Najboljših 10 pripomočkov za meditacijo in aplikacij za boljše življenje

Sodobni svet je spremenil način, kako ljudje dojemajo koncept normalnega življenja. Vzemite si nekaj časa in se ozrite okoli sebe.


Kako izgleda ‘običajna’ slika?

Vsi so tako zaposleni v svojem malem svetu, da pozabijo ugotoviti, kaj iščejo od življenja.

Tako veliko časa trdiš, da bi spoznal svoj bodoči ‘utopijski svet’, ki ga podzavestno pogrešaš. Ves vaš čas ni več v neprekinjenem ciklu zaskrbljujočih trendov. Nimate popolnoma časa, da se sprostite ali razmišljate o življenju, ker ste vedno v begu kot tiste drobne, zaposlene mravlje.

Posledično vas prizadene toliko zdravstvenih težav, veliko pred časom, ko naj bi se pojavili. Na neki način ti stresni časi delujejo le kot katalizator, ki poslabša vaše duševno in fizično stanje na slabše. Ljudje so zdaj žrtev hipertenzije (oglejte si naš seznam pametnih naprav za spremljanje hipertenzije), diabetesa, depresije in kaj podobnega, veliko preden se dotaknejo srednje starosti.

Kakšna je torej rešitev?

Seveda si ne morete privoščiti, da bi sedeli idealno in bili mirni. Svet se je premaknil naprej, če želite to storiti. Edini način, da se spopadeš s tem, je, da se telesno in psihično pripneš dovolj, da boš lahko nadaljeval dirko, ne da bi pri tem ogrozil tisto, kar že imaš.

In kaj je lahko boljša rešitev od tega, da le 10-20 minut svojega časa namenite meditaciji?

Moč meditacije, da bi bili mirni in osredotočeni, je nesporna. Ne bo vam le pomagal doseči, kar želite, temveč bo tudi okrepil vašo samozavest, ker natančno veste, v katero smer se boste držali.

Poiščimo nekaj najboljših pripomočkov in aplikacij, ki so lahko vaš najboljši prijatelj, ko načrtujete mirno, gladko in mirno življenje v iskanju sreče.

Muse

Muse je odlična naprava, ki vam pomaga pomiriti vaš zaposlen um. Ta sodobna naglavna trak se poveže z vašim mobilnim telefonom prek Bluetooth in vam omogoča, da meditirate več ur. Če imate težave z meditacijo, je Muse naprava, ki jo morate takoj poskusiti.

Muse, aplikacija za meditacijo, meditacija

Ko je telefon povezan z trakom za glavo, lahko zaženete aplikacijo za meditacijo Muse, ki je na voljo za prenos. Zdaj se sprostite z zaprtimi očmi. Deluje tako, da meri možganske signale tako, kot deluje merilnik srčnega utripa. Nato s svojimi kalibriranimi senzorji zazna aktivnost vaših možganov in ukrepe za njegovo pomiritev.

Aplikacija vam omogoča tudi spremljanje vašega napredka, tako da natančno veste, kakšni so vaši rezultati. Trak za glavo lahko uporabljate neprekinjeno v razmiku 5 ur, pri čemer ga je treba napolniti.

Posojate ga lahko tudi prijatelju ali družini, ker ne omejuje njegove uporabe na enega uporabnika.

Aplikacija Muse je združljiva tako z napravami iOS kot Android. Tako lahko zdaj preizkusite ne glede na to, katero napravo uporabljate.

Set za petje sklede

Starodavno set pevske sklede tehnika je eden najstarejših načinov zdravljenja in meditacije. Ta komplet lahko uporabite za pomoč pri jogi, meditaciji, za pomiritev razburjenih dojenčkov in dojenčkov, za zdravilne prakse in drugo. Igranje kompleta je enostavno.

Aplikacija za meditacijo, Meditacija, joga

Posodo morate držati na levi roki in s pomočjo lesene klešče tapnite posodo, da jo ogrejete. Zdaj pojdite v smeri urinega kazalca in nadaljujte z drgnjenjem zunanjega roba sklede. Slišali boste najbolj pomirjujoč zvok, ki se počuti kot oddaljen odmev dveh harmoničnih odtenkov.

Ta set za skledo vas bo stal 39,97 USD, za vaš komplet pa je na voljo živahna svilena blazina. Lahko je odlično darilo tudi družini ali prijatelju. Vsak izdelek je izbran in pregledan s strani podjetja, da se zagotovi, da nima napak.

Miren

Tako kot že ime pove, Miren je ena izmed vodilnih aplikacij za meditacijo, ki ohranja vaš um svež in sproščen. To je popoln paket, s katerim boste um in telo pozorni na nenehno spreminjajoče se trende življenja.

Ne glede na to, ali imate težave z meditacijo, motenimi vzorci spanja, ostajate osredotočeni na svoje cilje ali ostanete telesno močni, lahko mirno ponudi najboljšo rešitev za boj proti vsem vašim skrbim.

Muse, aplikacija za meditacijo, meditacija

Najprej ga lahko brezplačno preizkusite. Če ste z rezultati zadovoljni, nadaljujte z različico premium. Lahko odkrijete celotno knjižnico zgodb o spanju, ki so posodobljeni tedenski, umirjeni telesni programi, več kot 100 vodenih meditacij, ki obravnavajo, kako se spoprijeti s tesnobo, stresom, spanjem, odnosi in še veliko več.

Vredno je za vsak peni, ki ga boste porabili.

 Omvana

Prva stvar, ki me je božala ta aplikacija, je “Om” v imenu. Pomen zvoka “Om” v meditaciji ni treba omenjati. Pomeni bistvo resničnosti in zavestno prebujanje notranjega jaza. Omvana je lahko vaš popoln partner, ko vam pomaga, da se naučite več o sebi in vam pomaga, da se podate v globljo resnico življenja in resničnosti.

