Pregled letaka zamašnjaka 2020: Je li pouzdan upravljani WordPress hosting?

Tražiš li Pregled gostovanja zamašnjaka? Evo, mi u WPressBlog napisali smo detaljnu recenziju Flywheel WordPress hostinga za 2020. godinu.


WordPress je najpopularniji CMS na svijetu. Počeo kao softver za blogiranje, postao je ime kućanstva. U WordPressu ima puno značajki koje mogu poboljšati vaše iskustvo korištenja web stranice, ali za to im je potrebno malo znanja.

Kada je riječ o web hostingu, WordPress zahtijeva specifičnu minimalnu konfiguraciju poslužitelja za nesmetano pokretanje. Zbog njegove popularnosti, mnoge tvrtke širom svijeta imaju ili posvećen tim i pakete za WordPress web hosting ili se posvećeno bave samo WordPress web hostingom.

Pregled letaka leta 2020

Zamašnjak, koji je predstavljen 2012. godine, jedan je od posljednjih. Tvrtka se koncentrira samo na web hosting za WordPress, a također nudi male i poslovne usluge za hosting.

Planovi i paketi za volane zamašnjaka

Kada govorimo o hosting paketima, često vjerujemo da bi trebalo biti više opcija. No, ponekad to zbunjuje klijente, pogotovo kada nisu dobro upućeni u terminologiju vezanu za hosting.

Gostovanje preglednika zamašnjaka WordPress

Odabir pravog hosting paketa vrlo je važan kako bi se web stranica neprestano održavala, a brzina je podjednako dobra na svim mjestima širom svijeta. Da bi pojednostavio postupak, Flywheel ima samo 5 unaprijed dizajniranih paketa.

Za pojedinačne stranice

Tiny:

Ovaj je paket savršen za one koji imaju jednu web stranicu male veličine s minimalnim brojem posjetitelja. U ovom paketu dobit ćete 5 GB prostora na disku, 250 GB propusne širine, podršku 24 × 7 i besplatan SSL certifikat, uz mnoštvo značajki. Ovaj paket kada se naplati godišnje koštat će vas 14 dolara mjesečno. U slučaju da vaša web stranica počne primati više posjetitelja ili vam je potrebno više resursa, paket uvijek možete nadograditi kontaktiranjem korisničke podrške.

osobno:

Idealno za web stranice koje imaju oko 25000 posjetitelja mjesečno, ovaj je paket jedan od najpopularnijih na Flywheelu. Pod ovim paketom dobit ćete 10 GB prostora na disku, 500 GB propusne širine, podršku 24 × 7, besplatan SSL, besplatno mjesto za postavljanje i još mnogo toga. Možete ga napraviti i paketom više mjesta tako što plaćate 10 USD mjesečno.

Stručni:

Idealan za velika poduzeća, portale za vijesti, web stranice za e-trgovinu i slične web stranice, ovaj paket će osigurati prijeko potrebnu brzinu i mehanizam za vaše web mjesto. Odabirom ovog paketa dobit ćete 20 GB prostora na disku, 1 TB propusnost, podršku 24 × 7, besplatan SSL, besplatno mjesto za postavljanje i još mnogo toga. Idealan je za web stranice s više od 100.000 posjetitelja mjesečno.

Za mnoge web stranice

Freelancer:

Ako ste novi davatelj usluga, programer ili dizajner ili imate više web lokacija za upravljanje, ovo je paket za vas. Ovaj paket nudi 40 GB diskovnog prostora, 4 TB propusne širine mjesečno, podršku 24 × 7, bez prekomjernih troškova, besplatna mjesta za postavljanje, besplatni SSL certifikat i još mnogo toga.

Možete ugostiti do 10 WordPress web mjesta ili imati 10 WordPress instalacija pod ovim paketom. U slučaju da vam treba više resursa ili želite nadograditi ovaj paket na više web stranica, možete se odlučiti za nadogradnju paketa i to možete učiniti kontaktiranjem korisničke službe.

Agencija:

Napravljen za veće davatelje usluga s do 30 instaliranja WordPress-a, ovaj paket će osigurati 120 GB prostora na disku, 8 TB propusnosti, telefonsku podršku, besplatna mjesta za postavljanje, besplatni SSL, sniženi CDN i više web mjesta, namjenski upravitelj računa i još mnogo toga.

Prilagođen:

U slučaju da želite nešto drugačije ili dodatno od paketa koje je definirala tvrtka, možete im se obratiti i zatražiti prilagođeni paket na temelju vaših zahtjeva i proračuna. Možete odabrati prostor, RAM, propusnu širinu i druge resurse prema vašim potrebama i tvrtka će na temelju nje pružiti najbolji mogući citat. Prilagođeni paketi najprikladniji su za one koji imaju velika poduzeća ili imaju web lokacije s velikim prometom poput web mjesta e-trgovine.

Hosting Enterprise zamašnjaka

Flywheel nudi najnoviju infrastrukturu koja ima vrhunske sigurnosne značajke. Ovdje se nikada nećete morati brinuti o sigurnosnim problemima jer će se zdravstveno stanje vaših web stranica provjeravati svaki dan.

Izvješće ćete dobiti svaka tri mjeseca, uključujući produženje rada, sigurnosne provjere, sigurnosne kopije itd. Zamašnjak je najbolja opcija za hosting za web dizajnere i agencije koji grade više blogova.

