18 najboljih generatora potpisa za e-poštu za vaše poslovanje

Potpisivanje e-pošte omogućuje vam da otisnete identitet svoje marke i izgledate profesionalnije.


Sigurna sam da ste sigurno vidjeli puno njih i pitali se možete li ih napraviti, pogotovo one s iscjedajućom profilnom slikom. U ovom trenutku ćete možda pomisliti da je stvaranje jednog od njih raketna znanost, ali nije. Svatko tko nema znanja o kodiranju to može učiniti. Sve što trebate učiniti je odabrati bilo koji od alata spomenutih na ovom popisu i generirati ga za sebe.

To je jednostavno!

Ali, prije nego što nastavim s popisom tih, evo nekih od prednosti postojanja potpisa e-pošte koji biste trebali znati.

Prednosti posjedovanja e-pošte s potpisom

Lako je pomisliti da potpisi e-pošte nisu više od maštovitog dizajna s vašim imenom i fotografijom. To je puno više od toga. To je korisna marketinška taktika koja može biti korisna za vaše poslovanje.

Evo zašto:

Obavijest o robnoj marki

Imati potpis e-pošte izvrstan je način da obavijestite svoje primatelje tko ste brend i čime se bavite. To stvara način na koji ćete žigosati svoje marke, a da se pritom i ne trudite.

S obzirom da u potpis imate ugrađene sve podatke o tvrtki kao što su ime, logotip, kontakt i boje, primatelji postaju lako prepoznati vašu marku.

Osobni dodir

Kao što sam gore govorio o tim iskačućim profilnim slikama u potpisu e-pošte, to je doista fantastičan način za stvaranje osobnije veze s primateljima..

U doba umjetne inteligencije slika o sebi unutar potpisa e-pošte daje čitateljima signal da ste prava osoba iza stola, a ne robot.

Dohvatiti

Vjerujem da otkrivanje kontaktnih podataka tvrtke nije tako teško. Sve što trebate učiniti je potražiti njihovu web stranicu, otići na stranicu s kontaktima i BOOM; tamo imate kontakt podatke.

Ali, što ako zadatak 70% olakšate uvrštavanjem podataka za kontakt u vaš potpis e-pošte? Na taj način, vaši primatelji ne moraju proći te dodatne stranice samo da bi uočili vaš telefonski broj.

To će se čuditi jer vi primateljima dajete izvedivost.

Napokon smo došli do značajnog dijela ovog članka. Ispod sam nabrojao neke od najboljih generatora potpisa za e-poštu koji će vam omogućiti stvaranje profesionalnog potpisa unutar šapice.

Gimmio

Gimmio (ranije poznat kao ZippySig) ima mnogo naprednih opcija prilagođavanja i oblikovanja prilagođenih tvrtkama i dizajnerskim agencijama koje žele izbaciti nevjerojatne prilagođene dizajne.

Ako niste baš veliki dizajner, na raspolaganju imaju preko 40 profesionalnih predložaka koje možete besplatno koristiti. Prema njihovoj web stranici, više od 63.000 profesionalaca koristi svoj alat, uključujući mnoge agencije za web dizajn koje svojim klijentima pružaju usluge potpisa s e-poštom (na bijeloj pločici).

Oni su ocijenjeni kao # 1 Generator Signatura e-pošte prema robnim markama poput Freelancer.com, Template.net, Wondershare.com i mnogim drugim.

signature.email

signature.email je fleksibilan alat za dizajn potpisa e-pošte. Dizajneri i agencije lako mogu kreirati prekrasne, prilagođene potpise za svoje klijente. Započnite s predloškom, promijenite boje, fontove i razmak, preuredite redoslijed podataka i dodajte bilo koju količinu dodatnih polja ili odjeljaka.

Ne postoje ograničenja u poljima koja možete dodati ili u kojoj konfiguraciji. Možete stvoriti potpis e-pošte koji je brendiran za vas ili vaše klijente upravo onako kako treba.

Uz plaćeni plan, tvrtke i organizacije mogu stvoriti jednostavnu vezu za dijeljenje potpisa. Tada svaki zaposlenik može u nekoliko sekundi ispuniti svoj brendirani potpis e-pošte i kopirati ga u svog klijenta e-pošte po vlastitom izboru. Planovi signature.email razumni su u usporedbi s ostalim troškovima po potpisu koji se mogu brzo sakupljati na temelju veličine vaše organizacije.

Pojedinci mogu besplatno sastaviti i spremiti osobni potpis.