Muse, aplikacija za meditacijo, meditacija, Omvana

To je zbirka ton meditacijskih skladb svetovnega razreda, ki vas ne bodo samo prebudile najbolj smiselno, ampak vam bodo pomagale tudi pri soočanju s fokusom, mirom, spanjem in razsvetljenjem. Najboljše pri tej aplikaciji je, da jo lahko začnete uporabljati takoj, ne da bi kaj plačali. Vse, kar potrebujete, je, da imate pametni telefon in internet, in že ste dobri.

Headspace

Naslednji na našem seznamu je Headspace prijava. To aplikacijo lahko prenesete na pametni telefon ali se prijavite v spletu in začnete meditirati že danes. Poskusite aplikacijo uporabljati le tri tedne in brezhibno poglejte, kako vam to spremeni življenje. Vodniki, do katerih lahko dostopate s to aplikacijo, lahko delujejo kot sredstvo za preprečevanje stresa in takojšnje povečanje vašega razmišljanja.

Muse, aplikacija za meditacijo, meditacija, Headspace

Strokovne smernice nekdanjega meniha Andyja Puddicombeja so lahko v veliko pomoč, če se zaradi nečesa počutite ali se počutite nemirno. To res ni noben naključni govor, ki vas lahko začasno dvigne. To so preproste tehnike, podprte z znanostjo, ki vaš um usposabljajo za bolj zdravo in srečno življenje.

Če ga naložite zdaj, ga lahko izkoristite tudi po znižani ceni kot novoletno darilo.

Buddhify

Tole aplikacija za meditacijo ne zahteva nobenega dodatnega časa v že tako napornih dneh. Kot mnogim aplikacijam za meditacijo, vam tudi meditacijskega časa ni treba ločevati od delovnega časa. Ker lahko to aplikacijo uporabljate kadar koli želite in v katerem koli tempu, v katerem ste.

Aplikacija za meditacijo, Meditacija, Buddhify

Za uporabo te aplikacije vam tudi ni treba plačati nobene naročnine. Odšteje vam enkratno pristojbino, ki je za vas zelo minimalna in cenovno dostopna. Izumitelj te aplikacije je svoje osebne meditacijske izkušnje združil z napredno tehnologijo, da bi ljudem pomagal pridobiti nekaj globljega in dragocenejšega.

To aplikacijo lahko prenesete v napravo iOS ali Android, saj je na voljo v obeh napravah.

Trener notranje ravnotežja

Če se v zadnjem času počutite nekoliko preveč raztreseni, preobremenjeni in tesnobni, Trener notranje ravnotežja lahko najboljša izbira, da se boste počutili bolje. Tehnologija notranjega ravnotežja deluje tako, da analizira vaš srčni utrip in razume čustveno stanje vašega uma. Izuči vas, da ustvarite visoko učinkovito fiziološko stanje, imenovano koherenca HRV. To vam pomaga razbistriti um in povečati svojo čustveno zbranost.

Notranjo ravnovesje

Z analizo vašega srčnega ritma lahko najbolje razumete svoje čustveno stanje. Pri tem vam lahko pomaga ravno notranje stanje. Zato poskusite zdaj in si povrnite ravnotežje ter obnovite svoje občutke spoštovanja in sočutja.

Mojster sanj

Ko gre za alternativno medicino, Deepak Chopra ni treba omenjati. Lahko vam ponudi najbolj premišljeno rešitev in vam sploh pomaga rešiti svoje težave. Njegovo Sanjski val orodje je le še ena rešitev za ljudi, ki se sprehajajo, da bi našli mir in stabilnost v svojem življenju.

Mojster sanj

To orodje je sestavljeno iz več kot 80 vgrajenih programov, ki vam pomagajo bolje spati. To so programi za stres, tesnobo in sprostitev, programi za meditacijo, programi za sanjanje, spanje, ustvarjanje spremenjenih stanj in celo programi za energijo. Mnoge od teh programov pripoveduje sam Deepak Chopra.

Ta izdelek lahko izkoristite za samo 349 USD.

Časovnik vpogleda

Časovnik vpogleda je način meditacije olajšal, kot si mislite. S to aplikacijo lahko ustvarite čudovito okolje za meditacijo in iskanje duševnega miru. Tako se lahko zdaj pridružite skupnosti Insight Timer in ste del tistih tisoč članov, ki meditirajo več kot milijon ur.

Čas za meditacijo

V aplikaciji lahko izbirate med številnimi globoko mirnimi zvonovi. Časovnik v aplikaciji vam pomaga vedeti trajanje in celo omogoča nastavitev alarma, da vas zbudi. Časovnik mirno deluje v ozadju in spremlja vašo sejo.

The Mindfulness App

Aplikacija Pazljivost

Izboljšajte svoje duševno in fizično počutje s pomočjo Aplikacija Pazljivost. Ko imate to aplikacijo v telefonu, lahko do nje dostopate od koder koli.

Občutite razliko po obisku vodene in tihe seje, ki traja od 3 do 30 minut. Izdelovalci aplikacije so bili tako navdušeni nad izboljšanjem duševnega počutja, da je celo dodal opomnik, da vas opomni na vaš cilj, da ostanete osredotočeni. Preizkusite zdaj in povejte, kako vam je všeč.

Zaključek

Zgoraj navedeni viri so odlična orodja in aplikacije za izboljšanje vašega duševnega in fizičnega počutja. Upamo, da vam je naša zbirka všeč. Če je v uporabi kakšna druga aplikacija ali orodje, nam to sporočite v spodnjih komentarjih. Če je dobro, si zasluži priložnost, da se oglasimo v našem postu.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map