9 najboljših orodij za obnovitev podatkov iz iPhone in iPad

To se zgodi .. včasih morate obnoviti ključne podatke iz svojih mobilnih ali tabličnih naprav.


Veliko ljudi je začelo shranjevati bistvene datoteke na svoje mobilne telefone, saj imajo lahko enostaven dostop do podatkov na poti ali dandanes, skoraj v vseh okoliščinah.

Je samoumevno; lahko preprosto dostopate do svojih e-poštnih sporočil, delite slike, urejate in delite dokument, plačujete račune in veliko tega z enim dotikom na svojem mobilnem telefonu. Na splošno so vsi vaši osebni in pomembni podatki, shranjeni v telefonu, varni, razen redkih primerov, kot so izguba telefona, brisanje pomnilnika, prekinitev zapora ali napaka..

Kaj se zgodi potem??

Tehnično izgubite vse shranjene informacije, fotografije, videoposnetke, glasbo, dokumente itd. V nekaj sekundah. Zato je vedno priporočljivo imeti rezervno kopijo. Ampak, kaj če varnostno kopiranje ni koristno?

Ena izmed najvarnejših možnosti je zanesljivo orodje za obnovitev podatkov. To je ena najlažjih in najprimernejših metod, ki zlati fižol razlije v kriznih časih. Programska oprema za obnovo podatkov pomaga enostavno odstraniti izbrisane / izgubljene / izbrisane podatke iz telefona. Če ste glede svojih podatkov zelo natančni, je ta članek za vas!

Vendar morate med izbiro prave programske opreme za obnovitev podatkov preveriti seznam naslednjih stvari-

 • Prepričajte se, da je programska oprema zanesljiva.
 • Imeti mora preprost za uporabo in intuitiven vmesnik.
 • Preverite združljivost programske opreme z vašo obstoječo napravo iPad in iPhone.
 • Podporna skupina programske opreme mora biti dovolj skrbna, da odgovori na vsa vaša vprašanja.
 • Najpomembnejše je, da mora biti programska oprema dobro utemeljena in mora biti sposobna obvladovati najslabše podatke.

Upoštevajoč vse zgoraj omenjene točke smo izbrali nekatere najboljše programske opreme za obnovitev podatkov, ki so na voljo na trgu danes.

Tenorshare

Uporabniki so ocenili Tenorshare kot najboljša programska oprema za obnovo podatkov. Pomaga vam pri reševanju reševanja podatkov hitreje kot druga programska oprema tam. Super je, da ste zajeti, tudi če ste ujeti v naslednjih napakah:

 • Polomljeni zasloni
 • Jailbreak
 • Poškodba vode
 • Zataknjen & zaklenjeni telefoni
 • Sistemska nesreča
 • Napadi virusov
 • Ukradeni telefoni

Programska oprema ponuja tri načine obnovitve podatkov – preko iCloud varnostne kopije, preko iTunes varnostne kopije ali iz varnostne kopije naprave iOS. Najboljši del je, da je združljiv z večino naprav iOS in ima tudi možnost za selektivno obnovitev podatkov.

Čudovito

Ta programska oprema je za občinstvo, ki ji ustreza, bolj vsestranska. Na voljo je za Windows, iOS, Mac in Android v primerjavi s Tenorshare, ki je izključno za naprave iOS.

Obnovitev podatkov je enostavna kot povezovanje telefona, skeniranje in klikom na ‘obnavljanje podatkov’. Uporabnikom ponuja tudi brezplačno različico, ki jo lahko uporabljate, vendar z omejenimi funkcijami.

Vmesnik je eleganten, prijeten in ponuja enostavno navigacijo, tako da ga lahko uporablja kdorkoli.

Kakšen problem? Prenesi Čudovito.

EaseUS

Ta programska oprema ima obilico funkcij, ko gre za obnovitev podatkov. Prvič, ponuja možnost obnovitve neomejenih podatkov iz več naprav iOS. To pomeni, da je ta programska oprema edinstvena tipka za vse ključavnice, ki vas niso mogle uporabljati.

