5 najboljših oblakov CMS za mala in podjetniška podjetja

Potrebujete hitro hitrost na vaši celotni platformi CMS, vendar se spopadate s težkim časom?


Prilagoditev odprtokodne platforme je lahko težavna. To prisili organizacijo, da razmišlja o boljših rešitvah. Cloud CMS platforme so na voljo za zagotavljanje ene takšne rešitve.

Izgradnja platforme po meri iz nič bi lahko bila draga naložba, zlasti za mala in srednja podjetja. Ustvarjanje in vzdrževanje zanesljivega zalednega sistema se lahko izkaže za drago. Tu se pojavlja oblačna platforma, ki ponuja CMS brez glave.

V tem članku razumemo Cloud CMS in podrobno opišemo nekaj odličnih platform, pripravljenih za uporabo v samo nekaj minutah.

Razumevanje oblakov CMS

Cloud CMS platforme so vnaprej vgrajeni sistemi, pripravljeni za uporabo, ki vam omogočajo varno upravljanje vsebine prek oblaka. Po pošteni mesečni ceni vam omogoča vnaprej sestavljen upravni panel za upravljanje kategorij, oznak in člankov v spletu. Pomaga vam osredotočiti se na primarni vidik gradnje bliskovitega hitrega frontenda spletnega mesta z uporabo Cloud CMS kot nadomestnega za upravljanje vsebine.

Ta arhitekturni pristop vam ne omogoča samo izdelave spletnega mesta, ki ni popolnoma brez strežnika, temveč vas tudi razreši morebitnih izzivov pri vzdrževanju nadomestnih storitev. Večina platform je narejena za hitro spreminjanje, ko jo potrebujete. Plačujete samo ustrezne mesečne pristojbine brez vnaprejšnjih naložb.

Preučimo jih …

Cloud CMS

Cloud CMS je podjetniška platforma, ki ima odlične funkcije, kot so različica Gita, več okolij in enostavno sodelovanje v skupini. Cenovno je ocenjena premija v primerjavi z drugimi, o katerih je nadalje razpravljal CMS. Vendar pa cena prinaša prednosti, ki jih lahko ponudi.

Glavna prednost je objekt neomejene vsebine! Spodaj je nekaj njegovih izjemnih lastnosti.

Projektno upravljanje vsebin

Nadzorna plošča projekta CMS v oblaku

Cloud CMS uporabnikom omogoča, da organizirajo vsebino v ločenih projektih. To bo podjetjem omogočilo upravljanje vsebine za različna spletna mesta ali različne module znotraj iste platforme. To zagotavlja, da se na vseh straneh ali modulih upošteva skupni standard API-jev. V projektu lahko ustvarite neomejene kategorije, oznake in dejansko vsebino.

Oblikovalec obrazcev za vrsto vsebine

Vsebina vrste oblikovalca obrazcev

V podjetju bi se lahko objavile različne vsebine, kot so članki spletnega dnevnika, strani spletnega mesta, bela dela, novice & dogodki, pa tudi bogati mediji. Z Cloud CMS lahko določite vsako vrsto vsebine in obvezna polja za vrsto vsebine. To zagotavlja, da so zbrani vsi ustrezni podatki za posamezno vrsto vsebine. Graditelj obrazcev, ki temelji na GUI, olajša dodajanje potrditev in informacij o pričakovanih pogojih.

In več…

 • Podpora za povezovanje različnih aplikacij, kot so Apache Kafka, ActiveMQ, Slack, Okta for Auth in druge
 • Podpira podporo MFA, OAuth, SSO v premium različicah
 • Podpira delovne tokove za upravljanje vsebine v različnih okoljih
 • Enostavna integracija z motorji NLP za hitrejše prevajanje v več jezikov
 • Pripravljeni za uporabo SDK-jev za večino najpogosteje uporabljanih jezikov
 • Podpora različici vsebine

Cenitev: od 200 dolarjev mesečno

Vsebina

Vsebina skladbe brez glave CMS

Vsebina je ena od premium platform, primerna za srednje do velike organizacije. Ponuja celoten nabor orodij za upravljanje z vsebino, ustvarjanje čudovitih strani z ustvarjalcem vizualnih datotek, pisanje vsebine z uporabo urejevalnika obogatenega besedila ter sodelovanje in objavljanje v različnih okoljih.

