11 najboljih klijenata e-pošte za Windows i macOS

E-poruke su ogromna stvar u poslu, ali i općenito.


Pomaže nam da komuniciramo i nastavimo stvari, bilo da je to plan, podvig, važna rasprava ili gotovo ništa. Sve je to zabava i igre dok se broj poslovnih e-poruka ne počne povećavati, a vi teško možete upravljati s više mjesta.

Sasvim je normalno imati više adresa e-pošte u različite svrhe, ali slaba strana je vrlo jasna. To je previše prepreka i samo otežava stvari vama i vašem poslu.

Srećom, za to postoji zaobilazno rješenje i to pomoću klijentskog softvera za e-poštu. Što sve radi jest, sve vaše e-mailove donosi u jedno jedino sučelje, ali uz pravilnu organizaciju. Možete primati, sastavljati i slati e-poštu konfiguriranih adresa s lakoćom.

Prije nego što nastavim nabrajati najbolje klijente e-pošte, evo nekoliko važnih prednosti koje je vrijedno spomenuti.

Ušteda tonu vremena

Budući da sve vaše poruke e-pošte dolaze u jedno jedino sučelje za radnu površinu, možete uštedjeti tonu vremena ne prijavljivanjem na različite račune. Sve što trebate učiniti je samo otvoriti softver i tamo imate sve svoje e-mailove za vas. Ovo je ogroman životni vijek za ljude koji već nemaju puno vremena u svakodnevnoj rutini.

Povećava produktivnost

Činjenica da će sve vaše adrese e-pošte biti organizirane i smještene u ispravne odjeljke dovoljno je da pokrene porast razine produktivnosti. Više ih ne morate odvojeno označavati ili postavljati kategorije za njih. Softver sve to čini za vas, podijeljeno na različite adrese e-pošte.

Radite izvan mreže

Postoje slučajevi kada jednostavno ne možemo dobiti pristup internetu i otvoriti svoju e-poštu. U tim slučajevima klijent e-pošte ima prednost jer se sve vaše primljene poruke e-pošte spremaju na tvrdi disk vašeg sustava, što olakšava pristup bilo kojem trenutku.

Drži rezervnu priču

Većina klijenata e-pošte sigurnosno će kopirati sve podatke, tako da ako nešto pođe po zlu s davateljem usluga e-pošte, još uvijek imate svoju e-poštu sa sobom.

Biti zaključan ili izgubiti pristup računima e-pošte može se pokazati ogromnim gubitkom, ali na sreću imamo klijente e-pošte koji nekako rješavaju taj problem.

Uz sve rečeno, skoknemo na popis.

eM klijent

S sučeljem za jednostavno korištenje, eM klijent pruža više nego samo upravljanje e-mailovima. Možete koristiti kalendar, zadatke, chat, pa čak i kontakte. Osim toga, možete:

 • Koristite PGP enkripciju
 • Dopusti automatske izrade sigurnosnih kopija u pozadini.
 • Postavite avatare za svaki kontakt
 • Ugradite prilagodljive tablice
 • Automatsko prilagođavanje slika kad ih umetnete u e-poštu
 • Postavite automatske odgovore kako biste obavijestili ljude da nećete moći odgovoriti

To je toliko više toga, zbog čega mu vjeruje više tisuća kupaca. Taj klijent e-pošte možete preuzeti i koristiti na Windows i Mac.

Mailbird

Osvojivši nekoliko nagrada tijekom godina, Mailbird svojim očekivanim nizom značajki ispunjava očekivanja. Dostupan je za Windows i obavlja nevjerojatan posao tako što sinkronizira sve svoje poruke e-pošte i omogućava integraciju s brojnim aplikacijama treće strane.

Možete uštedjeti veliku količinu vremena upravljanjem više računa e-pošte s jednog mjesta. Osim toga, izgled izgleda možete prilagoditi prema vašim potrebama i uživati ​​u korisničkoj podršci.

velika ptica nalik orlu

Potpuno besplatno i s otvorenim kodom, velika ptica nalik orlu kombinira snagu brzine, privatnosti i jednostavnosti u njihovim funkcijama. Osigurana je raznim značajkama kao što su ne praćenje i daljinsko blokiranje sadržaja kako bi se osigurala sigurnost i privatnost. Osim toga, možete prilagoditi izgled i dodati različita proširenja i teme kako biste ga dodatno poboljšali.

Možete koristiti alate za pretraživanje, alatnu traku za brzo filtriranje i e-poruke s karticama kao što je to slučaj u bilo kojem pregledniku. To olakšava pristup vašoj e-pošti, bez gubljenja vremena. Ima razne druge značajke za organiziranje i čuvanje stvari.

Zimbra Desktop

Dostupno za Windows, Mac i Linux, Zimbra Desktop omogućava vam mrežni i izvanmrežni pristup vašim e-porukama s jedne ploče. Možete sinkronizirati podatke e-pošte, kontakata i kalendara između poštanskih sandučića u oblaku i tvrdog diska.

Evo još nekoliko glavnih značajki:

 • Podržava Zimbra i treće davatelje računa e-pošte
 • Vucite i ispustite mini kalendar
 • Korisna ploča za čitanje sa strane za lakši pristup e-pošti
 • Zbirka alata za suradnju trećih strana, kao što su zadaci i aktovka

Tu je i napredni filtar pretraživanja za iskopavanje svih malo informacija koje tražite.

