Kinsta Hosting Review 2020: Premium usluga WordPress hostinga

Kinsta je WordPress hosting tvrtka koja je izgrađena na Google Cloud Platform. Tvrtku pokreće Mark Gavalda u prosincu 2013. godine.


Kinsta Review 2020

U samo pet godina tvrtka se etablirala na konkurentnom WordPress hosting tržištu. Korisničko sučelje, napredna standardna sigurnost i prijateljska korisnička podrška neki su od WOW čimbenika Kinsta Web Hosts.

Besplatne migracije web stranica, dnevno sigurnosno kopiranje i postavljanje web stranica sjajne su ključne karakteristike njihovih web hosting planova. Najbolji dio je što Kinsta nudi hosting za oblake na Googleovoj cloud platformi.

Trenutno Kinsta posjeduje 20 data centara širom svijeta i nudi svim klijentima širom svijeta CDN putem svog ključnog partnera KeyCDN.

Značajke Kinsta WordPress hostinga:

Kinsta nudi usluge upravljanja WordPress hostingom. Upravljanje WordPress hostingom skuplje je od rješenja za neupravljani hosting.

Stoga su ne samo Kinsta, već i druge tvrtke poput Bluehost, SiteGround i Dreamhost u svoje planove hostinga uvrstile neke dodatne ključne značajke, poput CDN-a za povećanje brzine web stranica, redovito izradu sigurnosnih kopija i tako dalje..

Nabavite Kinsta hosting s dva mjeseca besplatnog hostinga

Postavljanje web mjesta

Najzanimljivija značajka koju nudi Kinsta je postavljanje web stranica. Značajka postavljanja web stranica omogućuje korisnicima da primijene velike izmjene na svojoj web stranici WordPress. Lako mogu provesti učinkovito testiranje prije uvođenja.

Za brže vrijeme učitavanja Kinsta koristi Nginx, PHP 7, MariaDB i LXD spremnike.

Sigurnost napredne razine

Kinsta Sigurnost

Sigurnost je još jedna glavna značajka upravljanih WordPress hosting usluga. Kako bi svojim WordPress korisnicima osigurao visoki standard sigurnosti, Kinsta nudi besplatne SSL certifikate i sustav za praćenje u toku rada kako bi korisnici obavijestili da li njihova web stranica propada.

Uz to, pružaju DDoS zaštitu od skeniranja zlonamjernog softvera i hardverskog vatrozida.

Dnevne sigurnosne kopije i zajamčeni oporavak

Ako nešto pođe po zlu, Kinsta platforma je spremna s dnevnim sigurnosnim kopijama. Također, obećavaju oporaviti podatke web mjesta i popraviti vaše web mjesto ako je hakirano.

Besplatna migracija web stranica

Kad god biste se željeli prebaciti na Kinsta hosting od drugih, oni nude besplatne usluge migracije. Možete savršeno biti sigurni da sve funkcionira u skladu s vašim DNS-om prilikom prvog postavljanja vaše web stranice u testnom području.

Korisnici mogu zahtijevati migraciju web stranica izravno s Kinsta korisničkog sučelja. Navedite im svoje nedavne podatke web hostinga za obradu migracije.

Besplatna migracija web stranica dostupna je sa svim kinsta hosting planovima.

Druge značajke

Većina ostalih naprednih značajki također se može uključiti u vaš WordPress račun za hosting. Sada Kinsta nudi i neke dodatne značajke kao što su Automatska optimizacija baza podataka MySQL, Samoozdravljajući PHP, GCP Vatrozid svojim kupcima..

Ako korisnici imaju velika poduzeća mogu lako steći brojne značajke, poput Cloudflare Railgun, Elasticsearch i Redis, itd. Također, možete odabrati prilagođeno rješenje za hosting poduzeća iz Kinsta-a prema vašim potrebama.

Korisnička podrška

Podrška korisnicima Kinsta

Kinsta pruža jednostavan način da stupite u kontakt sa svojim dobrostojećim osobljem. Samo se morate prijaviti na svoj račun i stvoriti novi razgovor klikom na ikonu poruke u donjem desnom dijelu stranice.

Kinsta tim ima iskusne WordPress stručnjake i hvale se da će svojim klijentima pružiti 100% zadovoljstvo u rješavanju njihovih problema u kratkom roku..

Centri podataka

Kinsta nudi 20 različitih Google podatkovnih centara u oblaku. Možete odabrati bilo koji od sljedećih 20 centara podataka.

 1. Council Bluffs, Iowa, SAD (us-central1)
 2. St. Ghislain, Belgija (europa-zapad1)
 3. Okrug Changhua, Tajvan (azija-istok1)
 4. Sydney, Australija (australija-jugoistok1)
 5. Dalles, Oregon, SAD (us-zapad1)
 6. Ashburn, Virginia, SAD (us-istok4)
 7. Moncks Corner, Južna Karolina, SAD (us-istok1)
 8. São Paulo, Brazil (southamerica-istok1)
 9. London, Ujedinjeno Kraljevstvo (europa-zapad2)
 10. Frankfurt, Njemačka (europa-zapad3)
 11. Jurong West, Singapur (azija-jugoistok1)
 12. Tokio, Japan (azija-sjeveroistok1)
 13. Mumbai, Indija (azija-jug1)
 14. Montréal, Kanada (sjeverozapadnica-sjeveroistok1)
 15. Nizozemska (euro-zapad4)
 16. Hamina, Finska (europa-sjever1)
 17. Los Angeles, Kalifornija (us-zapad2)
 18. Hong Kong (azija-istok2)
 19. Zürich, Švicarska (europa-zapad6)
 20. Osaka, Japan (azija-sjeveroistok2)

Kinsta WordPress planovi za hosting

Kinsta WordPress planovi za hostingWordPress hosting planovi & cijena

Kinsta nudi svoje hosting planove prema potrebama vašeg poduzeća od malih do velikih razmjera.

