Top 15 razloga za odabir WordPress-a za vaše poslovanje u 2020. godini

Kad je u pitanju izrada poslovno orijentirane web stranice, očito ćemo odabrati najbolju platformu! Iako je teško odabrati vodeću platformu za prebacivanje web stranice.


Poslovni ljudi su se zabrinuli zbog popularnosti i prometa. No, kada vodite posao, od vitalne je važnosti imati web mjesto sa savršenim izgledom i značajkama. Dakle, za to je važno odabrati onu koja može dati cvjetajuće rezultate.

Postoji nekoliko CMS platformi, poput Joomla, Typo3, WordPress, Serendipity, Shopify, ImpressPages i mnogih drugih. Među svima, WordPress je idealan za mnoge tvrtke. Vrlo je kompatibilan, jednostavan za održavanje i integriranje.

Možda imate nekoliko pitanja o odabiru WordPress-a. Što je tako dobro u vezi s ovim CMS-om? Kako može biti najbolji izbor za vaše poslovanje?

Dakle, kako bismo odgovorili na sva ova pitanja, došli smo do 15 razloga koji pojašnjavaju ideju odabira WordPressa za vašu tvrtku. Započnimo!

Zašto odabrati WordPress za svoju tvrtku?

Pouzdanost

Prema statistici, WordPress je vodeći CMS sa 34% svjetske web platforme u 2019. godini što predstavlja porast od 4% u odnosu na prethodnu godinu. Koriste je velike web stranice ili za blogging web mjesta i pokazala je primjetno postignuće.

Razvili su ga PHP, MySQL i JavaScript. Također, ispunio je stroge standarde kodiranja World Wide Web Consortium (W3C) tijekom procesa održavanja. Gotovo dobiva 144 milijuna mjesečnih posjetitelja i postala je peta platforma koja se gleda nakon Facebooka, Googlea, Twittera i Amazona.

Univerzalna platforma

WordPress omogućuje milijun web stranica širom sfere. To je jedan od najistaknutijih sustava upravljanja sadržajem. WordPress je univerzalna platforma jer ima nadzornu ploču koju svi mogu učinkovito koristiti (također netehnički).

Izmislio je značajke i funkcionalnosti koje je vrlo lako razumjeti. WordPress ima oko 50 000 dodataka i 3500 tema s licencom GPL. Svatko može biti lako dostupan jer je WordPress dostupan na 57 jezika. Čita 71% blogova na engleskom i 4,7% na španjolskom.

SEO-friendly

Da budemo precizni, WordPress posjeduje 80 do 90% Seach Engine Optimization (SEO). Od svih dodataka, Yoast SEO ima 5 milijuna + aktivnih instalacija, a All-in-one SEO ima oko 2 milijuna + aktivnih instalacija. Dakle, može se reći da WordPress omogućava veću podršku za SEO koristeći SEO dodatke.

SEO prijateljski

Teme se mogu lako prilagoditi digitalnom marketinškom okruženju. Pomoću dodataka možete učiniti sve za SEO procvat, kao što je provjera pregleda sadržaja u rezultatima pretraživanja, preporuke za poboljšanje SEO, dobivanje SEO rezultata, XML generacija Sitemap-a, razvijanje prilagođenih SEO postavki za postove, medije i stranice i upravljanje XML sitemapom.

Višekorisnička sposobnost

S obzirom na velika poduzeća, od ključne je važnosti da se web stranica ažurira o mogućnostima za više korisnika. Vrlo je korisno jer omogućava dodijeliti različite zadatke pojedincu u vašem poduzeću.

WordPress ima pet zadanih korisničkih uloga, poput uređivača, suradnika, administratora, pretplatnika i autora. Daje poduzetniku pravo da odabere što korisnik može ili ne može učiniti na web mjestu sa sustavom upravljanja ulogom korisnika. Važno je znati uloge korisnika i dopuštenje za rast vaše web stranice.

Ugrađeno bloganje

WordPress nudi nevjerojatne prednosti prilikom izrade web stranice koja omogućuje jednostavno dodavanje bloga na vašu web stranicu. To je jedna od najboljih platformi za bloganje zbog svoje zadane značajke konfiguracije blogova.

U Built Blogging

Ova značajka daje nekoliko opcija, poput, neželjenih rješenja, oznaka, kategorija, komentiranja, Gravatara, widgeta, medija i mnogih drugih.

Postojeća zajednica podrške

WordPress je razvijen od strane profesionalne zajednice konzultanata, web programera i znalca, a to je CMS otvorenog koda koji podržava veliki broj entuzijasta. Onaj tko je svjestan WordPressa, može iskoristiti prednosti ove platforme.

Kada počnete koristiti WordPress, ne samo da ćete neprekidno primati besplatnu podršku različitih članova zajednice, nego ćete dobiti i pristup mnogim besplatnim dodacima i temama.

Lako za postavljanje i ažuriranje

Kao što je poznato da WordPressu može pristupiti i ne-tehnička osoba. Ne postoji takva potreba da se bavite kodiranjem i programiranjem. Jednostavno možete postaviti web stranicu WordPress bez poznavanja programskih jezika HTML, Javascript i PHP. Ručno se može instalirati za manje od 5 minuta. Dakle, samo naprijed i uživajte u besprijekornoj usluzi.

Ključno je ažurirati bilo koji softver da biste ga osigurali, tako da, u slučaju WordPressa. Kako je WordPress ogromna platforma, stoga je značajno ažurirati je kako bi bila sigurna od napada, poput Brute Force napada.

