7 najboljih SaaS HRMS-a za startap i poduzeća

HR je ljudska profesija. Ljudi, bolje reći, zaposlenici pokreću tvrtke.


Dakle, ključno je voditi ih motiviranim i mudro upravljati njima. Zahvaljujući tehnološkim probojima poput HRMS softvera koji uključuje umjetnu inteligenciju i automatizaciju, HR procesi postaju manje izazovni.

Kako vaše poduzeće raste, pojavljuju se različiti problemi koji uključuju skaliranje, upravljanje procesima i podacima, optimizaciju radne snage i još mnogo toga. Sa povećanjem broja zaposlenih, upravljanje ljudskim resursima također postaje komplicirano, od provjere, zapošljavanja, obuke i upravljanja plaćama, do poštivanja propisa. Osim toga, vaše osjetljive informacije i dalje su razbacane po mnogim mjestima i mapama.

Posljedično, ono uzrokuje izgaranje HR-a uz istovremeno smanjenje ukupne učinkovitosti.

Ali s konkurencijom od vrata do vrata, gdje je vrijeme novac, ne možete si priuštiti neučinkovitost, osobito u fazi rasta.

Dakle, ako vaš HR proces još uvijek upravlja proračunskim tablicama i papirom koji se sprema u vaš kabinet, nešto vam nedostaje!

Što je rješenje?

Softver za upravljanje ljudskim resursima ili HRMS!

Što je HRMS?

Jednostavno rečeno, HRMS je softver koji koristi snagu tehnologije za upravljanje HR procesima. Cilj mu je povećati učinkovitost i produktivnost vašeg poslovanja automatizacijom ručnih i ponavljajućih zadataka. Kao rezultat, vaš HR tim može dobro upravljati procesima i pronaći više vremena za korištenje u drugim važnim aktivnostima za rast poslovanja.

Softver pokriva različite aspekte upravljanja ljudskim resursima, uključujući:

 • Planiranje radne snage
 • regrutacija
 • Ukrcavanje
 • Postupak potvrde posla nakon probnog razdoblja
 • Upravljanje informacijama o zaposlenima
 • Upravljanje transakcijama i napuštanje politika
 • Praćenje posjećenosti i vremena
 • Obrada plaća
 • Proračuni promjene plaća
 • Postupak podnošenja ostavke
 • Pravila i propisi o komunikaciji i upravljanju
 • Angažman zaposlenika
 • Pridržavanje zakona
 • Izvještava MIS
 • Obuka i razvoj
 • Procjena rada
 • Planiranje sukcesije

Zašto tvrtke trebaju HRMS?

Način olovke i papira mogao bi vam pomoći tijekom početnih faza, ali nije zdrav za vaše poslovanje dok raste. Za male i srednje tvrtke važna je upotreba pristojnog HRMS-a, jer se može ubrzati proces automatizacije kompliciranih zadataka uz uklanjanje mogućih pogrešaka, jer čak i manje pogreške mogu biti kobne za vašu produktivnost.

HRMS obložen novim tehnologijama poput analitike podataka i automatizacije koristi ne samo poslodavcima, već i zaposlenicima i kupcima jer prave informacije mogu doći na pravo mjesto i u pravo vrijeme.

izvješće kaže da se predviđa da će globalno tržište HR softvera biti ogromnih 30 milijardi USD do 2030. Također predviđa rast od 9,4% od 2017-2025.

Provjerimo neke njegove prednosti modernog poslovanja.

Učinkovito upravljanje zaposlenicima

Vaš HR tim može nadgledati dolazak i radno vrijeme zaposlenika, tako da osiguraju maksimalnu produktivnost i nadoknadu prekovremenog rada. Možete upravljati i obukom, plaćama, radnim učinkom i boljim angažmanom zaposlenika kako bi se oni osjećali vezano za vašu organizaciju.

