6 osebnih varnostnih naprav za klic na pomoč po potrebi

Ne glede na to, ali smo mladi ali stari, se včasih zgodimo grdo padce ali na koncu v situacijah, ko obstaja resna potreba po pomoči.


Ne glede na to, ali bomo ponoči hodili po ulicah sami ali ne, ko bodo prijatelji ali družina okoli nas.

Čeprav si želimo, da bi bilo mogoče nekoga popeljati s seboj, je žal malo verjetno, če bi imeli vsi svoje življenje in dejavnosti. V teh primerih je varnostna naprava lahko prava menjava iger, in to boste odkrili v tem članku.

Potopimo se noter.

Buddi – za Združeno kraljestvo

Zelo eleganten in prijazen prijatelj, ki potrebuje zapestnico, Buddi vas bo zaščitil za vsako ceno, ne glede na to, kje ste.

Ima pametni senzor padca, ki bo samodejno obvestil vaše izbrane povezane v primeru, da padete dol. Prav tako lahko prilagodite občutljivost senzorja za padec in se tako prepričate, da se le ta sproži, ko AKTUALNO padete na tla.

Poleg tega lahko izberete, da pritisnete opozorilne gumbe in prosite za pomoč, kadar se vam zdi, da niste v varnem okolju.

Zdaj, če menite, da izbrane povezave morda ne bodo vedno na voljo za pomoč, se lahko odločite, da se prijavite za 24-urno storitev Buddija, ki vam bo po potrebi zagotovila ekipo strokovnjakov, ki bo na voljo takoj. nastane.

Zapestni pas je polnljiv in traja tedne po polnem napolnjevanju. Odlična stvar te naprave je, da jo lahko nosite precej 24/7. Ne glede na to, ali ste pod tušem ali vozite, preprosto nikoli ne preneha delovati.

Ima tudi briljantno mobilno aplikacijo, iz katere lahko izbirate povezave, prejemate obvestila in še veliko več.

Buddi stane 99 funtov za zapestni pas in dodatne tedenske stroške za izbiro povezav in zakrivanje naključnih poškodb. Z vsemi temi funkcijami je dobro vredno stroškov.

Skyguard – za Združeno kraljestvo

Skyguard’s številni alarmi in aplikacije za nujno pomoč so v celoti napolnjeni s funkcijami, zaradi katerih se boste počutili “ne tako same”, tudi če nimate nikogar s seboj v nerodnih situacijah. Vsak njihov izdelek je v celoti certificiran, revidiran in akreditiran, kar zagotavlja odobritev policije za uporabo.

Tu je nekaj funkcij, ki jih boste dobili v vseh njihovih izdelkih:

 • Sposobnost puščanja glasovne beležke za zagotavljanje informacij o situaciji
 • Dostop do hitrega klicanja za stike s strokovnjaki
 • Omogočite GPS za natančno sledenje lokaciji
 • Dvosmerni zvok za komunikacijo
 • Aktiviranje alarma z enim gumbom za takojšnje obveščanje

Njihove izdelke lahko brezplačno preizkusite 30 dni.

Nimb Ring – za ZDA

Če ste iskali nekaj, kar hkrati zagotavlja varnost in slog Nimb Ring je verjetno vaša najboljša stava. Medtem ko ga nosite, skoraj ne boste imeli občutka, da bi kaj na silo nosili ali samo zato, ker “morate”. Izgleda elegantno in dopolnjuje celoten videz.

Ta obroč ima gumb “panika”, ki ob pritisku na vas opozori na izbrane stike in prve odzive v trenutku. Izberete lahko tudi, da pošljete hitro opozorilo na številko 911.

Zelo dobra stvar te majhne naprave je, da se gumb za opozarjanje sproži šele, ko ga pravilno pritisnete in zadržite 3 sekunde. Tako se boste izognili slučajnemu pritiskanju gumba.

Nekatere druge funkcije vključujejo:

 • Vibracija s pritiskom na gumb
 • Možnost preklica opozorila v 30 sekundah
 • Točno lokacijo si deli v trenutku
 • Polnilna in dolga življenjska doba baterije
 • Izdelano iz materialov, ki ne bodo povzročali alergij

S pritiskom na gumb lahko opozorite svoje prijatelje, družinske člane ali 24/7 klicne centre, ki vas bodo povezali z najbližjimi reševalci. Poleg tega lahko izberete, da opozorite druge Nimb v bližini.

Imajo tudi elegantno aplikacijo za IOS in Android, s katero boste lahko opravili številne naloge, kot so izbiranje povezav, skupna raba lokacije, posredovanje povratnih informacij itd..

Nimb Ring lahko kupite za 23,95 USD, ko ga letno zaračunate.

Varna osebna alarma – za ZDA

Z uporabo Varna osebna alarma, lahko ste v miru, saj veste, da lahko zaprosite za pomoč, če naletite na katerega koli kriminalca, ki bi vas na kakršen koli način napadel. Uporaba tega alarma ne zahteva tehničnega znanja in ga lahko uporablja dobesedno kdorkoli in vsi.

Vse kar naredite je, da povlečete zatič in alarm se bo aktiviral 30 minut naravnost. Če ga želite spet izklopiti, lahko pin že samo vrnete na svoje mesto. Varna osebna alarma je zelo prenosljiva in jo lahko pritrdite na pasove, ključe, nahrbtnike in kaj podobnega.

Poleg tega, da ga uporabite proti kriminalcem, lahko alarm vklopite tudi, če v primeru, da padete navzdol in potrebujete pomoč. Trenutno imajo na voljo 50% OFF ponudbo, tako da lahko ta osebni alarm pograbite za samo 39,95 USD + in dobite enega brezplačnega skupaj z njim. Kako kul je to?

Revolar

Revolar’s linija varnostnih naprav je narejena s „tesnimi“. V nekem smislu ste lahko vedno v miru, saj veste, da se vaša družina za vas ne skrbi po nepotrebnem. S Revolarjem v roki lahko dobesedno kliknete gumb in pokličete pomoč v sekundi.

S funkcijo »Varna prijava« lahko takoj sporočite svojim povezanim, da ste varno prispeli do cilja. Napravo lahko nosite na več načinov – pritrdite na oblačila, pritrdite na ključe ali preprosto nosite v torbi.

Njihova linija naprav je odlična za:

 • Starejši
 • Pogosti popotniki
 • Otroci
 • Fitnes navdušenci vadijo pozno ponoči
 • Nepremičninski agenti, ki prikazujejo lastnosti

Lahko kupiš Revolarni nagon pri samo 28 dolarjih in Revolar Classic pri 34,99 USD. V celoti je vredno pogledati oba izdelka in sprejeti boljšo odločitev.

XBoom – za Indijo

Z zelo veliko zbirko varnostnih izdelkov, XBoom morda vse, kar ste si želeli. Tu so izdelki, ki jih lahko izberete iz njihovega kataloga:

 • e-Alarm
 • Svetilka
 • GPS sledilnik
 • Poper razpršilo
 • Razširljiva jeklena palica
 • Omamljanje pištolo z laserjem

Poleg tega lahko zgrabite tudi njihove komplete in kombinacije, ki vsebujejo več ali manj zgornjih izdelkov. Super je, če želite biti popolnoma opremljeni z varnostjo.

Ne glede na to, ali ste ženska, otrok, starejši ali samo kdorkoli, ki želite biti bolj varni na tem svetu, vam bo linija izdelkov XBoom povrnila hrbet.

Zaključek

Upam, da vam zgornje varnostne naprave pomagajo bolj nadzorovati situacijo, v kateri se nahajate. Tukaj preučite več pametnih naprav.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map