10 najboljših notranjih varnostnih kamer za mir uma

Sprostite se, ko izberete pravo notranjo varnostno kamero!


Pred mnogo leti so bili domači varnostni sistemi tako dragi in težko postavljeni, da se je večina ljudi morala preprosto zanesti na svoje ključavnice vrat in oken ter moliti, da bi vsiljivci namesto tega izbrali drugo tarčo. Danes so cene toliko padle, tehnologija pa je postala tako razširjena in preprosta, da nimamo izgovora za namestitev kamer, ki ščitijo nas in naše domove.

Poleg tega obstajajo še drugi razlogi za namestitev kamer v naše domove, ki samo preprečujejo vdore. Z notranjimi kamerami lahko preverimo svoje otroke, starejše ali dejavnosti hišnih ljubljenčkov, od koder koli smo. Lahko pazimo na ljudi, ki jih pustimo same, ki delajo v hiši. Lahko preverimo, ali smo pustili luči vklopljeno ali je okno odprto in se lahko celo pogovarjamo s kom, ki je v hiši, ko nas ni..

Nakup duševnega miru

Tradicionalni varnostni sistemi za dom, z zvočnimi alarmi in odkrivanjem gibanja ali vdora, so dobro znani kriminalcem. Znajo jih deaktivirati ali celo izzvati lastnike, da alarme sami deaktivirajo, tako da sprožijo ponavljajoče se napačne alarme.

Notranja hišna varnostna kamera je odlično dopolnilo k tradicionalnim alarmnim sistemom. Kadar koli se sproži alarm, lahko preverite video vire v živo, da vidite, kaj se dogaja doma, in izvedete potrebne ukrepe. Toda tudi če nimate varnostnega sistema, lahko ena sama hišna varnostna kamera opravi večino dela in prepreči, da bi se zgodile neželene stvari.

Razlika med notranjo in zunanjo kamero je v tem, da je slednja izpostavljena različnim podnebnim razmeram, izdelana pa mora biti iz trpežnejših materialov, da se prepreči poseg. V nasprotju s tem so notranje kamere običajno manjše in lažje ter tudi cenejše. Na splošno so tudi manj vsiljivi.

Zaželene lastnosti notranje varnostne kamere

Ena kamera lahko deluje kot popoln sistem za zaščito doma, če ima vse potrebne funkcije. Razpon cen za tovrstno napravo sega od manj kot 50 do 300 dolarjev. Očitno bodo samo fotoaparati višjega cenovnega razreda ponudili vse, kar boste morda potrebovali glede varnosti doma. Lahko pa poiščete kompromis med ceno in funkcijami ter poiščete model, ki ustreza vašim pričakovanjem in je tudi cenovno dostopen.

Glavne funkcije, ki jih morate iskati pri notranji hišni varnostni kameri, vključujejo naslednje:

Shramba v oblaku: Video posnetki, ki jih je posnela kamera, morajo biti nekje shranjeni, v primeru, da jih morate pregledati ali na koncu uporabiti kot dokaz o nekem zločinu. Shranjevanje v oblaku je najboljša možnost za to zadevo, saj video datoteke zavzamejo veliko prostora, lokalni pogon ali pomnilniška kartica pa bi se lahko zelo hitro napolnili. Večina dobrih varnostnih kamer ponuja brezplačno shranjevanje velikih oblakov.

Mobilni in spletni dostop: Ko ste zunaj, boste želeli videti, kaj se dogaja v vaši hiši, tako da si ogledate video kamero na mobilni napravi, spletni strani ali oboje.

Vir energije: Nekatere kamere uporabljajo baterije; drugi uporabljajo napajalni kabel. Vsaka možnost ima svoje prednosti in slabosti: baterije potrebujejo zamenjavo ali polnjenje, napajalni kabli pa morajo biti na kratki razdalji od vtičnice.

Povezljivost: Wi-Fi je odličen, ko je domača internetna povezava vklopljena. V primeru, da nevihta neha in se moč izklopi, bo kamera potrebovala še eno možnost za povezavo z internetom. Celična povezljivost je redka funkcija, vendar potrebna, če iščete varnostni varnostni sistem.