Kanarska pošta

Sljedeći web visoko hvaljen, Kanarska pošta ima savršenu ravnotežu naprednih značajki, čvrstu sigurnost i elegantan dizajn. Možete svjedočiti šifriranje od početka do kraja i uvjereni ste da vaša privatnost nikada neće biti na prodaju.

To je brzo, GDPR kompatibilno i dobro funkcionira na više uređaja. Do sada možete koristiti Canary Mail na Mac-u, iPadu, iPhoneu i Watchu, ali očekuje se da će početi podržavati i Android uređaje. Krenite naprijed i isprobajte ih besplatno kako biste iskusili obilje sjajnih značajki.

Boxy apartman

Aplikacija namijenjena korisnicima Gmaila na Mac računalu, Boxy apartman daje vam potpunu kontrolu nad računom e-pošte. Možete jednostavno transformirati e-poštu i kalendar kako biste ih učinili organiziranijima i postavili stvari koje su prioritetne.

Možete se prebacivati ​​s različitih računa, koristiti prečace Mac i Gmail te integrirati s hrpom aplikacija trećih strana. I ne samo to, već možete istaknuti nadolazeće sastanke u kalendaru i biti odmah obaviješteni kada dođe vrijeme.

Ovaj klijent e-pošte u osnovi istiskuje maksimalan potencijal iz svoje značajke e-pošte i kalendara na vašem Gmail računu.

Tempo

Tempo pomaže vam da dekodirate svoje račune e-pošte sortirajući ih po najvažnijim i najmanje bitnim kako biste uvijek radili na stvarima koje zahtijevaju vašu neposrednu pažnju. Ujedno vam štedi ogromnu količinu vremena na dnevnoj bazi, jer vam omogućuje da samo jednim klikom odjavite pretplatu s nevažnih mailing lista.

Osim toga, ima sjajan “način fokusiranja” koji stvara obično sučelje preko cijelog zaslona uklanjanjem ometajućih elemenata.

Možete biti sigurni. Tempo se jako brine za sigurnost i privatnost čuvajući svoje osjetljive podatke samo vama. Od sada, ovaj klijent e-pošte možete preuzeti i koristiti samo na Macu.

Iskra

Možete uživati ​​u okruženju e-pošte bez ometanja Iskra. To vam pomaže da očistite i sortirate svoje e-poruke prema vašim potrebama. Na vrh postavlja važne adrese e-pošte i omogućuje vam arhiviranje onih koji nisu bitni.

Možete i okupiti svoj tim i povesti suradnju na potpuno novu razinu. Evo nekih glavnih značajki Spark-a:

 • GDPR standardom
 • Šifriranje podataka i zaštićeno od strane Google oblaka
 • Odgoda e-poruka
 • Duboka pretraga da biste pronašli važne informacije
 • Ugrađeni kalendar
 • Postavljanje podsjetnika za praćenje
 • Postavite brze odgovore da biste uštedjeli vrijeme
 • Stvorite profesionalne potpise e-pošte
 • Integrirajte se s hrpom aplikacija

Toliko je toga, pa bih vam preporučio da isprobate. Besplatno je za osobnu upotrebu, ali ima premium planove u slučaju da želite suradnju. Spark možete koristiti na Mac, IOS i Android.

avionska pošta

Klijent e-pošte brzinom munje, avionska pošta omogućuje vam prilagođavanje računa e-pošte i kreiranje radnji kako biste ostavili produktivni poštanski pretinac. Možete se integrirati i s omiljenim aplikacijama i sinkronizirati svoje podatke na svim Apple uređajima.

Ima nekoliko impresivnih značajki, poput mogućnosti s više računa, načina privatnosti, isticanja važnih i odgodnih e-poruka koje ćemo pregledati kasnije. Osim toga, možete omogućiti tamni način rada, postaviti prilagođene akcije prelaska prstom i koristiti predloške e-pošte.

Airmail podržava preko 30 različitih jezika i razne Siri prečace.

Mailspring

Sa gomilom različitog izgleda i tema kako bi odgovarali vašem raspoloženju, Mailspring može vam pomoći povećati produktivnost i poboljšati upravljanje e-mailom. Super čisto i jednostavno sučelje u potpunosti će nadopuniti vaše svakodnevne zadatke.

Također je vrijedno razgovarati o ovim bitnim značajkama:

 • Opcija s više računa
 • Unified inbox
 • Podrška za dodire i pokrete
 • Napredne prečice
 • Duboka pretraga
 • Mogućnost poništenja slanja
 • Omogućite potvrdu čitanja i praćenje veza
 • Podrška za devet različitih jezika

Mailspring ima besplatan i dobro plaćen plan koji svakako vrijedi provjeriti. Možete ga preuzeti za Mac, Linux i Windows.

hiri

Izrađen za Microsoftov ekosustav e-pošte, hiri omogućuje vam upravljanje e-porukama, zadacima, kalendarom i kontaktima. Možete ostati pri vrhu dana, postavljanjem podsjetnika, slaganju e-pošte, upravljanjem popisom zadataka i izrađivanjem boljih linija predmeta

Ovaj klijent e-pošte pomaže vam da ostanete usredotočeni na ono što je važno i iskoristite maksimum iz vremena zaslona. Hiri je trenutno dostupan za Windows, a vi možete započeti s njihovim 7-dnevnim besplatnim probnim vremenom.

Zaključak

Gore navedeni klijenti e-pošte mogu vam olakšati poslovanje i cjelokupni život. Preporučujem da danas krenete s prikladnim ako želite ostati organizirani i produktivni. ��

OZNAKE:

 • MacOS

 • Windows

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map