Znani so po svoji nadgradljivosti, varnosti in zanesljivosti v podjetju. Nekatere izjemne funkcije, ki jih dobite pri Contentstacku, vključujejo:

 • Celoten vizualni ustvarjalec za ustvarjanje celotnih strani z uporabo blokov in brez kodiranja
 • Integracija z več priljubljenimi aplikacijami, kot so IBM Watson, Shopify, Optimizely, Youtube, Google Analytics in druge
 • Podpora za integracijo vseh novih aplikacij z ustreznimi API-ji
 • Podpira statično ustvarjanje spletnega mesta za vašo frontend za razliko od drugih CMS-jev
 • Backkend by CDN za hitrejšo dostavo statičnih vsebin
 • Račun za samodejno skaliranje, ki je nastavljen za obvladovanje hudih trkov.
 • Samodejno optimizira vsebino, kot so slike in druga grafika za mobilne telefone in tablične računalnike
 • Premium SLA za podjetja, ki si ne morejo privoščiti zmanjšanja

Cenitev: Od 3500 dolarjev na mesec

ButterCMS

Zaslon skrbnika ButterCMS

ButterCMS je ena najbolj dostopnih rešitev za mala in srednje velika podjetja. Kljub temu, da je najbolj dostopen, podpira 20+ različnih programskih jezikov in okvirov. Osredotoča se na to, da pri vseh velikostih podjetij začnemo s spletnimi dnevniki, optimiziranimi za SEO.

Nekatere edinstvene funkcije vključujejo:

SDK za več okvirov

Pripravljeni za uporabo npm modulov in maven vtičnikov za okvire, kot so Angular, React, Java, PHP, .NET in drugi. S temi moduli lahko napišete preprosto dvovrsticno kodo, da dobite ostraščeni seznam objav.

butter.post.list ({stran: 1, velikost strani: 10}). Nato (funkcija (odgovor) {
console.log (odgovor)
})

Brezplačno za razvijalce

Brezplačna različica za razvoj in ocenjevanje za razvijalce. V različici razvijalca ni nobenih omejitev in je na voljo na zahtevo.

Izdelava strani strani

GUI temelji urejevalnik za vrsto strani

Omogoča vam ustvarjanje vrst strani po meri za upravljanje različnih blokov vsebine. Na primer, domača stran lahko vsebuje podrobnosti o podjetju, stranki in njenih izdelkih. Vsebino lahko razdelite na različne vrste, kot so izdelek, izdelek in stranke. Vsak tip je mogoče konfigurirati z ustreznimi polji z zgoraj prikazanim urejevalnikom GUI. Tako poslovna oseba hitro in enostavno ustvarja vsebino.

Poleg tega ima še nekaj funkcij, kot so:

 • Hitra in enostavna namestitev – Hitro se prijavite z Googlom ali Githubom in začnite.
 • Odlična dokumentacija in podpora za razvoj s pomočjo SDK-ja
 • Vnaprej izdelana polja za SEO za zagotovitev, da so vsi vaši blogi SEO optimizirani pred njihovo objavo.
 • Vgrajena podpora za upravljanje kategorij in oznak
 • Podpora za migracijo z WordPress blogov

Cenitev: Začne pri 50 USD na mesec

CosmicJS

CosmicJS Cloud CMS

CosmicJS je uporabniku prijazen poenostavljen CMS, ki zagotavlja celovito platformo za upravljanje vsebine s kodo, ki je pripravljena na zagon za več okvirov. CosmicJS vam omogoča, da uvozite nekaj vnaprej pripravljenih vsebin za uporabo ali začnete iz nič. Ima svoj edinstven način upravljanja z vsebino v obliki vedra. V idealnem primeru je vsako vedro okolje, kot so razvoj, uprizarjanje in proizvodnja.