Brzina i performanse

Svaki paket s Flywheel dolazi s čvrstim predmemoriranjem. Keširanje na strani poslužitelja uklanja zahtjev dodatnog dodatka koji smanjuje pritisak na sredstva koja su vam dodijeljena.

Čak i uz web stranice s velikim prometom, performanse i brzina su izvan očekivanja. Tvrtka također nudi CDN mreže za isporuku sadržaja što može poboljšati iskustvo posjetitelja.

Tim za podršku redovito nadzire svaki poslužitelj i nastavlja ga nadograđivati ​​u skladu sa zahtjevima.

Centri podataka

Trenutno Flywheel ima 10 podatkovnih centara rasprostranjenih širom svijeta. Ove lokacije su New York City, Atlanta, Dallas, San Francisco, Singapur, Tokio, Toronto, Amsterdam, Frankfurt i London.

Globalni centri za podatke omogućuju bolju izvedbu vaše web stranice i u slučaju da želite veću brzinu, možete odlučiti da imate CDN iz 30 čvorova širom svijeta.

Sigurnost hostinga zamašnjaka

Flywheel pruža veliku sigurnost svim svojim kupcima. Svi podaci koji ulaze i dolaze iz poslužitelja su šifrirani. Preko platforme se svake pojedine informacije pohranjuju ili prenose u šifriranom formatu. Za svaku web stranicu nude besplatni SSL.

Tim inženjera redovno prati hardver i softver i ažurira ih kad god je to potrebno. Računi imaju dvofaktorsku provjeru autentičnosti što dodaje sloj sigurnosti.

Korisnička podrška

Za svaku web hosting tvrtku pravi je izazov pružiti vrhunsku podršku nakon prodaje svojim kupcima. Flywheel ima posvećen tim stručnjaka za pružanje opće i WordPress centrične podrške.

Postoje različiti načini na koje možete odabrati da im se obratite putem e-pošte, ulaznica za podršku, internetskog chata i platformi društvenih medija. Predstavnici tvrtke hiperaktivni su za račune na društvenim mrežama i često rješavaju sitne upite odmah u nekoliko minuta. Također potiču svoje kupce da ih prate na Facebooku i Twitteru radi bržeg rješavanja upita.

Prednosti i nedostaci zamašnjaka

Profesionalni zamašnjaci:

 • Robustan hosting utemeljen na oblaku za pružanje visokokvalitetnih performansi.
 • Prilagođene konfiguracije sustava za brzo vrijeme učitavanja.
 • Više mjesta za podatkovni centar radi bolje povezanosti.
 • 30-dnevna garancija povrata novca.
 • Blokira svaki IP koji može izgledati prijeteće odmah.
 • Brza podrška stručnjaka u slučaju da se web mjesto pokvari.
 • 24 × 7 pouzdana podrška.
 • Sustav predmemoriranja na kraju poslužitelja radi smanjenja stresa na vaše resurse.
 • Besplatni demo testni prostor.
 • SSL certifikat pomoći će vam poboljšavanje rangiranja vaše web stranice.
 • Besplatna migracija web stranica.

Slabosti zamašnjaka:

 • Ne možete kupiti SSL, već samo instalirati one koji su dostupni kod tvrtke.
 • Nema Git sustava za implementaciju.

Popusti i ponude na zamajke

Postalo je ritual da tvrtke pružaju popust i ponude kupcima. Svake godine, oko praznika i posebnih prilika, poput prodaje u petak, volani pružaju ekskluzivne popuste za nove kupce. Uz ove ponude možete ostvariti velike popuste na pakete.

Alternativa zamašnjaka

Kao alternativa gostovanju na Flywheelu, možete odabrati WP Engine, Kinsta, Pressable, WPX Hosting (pristupačni pružatelj usluga hostinga) ili Pressidium. Sve su top WordPress hosting tvrtke.

Zaključak: Pregled hostinga zamašnjaka

Zamašnjak je jedna od najboljih web hosting tvrtki širom svijeta koja pruža samo hosting na WordPressu. S više od 70 tisuća malih i velikih klijenata u mačiću, Flywheel je postao poznato ime po svojoj predanosti i stručnosti.

Tvrtka ima 10 podatkovnih centara i 30+ CDN-ova širom svijeta, što vam daje mogućnost izbora najbližeg podatkovnog centra za vaše web mjesto. Oni također pružaju posebne popuste i ponude s vremena na vrijeme.

Minimalni paket kreće se od samo 14 USD. Razumljivo je da tvrtka ne pruža jeftin web hosting, ali značajke i usluge definitivno opravdavaju cijenu.

Za više informacija o Flywheelu možete provjeriti priču o pokretanju Flywheela navedenu u sljedećem videozapisu:

Nabavite Hosting zamašnjaka

Pogledajte ostale upravljane recenzije WordPress hostinga:

 • Kinsta hosting recenzije
 • WP Motor Recenzije 2020
 • Pregledni pregled 2020
 • WPX pregled hostinga 2020
 • Pressidium hosting recenzije
Pregled letaka leta 2020
 • Brzina i performanse

 • Uptime

 • sigurnosti

 • Korisnička podrška

5

Sažetak

Flywheel je također jedan od najboljih premium WP hosting hosting usluga. Najbolji je izbor za slobodnjake, dizajnere, programere i agencije.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map