KPI nadzor

HRMS može precizno automatizirati cjelokupni proces praćenja ključnih pokazatelja uspješnosti (KPI) kako bi pokazao efikasnost zaposlenika u postizanju postavljenih ciljeva. Zbog toga može pratiti trajanje zaposlenog u ulozi, odsutnost, potrebno je vrijeme za postizanje ciljeva itd..

Promovira samoposlugu zaposlenika

Jedna od najboljih karakteristika HRMS-a jest samoposluživanje zaposlenika gdje mogu pristupiti svojim profilima i portalu. Uključuje detaljne informacije o uvjetima i odredbama tvrtke, pravilima o plaćama, plaćama, postupku ostavke itd., Tako da ne moraju postavljati sva pitanja odjela za ljudske resurse. Tako se štedi vrijeme za obje strane.

Za traženje lišća zaposlenici više ne trebaju pisati prijavu. Oni ga mogu primijeniti putem samog sustava, a također provjeriti preostali saldo stanja, popis praznika, nadolazeće događaje i više značajki.

Eliminira ljudske pogreške

Automatizacija eliminira ljudske pogreške koje bi mogle koštati poslovanja u smislu poštivanja propisa, troškova i vremena. Smanjuje mogućnost pogrešaka i duplikata unosa kako bi se osiguralo besprijekorno izvršavanje zadatka.

Sigurnost podataka i privatnost

Osigurava poštivanje

Sukladnost sa saveznim i državnim zakonima presudna je za dobrobit vaše tvrtke. Ako se s njime ne postupa dobro, može predstavljati ozbiljne prijetnje vašem poslovanju u smislu ugleda i kazne. HRMS redovito ažurira sve statutarne promjene kako bi se osigurala sukladnost.

Zašto Cloud-temeljen ili SaaS HRMS softver?

Umjesto da koristite tradicionalni lokalni softver u kojem morate kupiti sve, možete potražiti softver SaaS (Software-as-a-service) koji se nalazi u oblaku. Ona se temelji na pretplati, što znači da ne trebate platiti za cijeli softver. Pružatelj usluge daje vam ovlasti koristiti ga neko vrijeme, ovisno o planu.

Zvoni zvono?

Da, poput Netflixa!

Za razliku od lokalnog softvera, SaaS model ne zahtijeva instalaciju, nema konfiguracije. Sve je unaprijed spremno i možete ga početi koristiti za sat ili dva. Dakle, možete uštedjeti troškove i vrijeme, bez brige o održavanju.

Boraveći u oblačnom okruženju, SaaS softver vam daje bolju skalabilnost jer softver možete odabrati na temelju vaših organizacijskih kapaciteta.

Dakle, ako želite ugraditi HRMS u svoju organizaciju, razmislite o usvajanju SaaS softvera. A kako bismo vam pomogli, evo nekoliko najboljih softvera dostupnih za istraživanje.

Freshteam

Povežite se korak bliže zaposlenicima Freshteam inteligentno upravljati svim HR procesima i donositi dojmljive odluke. Sa svojim sustavom praćenja aplikacija možete dati kandidata, zakazati intervjue i zaposliti prave kandidate. Izvorite ih s portala za posao, web mjesta za karijere, preporuke za zaposlenike, dobavljača, web stranica društvenih medija i još mnogo toga.

Stvorite ljestvice rezultata intervjua, dodajte timove za zapošljavanje, faze tijeka rada i prilagođene prijavnice za svaki posao. Sve informacije o kandidatima, uključujući e-poštu, životopise, rezultate, povijest interakcija, povratne informacije itd. Možete zadržati na jednom mjestu s Candidate 360. Dok zakazujete intervjue, možete pozvati članove panela i ostaviti povratne informacije. Softver vam također omogućuje upravljanje ponudama za posao i konfiguriranje njegovih polja, snimanje odluka i pripremu pisama s ponudama.