Nočni vid: Ta funkcija je potrebna za varnostne kamere, ker tudi, če lučke pustite prižgane v svoji hiši, jih lahko vlomilec preprosto izklopi in vas slepi, če kamera ne bo videla v temi.

Obstajajo številne druge funkcije, ki jih je treba upoštevati, na primer zaznavanje gibanja, prepoznavanje obrazov, AI, zvok in velike druge pripomočke. Čeprav ne gre za veliko količino denarja, ki ga boste porabili za kamero, morate preveriti vse funkcije in temeljite primerjave, da vam ne bo žal, da ste izbrali določen model po nakupu in namestitvi..

Tu so naše izbire na področju notranjih varnostnih kamer za dom:

Krog Logitech

Težko je kaj misliti Logitechov krog 2 ne ponuja. Za manj kot 200 dolarjev je Logitech Circle sposoben shraniti 10 do 60-sekundne videoposnetke v svoj zasebni brezplačni oblak s skupno do 24 ur videov. Združljiv je z Amazon Alexa in Google Assistant.

Uporablja polnilno baterijo in varčuje z energijo, če deluje v načinu z nizko porabo energije, dokler se ne prebudi, ko zazna gibanje. Če želite plačati za dodatne funkcije, lahko pridobite prepoznavanje obrazov, dnevne podaljške po meri, več dni shranjevanja videoposnetkov in druge zanimive dobrote.

eufyCam

eufyCam 2 stroški približno 300 dolarjev – nudijo prednost avtonomnosti. Ni odvisno od shranjevanja v oblaku, saj ima 16 GB pomnilniško kartico microSD, ki lahko shrani posnetke celo leto, če upoštevamo 10 segmentov 30-sekundnih posnetkov na dan.

Prav tako ni odvisno od napajalnih kablov ali polnjenja baterij: v stanju pripravljenosti baterija zdrži 365 dni ali tri leta.

Wyze Cam V2

Za manj kot 20 dolarjev, Wyze Cam V2 je ena najnižjih cenovnih varnostnih kamer za dom. Najboljša možnost je, če želite začeti z nečim preprostim in ne potrebujete nobenih prefinjenih funkcij.

Vendar zajema večino osnov: nočni vid, brezplačno shranjevanje v oblaku, zaznavanje gibanja, nadzor glasu prek Alexa in Google Assistant itn. Ponuja 1080p v živo, ki si ga lahko ogledate z mobilno napravo. Dostop do kamere lahko delite, tako da si lahko vsi člani družine ogledajo njen prenos v živo in posnetke.

D-Link

Za približno 60 dolarjev, ta kamera ponuja polno HD ločljivost 1080p videa in visoko vidljivost. Dobili boste podroben videoposnetek v živo in posnet. Zazna zvok ali gibanje v celotni temi do 16 čevljev in samodejno pritiska na opozorila, da boste 24/7 obveščeni. Dvosmerni zvok omogoča, da se doma pogovarjate z ljudmi ali psu rečete, naj se dvigne s kavča.

Omogoča vam brezplačno ali plačano shranjevanje v oblaku ali snemanje na kartico MicroSD, ki si jo lahko ogledate v aplikaciji mydlink. Aplikacijo lahko uporabite tudi za daljinsko gledanje, snemanje, nastavitev načrtovanega snemanja in pripenjanje za povečavo do 10-krat. Navdušujoča funkcija je 3-sekundni pogled nazaj: vedno boste lahko videli, kaj je sprožilo zapis.

Google Nest Cam IQ Indoor

S ceno med 150 in 200 dolarji, Google Nest Cam IQ Indoor kamera izstopa po lahki namestitvi, ostrem videu z vrhunskim nočnim vidom in hladnih integracijskih lastnostih. Združljiv je z Googlovimi pametnimi izdelki, kot sta Nest Learning Termostat in Nest Protect alarm za dim. Nest Cam vam omogoča, da se pogovarjate in poslušate prek njega in deluje podobno kot dvosmerni otroški monitor. Ne pričakujte kakovostnega zvoka, vendar je dovolj dobro, da svojim otrokom rečejo “zdravo”, ko pridejo iz šole ali celo, da z vsiljivim krikom plašijo vsiljivca.

