Tawaran Black Friday Hosting WPX 2019 (Potongan 95% + Hosting Percuma 3 Bulan)

Sekiranya anda mencari WPX Hosting jumaat hitam 2019 tawaran maka anda berada di tempat yang betul. Hosting WPX menawarkan potongan besar kepada pelanggan baru mereka pada hari Jumaat hitam dan penjualan Cyber ​​Monday.


Di sini, kami di WPressBlog telah berkongsi tawaran diskaun WPX hosting hitam hari Jumaat dan juga tawaran biasa. Semasa penjualan hari Jumaat hitam, anda dapat potongan 95% pada hosting WPX dan untuk waktu lain, anda boleh menggunakan tawaran diskaun biasa kami.

Anda boleh dapatkan di bawah kedua-dua tawaran hari Jumaat hitam dan diskaun biasa untuk tahun 2019.

Tawaran Black Friday Hosting WPX 2019

Nota: Jualan WPX Hosting pada hari Jumaat hitam dan isnin siber akan terus disiarkan dalam jangka masa berikut.

 • Tarikh Mula Jualan: 28 November 2019
 • Tarikh Akhir Jualan: 02 Disember 2019
WPX Hosting DealDeal InfoDeal Link
Tawaran Black FridayDISKAUN 95% untuk 1 BulanDapatkan Tawaran ini
Tawaran Black FridayPercuma 3 Bulan pada Hosting TahunanDapatkan Tawaran ini

Tawaran Jualan Black Friday Hosting WPX dan Tawaran Cyber ​​Monday

WPX Hosting menawarkan dua jenis diskaun hosting untuk penjualan hari Jumaat hitam dan penjualan Cyber ​​Monday. Anda boleh mendapatkan faedah ini dari 28 November 2019 hingga 2 Disember 2019.

Tawaran Black Friday Hosting WPX

1. Diskaun 95% untuk Bulan Pertama Sahaja

Sekiranya anda ingin membeli hosting WPX secara bulanan, anda akan mendapat potongan 95% untuk pembelian hosting bulan pertama. Mulai bulan kedua, harga hosting biasa akan dikenakan. Untuk mendapatkan tawaran ini, cukup klik pada butang berikut dan daftar di hosting WPX dengan sebarang rancangan.

Tidak ada kod kupon atau kod promo yang diperlukan untuk tawaran ini. Harga akhir untuk pengebilan bulanan hanya $ 1.25.

Dapatkan Diskaun 95% pada Hosting Bulan Pertama

2. Hosting 3 Bulan Percuma

Sekiranya anda ingin membeli rancangan hosting WPX tahunan maka anda akan mendapat hosting selama 3 bulan secara percuma. Tawaran ini berlaku untuk semua rancangan hosting WPX.

Dapatkan Hosting 3 Bulan Percuma

Mengenai WPX Hosting

WPX Hosting adalah salah satu penyedia hosting WordPress terurus paling pantas yang diasaskan oleh Terry Kyle. Mereka menawarkan tiga rancangan hosting WordPress: Perniagaan, Profesional, dan Elite. Ia terkenal dengan perkhidmatan hosting WordPress berprestasi tinggi dan terbaik.

Mengapa Pilih WPXHosting untuk Laman Web anda?

Sekiranya laman web anda dibina dengan WordPress atau ingin membuat laman web dengan WordPress maka anda harus memilih perkhidmatan hosting WPX yang dikendalikan. Sebabnya diberikan di bawah:

1. Hosting WordPress Terurus Terpantas

Terdapat banyak penyedia hosting WordPress yang diurus tetapi hosting WPX adalah satu-satunya yang menawarkan perkhidmatan hosting WordPress terpantas dengan kos yang sangat berpatutan. Ia dioptimumkan hanya untuk laman web WordPress.

2. Disyorkan oleh Thrive Themes

Thrive Themes adalah salah satu penyedia tema WordPress terbaik. Tema mereka dikodkan dengan baik dan dioptimumkan untuk kelajuan sehingga mana-mana laman web yang menggunakan tema berkembang, dapat memuat dengan cepat. Mereka secara rasmi telah mengesyorkan perkhidmatan hosting WPX.

3. Ulasan Pelanggan Cemerlang di Trustpilot

Di Trustpilot, yang merupakan laman web di mana pelanggan dapat memberikan maklum balas mereka mengenai syarikat tertentu, anda dapat memperoleh 99% maklum balas positif mengenai hosting WPX. Jumlah tinjauan adalah 194 dan 99% ulasan positif dari 194 ulasan adalah perkara yang sangat besar untuk hosting WPX.