Sa Freshteamom možete nesmetano obavljati brodove, prethodno pokretanjem postupka radi popunjavanja dokumentacije i popunjavanja obrasca. To štedi prvi dan stolara kako bi mogli razumjeti svoje vršnjake i organizaciju. Nakon što dokument potpišete, možete ih prenijeti u njihov profil, stvoriti im zadatke, pratiti njihove aktivnosti i slati podsjetnike za dovršavanje postupka ukrcaja..

Povucite i ispustite polja obrasca za stvaranje informacija o zaposlenima, održavanje organizacijskih ljestvica kako biste prikazali sve subjekte u korporacijskoj strukturi s njihovim imenima, odjelima i pozicijama. Napravite i vježbajte politike slobodnog vremena za kalendarsku godinu, lako ih preslikajte na određene timove, lokacije, smjene ili odjele u cijeloj organizaciji. Također možete pratiti listove, generirati izvještaje o slobodnom vremenu i primijetiti izostanke i ostaviti trendove.

Sa svojom mobilnom aplikacijom dostupnom na iOS-u i Androidu možete vršiti bespotrebno novačenje slanjem e-poruka, slanjem povratnih informacija i donošenjem odluka. Prijavite se za dopust ili odobrite / odbacite tuđi zahtjev samo dodirom i pristupite evidencijama zaposlenika s bilo kojeg mjesta.

Kadulja HRMS

Osvojite sve svoje HR izazove i donosite pametne odluke Kadulja HRMS poboljšati učinkovitost svoje organizacije. Pruža dinamično rješenje za upravljanje cjelokupnim životnim ciklusom vaših zaposlenika od zaposlenja do umirovljenja. Softver je skalabilan kako bi vam pomogao u rastućim potrebama.

Zaposlite talentirane ljude, zadržite one najbolje i lako odredite unutarnje zaposlenike za rukovodeće položaje. Također vam pomaže da smanjite broj zaposlenih povećavajući angažman. Poboljšajte upravljanje vremenom za svakog zaposlenika i pokrivanje dopusta i poslušnosti, osim upravljanja plaćama, pregledima učinka, pogodnostima, samoposluživanjem i tako dalje.

Uklonite skupe pogreške kod upisa i unosa podataka, a pritom izbjegavajte bolne papire vezane uz beneficije. Analiza rizika omogućuje vam da odredite zaposlenike na temelju njihovih podataka, statistika, vještina, performansi, osiguranja, demografije i još mnogo toga.

Pruža sveobuhvatne časove instruktora i učenje na zahtjev za korištenje softvera na najbolji mogući način putem Sveučilišta Sage. Baza znanja Sage, Sage City i Sage Resursi su tu da omoguće podršku 24 sata dnevno i pomognu vam riješiti pitanja i ponuditi najnovije nadogradnje softvera čim se objavi.

ukus

Vratite uslugu svom marljivom timu podržavajući ih s sveobuhvatnim HRMS-om, ukus. Svi procesi, od zapošljavanja, ukrcavanja i plaćanja do izvedbe i napredovanja; sve je besprijekorno koristeći softver.

Napravite profesionalna pisma s ponudama, ukrcajte nove stolare izbjegavajući papire i dopustite im da popunite svoj profil. Sve dokumente možete digitalno pohraniti na softver kako biste ostali organizirani. Dani bolnih i rizičnih procesa plaća su završeni; koristite pojednostavljenu plaću softvera i jednostavno podnesite porez.

Automatski sinkronizira sve podatke povezane s praćenjem vremena, planovima naknada, novim zaposlenjima i još mnogo toga. Neka vaši zaposlenici budu sretni, zdravi i osigurani istim softverom koji može dopuniti vaše planove na platnoj listi. Dajte resurse i alate svom timu s Gustom da osigura njihovu financijsku budućnost Gusto Cashoutom, komunalnim naknadama, naknadama radnika i 401 (k) mirovinom i 529 uštedama u fakultetu.

