Glowhost Review 2020: Je li ovaj web hosting dobar za vas?

Osnovan 2002. godine, Glowhost je jedan od najboljih pružatelja usluga web hostinga. Oni ne samo da imaju mnogo toga za ponuditi u pogledu hosting planova i usluga, već su i jedna od vrlo rijetkih Green Web Hosting tvrtki.


Tvrtka s ponosom utvrđuje da svi datacentri rade 100% na vjetroelektrane. Glowhost je najprikladniji za pojedince i tvrtke svih veličina. Ne hvale se najnižom cijenom jer su paketi malo na cijeni, ali dobro strukturirana podrška, visokokvalitetni poslužitelji i transparentne transakcije definitivno pokrivaju cijenu.

Planovi hostinga i cijene

Glowhost nudi zajednički hosting, hosting distributera i namjenski hosting. Svi planovi hostinga i cijene navedeni su u nastavku.

Zajednički planovi hostinga

Planovi i cijene dijeljenih hostinga za Glowhost i cijene

Glowhost nudi četiri zajednička hosting plana: Neograničena pojedinačna domena, Neograničeno više domena, Osobni hosting i Profesionalni hosting. Njihove cijene počinju od 4,95 USD mjesečno. Svi ovi planovi uključuju besplatni naziv domene, privatni SSL, Cloudflare CDN, besplatne alate za SEO i 1500+ predložaka dizajna.

Poludjeljeni poslužitelji

Semi namjenski hosting planovi i cijene

Postoje tri polu-namjenska hosting plana: 1 kriška, 2 kriške i 3 kriške. Cijena im je 49,99 USD / mjesečno, 99,99 USD / mjesečno, odnosno 149,99 dolara mjesečno. Svi ti polu-namjenski planovi uključuju 3x zaštitu podataka, neograničenu adresu e-pošte, jednu besplatnu domenu, Cloudflare CDN, izradu web stranica za solaunch i posvećenu IP adresu.

Planovi hostinga prodavača

Hosting planovi i cijene za Glowhost Reseller

Glowhost nudi pet planova hostinga za preprodavače: Razina 1, Razina 2, Razina 3, Razina 4 i nivo 5. Njihove cijene počinju od 24,95 USD / mjesečno do 99,95 dolara mjesečno. Svi planovi hosting distributera uključuju sljedeće značajke: 2 posvećena IP adresa, generički poslužitelji imena, generički host poslužitelja, neograničena domena i još mnogo toga.

Namjenski poslužitelji

Hosting planovi i cijene za Glowhost

Glowhost nudi četiri namjenska poslužiteljska plana: Intel Xeon s cijenama od 129 dolara mjesečno i 199 dolara mjesečno i Dual Intel Xeon s 229 dolara mjesečno i cijenama od 299 dolara mjesečno.

Brzina i performanse

Za web mjesto, brzina je jedan od važnih aspekata za posjećivanje posjetitelja. Ako se web stranici treba puno vremena za učitavanje, postoje šanse da će se korisnik prebaciti na alternativu.

Pomoću brzih poslužitelja Glowhosta i 16 podatkovnih centara širom svijeta možete biti sigurni da će se web mjesto s njihovim poslužiteljima učitavati brže. U prosjeku mjesta se učitavaju između 410 ms do 650 ms bez ikakvih propusta.

Kao i kod ostalih hosting kompanija, i u prošlosti je bilo problema sa brzinom i performansama, ali Glowhost nastavlja s nadogradnjom poslužitelja i mreža kako bi se osigurali bolji performanse.

Centri podataka

Glowhost trenutno ima 18 data centara širom svijeta, uključujući u SAD-u, Kanadi, Meksiku, Europi, Australiji, Japanu i Hong Kongu. Također, globalni CDN tvrtke ima više od 77 točaka prisutnosti u cijelom svijetu.

Tvrtka potiče korisnike da odaberu najbliži centar podataka kako bi se osigurala brza isporuka sadržaja posjetiteljima. Glowhost također nudi mogućnost postavljanja geografski raspršenog clustera poslužitelja što dodatno povećava performanse web stranice. Ova je usluga od presudne važnosti za web stranice s velikim prometom širom svijeta.

Svi poslužitelji koji se dijele tvrtke nalaze se u Salt Lake Cityju, Phoenixu ili Montrealu, dok se upravljani oblačni poslužitelji nalaze samo u Salt Lake Cityju.

