Najboljših 9 pametnih sledilcev zdravja za boljše življenje

Kdo noče živeti zdravega življenja?


Vsi naredijo!

Toda kako zagotoviti, da ste vsi v redu in v redu in da živite življenje brez nevarnih zdravstvenih stanj? Še posebej, ko se tako zelo trudiš, ko se v naglici trudiš preveriti vse škatle na svojem seznamu opravkov za dan, kar se seveda ponavlja v svojem neskončnem ciklu.

Najdite čas za ogled zdravnika, ki potrdi, da ste sposobni, s tako zasedenimi urniki vas čaka vsak dan.

Kaj je torej alternativa? Ta članek govori o tem.

Danes imamo seznam naprav, s katerimi lahko zdravje spremljate. Ti zdravstveni sledilci so zasnovani z najnaprednejšo tehnologijo za spremljanje vašega delovanja v vsakodnevnem življenju. Vsakič, ko odkrije pomanjkljivost, vas takoj obvesti, tako da bo zdravnik lahko videl prav, ko je to potrebno.

EKG Guard

EKG Guard je nosilec za nadzor srca in zdravja, ki vas stalno spremlja, da boste imeli odlično zdravje. Če nosite to napravo na telesu, ne zagotavljate samo spremljanja srčnega utripa, telesne temperature in vzorcev spanja, temveč tudi možnost upravljanja ravni stresa, nadzor drže in veliko več.

Sledilci zdravja, EKG Guard

Napravo preprosto namestite na kateri koli del telesa in nadaljujte z vsakodnevno rutino. Po sledenju aktivnosti vam bo omogočil podroben vpogled v svoje telo in ga skrbno analiziral za vas. Aplikacija je na voljo za prenos v operacijskem sistemu iOS ali Android, za preverjanje rezultatov pa lahko uporabite zaslon telefona.

Spire

Spire je inteligenten sledilnik zdravju, ki je na voljo le za 49 dolarjev. Če menite, da gre za množično napravo, ki jo morate nositi s seboj, se motite. Spire je majhna oznaka za zdravje, ki je priložena aplikaciji, ki je na voljo za prenos na vaš pametni telefon.

Sledilci zdravja

Vse, kar morate storiti, je, da oznako pritrdite na oblačila, ki jih najbolj nosite, in oblačila uporabljajte tako, kot bi jih običajno. Vaša oblačila so celo pripravljena, da gredo v perilo s pritrjeno nalepko. Delovalo bo natančno tako kot pred pranjem. Teh nalepk tudi ni treba polniti, ker lahko baterije zamenjate brezplačno, ko se izumrejo.

Ko oblačila nosite z oznako, ki je na njej, deluje, tako da spremlja srčni utrip, vzorec spanja itd. In ukrepa, preden bo vaše telo pokazalo simptom. Nato lahko v monitorju, kjer ste namestili aplikacijo, podrobno spoznate svoje zdravje.  

Withings

Withings je še ena pametna zdravstvena sestra, ki bi jo morali upoštevati za zdravo in srečnejšo prihodnost. Je popoln partner, ki vam omogoča, da pravilno ukrepate, da boste zdravi. Withings spremlja, kako spremljate svojo težo, vzorce spanja, srčni utrip in še veliko več, zato ponuja toliko možnosti, da lahko seznanite vse podrobnosti svojega telesa.

Vsak teden si postavite cilje in naj vas Withings na to opomni, razen če ga dosežete. Nekoč ste nagradili, da ostanete motivirani. Navdih lahko iščete tudi tako, da se prek aplikacije povežete s prijatelji ali družino.

Sledilci zdravja

Ne samo to, ampak celo omogoča spremljanje otrokovega zdravja in ponuja tudi vadbo med nosečnostjo. Prav tako lahko spremljate svoje vzorce spanja in poskrbite, da boste z uporabo Withings zbudili v optimalni točki, da boste za začetek dneva vsi sveži.

Prav tako vam daje druge vitalne informacije o telesu, kot so temperatura, krvni tlak itd. To je le nekaj funkcij. Obstaja več, kar ponuja.

Fitbit

Preizkusite Fitbit skrb za zdravje in se izogibajte napetosti glede svojega zdravja. Ta nosljiv sledilnik je bil označen kot sledilnik leta 2018 z naslovom „Nosljive stvari.“ To pomeni, da je to fantastična naprava in ljudje so jo imeli radi zaradi njenih lastnosti in enostavne uporabe.

Lahko ga nosite kot navadno uro in dobite celovit vpogled v svojo kondicijo in zdravje. Uro lahko uporabljate do sedem dni brez ponovnega polnjenja baterije. S svojim naprednim senzorjem in algoritmom srčnega utripa lahko odkrijete tudi smiselne vpoglede v svoje srce.

Sledilci zdravja

Prav tako vam pove točno količino kalorij, ki jih kurite vsak dan. In seveda, tako kot večina drugih sledilcev zdravja, tudi ta spremlja vaš vzorec spanja, srčni utrip v realnem času in še veliko več.

Če ste ženska FitBit uporabnica, imamo za vas dobre novice. Vse svoje ženske aplikacije lahko odstranite, ker vse to pokriva. Pametni FitBit od zasledovanja menstruacijskega ciklusa do ocene okvare ovulacije in plodnosti stori vse, da bo vaše življenje boljše.   

Moovnow

Moov zdaj je naslednja na seznamu. To je izjemno lahek in zanesljiv usnjen pas, ki ga lahko nosite okoli zapestja ali stopala, kjer koli vam je bolj prijetno.

