9 novčanica kripto valute za sigurno čuvanje svoje kripto valute

Zaštitite ono što imate.


Mnogo je slučajeva u kojima su ljudi izgubili kriptovalutu jer ona nije bila dovoljno osigurana jer možda znate da kripto valute nisu ni registrirane prema zakonu nijedne zemlje. Dakle, morate biti vrlo oprezni kad birate novčanik za svoju digitalnu valutu.

Breadwallet

Breadwallet je novčanik temeljen na mobilnim aplikacijama, razvijen od kruha 2015. Dostupan je za Android i IOS uređaje. To je sigurno i nudi jednostavan način za pohranu bitcoina. Aplikacija je dobro optimizirana i može se izravno povezati s njihovim blockchainima kako bi povećala brzinu transakcije.

Breadwallet je stvoren da zaštiti osobne podatke i privatnost. Pomoću gumba, slati i primati novac bilo kada i bilo gdje, uz potpunu financijsku privatnost. Bread Wallet nudi jedinstvenu značajku samostalnog klijenta, nijedan poslužitelj koji bi se koristio kad korisnici šalju ili primaju bitcoine u svojim novčanicima.

Najbolje je, ne morate registrirati račun da biste ga upotrebljavali. Izravno se povezuje na blockchain sigurno.

copay

copay je novčanik s podrškom za više potpisa (jedan novčanik može imati više korisnika). Ova značajka također ga čini korisnim u poslovne svrhe. Ima podršku za mobilne uređaje i radne površine. Copay također ima uslugu Bitcore Wallet (BWS) za mrežno povezivanje i vršnjačku sinkronizaciju.

Copay je razvijen u upravljanju BitPay-a i nekolicine drugih suradnika jer je to novčanik otvorenog koda. Ovaj novčanik korisnicima pruža višestruke mogućnosti pristupa vlastitim novčanicima.

Ovdje su neke od njegovih karakteristika.

 • Ovo je HD novčanik, tako da je vrlo siguran.
 • Svi privatni ključevi (tajne) pohranjuju se lokalno, a ne u oblaku.
 • Dolazi s podrškom od 150 opcija za određivanje cijene.
 • Također dolazi s podrškom za Bitcoin testnet novčanike.

Jaxx

Jaxx se integrirao u ShapeShift koji podržava mnoge kriptovalute poput Bitcoin, Ethereum, Dash, DAO, Litecoin, REP, itd..

Dizajniran je za rad i sinkronizaciju na svim različitim uređajima. Ima izvrsnu sigurnosnu kopiju jer možete sigurnosno kopirati račun putem pojedinačnih matičnih sjemenki, a to su niz slučajnih riječi pomoću kojih ćete brzo vratiti novac.

Možete brzo pretvoriti valute između bitcoina, Ethereuma i DAO-a. Jaxx vam također omogućava da držite redovne, fijat valute. Jaxx je odličan izbor za korisnike koji uvijek trebaju novčanik s više valuta. Također nudi izvrsnu korisničku podršku.

skladište oružja

skladište oružja je novčanik otvorenog koda koji ima podršku s više potpisa.

Ovaj novčanik korisnicima omogućuje potpunu kontrolu nad stvaranjem i pohranom kriptografskih ključeva. Kroz konsolidaciju snažnih sigurnosnih čimbenika i korisničkog sučelja razvijen je na takav način da služi pojedincima i tvrtkama u zaštiti i održavanju svojih bitcoin tokena.

Novčanik s oružjem ima podršku za hladno čuvanje, a to znači da također omogućuje upravljanje Bitcoin-om bez internetske veze. Također nudi opcije s više potpisa. Ovaj je novčanik savršen za korisnike koji uvijek stavljaju veći naglasak na sigurnost.

GreenAddress

GreenAddress je hijerarhijski determinirani novčanik dizajniran tako da posjeduje sjajnu ravnotežu između sigurnosti privatnog ključa i korisničke dostupnosti.

GreenAddress je moćan Bitcoin novčanik s mnogim značajkama, a neke od njih su u nastavku.

 • Višestruki odabir s 2 faktora za provjeru autentičnosti
 • Ponudite API za programsko upravljanje Bitcoin-om
 • Možete postaviti ograničenja potrošnje
 • Više platformi & uređaj

MyEtherWallet

MyEtherWallet pomaže vam u vezi s Ethereumovim potrebama. Omogućilo je osnove Etherueuma poput postavljanja papirnog novčanika, slanja etera, sakupljanja etera, stvaranja sjemena i još mnogo više.

MyEtherWallet ima vezu s ispitnim mrežama Ethereuma kao što je Ropsten. Podržava većinu hardverskih novčanika poput Trezor, Ledger, itd.

Electrum

Electrum je razvijen na Python-u, a radi na Windowsima, Mac-u i Linuxu. Electrum se smatra jednim od pouzdanih novčanika koji su danas dostupni, a to je uglavnom zbog tehnika šifriranja kojima uspijeva osigurati privatne ključeve. To je lagani klijentski novčanik koji korisnicima omogućuje povezivanje s vanjskim poslužiteljima umjesto da preuzimaju cijeli Bitcoin blockchain pokretanjem punog čvora.

Electrum poslužitelji su decentralizirani i suvišni, tako da novčanik nikad nije srušen.

Rub

Rub koristi posebnu značajku šifriranja na strani klijenta za šifriranje svih privatnih podataka radi zaštite.

Edge ima ShapeShift integraciju, tako da korisnik može odmah pretvoriti između kovanica i žetona. Podržava i Android i iOS mobilne uređaje. Neke značajke Edgea uključuju:

Coinbase

Coinbase jedan je od najvećih svjetskih brokera za kripto valute. Korisnici mogu lako kupiti bitcoine debitnom karticom, bankovnim računom, SEPA prijenosom i mnogim drugim metodama. Također nudi i razmjenu i API za programere. Pruža jedinstvenu značajku trenutne kupovine u određenim zemljama, što znači da su kupnje kreditnim i debitnim karticama korisnicima dostupne odmah.

Jeste li znali da je Coinbase dobio novčanik u koji možete sigurno pohraniti svu digitalnu imovinu na jedno mjesto?

Coinbase novčanik možete preuzeti s Google Play-a i App Store-a.

Zaključak

Ako odaberete pogrešan novčanik za svoje kripto valute, možete se odreći svoga novca. Bilo bi bolje potrošiti svoje vrijeme na razumijevanje i učenje o različitim novčanicama Cryptocurrency kako biste se zaštitili od prijevara i prijevara koje se danas događaju..

Ako želite uložiti, ali nemate pojma, provjerite ovo Tečaj ulaganja za kripto valute za početnike.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map