8 Usluga formiranja tvrtke koja će vam pomoći u pokretanju poslovanja u SAD-u

Ako želite iskoristiti najbolje integrirano nacionalno tržište po najnižoj poreznoj stopi, tada morate postaviti svoje poslovanje u SAD-u.


To je najveće svjetsko tržište, a ronjenje na njemu značilo bi otvaranje ogromnih putova uspjeha. U stvari, vaš životni život znatno olakšava i dolazi s puno pogodnosti plovila, kao što su:

 • Povećanje ugleda vaše tvrtke
 • Potencijalno smanjuje porez na dohodak koji dolazi iz SAD-a
 • Olakšava prodaju na američkom tržištu ako se gleda s carinskog i poreznog stajališta
 • Omogućuje vam korištenje tržišta kapitala u SAD-u za razne poslovne svrhe

U ovom se trenutku također možete pitate postoji li mogućnost da djelujete s osobnim podacima umjesto da registrirate tvrtku. Dok ima, ne preporučujem ga. Evo zašto.

Smanjuje rizike

Registracija tvrtke značila bi oslobađanje od osobnih obveza i rizika. Budući da vaša registrirana tvrtka postaje zasebna pravna osoba, vi “osobno” ne biste bili odgovorni za dugove. Ne bi se oduzela ni vaša osobna imovina.

Pomaže vašem poslu steći ogroman ugled

Ako se prijavite kao registrirani posao, umjesto da djelujete iz osobnog imena, automatski podižete vašu reputaciju i profesionalnost pred doslovno svima. To odražava da je vaša tvrtka posvećena učinkovitom i odgovornom upravljanju.

Lakši pristup financijama

Kao registrirani posao, postaje puno lakše pozajmljivati ​​novac od komercijalnih banaka ili zajmodavaca, jer ne bi htjeli pozajmljivati ​​novac nekome tko „leti po noći“. Registracija zakonitosti daje vam kredibilitet i oznaku povjerenja.

Različite mogućnosti za registraciju tvrtke u SAD-u

U SAD-u postoje dvije popularne vrste poslovnih subjekata.

 1. Poslovna korporacija
 2. Društvo sa ograničenom odgovornošću (LLC)

U Poslovnim korporacijama dioničari se smatraju vlasnicima. Mogu birati ravnatelje koji tada mogu postavljati politike i ciljeve, pa čak i analizirati napredak i aktivnosti. Direktori također mogu birati službenike koji svakodnevno mogu voditi tvrtku.

S druge strane, u Društvu s ograničenom odgovornošću (LLC) vlasnici se nazivaju članovima i odgovorni su za upravljanje svim. U slučaju prekomjernog opterećenja, članovi mogu imenovati menadžere koji će stalno dijeliti opterećenje.

Mnogo je više razlika između ove dvije, ali glavna briga je proces ručne registracije vašeg poduzeća. Uključeno je puno koraka, a nekima to može biti smiješno neodoljivo.

Kako bih vam pomogao, našao sam ta rješenja koja će pojednostaviti proces stvaranja vaše tvrtke. Oni se brinu za svu papirologiju i šalju vam kompletiranu prijavu kada je to učinjeno u vrlo kratkom roku.

ZenBusiness

Sjajna platforma za male tvrtke, ZenBusiness može pomoći u osnivanju vaše tvrtke, što uključuje pretragu dostupnosti imena, pripremu članaka o osnivanju, provjeru sve točnosti i predavanje dokumentacije o formiranju državi.

Oni također pružaju i druge osnovne usluge koje će vam pomoći u vođenju i rastu vašeg poslovanja, kao što su usluge poštivanja propisa koje zahtijeva država poput registriranog agenta i bezbrižno jamstvo, kao i stvari poput knjigovodstva, poslovnog osiguranja i imena domena, među ostalim.

Rekao bih da su brzi i jednostavni u usporedbi s drugima. Povrh toga, ni njihovi planovi cijena nisu tako skupi. Starter plan košta samo 49 dolara kada se naplaćuje godišnje.

Filenow

S besplatnim EIN-om i registriranim agentima, Filenow ima nevjerojatan tim profesionalaca koji vam mogu pomoći pri postavljanju poslovanja u SAD-u, bez obzira radi li se o LLC ili Business Corporation. Dobivate pristup njihovoj stručnoj službi za podršku i nema skrivenih naknada.