Osim toga, nudi i druge alate kao što su financijsko olakšanje malih poduzeća, kalkulator stope izgaranja, kalkulator poreza na poslodavce, alat za usporedbu plaća i novi popis za najam. Softver je u skladu s HIPAA, ACA i ERISA. Može upravljati COBRA zahtjevima i poslati e-poštu zaposlenicima da ispune papirologiju nakon što napuste organizaciju.

Cezanne HR

Nije važno je li vaša organizacija malih razmjera, srednja ili velika, Cezanne HR ima leđa da pojednostavite svaki aspekt HR-ovih napora. Ovaj moderni HR paket temeljen na oblaku omogućuje vam učinkovito upravljanje i podržavanje radne snage pomoću utjecaja vrhunskih tehnologija, alata za automatizaciju i impresivnih značajki.

Pomažući poduzeća u više od 100 zemalja, Cezanne HR nudi prijevod na 10 različitih jezika bez dodatnih troškova. Također podržava snimanje financijskih podataka u vašoj lokalnoj valuti i olakšava više ureda širom svijeta vlastitim tijekovima odobrenja, troškovnim centrima, HR portalima i administrativnim dozvolama. Sustav nudi optimalnu fleksibilnost za izvršavanje različitih zadataka, od dodavanja zaposlenika do uklanjanja i svega između toga.

Nudi internetski portal koji radi 24 sata dnevno i napunjen je stručnim člancima, vodičima s uputama, savjetima o postavljanju, obukom, savjetovanjem, pametnim obavijestima, ugrađenim izvještavanjem, konfigurabilnim obrascima, učinkovitim upravljanjem radnim tijekom i uslugama implementacije. Dobro se bavite radnom snagom koristeći svoju mobilnu aplikaciju zajedno s mrežnim alatima za jačanje suradnje i učinkovite komunikacije.

Ne gubite vrijeme na održavanje jer se Cezanne brine o njemu osim povremenog ažuriranja. Svi su vaši podaci sigurni uz naprednu sigurnost i zaštitu podataka enkripcijom, lozinkama i GDPR usklađenošću. Osim toga, njegova otvorena arhitektura pomaže vam poboljšati produktivnost i omogućuje jednostavno povezivanje aplikacija s trećim stranama.

Ljudi HR

Jeste li umorni da gubite vrijeme na monotone zadatke?

Koristiti Ljudi HR automatizirati te procese i usredotočiti se na područja koja zahtijevaju više pažnje. Sada zaboravite na praćenje bolesti, ažuriranje podataka o zaposlenicima, odobravanje godišnjih odmora, sastavljanje uvida u promet i slično. Pomoću sustava za praćenje podnositelja zahtjeva možete unajmiti i zadržati talente koji odgovaraju kulturi vaše organizacije. Dijelite konkurse za posao na različitim portalima za posao, kao i identificirajte se i povežite se s ljudima koji vam mogu pomoći u razvoju poslovanja.

Predstavite HR podatke opsežnim grafičkim izvješćima poslovnim liderima i tražite preporuke i akcijske planove. Učite od ostalih HR stručnjaka putem HRMS-a i poboljšajte svoje odlučivanje. Također možete usporediti svoje uvide o HR-u s drugim tvrtkama unutar vaše industrije da biste odredili područja koja trebaju poboljšanja.

Bolje se povežite sa svojim zaposlenicima i pomozite im da optimiziraju svoj potencijal svojim dinamičnim sustavom upravljanja učinkom. Pronađite svoje najbolje izvođače i one kojima treba pomoć pomažu u poboljšanju njihovih performansi. Ljudski resursi HR omogućuju vam glatku migraciju podataka u novi sustav i pružanje stručne obuke za korištenje softvera u najvećoj mjeri.

Čak i bez dobrog tehničkog znanja, ovaj softver možete koristiti zbog svoje jednostavnosti i korisnosti.