Ponuja tudi obnovitev podatkov z neodzivnih naprav in naprav z operativnimi težavami. EaseUS je tudi združljiv z različico iTunes v trgovini Microsoft Store. Poleg tega imajo redne posodobitve in popravke napak, da dosežejo uspešnost do oznake.

Obnovitev Android

Nikoli ne sodite knjige po njenem ovitku in ne te programske opreme. Čeprav že ime pove Obnovitev Android, opravi precej spodobno delo za naprave iOS, o katerih so uporabniki govorili na različnih portalih.

Ponuja hiter in preprost korak za obnovitev podatkov iz telefona. Zabavno je, da ima tudi preproste vadnice po korakih, ki jim lahko sledite v primeru, da ste obtičali. Vmesnik je tudi gladek in grafično dober.

Fonepaw

Poleg podatkov o obnovitvi telefona ta programska oprema ponuja tudi obnovitev podatkov v aplikacijah za socialne medije, ki jih nekatere programske družbe pogrešajo. Ponuja tudi izterjavo podatkov v primeru ukradenih telefonov skupaj s sistemskimi napakami, poškodbami vode ali sistema, pomotoma izbrisanimi napravami, tovarniškimi ponastavitvami ali v primeru pozabljenih gesel.

Podatke lahko obnovite neposredno iz iTunes, iCloud ali naprave. Fonepaw zanimivo ponuja tudi možnosti za varnostno kopiranje podatkov, obnovitev in sistem iOS za iOS.

iPhone Backup Extractor

Ta programska oprema izrecno poskrbi za iOS. Pomaga vam obnoviti vse izgubljene datoteke skupaj z geslom zaslona, ​​zaradi česar lahko uporabite programsko opremo za obnovitev podatkov.

Odlično opravi tudi s pridobivanjem pokvarjenih podatkov. To je zelo pomembno, saj velikokrat morda niti ne vemo, kateri podatki so postali poškodovani. Odkriva celo šifrirane podatke in varnostno kopijo iz vašega iPhone-a. Ne samo to, ampak lahko tudi obnovite izbrisano zgodovino brskalnikov Safari in zaznamke.

Vedeti več o tem tukaj.

iPhone obnovitev

Brez dvoma, profesionalna različica iPhone obnovitev ima napredne funkcije. Toda v primerjavi z drugo brezplačno programsko opremo, ki je na voljo na trgu, ima to orodje na svojem seznamu še veliko več.

Pomaga vam izvleči zgodovino klicev, predstavnostne datoteke, opomnike, sezname stikov, pesmi, posnetke, sporočila WhatsApp, zaznamke Safari itd. Tako kot večina programske opreme lahko podatke obnovite v treh preprostih korakih.

Ontrack

Ontrack ima intuitiven in enostaven vmesnik, ki je osrečil tisoče uporabnikov. Pomaga vam obnoviti izgubljene ali izbrisane podatke, obnoviti podatke iz varnostnih kopij datotek, podpira več naprav in je na voljo za IOS in Windows.

Te ugodnosti lahko izkoristite tudi v brezplačni različici. Ima dve vrsti načrtov – Dom in tehnik. Medtem ko domači načrt ustreza laikom, je načrt Tehnika namenjen IT-strokovnjakom.

Syncios

Syncios ima eno najbolj žepnih pro različic, ki so na voljo na trgu. Ta programska oprema vam pomaga predvsem pri izgubljenih dokumentih, slikah, videoposnetkih, glasbi, e-poštnih sporočilih, arhivih itd., Izgubljenih podatkih, poškodbah vode in ponastavitvah na tovarnah. Je osnovna programska oprema v primerjavi z nekaterimi naprednimi, naštetimi zgoraj, vendar je pri svojem delu še vedno zelo učinkovita.

Srce je osvojil s preprostim vmesnikom in zanesljivim osebjem.

Zaključek

Upam, da vam zgornja orodja za obnovitev podatkov pomagajo varnostno kopirati podatke in se v prihodnje izognete prevaram. Programska oprema za obnovo podatkov vam ne pomaga samo pri osebnih stvareh, ampak tudi profesionalno, zato jih ne pozabite uporabiti.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map