Evo nekoliko ponuda Filenow-a:

 • Potrebna je minimalna papirologija
 • Podrška za telefon i e-poštu bez ograničenja
 • 24-satna obrada narudžbi
 • Hitra poštarina + eDostava dokumenata

Najbolje od svega? Košta samo djelić. Možete početi jednako brzo kao i sada, pa čak i odlučiti se za njihovu garanciju povrata novca, ako vam se usluga ne sviđa.

DelawareInc

Djeluje od 1981, DelawareInc ima niske cijene formacije, što je samo 179 dolara. Sada možete navesti svoje podatke i oni će osigurati da istoga dana podnesu vašu tvrtku, što je zapanjujuće. Do sada su opsluživali više od 175 000 kupaca, tako da možete reći da su vrlo iskusni u ovoj igri.

Na njihovoj početnoj stranici možete izvršiti brzu provjeru imena ili izravno pokrenuti postupak formiranja vašeg poduzeća.

MyCompanyWorks

Od 2001. godine formirano je preko 60 000 tvrtki, MyCompanyWorks je još jedna impresivna usluga koja će vam pomoći pri postavljanju vašeg poslovanja. Možete se pokrenuti i odabrati odabirom vrste i države tvrtke, ispunjavanjem mrežnog obrasca i to je to, dobit ćete podnesenu papirologiju.

Izvrsni su iz sljedećih razloga:

 • Super jednostavna nadzorna ploča
 • Sposobnost praćenja vaših narudžbi
 • Besplatna e-dostava dokumenata
 • Obrađuje arhiviranje istog dana
 • Čarobnjak za jednostavno postavljanje za jasno usmjeravanje

Ukupnu ocjenu imaju 4,9 / 5 zvjezdica, što je prilično neverovatno.

Incfile

Bez skrivenih naknada, Incfile omogućuje vam da postavite tvrtku za samo 0 USD. Čak se i ne šalim. Za početak samo morate pokriti državne pristojbe i dobro idete. Svi njihovi paketi uključuju:

 • Pretraživanje imena
 • Priprema i arhiviranje
 • Sljedeći dan obrada
 • Upozorenja tvrtke za cijeli život
 • Online praćenje vaše narudžbe
 • Poslovne porezne konzultacije bez ikakvih troškova
 • Korisnička podrška cijeli život

Puno je toga više i možete sve započeti s njima.

Swyftfilings

Baš kao i ostali s ovog popisa, Swyftfilings, također rješava svu papirologiju i štedi vam vrijeme i novac u tom procesu. Svaka osoba iz njihovog tima za podršku poslovni je stručnjak i možete biti sigurni da nećete ostati na pola lutanja uokolo.

Također možete iskoristiti njihovu opciju pretraživanja imena tvrtke tako da ispunite mali obrazac na početnoj stranici, a oni će se vratiti u roku sat vremena kako bi vam rekli je li dostupan ili ne.

Predlažem izravan telefonski poziv ili razgovor s njima kako biste izbjegli postupak.

USFormation

USFormation-a isključivo za stanovnike koji ne žive u SAD-u, a paketi su dizajnirani imajući to u vidu, omogućujući vam da započnete i poslujete sa svojim poslom u samo 24 sata. Jednom kada odaberete njihovu uslugu, dobit ćete pogodnosti poput:

 • Besplatni EIN porezni broj
 • Besplatno 2 mjeseca virtualne adrese SAD-a
 • Besplatno 15-minutno porezno savjetovanje
 • Besplatni američki telefonski broj
 • Besplatni registrirani agent na godinu dana
 • Rješenje za bankarstvo u SAD-u za primanje i slanje sredstava
 • Podrška za cijeli život

Mnogo je prednosti koje će vas približiti korištenju njihove usluge. Jednostavno ih ne možete vidjeti Svakako kontaktirajte ih za bilo kakva pitanja prije kupnje.

ClevverCompany

ClevverCompany pomaže vam da postavite posao u SAD-u bez da zaista imate veliki proračun. Postupak je vrlo jednostavan, brz i jednostavan. To izgleda otprilike ovako:

 1. Ispunite njihov obrazac
 2. Njihov pravni tim pregledava vaše dokumente
 3. Pripremaju potrebne dokumente i čak zakazuju sastanak s bilježnikom
 4. Svi dokumenti šalju se vlastima
 5. I gotovi ste!

Proces u 5 koraka potreban je za ClevverCompany.

Zaključak

Ondje imate popis najboljih usluga osnivanja tvrtki koje možete koristiti za osnivanje vašeg poslovanja u SAD-u. Sve su to sjajne na svoj način. Samo morate odabrati jedan od vaših kriterija cijene i mogućnosti.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map