Spodnji koncepti in značilnosti so narejeni drugače kot drugi na trgu.

Vrsta predmeta

Objektno upravljanje vsebin

Za upravljanje vsebine za vsak namen lahko ustvarite različne vrste predmetov, kot so avtorji, kategorije, oznake, objave, strani in drugi. Ti tipi predmetov vsebujejo seznam elementov te vrste. Zgornja slika prikazuje zaslon za ustvarjanje vrste predmeta za Cosmic JS.

Odlomek kode

delček kode

Kot je razvidno iz zgornje slike, CosmicJS ponuja delček kode za vsako vsebino neposredno. Tako je vaš razvoj hiter in enostaven s predhodno vgrajenim paketom NPM ali s pomočjo uporabe REST API-jev ali GraphQL API-jev po potrebi.

Druge funkcije vključujejo:

 • Preselite vsebino iz enega vedra v drugo enostavno.
 • Uporabniški vmesnik, ki temelji na blokih – Preprosta navigacija in gradnja vsebine
 • Vsebino si lahko v živo ogledate z vnaprej izdelano postavitvijo demo aplikacije
 • Podpira več konfiguracij lokalov za vsako vrsto predmeta
 • Podpirajte API-je GraphQL, ki so v teh dneh vse bolj priljubljeni
 • Omogoča vam pripravljen za uporabo odrezka kode prav tam, kjer ustvarite svojo vsebino

Cenitev: Od 99 dolarjev na mesec

DotCMS

DotCMS je povsem drugačna ponudba v primerjavi z drugimi CMS platformami na trgu. Omogoča vam popolno prilagodljivost gostovanja platforme na vašem strežniku, prek vašega oblaka ali v upravljanem oblaku s strani DotCMS. To podjetjem omogoča, da zagotovijo izpolnitev svojih varnostnih omejitev, čeprav se za platformo odločijo za storitev. Nekatere značilnosti platforme so:

Možnosti uvajanja v oblak

DotCMS je na voljo kot paket WAR (arhiv spletnih aplikacij) kot izvedljiv za uporabo v oblaku in v obliki Dockerjeve slike. Podjetja lahko izberejo omejitve konfiguracije in uvajanja za zagon CMS. Celotni podatki se upravljajo v posebni zbirki podatkov, kar zagotavlja, da so vaši podatki CMS izolirani in varni.

Standardi varnosti in skladnosti

DotCMS je, za razliko od običajnega CMS-ja na naročninah, zasnovan samo za podjetja. Ugotavlja, da pri razvoju aplikacije na splošno upoštevamo zahtevane varnostne standarde. Skrbi za večino vidikov skladnosti in varnosti, kot so skladnost z GDPR, filtriranje CSRF, varnost seje, spremljanje uporabe piškotkov in drugi.

Razširljivo z vtičniki OSGI

DotCMS deluje na JVM. To pomeni, da lahko podpira razširitve po standardih OSGi. To pomeni, da lahko preprosto razširite sposobnost DotCMS z dodajanjem vtičnikov. Ti vtičniki vam omogočajo, da v svoje podatke integrirate neposredne prehode z minimalnimi težavami.

Nekatere druge ugodnosti, ki prihajajo skupaj, vključujejo:

 • Prvo oblikovanje API-ja vam omogoča interakcijo z API-ji REST in tudi API-ji GraphQL
 • Podpira predloge vsebine za prikaz popolnoma prilagojenih strani
 • Samodejno ustvari celoten zemljevid spletnega mesta na podlagi vsebine, ustvarjene v CMS
 • Podprite kompilacijo SaSS, ki poenostavi oblikovanje vsebine

Zaključek

Cloud CMS je hiter način za osnovo pri razvoju spletnega mesta, ki temelji na vsebini. Odgovornost podjetja Backkend, ki je popolnoma obrit, vam omogoča, da se osredotočite na oblikovanje in razvoj frontenda elegantno. Poleg tega na nekaterih platformah dobite celo kodo sprednje strani kotlovne plošče, da se hitro razvije nad njo.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map