14 Awesome Design Alati koji vam omogućuju izvoz Code

Pretvorba dizajna u kod, također poznata kao primopredaja, događa se kada dizajn dođe do faze u kojoj programeri trebaju implementirati dizajn.


Postoje alati koji će lako nadoknaditi proces transformacije tih dizajna u razvoj bez ikakvog dugog tijeka rada.

U ovom ćete članku saznati više o tim skupima alata pomoću kojih možete pretvoriti svoj dizajn u kod koji je spreman za proizvodnju za vaš sljedeći projekt.

Figma & Framer X

Integracija tvrtke Figma u Framer Webu omogućuje vam uvoz dizajnerskog projekta iz Figme u Framer, koji vam omogućuje zamjenu statičkih elemenata interaktivnim elementima, dodavanje bešavnih animacija Framer Magic Motion i izvoz dizajna spremnog za dizajn.

Anima

Aplikacija Anima omogućuje vam izradu prototipa visoke vjernosti u vašim omiljenim alatima za dizajn kao što su Sketch, Adobe XD, Figma putem dodatka Anima i izvozite potpuno odgovarajuće i interaktivne web stranice s prototipa visoke vjernosti.

Također omogućuje dodavanje stvarnih unosnih polja, video zapisa, lebdećih efekata stanja, veza i prilagođenog koda u vaše prototipove.

Visly

Visly sjajan je alat razvijen za programere / dizajnere za vizualno stvaranje komponenti React koji se mogu bez problema integrirati u vašu bazu podataka. Jednostavno je postaviti se s bilo kojim projektom React / NextJS, dodati interakcije, a omogućuje vam i prosljeđivanje podataka kao rekvizita bez ikakvih složenosti.

https://visly.app/static/landing/hero-animation.mp4

Handoff

Handoff omogućuje vam dizajn poput bilo kojeg alata za dizajn koji se temelji na vektoru, ali vam daje mogućnost stvaranja komponenata za višekratnu upotrebu, upravljanja imovinom dizajnerskog sustava i izvoza čistim, za proizvodnju spreman kodom klikom na gumb.

povezati

povezati je vizualno razvojno okruženje za vizualno oblikovanje digitalnih proizvoda. Ispušta lijepi, semantički kod i pruža jedinstveni izvor istine za dizajnerske i razvojne timove.

Odnos vam također omogućuje da definirate logiku koja stoji iza dizajna vašeg sučelja i upravljate svime vizualno, dosljedno i sustavno uz podršku za HTML, CSS, JS i React kod.

Modulz

Modulz je uređivač vizualnog koda koji se može koristiti za dizajn, razvoj, dokumentiranje i implementaciju vašeg dizajnerskog sustava bez pisanja koda. Dizajnirana je za stvaranje pristupačnog, visokog performansi i dizajna spremnog za proizvodnju za vaš projekt.

Zeplin

Zeplin omogućava dijeljenje, organiziranje i suradnju na dizajnerskim projektima. Omogućuje vam izradu vodiča za stil, knjižnica sastavnica i komponenata izvoznog koda.

Zeplin se integrira s vašim omiljenim alatima za dizajn kao što su Spectrum, Figma, Adobe XD, Photoshop i aplikacije za suradnju poput Slack, Trello i Jira kako bi vaš tim brže i lakše radio.

Kvačilo

Kvačilo omogućuje dizajnerima i naprednim inženjerima da zajedno rade u stvarnom vremenu kako bi vizualno stvorili React aplikacije s podacima uživo, animacijama, logikom i stanjem. Također olakšava stvaranje komponenti za višekratnu upotrebu s glatkim inačicama preklapanja varijanti stila i uređivanjem sadržaja u aplikaciji.

Sa Clutchom vam pružaju suradnju u stvarnom vremenu, mogućnost kreiranja komponenata za višekratnu uporabu, pristup besplatnim bibliotekama iz NPM-a i to prema standardnim mogućnostima prilagođeno pretraživanju Seo-a.

Avocode

Avocode omogućuje vam dijeljenje dizajnerskih datoteka, unosite promjene koje će se automatski ažurirati i generirati svu imovinu i stilove koda za vaše dizajnerske projekte.

Avokado vam pomaže da napravite aplikacije za web, iOS i Android upravo onako kako su dizajnirane, a da pri tome ne ostavljaju male detalje. Također omogućuje generiranje šifre spremne za proizvodnju u rasponu od CSS, SCSS, CSS u JS, Sass, Stylus, Styled Components, Swift, Android do React Native.

TeleportHQ

Teleport je platforma koja vam omogućuje vizualno stvaranje prototipa visoke vjernosti, generiranje koda u stvarnom vremenu na temelju željenih ciljnih platformi i korištenje korisničkog sučelja klikom na gumb.

https://presentation-website-assets.teleporthq.io/teleport-video.mp4

hadronski

hadronski je alat usmjeren na izradu dizajna putem koda vizualno, brzo i jednostavno uz prihvaćanje web platforme. Omogućuje vam fleksibilni okvir za bolja poravnanja, CSS Grid za lako oblikovanje rešetki i stvaranje prilagodljivih dizajna koji rade na bilo kojim uređajima.

https://hadron.app/0.14.6/images/homepage/design-profile.mp4

Uizard

Uizard je brz alat za izradu prototipa koji se automatski koristi za pretvaranje vaših žičanih okvira u prototip, kreiranje prilagođenog vodiča za stil, izvoz kao Sketch datoteku, preuzimanje kôda sučelja i ponavljanje što je brže moguće.

To vaše ručno crtane žičane okvire pretvara u datoteku Sketch, generira kôd sučelja iz žičnih okvira, koji dolaze s tri ciljane platforme, kao što su HTML & CSS, React i Android.

Pregledajte InVision

Pregledati pojednostavljuje proces pretvaranja dizajna u kod. Omogućuje vašem timu pristup dizajnerskim mjerenjima, bojama i materijalima za radne površine i mobilne prototipove.

Inspect također omogućava dobivanje komponenti savršenih piksela, izvoz sredstava, generiranje stvarnog koda za sve elemente dizajna u datoteci i rad sa Sketch, Photoshop dizajnerskim datotekama putem dodatka Craft Sync, kao i dizajnerskim datotekama InVision Studio koje su sinkronizirane na InVision Cloud.

Supernova Studio

Supernova je platforma za dizajnere, programere i timove koji im pruža skup alata čiji je cilj olakšati život od prototipiranja do razgovora u kodu spremanom za proizvodnju. On uzima dizajne iz dizajnerskih alata kao što su Sketch ili AdobeXD datoteke i pretvara ih u izvorni kôd sučelja za Flutter, iOS, Android i React Native.

Zaključak

Nadam se da ste saznali za alate koji će vam olakšati proces pretvaranja dizajna u kod kako bi vaš tim bio lakši i brži.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map