Designhill

Ovo mora biti najpopularnije na ovom popisu. Designhill-a Potpisi e-pošte cijenili su mnoge velike marke poput Forbesa, HuffPost, Poduzetnika itd.

Da biste stvorili svoj potpis e-pošte na DesignHillu, morat ćete ispuniti podatke o svojoj tvrtki, odabrati stilove, CTA-ove i pružiti veze na društvenim mrežama. Jednom kada sve to učinite, trebate pritisnuti gumb “stvori potpis” za lijepo izgledajući potpis spreman da bude ugrađen u vaše e-poruke..

Proizvođač potpisa

Kao što ime sugerira, Proizvođač potpisa je još jedna sjajna opcija za stvaranje prilagođenih potpisa za vaše e-poruke. Web stranica ima vrlo običan izgled, pa zadatak čini još ugodnijim. Sve što traži je –

 • Ime
 • Naslov posla
 • Email adresa
 • Naziv tvrtke
 • Broj telefona
 • URL web mjesta
 • Adresa
 • URL avatar
 • Veze na društvenim medijima

Dok unosite te pojedinosti, možete vidjeti mini pregled u stvarnom vremenu koji prikazuje kako izgleda vaš potpis. Prilično uredno!

Mailcastr

Ovaj je alat malo drugačiji od gore spomenute dvije, i za dobro. To čini malo više nego što tražimo. Osim što je generator potpisa e-pošte, ovaj će alat pratiti sve e-poruke koje sadrže vaš stvoreni potpis i obavještavati vas kad god ih vaš primatelj pročita. Na taj način znate tko čita vaše poruke e-pošte, a tko ne.

Ako već koristite softver za marketing putem e-pošte, ne treba vam ova dodatna značajka. Ali korisno je za ljude koji ih nemaju.

Mailcastr ima besplatni plan koji vam omogućuje praćenje do 3 e-maila dnevno. Njihov plaćeni plan košta samo 5 dolara i omogućava maksimalnu korist.

Newoldstamp

Newoldstamp nudi puno više mogućnosti prilagodbe i uzbudljive značajke koje teško mogu pronaći drugi. Omogućuje vam da integrirate aplikacije i značke društvenih medija u svoj potpis e-pošte. I ne samo to, već imate i mogućnost na kraju e-pošte dodati promo banner zajedno sa vašim pozivom na radnju. Kako je to cool?

Hubspot

Hubspot ispod pojasa ima puno alata i predložaka, a jedan od njih je generator potpisa e-pošte. Ne često se slijepo vjerujemo alatu, ali kada je u pitanju Hubspot, znamo da je fantastičan. Bilo da se radi o sadržaju ili alatima; imaju jedinstveno ime za svoje kvalitetne stvari.

Imaju jedan od lijepo dizajniranih generatora potpisa i lako je započeti s tim. Sve što trebate učiniti je odabrati predložak, utipkati pojedinosti o vašoj tvrtki, oblikovati je i završiti prijenosom svoje prikazne fotografije.

WiseStamp

Uz mogućnost dodavanja ikona društvenih medija, Wisestamp još jedan je sjajan generator potpisa e-pošte koji vas neće razočarati. Njihove su karakteristike podijeljene po planovima, pri čemu je jedan od njih 100% besplatan. Ovi alati imaju više od 50 predložaka za odabir, tako da možete biti sigurni da za svakoga ima nešto.

U posljednje vrijeme dodaju sljedeće značajke.

 • Widget za zakazivanje poziva
 • Integracija zumiranja poziva
 • Prilagođeni gumb CTA
 • Stilizirani potpis

MySignature

Ovaj vam alat omogućuje stvaranje i prilagođavanje potpisa e-pošte na vrlo detaljniju razinu. Ja se ni ne šalim! Imaju pet različitih kartica s ciljem pružanja različitih mogućnosti kreiranja potpisa. Od detalja tvrtke do logotipa do transparenta do stylinga, MySignature fantastično je sredstvo za pobijediti.

Potpisi putem pošte

Obično se smatra jednim od najpraktičnijih alata za generiranje potpisa, Potpisi putem pošte veliki su protivnik na ovom popisu. Možete stvoriti potpis ispočetka ili odabrati širok raspon predložaka i preuzeti ga odatle.

Si.gnat.re

Dizajn web stranice ovog alata je jednako duhovit kao i naziv. Ali kad je u pitanju stvaranje strašnih potpisa e-pošte, to je jednostavno i profesionalno. Si.gnat.re ima četiri kartice na stranici generatora zajedno s pregledom u stvarnom vremenu. Sve što trebate učiniti je unijeti podatke svoje tvrtke, dodati slike, stilizirati ih i na kraju uključiti svoje društvene veze.

