10 Plugin WordPress teratas untuk mendapatkan lebih banyak Perkongsian Sosial pada tahun 2020

Media sosial telah menjadi salah satu sumber terbaik bagi blogger untuk mendapatkan jumlah lalu lintas yang mencukupi di laman web mereka. Tidak dinafikan bahawa, di era digital ini, laman rangkaian sosial terbukti sangat bermanfaat bagi blogger dan pemasar internet.


Adakah anda mencari plugin perkongsian sosial terbaik untuk laman web WordPress anda? Terdapat banyak plugin perkongsian sosial WordPress yang boleh anda pilih, tetapi menjadi sangat membebankan bagi banyak pemilik laman web untuk memilih plugin terbaik.

Dalam artikel ini, kami telah menyenaraikan beberapa plugin perkongsian sosial terbaik untuk WordPress yang boleh anda pasangkan tanpa kekeliruan.

Selain daripada penerbitan kandungan berkualiti di blog, ikon perkongsian sosial anda mestilah ringkas, ringan dan senang dicari. Melakukan ini akan mendorong pembaca untuk berkongsi artikel anda dengan keluarga dan rakan mereka. Itulah sebabnya anda perlu memilih pemalam perkongsian sosial terbaik yang sesuai dengan reka bentuk blog anda.

Mari lihat senarai.

Plugin WordPress Teratas untuk mendapatkan lebih banyak Perkongsian Sosial pada tahun 2020

1. Perang Sosial

Perang Sosial

Social Warfare adalah dari plugin Warfare dan salah satu plugin perkongsian sosial yang paling kuat dan menarik untuk WordPress. Ini membolehkan anda memasukkan ikon perkongsian sosial yang menarik ke dalam artikel anda secara automatik atau manual. Ikon sosial ini dapat dipaparkan sebelum dan selepas kandungan anda.

Plugin ini menyokong rangkaian sosial yang popular dalam versi percuma: Facebook, Twitter, Pinterest, Google+ dan LinkedIn. Versi pro plugin ini menyokong beberapa lagi rangkaian media sosial, butang pin untuk gambar dan banyak lagi.

2. JetPack oleh WordPress.com

Jetpack

Selain daripada butang perkongsian sosial, Jetpack mempunyai lebih daripada 20 ciri penting untuk laman WordPress. Bercakap mengenai ciri-ciri ini menyediakan kaunter pelawat unik, keselamatan, SEO, perkongsian sosial automatik, pengoptimum gambar dan banyak lagi.

Plugin telah mendapat banyak populariti dalam masa yang sangat sedikit dan mempunyai lebih daripada 4 juta pemasangan aktif.

3. Kiraan Berkongsi

Kiraan Berkongsi

Pemalam media sosial WordPress dengan pantas dan mudah digunakan dan dilengkapi dengan pelbagai butang media sosial: Facebook, Twitter, Pinterest, Google+, LinkedIn dan Yummly.

Plugin kiraan bersama mempunyai pelbagai gaya butang, dan anda dapat dengan mudah memilih tempat untuk memaparkan butang (bahagian atas atau bawah catatan) atau anda dapat mengaturnya secara manual. Plugin mengira bahagian sosial untuk setiap rangkaian dan anda juga boleh memilih untuk memaparkan jumlah perkongsian.

4. KongsiBang

KongsiBang

Sharebang adalah salah satu plugin terbaik untuk perkongsian sosial. Ia menyokong lebih daripada 40 laman sosial dan menyediakan 20 lokasi butang perkongsian sosial. Dengan bantuan pencipta tema butang sharebang, anda boleh membuat tema disesuaikan tanpa had atau anda boleh menggunakan 35+ tema siap pakai.

Ikonnya sangat cantik dan responsif. Sharebang adalah alat yang sempurna untuk meningkatkan bahagian sosial, lalu lintas, penglibatan dan kadar penukaran blog anda.

5. AddtoAny

Tambahan

AddtoAny adalah plugin perkongsian sosial yang paling popular untuk WordPress. Ia dioptimumkan dengan baik untuk memuat cepat di platform mudah alih dan desktop. AddtoAny membolehkan anda menambahkan sebarang ikon sosial dalam kandungan dan menawarkan bar perkongsian sosial standard dan terapung.