 • Plan hostinga za početni WordPress za početnike opremljen je s 10 GB prostora na disku i besplatnim SSL-ovima i mrežom za isporuku sadržaja. Dobit ćete 1 WordPress web stranicu i 20 000 posjeta. Ovaj plan košta samo 30 dolara mjesečno.
 • Drugi Pro hosting plan nudi 20 GB prostora na disku i besplatne SSL i CDN. S Pro web hosting planom moći ćete dobiti 2 WordPress web stranice i oko 40 000 posjeta uz samo 60 USD mjesečno.
 • Business1 plan uključuje 5 WordPress instalacija i 20 GB prostora na disku. Nikada ne možete pogriješiti kupnjom 100.000 posjeta i besplatnim SSL i CDN za samo 100 USD mjesečno.
 • Ako se odlučite za business2 hosting plan, koristit će vas 10 instalacija web mjesta, 40 GB prostora na disku i besplatni SSL i CDN. Ovaj plan košta 200 dolara mjesečno.
 • Ako želite popust na Kinsta hosting, oni nude 2 mjeseca besplatnog hostinga na sve planove.

Činjenica je da upravljani WordPress hosting usluga kao što je Kinsta naplaćuje više od neuspjelog rješenja za hosting web stranica. Razlog je vrlo jasan, što ne možete kupiti biser po cijenu kikirikija. S upravljanim WordPress hostingom dobivate i puno dodatnih funkcija za učinkovito nadmetanje za vaše poslovanje na globalnom tržištu.

Stoga, ako napravite usporedbu cijene Kinstinih hosting planova s ​​drugim upravljanim WordPress hosting uslugama, one su sa stanovišta cijena sigurno konkurentne..

Za i protiv Kinsta hostinga

Na Kinstu se nalazi više od 60.000 web lokacija jer mnogi vlasnici tvrtki iz cijelog svijeta obožavaju njegove planove za hosting. Postoje neke naopačke i slabije strane domaćina Kinsta.

Pros za Kinsta hosting:

 • Svoju web stranicu možete ugostiti na 16 lokacija koje su bliže ciljanoj publici.
 • Kinsta nudi definiranu propusnost CDN-a od svog ključnog partnera KeyCDN za pohranu statičke kopije vaših web stranica na više od 30 lokacija širom svijeta.
 • Kinsta nudi usluge brze web lokacije za označavanje. Web-lokacija koja se nalazi na platformi Kinsta pokazuje izvješće o izvrsnim performansama GTmetrix-a i Pingdom-a.
 • Kinsta svojim korisnicima nudi sjajne značajke kao što su kloniranje web stranice, postavljanje web stranica, dnevno sigurnosno kopiranje i jednostavan za korištenje MyKinsta upravljačka ploča.
 • Kinsta platforma izgrađena je na platformi Google Cloud.

Slabosti Kinsta hostinga:

 • Korisnici mogu pohraniti dnevne sigurnosne kopije samo 14 dana.
 • Korisnička upravljačka ploča zahtijeva bolju integraciju WordPress-a

30 dana garancija povrata novca:

Kinsta web domaćin može se pohvaliti da pružaju 99,99% produženog jamstva i najbrže učitavanje stranica. Ako smatrate da vaša web stranica pada iz bilo kojeg razloga, slobodno možete zatražiti potpuni povrat u roku od 30 dana ili povrat pro-rate za korištene usluge ako otkažete nakon 30 dana.

Međutim, Kinsta hosting koristi najnaprednije podatkovne centre i najbolje prakse u industriji kako bi osigurao da vaša web stranica ima sve najnovije sigurnosne zakrpe.

Isprobajte Kinsta hosting besplatno na dva mjeseca

Kinsta alternative

Kao alternativa Kinsta hostingu, možete odabrati WP Engine ili WPX Hosting.

Ovdje provjerite detaljnu usporedbu Kinsta s WP Engineom, WPX hostingom, Bluehostom i SiteGroundom.

Poanta

Kinsta nudi pouzdan i siguran WordPress hosting s tehničkom podrškom za Firebrand. Razlog je zašto se Kinsta na tržištu uspješno etablirala kao profesionalna tvrtka.

Pročitajte i:

 • Recenzije WP motora
 • Pregled gostovanja zamašnjaka
 • Pregledni hosting hosting 2020
Pregled Kinsta hostinga 2020
 • Brzina i performanse

 • Korisnička podrška

 • Značajke

 • cijena

5

Sažetak

Ako želite kvalitetnog pružatelja usluga i imate proračun, tada je Kinsta najbolji domaćin za vas.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map