Lokacije za podatkovne centre uključuju:

 1. Atlanta, Georgia,
 2. Chicago, Illinois,
 3. Dallas, Texas,
 4. Los Angeles, Kalifornija
 5. Miami, Florida
 6. Phoenix, Arizona
 7. Salt Lake City, Utah
 8. Mexico City, MX
 9. Toronto, ON
 10. Montreal, QC
 11. Sao Paulo, BR
 12. London, Velika Britanija
 13. Nottingham, Velika Britanija
 14. Amsterdam, NL
 15. Hong Kong, CN
 16. Tokio, JP
 17. Sydney, AU
 18. Melbourne, AU

sigurnosti

Što se tiče sigurnosti web stranice, ni vlasnici web stranica niti pružatelji web hostinga ne mogu ostaviti rupe. Glowhost osigurava da sve web stranice koje se nalaze na njihovim poslužiteljima dobivaju jednak tretman u pogledu sigurnosti.

Oni koriste 2048-bitnu SSL enkripciju za prijenos podataka i podržavaju PGP / GPG enkripciju e-pošte što osigurava da svi podaci preneseni putem njihove mreže budu 100% šifrirani i zaštićeni..

Glowhostov tim inženjera redovito nadograđuje vatrozidove poslužitelja kako bi se napadači spriječili iz sustava. Njihov tim za podršku osigurava da postoje DDoS napadi na web stranicama i blokiraju bilo koji skicirani IP pristup gotovo trenutno pristupom podacima na poslužiteljima..

Povrat novca zagarantovan

Glowhost nudi 91 dan garancije povrata novca. Ako kupci nisu zadovoljni Glowhost hostingom, tada će izvršiti puni povrat kupnje hostinga.

Korisnička podrška

Snažna korisnička podrška osigurava da klijent ostaje s tvrtkom u svakom mogućem scenariju. Web hosting je polje gdje nekoliko sekundi stanke može prouzrokovati velike gubitke vlasnicima web stranica.

U slučaju da trebate kontaktirati korisničku podršku, to možete učiniti putem e-pošte, internetskog chata i platformi društvenih medija. Tvrtka često potiče korisnike da se pridruže njihovim SM računima na Twitteru i Facebooku gdje im mogu postaviti pitanja za brzi odgovor.

Tim za podršku dostupan je 24x7x365. Oni imaju posvećen tim za podršku i za web mjesta sa sjedištem u WordPressu.

Za i protiv Glowhosta

Pros Glowhost:

 • Glowhost je poznat po snažnoj korisničkoj podršci. Pruža podršku 24x7x365 svim svojim kupcima prije i nakon prodaje.
 • Tvrtka je hiperaktivna na računima društvenih medija što vam olakšava podršku.
 • S 18 podataka centara i 77+ CDN točaka, brzinu i performanse teško je izjednačiti.
 • Širok raspon paketa osigurava vam izbor izbora za vaše web stranice.
 • Usluga e-pošte je brza i pouzdana.

Protiv Glowhosta:

 • Paketi se nalaze na strani cijena.

Bilo je pritužbi na brzinu, ali tvrtka nastavlja s nadogradnjom poboljšanog korisničkog iskustva.

Možda ćete morati pričekati nekoliko minuta da biste stupili u kontakt s predstavnikom za korisničku podršku, posebno tijekom blagdana.

Glowhost popusti i ponude

Povremeno Glowhost objavljuje ponude s popustom za nove kupce. Ovi kuponi se mogu koristiti za registraciju računa na web mjestu. Svake godine, posebno tijekom Crnog petka, Božića, Nove godine i nekih drugih važnih prilika, od Glowhosta možete očekivati ​​kupone u svojim poštanskim sandučićima..

Ostvari sjaj sa sniženom cijenom

Glowhost alternative

Kao alternativa Glowhost hostingu, možete odabrati GreenGeeks, SiteGround ili InMotion hosting.

Zaključak: Glowhost Review 2020

Za vlasnika web mjesta vrlo je važno odabrati davatelja web hostinga koji ima brze servere i pozitivne ukupne kritike. Glowhost može biti cjenovna opcija, ali tvrtka nije samo jedan od najboljih pružatelja usluga, već također koristi 100% obnovljive energije kako bi napajala svoje podatkovne centre. Tvrtka ima širok spektar paketa koje možete izabrati, što vam olakšava dobivanje najbolje cijene.

Pročitajte i:

 • Scala hosting recenzije
 • SiteGround hosting recenzije
 • InMotion hosting hosting 2020
 • GreenGeeks hosting pregled 2020
Glowhost Review 2020
 • Brzina i performanse

 • sigurnosti

 • Korisnička podrška

 • Jamstvo za povrat novca

5

Sažetak

Glowhost nudi standardne performanse hostinga. Možete ga koristiti za hosting svog web mjesta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map