Pošta za rast

Ako ste primijetili, većina gore spomenutih alata ima brojne zajedničke značajke. Osim nekoliko koji nudi neke revolucionarne značajke i ovaj alat se zove Pošta za rast je jedan od njih. Ima sve monotone značajke koje ćete naći u svakom alatu PLUS neke dodatne funkcionalnosti o kojima vrijedi razgovarati.

Jedan od njih je mogućnost pretvaranja vašeg potpisa u cjeloviti poslovni oglas koji će vam pomoći privući promet na vašoj web lokaciji, čak i bez pokušaja.

Rocketseed

Rocketseed omogućuje vam stvaranje potpisa e-pošte koji u potpunosti odgovaraju i izgledaju nevjerojatno na svim uređajima. Ima nekoliko sjajnih značajki poput:

 • Mogućnost dodavanja bannera unutar e-pošte
 • Sposobnost praćenja rezultata putem njihove analitike
 • Sposobnost provjere CTR-a
 • Super jednostavno postavljanje

Osim toga, njih koriste i vjeruju neke od najvećih svjetskih marki, uključujući Chelsea Football Club, Dell EMC i Konica Minolta. Toplo preporučujem da ovo provjerite.

HoneyBook

HoneyBook je cjelovit paket za upravljanje klijentima, ali njihova web stranica ima 100% besplatni generator potpisa e-pošte koji možete koristiti. Možete ga stvoriti ispočetka ili odabrati predložak iz njihove kolekcije.

Stvaranje potpisa e-pošte s ove web stranice super je jednostavno. Sve što trebate učiniti je odabrati predložak, unijeti podatke o vašoj tvrtki, dodati društvene veze i gotovi ste. Iako ovaj nema toliko opcija za prilagođavanje; to je još uvijek sjajan alat za isprobavanje.

Spašavanje potpisa e-poštom

Nijedan drugi alat nema točniji naziv od ovog. Spašavanje potpisa e-poštom doista vam dolazi u pomoć s njihovim jednostavnim sučeljem za korištenje. Imaju značajke poput:

 • Preko 20 predložaka za izbor
 • Praćenje integracije s Google Analyticsom
 • Mogućnost dodavanja animiranih gif-a i banera
 • Tisuće različitih ikona na društvenim mrežama
 • I tako puno više

To je plaćeni alat, a njihovi planovi počinju od 48 USD godišnje i produžuju se do 192 USD godišnje. Uz broj jedinstvenih značajki koje ovaj alat nudi, vrijedi ga provjeriti.

Potpis Crossware pošte

Ovo je moćan alat koji vam omogućuje da stvorite prekrasne potpise e-pošte, uključujući promotivne natpise i pratite sve. Potpis Crossware pošte dobro se integrira sa sustavom Office 365, Exchange i Domino.

Njihovi planovi počinju od 10 USD mjesečno za deset korisnika i omogućuju vam da odaberete više od 500 korisnika za veću cijenu. Oni također imaju 30-dnevno probno razdoblje bez rizika za isprobavanje.

Xink

Xink je još jedan odličan alat za stvaranje i upravljanje potpisima e-pošte s jednog mjesta. Potpuno se integrira s G-paketom, Office 365, Outlookom i Poštom. Najbolji dio? Odgovara GDPR-u. Zajamčeno je da će potpisa izgledati dobro na svim uređajima, a imaju i promotivne kampanje za natpise koje možete uključiti u svoje e-poruke.

Njihovi planovi počinju od 11 USD mjesečno za deset zaposlenika i povećavaju se do 500 za 273 USD mjesečno. Možete ih koristiti i za njihovo besplatno testiranje.

Exclaimer

Posljednje, ali ne najmanje bitno, Exclaimer softver za potpis e-pošte impresivna je opcija koju treba razmotriti. Odlično funkcionira s G-paketom, Office 365, Exchange i Outlook. S njihovim tvorcem HTML potpisa možete pronaći sjajan potpis s fotografijama, zajedno s potrebnim odricanjem od odgovornosti za poštivanje zakona. Možete ih besplatno doživjeti koristeći besplatnu probnu verziju.

Zaključak

Istina za reći, uporaba potpisa e-pošte je podcijenjena, a ne koriste je sve kompanije. Toplo preporučujem da ovo shvatite kao marketinšku taktiku i iskoristite je uključivanjem jednog u vašu e-poštu danas. Vjerujem da će gornji generatri napraviti trik za vas!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map