Najbolja rješenja za plaćanje za Blogger i Freelancer

Ako želite biti slobodni ili bloger, morat ćete se suočiti s inozemnim klijentima i prihvatiti više valuta za svoje poslovanje..   


U današnjem postu ćemo govoriti o najboljim rješenjima za plaćanje blogerima i freelancerima koji će vam olakšati primanje plaćanja.  

Ovaj je post kompilacija utemeljena na dubinskim istraživanjima i preporuci nekih najboljih freelancera koji su već isprobali i testirali ove platforme. Neka popis bude kratak, ali ilustrativan; Razgovarat ću o šest platnih platformi koje biste trebali razmotriti.

Pa započnimo.

TransferWise

TranferWise je međunarodna usluga prijenosa koja je razmjerno novi igrač na tržištu. Ono što je jedinstveno u TransferWiseu su konkurentni tečajevi, svijest o unaprijed plaćenim naknadama.

Usluge internetskog plaćanja
Vrijeme koje TransferWise uzima za obradu plaćanja varijabilni je faktor, ovisno o valutama, zemljama, načinima plaćanja i iznosu.

Jednom kada se prijavite na tamo mjesto, imat ćete pristup ugrađenoj konverziji cijena u kojoj možete odabrati valutu i za pošiljatelja i za primatelja i unijeti iznos. Kalkulator aktivnog tečaja uživo pretvorit će iznos prikladan zemlji i valuti primatelja, primijeniti troškove, pružiti vam približan datum dovršetka transakcije.

Pa vidite, sve znate unaprijed i ako ste sretni možete nastaviti.

Kao slobodnjak možete odabrati otvaranje osobnog ili poslovnog računa; to je tvoj izbor. Ali, što god odlučite, BESPLATNO je! Možete slati ili primati plaćanje iz svih glavnih zemalja, uključujući SAD, Indiju, Kinu, Ujedinjeno Kraljevstvo itd. Ako ste sa sjedištem u Indiji, bila bi sjajna opcija primiti USD i u najboljem slučaju biti plaćena u INR-u. tečaj.

BTW, čini se da je TransferWise 19 puta jeftinije od PayPala.

Payoneer

Ako tražite alternativu PayPal, Payoneer može biti izvrsna opcija za vas. Ono što Payoneer izdvaja jest činjenica da ga korisnici mogu primiti & vršite mrežna plaćanja s nekoliko klikova, pratite stanje na računu, pa čak i cijelu povijest transakcija.

Payoneeru je potrebno 3-5 radnih dana za obradu plaćanja, a podržava sljedeće valute.

 • USD
 • eura
 • GBP
 • CAD
 • AUD
 • JPY
 • CHN
 • CZK
 • PLN
 • TRLJATI
 • VND

Plaćanje možete poslati ili primiti s drugog Payoneer računa ili tradicionalnih bankovnih računa. Naplata se razlikuje i možete provjeriti njihove detalje stranicu naknade.

Revolut

Revolut već se može pohvaliti s više od 6 milijuna lojalnih korisnika samo što monetarne transakcije pojednostavljuju, bez gnjavaže i na dohvat ruke. Za početak Revolut-a prvo preuzmite aplikaciju s iStore-a ili GooglePlay Store-a, registrirajte se i otvorite račun.

Budući da ste freelancer, važno je pratiti odakle dolazi vaš novac i kamo ide osobno kao i profesionalno.

Mobilna aplikacija Revolut uredna je, brza i gotovo sve što možete učiniti u aplikaciji. To je jedno od najboljih što sam vidio.

Poslovni račun Revoluta pomaže vam da se riješite neželjenih promjena u nazivima deviznih tečajeva, prekograničnih transfera i drugih vrsta naknada kojih se nitko od nas ne sjeća, a opet dugoročno gubite novac..

Revolut također igra ulogu vašeg knjigovođe i upravlja vašim računom, omogućavajući vam više vremena da budete produktivni i radite ono što najbolje radite. Vješto provodi do 29 valuta.