Ia mempunyai menu perkongsian universal di mana pengunjung dapat berkongsi kandungan anda ke pelbagai rangkaian dengan satu ikon universal. Anda boleh menunjukkan ikon sosial: terapung, antara muka standard, kod pendek atau dengan widget bar sisi.

6. Raja

Raja

Monarch dicipta oleh tema Elegant dan terkenal dengan fleksibiliti. Ini membantu anda memaparkan lebih dari 30 butang perkongsian sosial di lokasi yang berbeza. Butang perkongsian dapat ditampilkan di bawah area konten, di atas kawasan konten, sebagai pop-up automatik atau sebagai bar sisi terapung, dengan gambar dan video atau dalam kotak terbang.

Untuk kotak perkongsian terbang dan timbul, anda boleh menunjukkan butang perkongsian setelah pengguna memberikan komen pada artikel atau membeli produk dari kedai anda.

7. Shareaholic

Shareaholic

Ia lebih daripada sekadar pemalam perkongsian media sosial. Shareaholic adalah platform pengukuhan kandungan percuma dan semua-dalam-satu untuk ciri-ciri penting yang anda perlukan: ikon perkongsian sosial, analitik sosial, dan catatan berkaitan. Ini membantu anda meningkatkan penglibatan, lalu lintas laman web, meningkatkan penukaran, dan pengewangan.

Versi percuma plugin menyokong rangkaian sosial seperti Facebook, LinkedIn, Twitter, Google+, Pinterest dan Flint. Shareaholic membolehkan anda menambahkan pautan afiliasi, kandungan yang dipromosikan dan iklan asli. Ia mempunyai 4 susun atur tema bergaya: segi empat sama rata, klasik, bulatan rata dan lain-lain.

8. Perkongsian Sosial Sassy

Perkongsian sosial Sassy

Perkongsian sosial yang mudah digunakan dan percuma plugin perkongsian media sosial WordPress, yang dilengkapi dengan butang kongsi yang indah dan banyak pilihan. Ia menyokong laman web media sosial yang berbeza dan pemilik laman web dapat menunjukkan butang di pos, laman utama, petikan, dan sebagai menu sosial terapung yang melekit.

Plugin mempunyai pelbagai gaya butang: persegi, bulat, dan segi empat tepat. Untuk bar sosial terapung dan standard, anda boleh menetapkan pilihan kedudukan dalam tetapan pemalam.

9. Bar Swifty

Bar swifty

Swifty bar adalah satu lagi pemalam butang perkongsian sosial terbaik. Ia memaparkan bar di bahagian bawah halaman. Bar akan menunjukkan kepada anda butang bahagian sosial, kategori catatan, maklumat pengarang, tajuk catatan, anggaran masa membaca dan butang seterusnya / sebelumnya.

Dalam tetapan pemalam, anda boleh mengubah teks dan mematikan dan mengaktifkan rangkaian media sosial. Plugin ini membantu menjadikan kandungan anda lebih mesra pengguna dan memberi banyak pilihan kepada pengunjung laman web anda.

10. jsSosial

jsSosial

jsSocials fleksibel, sederhana dan memberikan bahagian perkongsian siaran anda penampilan premium. Anda boleh menyesuaikan butang sosial dengan beberapa cara. Plugin jsSocial dilengkapi dengan 10 susun atur yang berbeza dan 4 tema untuk dipilih.

Anda boleh menunjukkan butang sosial bersama label, butang dengan jumlah perkongsian, butang dengan jumlah dan label atau logo tersuai ke satu artikel.

Kesimpulannya

Jadi, berikut adalah plugin perkongsian sosial teratas untuk WordPress yang boleh anda pilih. Pemalam ini membolehkan anda memasukkan sekumpulan butang perkongsian sosial yang indah di kandungan anda yang mendorong pembaca untuk berkongsi catatan anda di rangkaian sosial mereka. Anda mesti menggunakan salah satu plugin ini untuk meningkatkan perkongsian sosial dan penglibatan pengguna dengan cepat.

Baca Juga:

 • 10 Pemalam WordPress Terbaik Untuk Automasi Media Sosial
 • 10 Pemalam WordPress Terbaik untuk Langganan E-mel
 • Plugin WordPress Pengoptimum Imej Percuma
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map