Ulasan Pelanggan WPX Hosting di Trustpilot

Anda boleh membaca semua ulasan jika anda mahu sebelum membeli hosting WPX. Tekan di sini untuk membaca semua ulasan pelanggan sebenar di Trustpilot.

Perhatikan apa yang dikatakan oleh pemilik laman web WordPress mengenai hosting WPX:

4. Sijil SSL percuma

Tidak kira berapa banyak laman web yang akan anda hoskan di WPX Hosting, mereka menyediakan sijil Let’s Encrypt SSL percuma ke semua laman web anda yang dihoskan di WPX Hosting.

5. Pemindahan Laman Web Percuma

Sekiranya anda sudah mempunyai laman web yang dihoskan di penyedia hosting web lain maka anda tidak perlu risau tentang pemindahan laman web. WPX Hosting menawarkan perkhidmatan pemindahan laman web percuma kepada pelanggan mereka.

6. Menawarkan Storan SSD

WPX Hosting menawarkan penyimpanan SSD untuk data laman web anda yang akan membantu laman web anda memuat dengan cepat sedangkan hos lain biasanya menawarkan storan tradisional untuk menyimpan data laman web anda.

7. Sandaran Laman Web Auto

Sekiranya anda telah menghapus halaman atau catatan laman web penting anda, atau masalah peretasan berlaku di laman web anda maka dengan bantuan WPX Hosting, anda dapat memulihkan data laman web anda dengan mudah. WPX Hosting akan menyimpan sandaran laman web anda selama 28 hari terakhir sahaja. Sekiranya anda memerlukan sandaran lebih dari 1 bulan, maka tidak dapat dilakukan di hosting WPX. Biasanya tidak ada yang memerlukan cadangan tarikh lama.

8. Penghapusan Perisian Kerosakan Percuma dan Perlindungan DDoS

Anda perlu melindungi laman web anda daripada perisian hasad dan serangan DDoS. Sekiranya anda mendapat perkhidmatan ini dari pihak ketiga, maka anda akan dikenakan bayaran sebanyak $ $$ sedangkan WPX Hosting menawarkan perkhidmatan pengimbasan dan penyingkiran malware serta perlindungan DDoS secara percuma.

9. Jaminan Pulangan Wang 30 Hari

WPX Hosting menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari. Sekiranya anda tidak berpuas hati dengan perkhidmatan hosting WPX, anda boleh mendapatkan bayaran balik sepenuhnya sekiranya anda membatalkan perkhidmatan mereka dalam tempoh 30 hari dari pembelian hosting WPX.

Dapatkan Tawaran Black Friday Hosting WPX

Kata Akhir untuk Hosting WPX Black Friday 2019

Dalam artikel ini, kami telah berkongsi diskaun maksimum WPX hosting pada hari Jumaat hitam untuk tahun 2019. Saya harap anda menyukai artikel saya dan menikmati hosting WPX dengan harga diskaun kami. Sekiranya anda mempunyai idea mengenai tawaran Jumat hitam Hosting WPX kami, sila beritahu kami dengan memberi komen di bahagian komen di bawah.

Lihat Tawaran Hosting Web Black Friday yang teratas ini:

 • Tawaran Black Friday WP Engine – (DISKAUN 42%)
 • Tawaran Bluehost Black Friday 2019 – (DISKAUN 70%)
 • Flywheel Black Friday 2019 – (Hosting Percuma selama 3 Bulan)
 • Tawaran HostGator Cyber ​​Monday – (DISKAUN 70%)
 • Jualan InMotion Hosting Cyber ​​Monday – (DISKAUN 34%)
 • Jualan BlackGeeks Black Friday – (DISKAUN 75%)
 • Tawaran Diskaun HostPapa Black Friday – ($ 1 sebulan)
 • Tawaran Black Friday Hosting SiteGround – (DISKAUN 75%)
 • Tawaran Black Friday Dreamhost 2019 – (DISKAUN 80%)
 • Jualan A2 Hosting Cyber ​​Monday 2019 – (DISKAUN 67%)
 • iPage Hosting Black Friday – (DISKAUN 85%)
 • Tawaran Hostinger Black Friday – (DISKAUN 90%)
Tawaran Black Friday Hosting WPX 2019
 • Jualan Black Friday Hosting WPX

 • Tawaran WPX Hosting Cyber ​​Monday

 • Diskaun Hosting WPX

5

Ringkasan

Dapatkan Hosting WPX dengan harga diskaun 95% atau hosting 3 bulan percuma dengan langganan tahunan menggunakan pautan tawaran kami.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map