Kapcsolódó marketing tippek kezdőknek 2020-ra

Az affiliate marketing az egyik legjobb módja annak, hogy webhelyén pénzt szerezzen. Teljes körű ellenőrzést nyújt a reklámozott termékek felett, és nincs szüksége induló tőkére. Sőt, csak a marketing és blogger képessége határozza meg a jövedelmet.


Az affiliate marketing tökéletes az üzleti világban kezdőknek. És rengeteg pénz van az affiliate marketingben. A Host Tribunalban működő web hosting szakértők becslése szerint az iparág világszerte 12 milliárd dollárt ér.

Kapcsolódó marketing tippekKapcsolódó marketing tippek

Senki sem ismeri a leányvállalatok pontos számát, ám több ezer vagy esetleg akár millió is van. És ez azt jelenti, hogy a verseny heves.

Nem akarjuk megijeszteni, hanem a perspektívaba helyezni a dolgokat. Csakúgy, mint bármely más üzlet, a sikeres partnerré válás kemény munkát igényel.

Tehát, ha újonnan csatlakozik az affiliate marketinghez, vagy ha fejleszteni kívánja készségeit, összegyűjtöttük a legjobb affiliate marketing tippeket a kezdőknek, amelyeket 2020-ban használhatnak, hogy segítsenek Önnek úton.

Itt vannak:

 • Lépjen kapcsolatba a közönséggel
 • Válassza ki a jobb társult hálózatot
 • Optimalizálja a weboldal sebességét
 • Menj mobilbarátként
 • Írja, amit tud

Lépjen kapcsolatba a közönséggel

Ne tévesszen be, a felhasználók felismerik az affiliate linkeket. Mindenkit bombáznak hirdetésekkel naponta, és erőfeszítéseket igényel a felhasználó vásárlása. Ha linkeket tartalmazó blogbejegyzést tölt be, sehova sem juthat.

Fontos megérteni, hogy a látogatók csak akkor hivatkoznak a linkekre, ha bíznak benne. Vegye fel a kapcsolatot a közönséggel, mielőtt bármit eladna nekik.

Adjon hozzá egy kis magad is a webhelyéhez. Győződjön meg róla, hogy közönsége tudja, ki beszél velük, és mindenhez adjon hozzá személyes kapcsolatot. Ez bizalmat teremt.

Használjon minden lehetséges csatornát a közönséggel való interakcióhoz. Az e-mail lista elkészítése jó módja annak, hogy mindenkit frissítsen az új tartalommal kapcsolatban. Használja ki a közösségi médiát, hogy szorosabb kapcsolatot létesítsen a közönséggel.

Tartózkodjon attól, hogy minden közösségi média társult linket közzétegyen. Sokkal jobb az eredeti tartalom, ahol alkalmi linket dobnak be.

Fontolja meg akár a vlogot vagy egy podcastot, vagy végezzen webinarokat. Ez nagyszerű lehetőség arra, hogy a közönség jobban személyes kapcsolatként érezze magát. Több profitot szerezhet, mint ezer linktel kitöltött üzenet.

Válassza ki a jobb társult hálózatot

Ez az egyik első lépés ahhoz, hogy társultvá váljunk. Sajnos, ha rossz döntést hoz, az életét szükségtelenül bonyolulttá teheti.

Tehát győződjön meg róla válassza ki a kapcsolt hálózatot ami megfelel az Ön igényeinek. Sokkal könnyebb idő lesz a termékek forgalomba hozatalára.

Ha olyan fizikai termékeket akar forgalmazni, mint például a fűnyírók, akkor ne válasszon olyan szoftvert, amely a szoftverre szakosodott.

A társult programok kutatása is. Ne csak válasszon az elsőnek, amely jól néz ki. Lehet, hogy van egy kapcsolt hálózat jobb termékekkel vagy magasabb jutalékokkal.

Ellenőrizze a hálózat hírnevét, és mindig olvassa el a használati feltételeket. Ha tudod, hogy nincsenek csúnya meglepetések az úton, nyugodtan nyugodtan dolgozol.

Olvassa el még: A 10 legjobban fizető partnerhálózat

Optimalizálja a weboldal sebességét

Számtalan hátrányt okoz a lassú rakodási sebesség. Először is, a sebesség befolyásolja a keresési rangsorolást. A hosszú terhelési idő is idegesíti a látogatókat. Ez kevesebb forgalmat, kevesebb konverziót és rosszabb átkattintási arányt jelent.

A Google évekkel ezelőtt felismerte a gyors betöltés fontosságát. Következésképpen mindig gyorsabb webhelyeket keresnek. 2019-ben már általában jelentős sebességjavulás történt.