Moov Now želi poskrbeti, da vam nikoli ne bo treba preveč poudarjati, da bi ostali v formi. Tako ga lahko uporabljate za sprotno usposabljanje za prikladno in zdravo telo. Ta voda in prah, odporen proti prahu, ima baterijo do šest mesecev.

Sledilci zdravja

Skupina nenehno spremlja, katere vaje počnete. Najpomembneje pa je, da spremlja držo. Ker je glede na ekipo, ki stoji za njeno ustanovitvijo, način vadbe pomembnejši od vaj. Tako boste zagotovili, da se v tem procesu ne poškodujete.

Takoj ko odkrijete napačno držo, vas preko aplikacije obvesti, da morate namestiti na vaš pametni telefon. Prav tako vam pomaga, da se naučite pravilne drže, ko vadite svoj trgovski mlin ali med notranjim kolesarjenjem, plavanjem itd.

Motiv Ring

The Motiv prstan je še en sijajen izdelek, ki ga morate razmisliti o preverjanju. Tako kot je omenjeno v imenu, je ta izdelek preprost prstan, ki ga morate nositi na prstu, da veste, kaj se točno dogaja z vašim zdravjem.

Gre za minimalistično oblikovan, pameten in hkrati preprost prstan, ki je na voljo v 7 različnih velikostih. Nosite ga lahko ves čas okrog ure, tudi ko plavate. Je popolnoma vodoodporen in ima tudi 1-letno garancijo.

Sledilci zdravja, Motiv Ring

Obroček bo spremljal vse vaše fizične aktivnosti in odražal rezultate v vaši aplikaciji. Če niste vadba, boste takoj opazili spremembo v svojem telesu, takoj ko boste stopili v telovadnico ali se celo hitro sprehodili po ulicah..  

Zazna celo čas, ko zaspite, in čas, ko se zbudite. To se naredi samodejno in za začetek delovanja ni treba ukrepati.

Skupni zdravstveni sklop

The Skupni zdravstveni sklop spremlja, beleži, analizira in zagotavlja biometrična spoznanja o svojem zdravju z uporabo pulznega oksimetra klinične kakovosti. Podatki se nato sinhronizirajo in prenesejo v vaš pametni telefon, na katerem uporabljate aplikacijo, ki je priložena.

Sledilci zdravja

Komplet je priložen USB kabel, Shoepod, posnetek za čevlje in tri pasove v različnih barvah. Jermeni imajo veliko življenjsko dobo baterije in so hitro napolnjeni, tako da jih je mogoče takoj spet uporabiti.

Komplet je enostaven za uporabo in vam pomaga pri prilagajanju vadbe, tako da iz njega kar največ izkoristite. Spremlja vaš vzorec spanja in vse druge dejavnosti, da boste natančno vedeli, kako poteka vaše zdravje.

Listna čakra

The Listna čakra je lep kos nakita, zasnovan posebej za ženske, ki želijo poskrbeti zase na najbolj moden način. To je več kot samo pameten nakit, ki vam nemudoma izboljša videz.

Na voljo je v dveh različnih stilih – eden s kamnom Rose Quartz, ki naj bi spodbudil pozitiven pogled na sebe in druge. Drugi je zasnovan z Oxynom, ki vas ščiti pred vsemi negativnostmi in vam pomaga, da ste osredotočeni in uravnoteženi.

Sledilci zdravja

To lahko uporabite kot ogrlico ali posnetek in pustite, da deluje za vas kot wellness tracker, da uporabite naravno energijo, da se počutite pozitivno in srečno. Baterije so polnilne in jih je mogoče uporabljati do 6 mesecev brez zamenjave. Je vodoodporen, aplikacija pa je združljiva tako z iO in Androidom.

Fitnes ure Garmin

V zbirki je več kot 20 fitnes ur, Garmin je že nekaj časa v industriji in še niso razočarali. Njihove ure so različnih trendovskih stilov, lastnosti vsake pa nas popolnoma zbujajo.

Na primer, njihova najnovejša izdaja se je imenovala Prizorišče ima funkcije, kot so:

 • GPS-omogočen
 • Več kot 20 vnaprej naloženih športnih aplikacij
 • Spremljajte raven energije
 • Spremlja raven stresa in predlaga izboljšave, kot je umirjeno dihanje, če je potrebno
 • Spremlja menstrualne cikle
 • Spominja vas, da ostanete hidrirani
 • Pomaga izboljšati dihalni vzorec
 • Spremlja vaš spanec za izboljšave v prihodnosti
 • Spremlja vaš srčni utrip
 • Celoten nabor vadb v zabavnem animacijskem slogu
 • Popolni polnjenje traja do 5 dni

Z vsemi temi odličnimi lastnostmi bi lagal, če bi rekel, da niso drage. Da, so, toda funkcije popolnoma dopolnjujejo. Skratka, imate dostop do vseh informacij o zdravju in življenjskem slogu znotraj ure.

Zaključek

To je bilo nekaj naprav za sledenje zdravju in fitnesu, ki jih boste morda želeli uporabiti za ohranjanje močnega in zdravega. Največja korist uporabe teh naprav je, da spoznate najmanjši zaplet v telesu, še preden začne vaše telo kazati simptome.

Torej, ne samo, da se ves čas spremljate, ampak se tudi znebite vsega trpljenja, ki bi se sicer pokazalo. Ker se s pravilno napravo ob svoji strani lahko vedno osredotočite na svoje zdravje in natančno ukrepate, če je potrebno.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map