Prstan

Ring Notranja kamera se lahko uporablja kot spremljevalec izdelka na vratih ali kot samostojna naprava.

Za približno 60 dolarjev ponuja Indoor Cam 2 majhen oblikovni faktor, zaznavanje gibanja, dvosmerni zvok, združljivost Alexa in ogled v živo prek aplikacije Ring. Vendar nima baterij, zato jo boste morali priključiti v vtičnico. Za 3 USD mesečno naročnino lahko dodate osnovni načrt za zaščito zvonjenja in snemate videoposnetke za 60 dni.

Yi Dome

Za približno 40 dolarjev, Yi dome kamera je poln funkcij. Ima širokokotno stekleno lečo visoke ločljivosti 1080p, ki v kombinaciji s 345 ° vodoravnim in 115 ° navpičnim kotom vrtenja daje popolno pokritje okolice kamere. Ima tudi napredno nočno videnje, z 8 infrardečimi LED-kroglicami, ki razdaljo gledanja podaljšajo na 3 metre. Podjetje ponuja opcijsko storitev 24/7 za odzivanje v sili za 4,99 USD na mesec.

Opozorila o gibanju kamere lahko takoj vključujejo pooblaščene dispečerje za nujne primere, ki lahko usklajujejo ukrepe z medicinskimi agencijami za nujne primere, policijo in gasilnimi službami, da rešijo vsako situacijo. Lahko je integriran z izdelki YI Home in YI Cloud, da konfigurirate popoln in učinkovit sistem pametnega doma.

Arlo Pro 3

Manj kot 500 dolarjev, Arlo Pro 3 izstopa po tem, da je 100% brez žice. Vendar potrebuje Arlo SmartHub ali bazno postajo, ki se prodaja ločeno. Sodeluje z Alexa in Google Assistantom ter vključuje tri mesece pametne storitve Arlo z 30-dnevnimi posnetki v oblaku. Ponuja 2K video z HDR, s katerim lahko povečate predmete in si ogledate jasnejše podrobnosti in barve.

Ponuja celo barvni nočni vid, kar je redka funkcija pri tej vrsti kamer. Če morate osvetliti noč in preprečiti nezaželene goste, bo vgrajena vgrajena reflektorica opravila svoje delo.

Amazon Cloud Cam

Za približno 120 dolarjev Amazon Cloud Cam odlikuje skoraj vse, kar boste morda potrebovali, da boste doma varni: dvosmerni zvok, nočni vid, 1080p Full HD in 30-dnevno brezplačno preskusanje katere koli naročnine na Cloud Cam. Njegova tehnologija za zaznavanje gibanja in računalniški vid omogočata prilagodljiva obvestila, zato boste dobili le pomembna opozorila.

Deluje z Amazon Key, službo za dostavo domov in v avtomobilu, ki pooblaščenim prevoznikom omogoča dostop do doma, pošte ali prtljažnika Amazon Prime v določenih časih, da prepreči krajo paketov.

Kanarček

Ta ni samo notranja kamera. Za manj kot 100 USD, Kanarček ponuja popoln sistem varnosti doma. Poleg polne HD 1080p kamere ima naprava tudi monitor kakovosti zraka, ki zaznava temperaturo in vlažnost ter vgrajen alarm, ki doseže raven zvoka 90+ decibelov – popolno sireno za prestrašenje vsiljivcev. Kamera ponuja 147 ° pogled, dovolj za polno panoramo vašega doma, ko vas ni tam.

Deluje z Alexa in Google Assistantom za nadzor glasu. Edina pomanjkljivost je, da morate za številne funkcije, ki jih ponuja Canary s svojim sistemom, doplačati.

Koliko za dober mir?

Videli smo, da so nekatere notranje varnostne kamere za dom v cenovnem razredu 200 dolarjev. Če pa lahko odstopite nekaj funkcij, lahko to ceno znižate na manj kot 30 dolarjev, tako da tudi če je vaš proračun omejen, ni razloga, da ne bi dobili vsaj enega od cenejših modelov. Nedvomno bo bolje, kot da sploh ne veste, kaj se zgodi doma, ko vas ni tam.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map