centre koji će vas povezati s najbližim hitnim pomoćnicima. Osim toga, također možete upozoriti ostale Nimbe u blizini.

Imaju i elegantnu aplikaciju za IOS i Android koja će vam omogućiti izvršavanje pregršt zadataka poput odabira veza, dijeljenja lokacije, pružanja povratnih informacija itd..

Nimb prsten možete kupiti za 23,95 USD kada se godišnje naplati.

Sigurni osobni alarm – za SAD

Uz uporabu Sigurna osobna uzbuna, možete biti u miru, znajući da možete zatražiti pomoć ako naiđete na bilo kakve kriminalce koji vas pokušavaju napadnuti na bilo koji način. Upotreba ovog alarma ne zahtijeva tehnička znanja i može ih koristiti doslovno bilo tko i svatko.

Sve što trebate učiniti je povući zakačenu osovinu i alarm će se aktivirati ravno 30 minuta. Da biste ga ponovo isključili, možete samo vratiti pin na njegovo mjesto. Sigurni osobni alarm visoko je prenosiv i može se pričvrstiti na pojaseve, tipke, ruksake i slično.

Osim ako ga koristite protiv kriminalaca, alarm možete uključiti i ako vam padne i trebate pomoć. Trenutno imaju 50% OFF ponude, tako da možete uzeti ovaj osobni alarm za samo 39,95 USD + i dobiti jedan besplatan zajedno s njim. Kako je to cool?

Revolar

Revolar-a linija sigurnosnih uređaja izrađena je kod “bliskih”. U određenom smislu, uvijek možete biti u miru znajući da se vaša obitelj ne brine za vas nepotrebno. S Revolarom u ruci, možete doslovno kliknuti gumb i nazvati pomoć u roku jedne sekunde.

Također, pomoću značajke “Sigurna prijava”, možete odmah obavijestiti svoje povezane da ste sigurno došli na svoje odredište. Uređaj se može nositi na više načina – iskopčati odjeću, pričvrstiti za ključeve ili jednostavno nositi u torbi.

Njihova linija uređaja izvrsna je za:

 • seniori
 • Česti putnici
 • djeca
 • Ljubitelji fitnesa vježbaju do kasno u noć
 • Agenti za nekretnine koji pokazuju nekretnine

Možeš kupiti Revolarni instinkt na samo 28 dolara i Revolar Classic na 34,99 USD. Potpuno je vrijedno pogledati oba proizvoda kako biste došli do bolje odluke.

XBoom – za Indiju

S vrlo velikom kolekcijom sigurnosnih proizvoda, XBoom možda ima sve što ste željeli. Evo predmeta koje možete odabrati iz njihovog kataloga:

 • E-Alarm
 • baterija
 • GPS tracker
 • Biber sprej
 • Proširiva čelična palica
 • Zapanjujući pištolj laserom

Uz to možete uhvatiti i njihove setove i kombinacije, koji sadrže više ili manje gore navedenih proizvoda. Izvrsno je ako želite biti potpuno opremljeni sigurnosti.

Bez obzira jeste li žena, dijete, stariji ili samo bilo tko tko želi biti malo sigurniji u ovom svijetu, XBoomova linija proizvoda vam nudi leđa.

Zaključak

Nadam se da će vam gornji sigurnosni uređaji omogućiti bolji nadzor nad situacijom u kojoj ćete se nalaziti. Ovdje istražite više pametnih uređaja.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map