A webhelyek csak 2020-ban válnak gyorsabbá. Nem akarja, hogy egyedül maradjon egy lassú webhely. Tesztelje a terhelési időket rendszeresen és végre a legújabb technikák a helyszín sebességének javítására.

Ha webhelye gyors, akkor több látogatót szerez, akik elégedettek a zökkenőmentes helyszíni élmény miatt, és hajlamosak többet megvásárolni a forgalomba hozott termékekből.

Menj mobilbarátként

Mindannyian annyi időt töltenek számítógépünkön, nehéz elhinni, hogy a legtöbb forgalom valóban mobil eszközökről származik. De igaz. Az összes internetes tevékenység körülbelül 53% -a mobiltelefonokból és táblagépekből származik.

Ennek ellenére a legtöbb mobil webhely szörnyű optimalizálással rendelkezik. Csak nézd meg a statisztikákat. 2018 elején az átlagos mobiloldal 22 másodpercet vett igénybe a teljes betöltéshez. A legfrissebb jelentések szerint manapság körülbelül 15 másodpercig tartanak. Ez javulás, ám mégis rettentően lassú.

Ez problémát jelent, de lehetőséget kínál a webhely kiemelésére is. Optimalizálja azt a mobil böngészéshez, és a felhasználók 53% -a válik hozzád.

A webhely létrehozásának különféle módjai vannak mobilbaráttá. Google mobil teszt eszköz tudatja Önnel, hogy a mobil webhelyet javítani kell-e.

Néhány bevált gyakorlat a mobil webhely sebességének javításához magában foglalja a képek mobilkészülékekre történő optimalizálását és az AMP használatát. A gyorsított mobil oldalak egy nyílt forrású kezdeményezés, amely lehetővé teszi minimális kóddal rendelkező oldalak létrehozását. Ezek az oldalak akár négyszer gyorsabban is betöltődhetnek a mobil eszközökön.

Írja, amit tud

Az írók mindig megkapják ezt a tanácsot. Ha saját blogot ír, valószínűleg már hallotta is.

Ez kétszer is igaz az affiliate marketingszakemberekre. Ne feledje, hogy a felhasználók csak olyan személyektől vásárolnak, akikben megbíznak. A leghatékonyabb módja annak, hogy egy bizonyos témában tekintjük autoritásnak, ha valójában egy.

Lehet, hogy feleslegesnek hangzik, de igaz. Sok olyan marketingszakember van, akik nem tudják, mit hirdetnek. És persze, vakon jó véleményeket adhat, hogy néhány dollárt készítsen. Ha azonban egy rossz terméket népszerűsít, senki sem kattint rá a linkeire.

– mondta Warren Buffett, “20 évbe telik, hogy felépítsék a hírnevet, és öt perc alatt elpusztítják.” Az affiliate marketing megerősíti ezt az érzetet. Egyetlen hiba elronthatja hírnevét örökre.

Nem akarjuk elbocsátani téged ezzel. Ha tudja, miről ír, csillagszerű hírnevet szerez. De ezt fokozatosan kell építenie. Mindazonáltal, ha megszerezte, az eredmények igazolják az erőfeszítést.

A legjobb megoldás az, ha minden terméket felülvizsgál, mielőtt reklámozza. Ha ez nem lehetséges, legalább ellenőrizze, hogy a kutatás a lehető legalaposabb-e.

Miután megnevezte magát, elkaphatja a kereskedőket, hogy termékeket küldjenek felülvizsgálatra. Ily módon nem kell kockáztatnia, hogy pontatlan véleményt nyújt be.

Következtetés

Az affiliate marketing világ bonyolult és bár könnyű affiliate lenni, a kötelek megtanulása időbe telik. Ne szabaduljon el attól, ha a dolgok nem mennek tökéletesen az első próbálkozáskor. Csak kövesse társult marketing útmutatásainkat, kitartjon, keményen dolgozzon, és az eredmények meg fognak jelenni.

Szerző Bio:

Nick Galov, a tartalmi és közösségi menedzser HostingTribunal.com. Sokéves tapasztalattal rendelkezik élvonalbeli támogató és rendszergazdaként, Nick egész webhely-fejlesztési ágazatát akarja fejleszteni. Pártatlan áttekintések és részletes esettanulmányok révén segíti az embereket a legmegfelelőbb tárhely-szolgáltató megtalálásában.

Olvassa el még:

 • 5 bolondbiztos módszer az affiliate termék értékesítésének növelésére 2020-ban
 • Az affiliate marketing jövedelemhez létrehozandó blogok 5 típusa
 • A világ 10 legjobban kereső bloggerje
 • Az első 10 indiai blogger
 • 12+ pénzkeresési módszer a WordPress Blog segítségével
 • 10 ok, amiért nem vagy sikeres Blogger (és hogyan kell lenni!)
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map