Pruga

Pruga je rješenje za obradu gotovine za tvrtke koje se oslanjaju na Internetu za svoj prihod i zaradu. Značajke koje vam Stripe nudi su pametna stranica za plaćanje, prilagođeni paket alata za sučelje, fakturiranje, opcije plaćanja putem kartica, novčanika, valuta, bankovnog prijenosa i više.

Usluge internetskog plaćanja

Također možete koristiti njegova mobilna sučelja, opciju autorizacije za optimizaciju prihoda, radarski trak, 3D sigurnost i rješavanje sporova za uključivanje u bilo kakve prevare, financijsko izvještavanje, konsolidirano izvještavanje, računovodstvenu podršku među mnogim drugim modernim značajkama.

Standardno vrijeme koje Stripe uzima za obradu plaćanja je 5-10 radnih dana. Stripe djeluje u više od 20 zemalja i trguje u više od 135 valuta.

Google Pay

Google Pay olakšava novčane transakcije s vašeg mobilnog ili desktop uređaja. Vaši klijenti će samo morati unijeti svoju adresu e-pošte ili telefonski broj kako bi vam poslali novac. Nakon što stvorite račun, morat ćete generirati PIN broj koji ćete koristiti za upravljanje svim transakcijama.

Google je posvuda!

Vrijeme obrade plaćanja je brzo i ne naplaćuje se naknada za debitne kartice i bankovne transfere. Google Pay djeluje u više od 30 zemalja i podržava više od deset valuta.

PayPal

Ovaj popis neće biti potpun bez PayPal.

Kao što mnogi od vas već mogu znati, PayPal je mrežna usluga plaćanja koja omogućuje prihvaćanje plaćanja i plaćanje s punom učinkovitošću i na brzi i jednostavan način. S preko 270 milijuna korisnika, koji se protežu u 200 zemalja i posluju u više od 26 valuta, PayPal je najprihvaćeniji sustav za obradu plaćanja na svijetu koji je vrlo jednostavan za upotrebu.

Sve što trebate učiniti je stvoriti svoj račun u PayPalu, a zatim ga povezati sa svojom kreditnom / debitnom karticom. Vaš bi račun tada trebao biti potvrđen u roku od 48 sati. Tada možete početi prihvaćati i slati novac ljudima u različitim dijelovima svijeta, odakle god da se nalazite.

Zauzvrat, on obračunava određene troškove za obradu plaćanja. Za svaku transakciju izvršenu u SAD-u naplatit će vam se 30 centi. Ako primate novac od Sjedinjenih Država, PayPal oduzima 2,9% ukupnog iznosa. Ako se transakcije obavljaju između drugih zemalja, tada troškovi iznose 4,4%, zajedno s određenom postotnom naknadom za dotičnu zemlju. Uobičajeno vrijeme koje PayPal uzima za obradu plaćanja je 3-5 radnih dana (sub, ned & Praznici su isključeni).

Neke od fantastičnih značajki koje nudi PayPal su PayPal.Me gdje možete stvoriti vlastitu vezu sa svojim imenom, sliku, podijeliti ovu vezu putem SMS-a, društvenih medija i e-pošte sa svojim klijentima.. 

Možete stvoriti prilagođene fakture, slati ih na više računa, slati zakazane fakture prema preferiranom datumu, a također slati ponavljajuće fakture, pratiti sve fakture, a također prihvatiti puna ili djelomična plaćanja. Zahtjev za plaćanje možete dijeliti i izravno putem e-maila. Vaši klijenti mogu izvršiti plaćanje vlastitim PayPal računom ili putem svojih bankovnih računa & kreditne kartice.

Zaključak

Ovo su neke od najpopularnijih usluga plaćanja za koje se možete odlučiti. Naravno, postoje i druge opcije plaćanja na koje možete pogledati kao što su gotovinska aplikacija, QuickBooks online, Skrill, Venmo, Dwolla, Xero, Escrow, Western Union, Moneygram, Paymo itd..

Dakle, na tržištu nema alata za obradu plaćanja. No, budite svjesni prevaranti dok plove s ove platforme. Nadam se da će vam ovaj članak pomoći u postizanju željenog sustava za obradu plaćanja i započeti svoju slobodnu karijeru.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map