Vrlo je lako ažurirati WordPress teme, dodatke u jednom potezu. Iako WordPress uvijek daje obavijest o najnovijoj verziji koja će se ažurirati, poboljšavajući tako funkcionalnost web stranice održavajući je svježom i sigurnom.

Upravljiv, isplativ i fleksibilan

Uz nekoliko funkcionalnosti i značajki, jednostavno je održavati web mjesto WordPress, radije blog ili web mjesto za e-trgovinu. Redovna testiranja i evaluacije poboljšale su WordPress komponente s resursima koji bi mogli pomoći u efikasnom upravljanju WordPress web stranicom.

WordPress je ekonomičniji u usporedbi s ostalim CMS-om, poput Joomla, Typo3, WordPress-a, Serendipity-a, Shopify-a. Pruža teme i dodatke po povoljnim cijenama i lako možete izabrati iz velike mogućnosti.

WordPress je dovoljno fleksibilan da nam omogućava jednostavno izrađivanje bilo koje web stranice (osobne web stranice, bloga, web mjesta za upravljanje događajima, web mjesta e-trgovine)..

Povećava kreativnost i upravljanje vremenom

Budući da WordPress dolazi s puno tema i dodataka, vrlo je jednostavno razviti prilagođenu web stranicu prema vašem stilu. Izgledom web mjesta možete upravljati odabirom teme koju želite dodati. Izrada web stranice s našim željenim uvjetima je takav WordPress jednostavan zadatak.

Potaknite kreativnost

WordPress ima puno dodataka koji povećavaju produktivnost rada s različitim izborima i upravljaju vremenom vrlo prikladno.

Inovativan i skalabilan

Kao što je poznato da WordPress koristi gotovo svaki korisnik u ovoj sferi. Dakle, važno je biti stabilan i ažurirati web mjesto s trendovima za upravljanje angažmanom posjetitelja. Stručnjaci WordPressa trenutačno otkrivaju i fiksiraju svaku osjetljivost.

I pruža sigurnu i stabilnu platformu za snažno vođenje poslovanja. WordPress je uvijek bio ispred svojih rivala s inovativnom i vrhunskom tehnologijom.

Potpuno funkcionalna web stranica koja se brzo učitava obvezna je za rast poslovanja. I WordPress nikada ne propušta ovu činjenicu i omogućava nam da kreiramo sve što želimo stvoriti s MaxCDN i CloudFare.

Dosljedan i fleksibilan dizajn

WordPress je smislio dvije mogućnosti teme, tj. Zadana tema (besplatno) i premium tema (plaća se) za dizajn web stranica. Nakon što odaberete temu, WordPress osigurava održavanje sličnog dizajna na web mjestu, čak i ako dodate postove na blogovima i web stranice. Dakle, ovo održava divnu dosljednost ne samo s korisnicima, već i daje lijep izgled web mjestu.

Svojom multi-dizajnerskom značajkom integracije možete održavati različite nacrte dizajna na web mjestu, a zatim dosljednog dizajna.

Sinkronizacija s popularnim resursima

Neke su tvrtke koje su široko popularne i uglavnom koriste platformu razvile svoje skripte integracije ili dodatke za korištenje u WordPressu.

Dodani dodaci povezali su račun treće strane s web stranicom WordPress i osigurali stabilan tijek rada. MailChimp je dodatak treće strane s kojim se lako možete sinkronizirati s web stranicom WordPressa.

Budući da nam WordPress omogućava integriranje usluga trećih strana s web mjesto, i koristiti različite API-je za upotrebu na web mjestu..

Sigurnost kao glavni prioritet

WordPress je platforma otvorenog koda, pa je koriste milioni korisnika. Hakeri / napadači ga uvijek žele prekršiti na nove načine. Ali, sa sigurnosnim protokolima, izrada web stranice s WordPressom uvijek je sigurna i sigurna. WordPress redovito ažurira svoje sigurnosne mjere ili alate za zaštitu web stranice od potencijalne štete.

Čvrsto nadgledanje zlonamjernog softvera

U posljednjih nekoliko godina primjećen je strahovit porast cyber kriminala i zlonamjernog softvera. Web stranica se može lako zaraziti zlonamjernim softverom zbog naglog pada sustava, male brzine itd.

WordPress ima snažne sigurnosne alate, poput Antivirusni i sigurnosti redovito skenirati i otkrivati ​​neželjene veze i zlonamjerni softver. S ovim možete jednostavno pratiti sigurnost web mjesta sa samo jednim klikom.

SSL certifikacija

Sloj sigurne utičnice (SSL) opća je sigurnosna tehnologija koja se koristi za zaštitu osobnih podataka, poput podataka o korisnicima, internetskih bankarskih transakcija, napadača i tako dalje. Značajna je za sigurnost web mjesta i Google je dobio dobru ocjenu. S WordPressom možete jednostavno postaviti SSL certifikaciju na web mjestu u jednom potezu Preuzmite stvarno jednostavan SSL.

Zaključne napomene

Bez sumnje, WordPress je najbolja platforma za oslanjanje na izgradnju web stranica. S puno tema i dodataka, mogućnostima za više korisnika, zajednicom podrške, upravljanjem vremenom, nadzorom sigurnosti i zlonamjernog softvera, WordPress je trgovina beskrajnih prednosti. Nadamo se da će vam ovaj članak pomoći da koristite WordPress za vaše poslovanje.

O autoru:

Emily Johns je web programer i IT savjetnica u tvrtki WordSuccor, pružanje usluga razvoja WordPress CMS globalnim klijentima. Ronio je kroz open-source kod već više od deset godina i dijeli sve o WordPressu i novim tehnologijama web dizajna. Možete je naći na Cvrkut!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map