Zenefits

Upravljanje HR procesima više nije glavobolja ako ga imate Zenefits koji imaju koristi od vašeg poslovanja na mnoštvo načina. Pukim klikom možete poslati pisma s svim bitnim detaljima zajedno s vezom za prihvaćanje ponude putem Interneta. Za to nudi izvrsne predloške za pisma s ponudama ili opciju za prijenos zasebnog.

Njegov partner Checkr provodi sveobuhvatne i brze pozadinske provjere softvera. Omogućuje novim stolarima da se sami ukrcaju putem mobilne aplikacije ili web stranice Zenefits i spremaju gnjavaže prvog dana. Softver digitalno izrađuje porezne dokumente za stolarije na temelju dostupnih podataka.

Potiče vas da ostanete bez papira nudeći značajku digitalnog potpisa. Kroz glatku integraciju sa Slackom, Salesforceom, G Suiteom itd., Novi zaposlenici mogu se automatski prijaviti na svoje račune. Nudi dinamične grafikone organizacije i direktorij zaposlenika s potrebnim pojedinostima za poboljšanje međufunkcionalne komunikacije.

Automatizirajte događaje zaposlenika poput promocija, transfera tima / odjela, odustajanja, odustajanja i još mnogo toga. Softver proaktivno sinkronizira podatke i sve promjene izvršene u stvarnom vremenu tako da se mogu odražavati bilo gdje. Ne samo da podržava vaše zaposlenike, nego i drugu radnu snagu, uključujući slobodnjake, neovisne izvođače i savjetnike. Budite usklađeni s državnim propisima automatiziranjem zadataka.

Stvorite i upravljajte svojom PTO politikom, ostavljajte zahtjeve, postavljajte datume zatamnjenja i koristite svoj automatski kalkulator ravnoteže PTO-a za uštedu vremena. Podržava poslovnu inteligenciju prijavljivanjem sažetaka naknada, aktivnosti broja zaposlenih, statistike o jednakim mogućnostima, stope prometa i odobrenih opcija dionica.

BambooHR

Vaši zaposlenici su imovina vaše tvrtke i najvažnija. Upravljajte njima pažljivo koristeći BambooHR, koji je sve-u-jedan softver za prikupljanje, organiziranje i analizu podataka o zaposlenima. Poboljšajte cjelokupni proces zapošljavanja i ukrcavanja, pametno upravljajte naknadom i razvijte održivu kulturu poduzeća.

BambooHR vam omogućuje pohranjivanje svih podataka u jednu sigurnu bazu podataka koju pokreću dinamički alati za uređivanje i izvještavanje za brže tijekove rada. Kontrolira je putem web stranice ili mobilne aplikacije kojoj možete pristupiti bilo kada i bilo gdje.

Prilagodite svoje formalnosti i papirologiju kako biste olakšali postupak ukrcaja za manje stresan prvi dan. Sadrži e-potpise tako da možete digitalno upravljati zapisima i sprečavati nagomilavanje papira na vašem stolu. Vrijeme praćenja, PTO, pogodnosti, obračun plaća itd. Oduševljavaju BambooHR.

Omogućuje vam dublji uvid u upravljanje učinkom, zadovoljstvo zaposlenika i ostale važne statistike za oblikovanje vašeg sljedećeg plana djelovanja. Trenutno on ima preko 1,56 milijuna aktivnih korisnika širom svijeta, a nudi i besplatnu probnu verziju od sedam dana za dobivanje praktičnih iskustava sa softverom.

Zaključak

HR procesi jedan su od najvažnijih aspekata suvremenog poslovanja, bilo zapošljavanje, plaće, rad ili napredovanje. Zahtijeva veliku razinu točnosti, a čak i mala pogreška može biti skupa. Ali ne brinite više; u svoju organizaciju ugradite HRMS temeljen na oblaku kako biste automatizirali sve zadatke s nultom greškom.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map